Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι πρόβλημα είχε πάλι και το διαπιστωσες στο τεταρτο;; μη πεις τη σχισμη γιατι και τα κοκκινα την εχουν δεν ειναι προβλημα απλά ετσι ειναι κατασκευαστικά δε προκειται ν΄αλλάξει κατι και 100 συσκευες να δεις

Για τη σχισμή... αν δε μου δώσουν άλλο χωρίς πρόβλημα ζήτησα αντικατάσταση με Ε71 και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν!

Αλήθεια τι πρόβλημα είχε??

Σου είπαν οτι θα το πάνε σε NOKIA shop? Δεν σου έδωσαν αμέσως καινούριο? Περίεργο...

Όχι... μου είπαν ότι θα το πάνε τη Δευτέρα στη ΝΟΚΙΑ... φάνηκε ότι ήξεραν ότι υπάρχει πρόβλημα και πήγαν να με κάνουν να το καταπιώ! Όταν προσπάθησαν να με πείσουν ότι όλα είναι έτσι τους ζήτησα να μου δώσουν ένα χαρτί που να το λέει αυτό... και τότε έγιναν λιγο πιο μαλακοί... τους είπα ότι θέλω συσκευή χωρίς πρόβλημα, αλλιώς άλλο κινητό!

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως φίλε μου η αλήθεια είναι οτι λογικά όλα θα έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, απλώς θα είναι σε μικρότερη κλίμακα. Όλα τα κινητά έχουν την ίδια κατασκευή, οπότε δε νομίζω οτι θα υπάρχει κάποιο οπου στο συγκεκριμένο σημείο θα έχει βίδα και θα είναι οκ.

Εγώ πάντως θα το κράταγα άνετα αν το μοναδικό πρόβλημα ήταν η σχισμή. Με αυτα που έχουμε διαβάσει μέχρι τώρα, κελεπούρι θα ήταν!!!

Σίγουρα άξιζε να προσπαθήσω... ποτέ δε ξέρεις... ;)

Πάντως έπαθα πλάκα όταν είδα το καλώδιο για TV OUT! Δεν το ηξερα...!!!

εμενα μετα απο 2 βδομαδες επεστρεψε απο το σερβις της βοντα με την σημειωση δεν ειχε τιποτα. η σχισμη πιανει απο το κουμπι του ανοιξε κλεισε μεχρι το ηχειο.παραλληλα εχει και ενα παιξιμο στο πλαινο πλαστικο.δευτερα πρωι πρωι εχει φυγει καταγγελια καθως και καταγγελια για τις 2γραμμες. δεν μπορουν να νομιζουν οτι ειμαστε Ουγκαντα...

εμενα μετα απο 2 βδομαδες επεστρεψε απο το σερβις της βοντα με την σημειωση δεν ειχε τιποτα. η σχισμη πιανει απο το κουμπι του ανοιξε κλεισε μεχρι το ηχειο.παραλληλα εχει και ενα παιξιμο στο πλαινο πλαστικο.δευτερα πρωι πρωι εχει φυγει καταγγελια καθως και καταγγελια για τις 2γραμμες. δεν μπορουν να νομιζουν οτι ειμαστε Ουγκαντα...

Δυστυχώς αυτό νομίζουν... καταγγελίες θα έπρεπε να είχαν γίνει πιο πριν!

Πραγματικά είναι αηδία αυτό που συμβαίνει. Τι θα πει δηλαδή δεν έχει τίποτα??

Θα πρέπει όλοι όσοι έχουν πρόβλημα να το καταγγείλουν. Μας έχουν περάσει για την χωματερή της ευρώπης...

Καλό, άγιο, φθηνό και εγώ δεν ξέρω τι αλλά δεν πρέπει να είμαστε και πρόβατα...

مفاجأة

χωρισ παρεξηγηση αλλα το προβλημα με την σχισμη το ξερουμε, το ειπαμε ,για τα σερβις ,γιαολα τα νοκια shop, για ταπαντα.ας γραψουμε και κατι που να αφορα την τεχνολογια τις εντυπωσεις του κινητου.ασ μην γινει το θεμα ¨παραπονα για την alpha copy"χωρισ παρεξηγηση ξαναλεω

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

καλησπέρα...εχθές αγόρασα και εγώ το Νόκια 5800...Σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολυ καλό κινητό και γενικά αξίζει τα λεφτά του...το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να ενεργοποιήσω το bluetooth μου βγάζει το εξής σφάλμα:"Αδυναμία εκτέλεσης λειτουργίας bluetooth"!!Η έκδοση λογισμικού μου είναι V 11.0.008!Επίσης έκανα και hard reset πριν απο λίγο αλλα το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει?Το έχει κανένας αλλος αυτό το πρόβλημα?Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω?

καλησπέρα...εχθές αγόρασα και εγώ το Νόκια 5800...Σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολυ καλό κινητό και γενικά αξίζει τα λεφτά του...το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να ενεργοποιήσω το bluetooth μου βγάζει το εξής σφάλμα:"Αδυναμία εκτέλεσης λειτουργίας bluetooth"!!Η έκδοση λογισμικού μου είναι V 11.0.008!Επίσης έκανα και hard reset πριν απο λίγο αλλα το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει?Το έχει κανένας αλλος αυτό το πρόβλημα?Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω?

πιθανη βλαβη του bluethooth το παθα και γω με το 6110 τα ιδια μου ελεγε.το στειλα. το κινητο πηγε φιλανδια!και ογυρισε ανεπισκευαστο λογω υγρασιας της πλακετας!

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

πιθανη βλαβη του bluethooth το παθα και γω με το 6110 τα ιδια μου ελεγε.το στειλα. το κινητο πηγε φιλανδια!και ογυρισε ανεπισκευαστο λογω υγρασιας της πλακετας!

Μμμμμμμ... Ενδιαφέρον... Γνωστή τακτική της nokia και της SE...

مفاجأة

και μην σου πουν για αναβαμιση και φτιαχτηκε.αμαν με την καραμελα της αναβαθμισης απο ολες τις εταιρειες.ο κοσμος ξυπνησε δεν το εχουν καταλαβει?

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Καλησπέρα,επιτελους το πειρα και εγω το κινητακι!!!!!

πρωτες εντυπωσεις απλα τελειο!!!!το μονο προβλημμα που εχει ειναι οταν κανω εξοδο απο το παιχνιδι με το αυτοκινητο,κολλαει!!!!χτες το πειρα απο vodafone και εχει την εκδοση 008!!!!και κλασσικα μπλε.....δε πειραζει....

Την "σημείωση" που λες οτι δεν έχει τίποτα, δεν στην έστειλε η Vodafone αλλά η Nokia. Η Vodafone απλά έκανε τον μεσάζοντα και παρέλαβε το κινητό, για να το παραδώσει στο service της Alpha Copy. Απο τη στιγμή που το service το έβγαλε ΟΚ, τι ακριβώς περίμενες να κάνει η Vodafone?

Phantom Of The Opera

το εχω παραγγειλει εδω κ 1 βδομαδα στο πλαισιο βουλιαγμενης αλλα με δουλευουν μου φαινεται..

παντως σε πλαισιο και e-shop δν υπαρχει καθολου..κ λενε οτι θα ξαναφερουν απο αρχες μαρτιου!!

Ε Λ Ε Ο Σ :wacko:

Πέρασα και γω από ένα κατάστημα Vodafone στο Ηράκλειο και μου είπαν ότι θα το έχουν από αρχές Μαρτίου..

Ελπίζω τότε να έρθουν οι νέες παρτίδες τουλάχιστον...

το εχω παραγγειλει εδω κ 1 βδομαδα στο πλαισιο βουλιαγμενης αλλα με δουλευουν μου φαινεται..

παντως σε πλαισιο και e-shop δν υπαρχει καθολου..κ λενε οτι θα ξαναφερουν απο αρχες μαρτιου!!

Ε Λ Ε Ο Σ :wacko:

Πέρασα και γω από ένα κατάστημα Vodafone στο Ηράκλειο και μου είπαν ότι θα το έχουν από αρχές Μαρτίου..

Το εχει ο Γερμανος.Εγω περασα χθες απο το υποκαταστημα της Ηλια Ηλιου στον Νεο Κοσμο, να πληρωσω ενα λογαριασμο και το ειχε διαθεσιμο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από κατάστημα Vodafore στο Ηράκλειο (πόρος) το πήρα εχθές...

το επέστρεψα κατευθείαν...

Από κατάστημα Vodafore στο Ηράκλειο (πόρος) το πήρα εχθές...

το επέστρεψα κατευθείαν...

Για ποιό λόγο ?

Γι αυτό...

Το πήρα κι εγώ από voda... μετά από 15 λεπτά το γύρισα πίσω στο κατάστημα και ζήτησα ολική αντικατάσταση με κόκκινο από το nokia που να μην έχει πρόβλημα! Φάνηκε ότι ΗΞΕΡΑΝ το πρόβλημα, αλλά το έπαιζαν ότι δε μπορούν να κανουν τίποτα... νεότερα τη Δευτέρα το πρωί που θα το πάνε σε Nokia Shop

Για τη σχισμή... αν δε μου δώσουν άλλο χωρίς πρόβλημα ζήτησα αντικατάσταση με Ε71 και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν!

Όχι... μου είπαν ότι θα το πάνε τη Δευτέρα στη ΝΟΚΙΑ... φάνηκε ότι ήξεραν ότι υπάρχει πρόβλημα και πήγαν να με κάνουν να το καταπιώ! Όταν προσπάθησαν να με πείσουν ότι όλα είναι έτσι τους ζήτησα να μου δώσουν ένα χαρτί που να το λέει αυτό... και τότε έγιναν λιγο πιο μαλακοί... τους είπα ότι θέλω συσκευή χωρίς πρόβλημα, αλλιώς άλλο κινητό!

χωρισ παρεξηγηση αλλα το προβλημα με την σχισμη το ξερουμε, το ειπαμε ,για τα σερβις ,γιαολα τα νοκια shop, για ταπαντα.ας γραψουμε και κατι που να αφορα την τεχνολογια τις εντυπωσεις του κινητου.ασ μην γινει το θεμα ¨παραπονα για την alpha copy"χωρισ παρεξηγηση ξαναλεω

Έχεις δίκιο! Γι αυτό σκέφτηκα να γράψω για το θέμα στο blog μου και να βοηθήσω στο να κρατηθεί το thread καθαρό! Όποιος θέλει μπορεί να αφήσει σχόλιο εκεί!

τελικα το προβλημα με την σχισμη φτιαχνει η οχι??

δεν φτιαχνετε,ειναι κατασκευαστικο το προβλημα(καλουπι και συναρμογη πλαστικων).ας ελπισουμε οτι στην επομενη παρτιδα να το εχουν διορθωσει

4 ερωτήσεις (σόρι εάν έχουν ξαναπαντηθεί)

α. τι πραγματική αυτονομία έχει; (βλέπω 400h αρα κανα 4αρι μέρες γεμάτες; )

β. τι SAR έχει; Εχει τιμή στο Nokia Sar site 0.97 αλλά για σκέτο 5800 βλέπω.

γ. μέχρι στιγμής ποια τα προβλήματά του;

δ. η οθόνη αφής δουλεύει σωστά ή σπάει νεύρα; (είδα μερικά βίντεος και είχε μερικά θεματάκια)

Είναι ελκυστική αγορά αλλά διστάζω ακόμα λόγω του πολύ καλού Ν82 μου.

Ι need a six month vacation, twice a year.

avi παιζει; χαθηκα σε τοσες σελιδες οποτε μπορει να εχει απαντηθει. αν γινοτανε ας γινει μια ομαδοποιηση με το τι μπορει να κανει, και που μπορουμε να βρουμε καλουδια....πολλα ζηταω ε? :)

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι κανει η εφαρμογη συνομιλια??

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

4 ερωτήσεις (σόρι εάν έχουν ξαναπαντηθεί)

α. τι πραγματική αυτονομία έχει; (βλέπω 400h αρα κανα 4αρι μέρες γεμάτες; )

β. τι SAR έχει; Εχει τιμή στο Nokia Sar site 0.97 αλλά για σκέτο 5800 βλέπω.

γ. μέχρι στιγμής ποια τα προβλήματά του;

δ. η οθόνη αφής δουλεύει σωστά ή σπάει νεύρα; (είδα μερικά βίντεος και είχε μερικά θεματάκια)

Είναι ελκυστική αγορά αλλά διστάζω ακόμα λόγω του πολύ καλού Ν82 μου.

α) Κάποιοι φίλοι εδώ μέσα μιλάνε για 2-3 μέρες, αλλά κάποιοι άλλοι πάλι λένε για 12-16 ώρες :wacko: Δεν γνωρίζω με τι ακριβώς χρήση! Αυτό θα στο πούνε οι ίδιοι.

β) 0,99

γ) Έχει μια σχισμή στην πάνω δεξιά γωνία από κατασκευαστικό λάθος (προφανώς), σε κάποιες περιπτώσεις δεν ενεργοποιείται η κάμερα πατώντας του κουμπί αλλά μόνο μέσω του μενού, όπως επίσης και δεν αναγνωρίζει το Bluetooth και δεν γίνεται επικοινωνία μεταξύ του 5800 και άλλως συσκευών (σε κάποιες περιπτώσεις επίσης).

δ) Για την οθόνη δεν έχει αναφερθεί τίποτα απολύτως (εκτός και αν δεν το πρόσεξα εγώ :D)

ΥΓ

Δυστυχώς αυτά μπορώ να θυμηθώ ετσί γρήγορα. Καλύτερα να σου πει κάποιος χρήστης εάν υπάρχουν και άλλα προβλήματα, αλλά γενικότερα είναι προβλήματα που θα λυθούν με κάποια μελλοντική αναβάθμιση.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...