Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ COSMOTE ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ!ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ???

αφου τον Μαρτιο θα φερουνε καινουρια κομματια ισως μεχρι τοτε να το εχουνε βελτιωσει και απο τις "παιδικες" του ασθενειες....

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.Εγω εχω το εξης προβλημα.Απο το ονι δεν το βρισκω , ουτε με το *#0000# κ το νςυ μου κρασαρει....Τι μπορω να κανω???

Διαβαστε λιγο πιο επανω το ποστ του kos[/member]

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2687944#post2687944

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλησπερα.Εγω εχω το εξης προβλημα.Απο το ονι δεν το βρισκω , ουτε με το *#0000# κ το νςυ μου κρασαρει....Τι μπορω να κανω???

Τώρα δοκίμασα από περιέργεια και έπαιξε μια χαρά. Οπότε swf και mp4 μέχρι τώρα, avi ότι και αν δοκίμασα δεν έμεινα ευχαριστημένος(mobiledvd ή smartmovie).

Πάντως και εμένα είχε το πρόβλημα του search μετά την αναβάθμιση και το λεξικό δεν υπήρχε πουθενά. Και τα δύο λύθηκαν μετά από hard reset.

:pακολουθησα τη συμβουλη ενος φιλου παραπανω και εψαξα λιγο την εκθεση.........οντως μπορουμε να δημιουργησουμε φακελους και να μην ειναι ολα χυμα.τωρα πια εχω το βιντεο ξεχωριστα σε ενα φακελο και τις φωτογραφιες σε ξεχωριστους φακελους,αναλογο τα γουστα μου.μια χαρα ολα!!! :lol::p

:pακολουθησα τη συμβουλη ενος φιλου παραπανω και εψαξα λιγο την εκθεση.........οντως μπορουμε να δημιουργησουμε φακελους και να μην ειναι ολα χυμα.τωρα πια εχω το βιντεο ξεχωριστα σε ενα φακελο και τις φωτογραφιες σε ξεχωριστους φακελους,αναλογο τα γουστα μου.μια χαρα ολα!!! :lol::p

μια χαρά κι εγώ μόλις τακτοποίησα επιτέλους αυτό το χάλι που επικρατούσε, δε ξέρω πως δεν είχε αναφερθεί αυτό εδώ από κανέναν και εγώ γνωρίζοντας από παλιότερα Ν series θεωρούσα δεδομένο ότι δε γίνεται. Βέβαια στη πραγματικότητα είναι κάτι αντίστοιχο των άλμπουμ των παλιότερων συσκευών (εικονικοί φάκελοι) απλά εδώ όταν μπαίνεις στην έκθεση σου εμφανίζει κατευθείαν τα άλμπουμ οπότε μια χαρά. Κι αν θες να δεις ολα χύμα για καμιά παρουσίαση απλά κάνεις προβολή κατά ημερομηνία/μέγεθος και σου βγάζει τη λίστα με όλα κανονικά και χύμα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

όπως επίσης και η εμφάνιση του λεξικού και του προγράμματος αναβάθμισης εφαρμογών που σε μένα πριν το φορμάτ δε φαίνονταν

Δεν είναι ιδέα σου είναι από τις βελτιώσεις που δε μ΄άρεσαν γιατί μοιάζουν αδιάβαστα τα μηνύματα έτσι, απλά πλέον στα διαβασμένα βγάζει σηματάκι, βλακεία που το έκαναν έτσι αλλά θα το συνηθίσουμε

Εμένα γιατί δεν βγάζει σηματάκι στα διαβασμένα???

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Γεια σας! Έχω το 5800 εδώ και μία βδομάδα ακριβώς. Δεν έγραψα τίποτα γιατί προσπαθούσα να διαβάσω όλες τις σελίδες, και σήμερα τα κατάφερα! Λοιπόν, έχουμε τα κλασσικά... Μπλε χρώμα, σχισμή κλπ... Όταν το αγόρασα με νέα σύνδεση στη vodafone έβαλα τη νέα κάρτα SIM και το άνοιξα. Έκανε στην αρχή τα κλασσικά κολλήματα(α, να πω ότι έχω έκδοση 11) με το πλήκτρο της κάμερας και τη μαύρη οθόνη αρχικά, αλλά η κάρτα SIM δεν είχε ενεργοποιηθεί ακόμη, και έγραφε εγγραφή κάρτας SIM απέτυχε. Όταν μετά από λίγη ώρα ενεργοποιήθηκε, ως εκ θαύματος δούλεψε το πλήκτρο της κάμερας, και τέρμα η μαύρη οθόνη... Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος, σε όλα. Το μόνο που θέλω να δω είναι τι θα κάνω με το πρόγραμμα του GPS. Άμα τελειώσουν οι 7 μέρες, τι μπορώ να κάνω έστω και με πληρωμή για να έχω για αρκετό χρόνο?

Εμένα γιατί δεν βγάζει σηματάκι στα διαβασμένα???

βασικά παλιότερα είχε κλειστό φακελάκι και ανοιχτό στα διαβασμένα, τώρα έχει κλειστό και στις δύο περιπτώσεις αλλά σωστά λες στα διαβασμένα ειναι σκέτο και μπερδεύει, στα μη διαβασμενα εχει το σηματάκι, τώρα αυτό πόσο το σκέφτηκαν για να το αλλάξουν απορώ...

George Bernard Shaw

Επίσης στο λεξικό μου βγάζει Αγγλικά σε Ελληνικά και Ελληνικά σε Ελληνικά!!!! Γιατί?? Πως θα γίνει Ελληνικά σε Αγγλικά?? Τί λάθος έκανα??

Και την μπάρα αναζήτησης στην οθόνη αναμονής την έχουμε μόνο αν βάλουμε τις συντομεύσεις έτσι δεν είναι?? Αν βάλουμε τις επιλογές βασική ή επαφές δεν εμφανίζεται. Ε???

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Επίσης στο λεξικό μου βγάζει Αγγλικά σε Ελληνικά και Ελληνικά σε Ελληνικά!!!! Γιατί?? Πως θα γίνει Ελληνικά σε Αγγλικά?? Τί λάθος έκανα??

Και την μπάρα αναζήτησης στην οθόνη αναμονής την έχουμε μόνο αν βάλουμε τις συντομεύσεις έτσι δεν είναι?? Αν βάλουμε τις επιλογές βασική ή επαφές δεν εμφανίζεται. Ε???

Εμένα πάλι μου βγάζει και τις δύο επιλογές κανονικά. Δυστυχώς αν χρησιμοποιείς τη γραμμή επαφών σε αφήνει να βάλεις τίποτα άλλο στην αρχική οθόνη ας ελπίσουμε να προστεθεί κι αυτό σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση.

ΥΓ: Επίσης πρόσεξα ότι τακτοποιώντας την έκθεση σε φακέλους ακόμα και όταν πας να περάσεις σε κάποια επαφή μια φώτο που βγάζει τη λίστα με τις επαφές πλέον βγάζει τη λίστα με τους φακέλους οπότε τέρμα οι 15 ώρες που ήθελα να βρω μια φώτο στη λίστα

George Bernard Shaw

Ήμουν σίγουρος ότι δε μπορούσε να αφαιρεθεί πριν γιατί πολύ απλά δε σου έδινε τη δυνατότητα να επιλέξεις τι θα έχεις στην αρχική οθόνη το είχα ψάξει και το είχα ρωτήσει και εδώ είχες απλά ή επαφές ή συντομεύσεις με όλα τα υπόλοιπα. Τώρα το επιβεβαίωσα και από ξένα site

"New Home screen editing option! Cheesy

Settings -> Personal -> Home screen -> Home screen"

"There is indeed a new option for the homescreen, with regular Active Standby activated"

"It's nice that we can finally get that "search" button away from our home screen"

"You can now edit what gets shown on the "Shorcuts bar" home screen. i.e should it show search, music player, calendar, radio etc. Sadly not yet available in the "contacts" view"

Φίλε μου 100% μπορούσε να αφαιρεθεί. Εγώ την είχα αφαιρέσει κανονικά. Απλώς δεν μπορούσες να επιλέξεις τι θα έχεις στην αρχική οθόνη

Σημερα το απογευμα θα επισκευθω ενα nokia shop να δω τη παιζει με αυτο το γκρι πλαισιο πανω δεξια....οταν μπαινω στο μενου και το βλεπω μου ερχεται να το σπασω..... Μαζι με αυτο θα τους πω και για την σχισμη μπας και παρω αντικατασταση .

Όχι, μόνο αν επιλέξεις την ενεργή αναμονή έχεις τις συντομεύσεις.

Τί εννοείς με αυτό ??

Εγώ επιλέγω Μενού-Ρυθμίσεις-Προσωπικό-Αρχική οθόνη-Θέμα Αρχικής οθόνης-Γραμμή επαφών ή Γραμμή συντομεύσεων. Έτσι δεν είναι??

Στις εφαρμογές κοίταξε. Το εικονίδιο δείχνει ένα γαλάζιο βιβλίο με γράμματα αλαφαβήτου πάνω.

Τελικά το "σφάλμα συστήματος" μόλις πατάμε "αναζήτηση" ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ με hart reset. :)

Εμενα γιατι δεν το εχει?????:wacko: Και εκανε και κανονικα αναβαθμιση! Πουτ στο καλο ειναι αυτο το βιβλιο.....

Εμενα γιατι δεν το εχει?????:wacko: Και εκανε και κανονικα αναβαθμιση! Πουτ στο καλο ειναι αυτο το βιβλιο.....

Είναι στις εφαρμογές. Και εμένα στην αρχή δεν υπήρχε αλλά εμφανίστηκε δια μαγείας.

Σημερα το απογευμα θα επισκευθω ενα nokia shop να δω τη παιζει με αυτο το γκρι πλαισιο πανω δεξια....οταν μπαινω στο μενου και το βλεπω μου ερχεται να το σπασω..... Μαζι με αυτο θα τους πω και για την σχισμη μπας και παρω αντικατασταση .

Ακριβώς δεν ξέρω τι αναπαριστούν οι αριθμοί αυτοί, πάντως αυτό το πλαίσιο υπάρχει στον emulator του S60 SDK (το εργαλείο ανάπτυξης εφαρμογών για τα κινητά μας δηλαδή) και δίνει διάφορες πληροφορίες όταν τεστάρεις εφαρμογές.

Πολύ περίεργο να σου το εμφανίζει. Πήγαινε σε ένα Nokia Shop να δεις τι θα σου πουν και αυτοί.

----------------------------------------------------------

Το "Σφάλμα συστήματος" μόλις πατάμε "Αναζήτηση" καθώς και η εμφάνιση των εικονιδίων "Λεξικό" και "Ενημέρωση" (κάπως έτσι) διορθώνεται με hard format.

καλησπερα σε ολους!παρατηρησα στην καμερα πως στις επιλογες πλεον υπαρχει και το geotagging.επισεις στις επιλογες προσθεσαν και την δευτερη καμερα.

Ναι επιτέλους προστέθηκαν και αυτές οι επιλογές.

ξερει κανεις πως διαλεγουμε πια τραγουδια θα ειναι στην μουσικη βιβλιοθηκη?

Για παραδειγμα πατησα ανανεωση και μου περασε και κατι ήχους απο το IM+.Διεγραψα εναν αλλα δεν ξερω αν τον διαγραφει απο την βιβλιοθηκη η απο το κινητο οποτε τους αλλους τους αφησα...

Δεν μπορείς να διαλέξεις συγκεκριμένους φακέλους απ όπου θα αντλεί τα κομμάτια.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τα αφαιρέσεις από τη βιβλιοθήκη χωρίς φυσικά να διαγραφούν και από τη μνήμη.

Η on air αναβαθμιση χρειαζεται να κανω ρυθμισεις διακομιστη? αν ναι μπορει καποιος να μου πει πως?

Και φυσικά δεν χρειάζεται.

Είναι όλα ρυθμισμένα.

Απλά πατάς Αναζήτηση ενημέρωσης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ρε παιδια εχει κανεις βιστα κ εκανε το απντειτ??

Φίλε μου εγώ έκανα κανονικά την αναβάθμιση μέσω βιστα, τι πρόβλημα έχεις?

Trust no one!

Ναι, ισχύει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

η sim της vodafone εξακολουθει να δημιουργει προβληματα στο κιν..

παρατηρησα οτι οταν βγαζει το μηνυμα "welcome to vodafone" αν δεν πατήσεις "εντάξει" τοτε δν λειτουργει το κοκκινο κουμπι ουτε το κουμπι της καμερας.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...