Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ε δεν ειναι τοσο τραγικο αυτο..το ιδιο προβλημα ειχα στο lg η αληθεια ειναι οτι ειναι εκνευριστικο.

Το θέμα είναι φίλε μου, θα διορθωθεί? Τι να τα κάνω τα "κορδελάκια", αν δεν λειτουργεί μια απο τις πιο βασικές λειτουργίες ενός κινητού?? Να βλέπεις ποιός σε καλεί! Τι %$&$&%$ κάνουν στη NOKIA, και ούτε που το πρόσεξαν????

Το θέμα είναι φίλε μου, θα διορθωθεί? Τι να τα κάνω τα "κορδελάκια", αν δεν λειτουργεί μια απο τις πιο βασικές λειτουργίες ενός κινητού?? Να βλέπεις ποιός σε καλεί! Τι %$&$&%$ κάνουν στη NOKIA, και ούτε που το πρόσεξαν????

δηλαδη αν μιλας κ σε παιρνουν ξανα δεν βλεπεις ποιος σε καλει??:(

Ξέρει κανείς όταν γράφουμε με το χειρόγραφο πώς σβήνουμε κάτι που κάναμε λάθος?:help:

το χειρογραφο τι ακριβως ειναι?

Ξέρει κανείς όταν γράφουμε με το χειρόγραφο πώς σβήνουμε κάτι που κάναμε λάθος?:help:

Τραβάς μια γραμμή από τα δεξιά προς τα αριστερά σαν backspace.

δηλαδη αν μιλας κ σε παιρνουν ξανα δεν βλεπεις ποιος σε καλει??:(

Όταν παίρνει κάποιος που δεν υπάρχει στις επαφές μου, η οθόνη παθαίνει εγκεφαλικό. Βλέπω μόνο κάποιες αποχρώσεις του φόντου που έχω. Δεν βγάζεις άκρη δηλαδή, μια αλοιωμένη εικόνα. Αν πατήσεις κλείδωμα-ξεκλείδωμα, επανέρχεται το φόντο στην κανονική του μορφή. Το ίδιο συμβάινει μερικές φορές όταν το τηλεφωνο είναι κλειδωμένο και πάω να το ξεκλειδώσω.

Να σημειώσω οτι στις κλήσεις που περιέχονται στον κατάλογο, κανένα πρόβλημα...

Όταν παίρνει κάποιος που δεν υπάρχει στις επαφές μου, η οθόνη παθαίνει εγκεφαλικό. Βλέπω μόνο κάποιες αποχρώσεις του φόντου που έχω. Δεν βγάζεις άκρη δηλαδή, μια αλοιωμένη εικόνα. Αν πατήσεις κλείδωμα-ξεκλείδωμα, επανέρχεται το φόντο στην κανονική του μορφή. Το ίδιο συμβάινει μερικές φορές όταν το τηλεφωνο είναι κλειδωμένο και πάω να το ξεκλειδώσω.

υπομονη φιλε μου!ελπιζω να μην απογοητευτω κ εγω μολις το παρω!:(

η αληθεια βεβαια ειναι οτι μου φανηκε φτηνο για τις δυνατοτητες του..

ισως για αυτο να υπαρχουν κ τοσα προβληματα..

Αυτο αρχίζω να πιστεύω κι εγώ φίλε μου.... 1000 φορές να έδινα 100 ευρώ παραπάνω, αλλα να έπαιρνα ένα κινητό το οποίο λειτουργεί όπως θα έπρεπε να λειτουργεί...

Αυτο αρχίζω να πιστεύω κι εγώ φίλε μου.... 1000 φορές να έδινα 100 ευρώ παραπάνω, αλλα να έπαιρνα ένα κινητό το οποίο λειτουργεί όπως θα έπρεπε να λειτουργεί...

ισως με καποια αναβαθμιση να εστρωνε καπως..

Όταν παίρνει κάποιος που δεν υπάρχει στις επαφές μου, η οθόνη παθαίνει εγκεφαλικό.

Ποιό θέμα χρησιμοποιείς; Γιατί σε παρά πολλά θέματα έχουν παρατηρηθεί παρά πολλά περίεργα bugs.

Ας ελπίσουμε οτι θα το προσέξουν το συγκεκριμένο μέγα-bug...

Ποιό θέμα χρησιμοποιείς; Γιατί σε παρά πολλά θέματα έχουν παρατηρηθεί παρά πολλά περίεργα bugs.

Φίλε μου δεν έχω βάλει κάποιο. Ενα έχει

το παραγγειλα το μεσημερι απο το μουλτιραμα τελικα θα ειναι εδω σε δυο μερες..σε μαυρο κοκκινο...αν δεν το επαιρνα θα εσκαγα..ελπιζω να μην εχει πολλα προβληματα...εχει εγκατεστημενους τους χαρτες?

Ναι έχει το πρόγραμμα Nokia Maps καθώς και τον χάρτη της Ελλάδος.

Σχεδιάζεις μια μεγάλη παύλα με φορά από τα δεξιά προς τα αριστερά.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δεν μπορεις να το αλλαξεις περιμενουμε να βγει συμβατη εκδοση του nss.

Tι θελεις να κανεις?

θελω να αλλαξω το product code γιατι το τηλεφωνο ειναι εισαγωγη απο γερμανια το κοκκινο.και θελω να περασω το ελληνικο product code.

[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

Κάνε με Phoenix αναβάθμιση.

Εδώ θα το βρεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ε δεν ειναι τοσο τραγικο αυτο..το ιδιο προβλημα ειχα στο lg η αληθεια ειναι οτι ειναι εκνευριστικο.

Emena mia xara doulevei,den xreiazete oute kleidoma ksekleidoma oute tipota.

Kai genika den exo dei kanena provlima mexri tora (pou pou pou),plin tis sxismis (entometaksi vlakeia teleios einai,an vgalei to kapaki tis mpatarias,tha deis oti mia apo tis tesseris vides einai ligo pio pros to kentro,k oxi stin gonia,logika giafto iparxei sxismi se ekeini tin gonia....,eleos entelos...gelio...den einai thema oikonomias,thema vlakias einai....)

I mpataria krataei POLI kala,se video ixous,ktl...., EKTOS an to sindeseis ston ipologisti sou,me usb toulaxiston,ekei kanei katakokorifi ptosi i mpataria,periergo e?

(sorry gia ta greeklish,kati epathe to PC mou tora kai den mporo na allakso se ellinika)

Αποφασισα και εγω να το παρω το κινητακι, αλλωστε παρ'ολα τα προβληματα τα λεφτα ειναι καλα, και οι δυνατοτητες υπερβολικα πολλες. Ομως εχω αναβαθμιση wind. Προχτες που ρωτησα σε ενα καταστημα wind, ο προθυμος πωλητης μου ειπε οτι σε κανα 10ημερο η συσκευη θα ερθει. Σημερα ρωτησα στο ιδιο και σε ενα αλλο καταστημα και μου ειπαν οτι ακομα δεν εχει ερθει ενημερωση. Υπαρχει κατι νεοτερο η οπως γραφτηκε πιο πανω πηγαινουμε για το Μαρτιο;:cry:

Ξερει κανενας σε ποσες μερες το επιστρεφουν απο το service?Το πηρα απο vodafone και μεσα στην εβδομαδα το επεστρεψα με τα γνωστα προβληματα.Ηδη το εχουν απο τις 29 και ακομα περιμενω τηλεφωνο να μου πουν ποτε θα το παρω πισω.Ελεος.

Καλησπέρα, έχω κάποιες ερωτήσεις που πιθανόν να έχουν απαντήθει στα προηγούμενα post αλλα είναι σχεδόν αδύνατον να διαβάσω 100+ σελίδες..

Πήρα το 5800 απ το e-click προχτές. Υπάρχει πιθανότητα αν κάνω over-the-air αναβάθμιση να χαθούν τα ελληνικά?

Έχω την V 10.0.010 και ενώ έχω ακούσει πως έχουν βγει καινούριες αναβαθμίσεις όταν πάω να κάνω απ το κινητό η απ το "Nokia Software Updater" update δν μου βγάζει κάποια άλλη έκδοση λογισμικού.

Μπορώ να βρω το τι ακριβώς διαφορετικό έχει κάθε καινούρια έκδοση firmware απ την προηγουμενη?

Ευχαριστώ και συγγνωμη για την ταλαιπωρια.

6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X

Εμένα δουλεύει κανονικά ακόμα και όταν ο άλλος δεν είναι στις επαφές μου.

Έχω όμως ένα άλλο πρόβλημα! Μερικές φορές... όταν ανοίγω την "Εκθεση > Εικόνες & Βίντεο" για να ανοίξει τις εικόνες του κινητού, μου βγάζει μία λίστα εικονιδίων με όλες τις εικόνες που έχει βρει στην κάρτα μνήμης νομίζω, η οποία λίστα όμως εμφανίζεται μόνο για λίγα δευτερόλεπτα και μετά γυρίζει πίσω πάλι στο κεντρικό μενού! Αν την ώρα που εμφανίζεται η λίστα με τα εικονίδια προλάβω να πατήσω μία εικόνα να ανοίξει, ανοιγει κανονικά. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό?

Επίσης υπάρχει τρόπος να μου δείχνει με εικονίδια τα περιεχόμενα ενός μόνου φακέλου και όχι όλα όσα βρίσκει στο κινητό?

η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused:

Βασικά έσβησα πχ το τηλέφωνο του σπιτιού μου απο το ευρετήριο (ώστε να μην υπαρχει), και πήρα απο το σταθερο στο κινητό, και τώρα μου το εμφανίζει.... Τι να πω...Οτι του έλθει κάνει.. Στο κλείδωμα-ξεκλειδωμα όμως το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.. Κατέβασα και κάποιο θέμα και άλλαξα το αρχικό μπας και φταίει αυτό, αλλα τα ίδια Παντελάκι μου....

μολις περασα την νεα αναβαθμιση (11.0.009) μεσω του phoenix και σαν πρωτη εντυπωση δεν βλεπω καποια κτυπητη διαφορα,μαλλον εχει να κανει με τη σταθεροτητα της συσκευης παρα με κατι αλλο

Καλημερα

Πραγματικα εχει εξαντληθει η υπομονη μου προσπαθωντας να βρω μια ευκαιρια για να σκεφτω την αγορα του 5800 αφου καθε μερα διαπιστωνω την αναπαραγωγη των προβληματων που αναφερονται και αναρωτιεμαι σε τι κινησεις (με οργανωμενο τροπο) θα μπορουσαν να καταφυγουν εκεινοι που το αγορασαν διασφαλιζοντας τα χρηματα που κατεβαλλαν για να το αποκτησουν.

jg

Εγώ πλέον δεν θα ασχοληθώ... Το έχω ήδη πακετάρει και το στέλνω σήμερα σε NOKIA Shop για αντικατάσταση. Σήμερα συμπλήρωσα 7 ημέρες, έλεος....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...