Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και τη θήκη εγώ δεν τη χρησιμοποιώ γιατί μου φαίνεται ότι αντί να προστατεύει κάνει το αντίθετο.

Και εγώ....αύριο- μεθαύριο θα έχω στα χεριά μου την invisibleSHIELD(full body) και θα ξενιασω...

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν και τη θήκη εγώ δεν τη χρησιμοποιώ γιατί μου φαίνεται ότι αντί να προστατεύει κάνει το αντίθετο.

Κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή. Με την χρήση ανοίγουν λίγο τα πλαινά λάστιχα και είσαι ΟΚ. Είναι αρκετά καλή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα μάλιστα, επειδή δεν είχαν 5800 διαθέσιμο κι επειδή η επόμενη παραλαβή θα αργούσε αρκετά, μου έκανα πιστωτικό και πήρα το Ν79 (και τώρα ησύχασα πλέον :lol:)

Παντως αν εξαιρεσεις τα κατασκευαστικα & λειτουργικα προβληματα που ειχε το δικο σου,εμεινες ικανοποιημενος απο το 5800?Δλδ αν δεν υπηρχαν τα εν λογω προβληματα θα το κρατουσες ?

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Καλησπερα σε ολους.

-Μετα απο πολυ καιρο, ποσταρω ξανα σε Νοκια thread.

-Διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες και βλεπω πως το ενδιαφερον μονοπωλουν οι σχισμες , και οι σκονες :confused:

-Οι ανθρωποι κανοντας την απαρραιτητη απο τις εξελιξεις στροφη, εφτιαξαν κατι διαφορετικο απ'αυτα που μας ειχαν συνηθησει εως τωρα και προσπαθησαν να κανουν τη νεα τους τεχνολογια προσιτη οικονομικα, ωστε να δοκιμαστει απο οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο .... και εμμεσως πλην σαφως .... να τραβηξει και μερικους "απελπισμενους" απο τους περιορισμους του "ψηλου".... ο νοων νοειτω :rolleyes: .

-Ομως πως θα μπορουσε να εχει δελεαστικη τιμη, χωρις βεβαιως να μειωθει ο τομεας της τεχνολογικης πλευρας, ο οποιος επρεπε να δωθει απλοχερα ,ωστε να δοκιμαστει απο πολλους χρηστες και να εντοπιστουν οποια κενα παρουσιασει το νεο λειτουργικο και να διορθωθουν ; ..... ετσι ωστε το επομενο προτζεκτ ..... (Ν97) ,να ειναι το "state of the technology" της εταιριας :cool:

- ..... Μα μειωνοντας οσο γινοταν το κοστος των πλαστικων του κλωβου ,αλλα και τον τροπο συναρμολογησης τους ,παντα τηρουμενων των αναλογιων ,λογω του βαρους του ονοματος που κουβαλα η εταιρια.

-Οποτε για τα 330 ευρω, αυτα που μας δινονται σε hardware ,το νεο λειτουργικο ,βαλτε και τα παρελκομενα , θα ελεγα οτι ειμαστε πολυ καλα, κοιταξτε το ανταγωνισμο σ'αυτη την τιμη τι δινει; ..... σιγα μην ασχοληθω με ενα ανεπαισθητο κενο της ταξης των 2/10 του χιλιοστου στην δεξια πανω πλευρα, που αν δεν στο πουν και δεν εστιασεις προσεκτικα στο σημειο ειναι αδιακριτο. Και στην τελικη ,δειχνει καθαρα τον οικονομικο τροπο συναρμολογησης.... Και ειμαι απο τους αρκετα σχολαστικους με την λεπτομερεια ,αλλα ειπαμε ρε παιδια ..... :blink: .... ΟΜΩΣ το θεμα του προβληματικου ακουστικου ειναι σοβαρος λογος να ζητησεις αντικατασταση ή αποκατασταση της δυσλειτουργιας του

-Ετσι συνειδητα .... παρηγγειλα και γω ενα απο multirama ,το οποιο παρελαβα την Παρασκευη.

- Ειναι το κοκκινο με λογισμικο v11 ,προφανως Γερμανικο, αφου μεσα εχει Γερμανικο εγχειριδιο και ενα Ελληνικο , με product code 0578313 και το οποιο προς το παρων δουλευει απροσκοπτα .

-- code: 0578313 11.0.008 5800 RM-356 Germany CV R ---

-Αυτο που θα ηθελα εγω ειναι να ασχοληθει καποιος με το software και να αναπτυξει εφαρμογες αντιστοιχες του "αντιπαλου δεους" ,τοσο σε γραφικο οσο και σε περιβαλλον χρηστικοτητας. :)

-- Αραγε μια εφαρμογη Financial σαν το Pocketmoney ,δεν μπορουν να φτιαξουν στο symbian ;;

Φιλικα

- Stathis -

Στις χώρες που λειτουργεί η υπηρεσία, η συσκευή επιβαρύνεται με 100 ευρώ τα οποία χρησιμοποιείς για την αγορά μουσικής. Από την στιγμή που δεν υπάρχει αυτή η υπηρεσία στην Ελλάδα, δεν υπάρχει χρέωση. Γι'αυτό είδαμε και λογικές τιμές πώλησης σε σχέση με παρά πολλές χώρες όπου κοστίζει 450 ευρώ.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Οκ, αναμεσα στα 100 Ε επιπλεον χρεωση και το -μη- δωρεαν κατεβασμα μουσικης, σιγουρα προτιμαμε το δευτερο :p

Καλησπερα σε ολους.

-Διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες και βλεπω πως το ενδιαφερον μονοπωλουν οι σχισμες , και οι σκονες :confused:

-Οι ανθρωποι κανοντας την απαρραιτητη απο τις εξελιξεις στροφη, εφτιαξαν κατι διαφορετικο απ'αυτα που μας ειχαν συνηθησει εως τωρα και προσπαθησαν να κανουν τη νεα τους τεχνολογια προσιτη οικονομικα, ωστε να δοκιμαστει απο οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο .... και εμμεσως πλην σαφως .... να τραβηξει και μερικους "απελπισμενους" απο τους περιορισμους του "ψηλου".... ο νοων νοειτω :rolleyes: .

-Ομως πως θα μπορουσε να εχει δελεαστικη τιμη, χωρις βεβαιως να μειωθει ο τομεας της τεχνολογικης πλευρας, ο οποιος επρεπε να δωθει απλοχερα ,ωστε να δοκιμαστει απο πολλους χρηστες και να εντοπιστουν οποια κενα παρουσιασει το νεο λειτουργικο και να διορθωθουν ; ..... ετσι ωστε το επομενο προτζεκτ ..... (Ν97) ,να ειναι το "state of the technology" της εταιριας :cool:

- ..... Μα μειωνοντας οσο γινοταν το κοστος των πλαστικων του κλωβου ,αλλα και τον τροπο συναρμολογησης τους ,παντα τηρουμενων των αναλογιων ,λογω του βαρους του ονοματος που κουβαλα η εταιρια.

-Οποτε για τα 330 ευρω, αυτα που μας δινονται σε hardware ,το νεο λειτουργικο ,βαλτε και τα παρελκομενα , θα ελεγα οτι ειμαστε πολυ καλα, κοιταξτε το ανταγωνισμο σ'αυτη την τιμη τι δινει; ..... σιγα μην ασχοληθω με ενα ανεπαισθητο κενο της ταξης των 2/10 του χιλιοστου στην δεξια πανω πλευρα, που αν δεν στο πουν και δεν εστιασεις προσεκτικα στο σημειο ειναι αδιακριτο. Και στην τελικη ,δειχνει καθαρα τον οικονομικο τροπο συναρμολογησης.... Και ειμαι απο τους αρκετα σχολαστικους με την λεπτομερεια ,αλλα ειπαμε ρε παιδια ..... :blink: .... ΟΜΩΣ το θεμα του προβληματικου ακουστικου ειναι σοβαρος λογος να ζητησεις αντικατασταση ή αποκατασταση της δυσλειτουργιας του

-Ετσι συνειδητα .... παρηγγειλα και γω ενα απο multirama ,το οποιο παρελαβα την Παρασκευη.

- Ειναι το κοκκινο με λογισμικο v11 ,προφανως Γερμανικο, αφου μεσα εχει Γερμανικο εγχειριδιο και ενα Ελληνικο , με product code 0578313 και το οποιο προς το παρων δουλευει απροσκοπτα .

-- code: 0578313 11.0.008 5800 RM-356 Germany CV R ---

-Αυτο που θα ηθελα εγω ειναι να ασχοληθει καποιος με το software και να αναπτυξει εφαρμογες αντιστοιχες του "αντιπαλου δεους" ,τοσο σε γραφικο οσο και σε περιβαλλον χρηστικοτητας. :)

-- Αραγε μια εφαρμογη Financial σαν το Pocketmoney ,δεν μπορουν να φτιαξουν στο symbian ;;

Φιλικα

Συμφωνω απολυτα. Και να συμπληρωσω οτι μονο στη συναρμογη (στις περιπτωσεις με την χαραμαδα) υπαρχει παραπονο ποιοτητας. Απο αποψη ποιοτητας υλικων,το επιπεδο ειναι στα προσδωκομενα για το υφος της συσκευης, χωρις παραπονα, τουλαχιστο απο μερους μου. Ισως μονο το πενακι να ειχε πιο στιβαρη κατασκευη και αισθηση, πραγμα ομως που θα αυξανε το παχος της συσκευης μια και θα απαιτουσε μεγαλυτερο χωρο αποθηκευσης.

Γενικοτερα εχει γινει αρκετα καλη δουλεια και στο θεμα της αποκρισης και της λειτουργειας του λογισμικου μεσω χειρισμου με την αφη. Μπορει να μη φτανει τα επιπεδα ενος iphone, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ο χειρισμος ειναι κακος. Καθε αλλο μαλιστα, μιας και το εχω συγκρινει με αρκετες touch συσκευες αλλων κατασκευαστες σε ευχρηστια. Και οταν μαλιστα αυτο συνδιαζεται με την πληροτητα σε harware και software του 5800 συγκρινομενο ακομη κ με πολυ ακριβοτερες προτασεις, βλεπω ιδιαιτερα αξιολογη συσκευη. Και επισης ειναι και αυτη η ποιοτητα στον ηχο (επιτελους) που φτανει τα επιπεδα του Ν91.

Η 5 γεννια της S60 ειναι ακομη νεα και σιγουρα θα υπαρξουν αναβαθμισεις που θα λυσουν πολλα προβληματα (Πανω απο ολα ελπιζω σε ενα τροπο να κανουμε πολλαπλη επιλογη αρχειων ευκολοτερα).

...

Ομως πως θα μπορουσε να εχει δελεαστικη τιμη, χωρις βεβαιως να μειωθει ο τομεας της τεχνολογικης πλευρας, ο οποιος επρεπε να δωθει απλοχερα ,ωστε να δοκιμαστει απο πολλους χρηστες και να εντοπιστουν οποια κενα παρουσιασει το νεο λειτουργικο και να διορθωθουν ; ..... ετσι ωστε το επομενο προτζεκτ ..... (Ν97) ,να ειναι το "state of the technology" της εταιριας

-Ετσι συνειδητα .... παρηγγειλα και γω ενα απο multirama ,το οποιο παρελαβα την Παρασκευη...

Ενω συμφωνω με οσα αναφερεις στον προλογο δεν μπορω παρα να διαφωνησω με οσα αναφερεις στο επισημασμενο διοτι

1) Δυστυχως δεν ειναι η πρωτη φορα που συσκευες της ΝΟΚΙΑ εμφανιζουν τετοιου ειδους σχεδιαστικα κατασκευατικα προβληματα,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο το ποσο κοστιζουν.Να αναφερω π.χ το Ν95 που ηταν η τρεχουσα ναυαρχιδα,το παιδι θαυμα εκεινου του καιρου και κοστιζε 700 ευρω.Ακομα και το Ν96 που δεν εχει τετοια προβληματα εχει μετρια ποιοτητα υλικων σε σχεση π.χ με το innov8.προβληματα Οποτε το επιχειρημα "εκανε εκπτωσεις στα για να το παρουμε εμεις φτηνα δε στεκει"

2)Στα 300 ευρω κι ο ανταγωνισμος προσφερει αξιολογοτατες προτασεις με ανωτερα υλικα και πανω απο ολα χωρις ελαττωματικη συναρμολογηση.Κι εγω δεν περιμενω περιβλημα απο το 5800 τιτανιου ,αλλα τουλαχιστον τα πλαστικα να ειναι σωστα συναρμολογημενα χωρις κενα.Να ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες κατασκευαστικα κι ας μην ξεχωριζει,εφοσον ξεχωριζουν οι δυνατοτητες του

3)Σαν καταναλωτης απαιτω αψεγαδιαστες συσκευες και δεν ειμαι διατεθειμενος να κανω συμβιβασμους "επειδη ειναι φτηνο".Αλλιως να παρω κι ενα τζιπ landwind :lol:

4)Ολα αυτα που αναφερεις δε θα εχουν νοημα σε κανα 6μηνο που πιθανολογω οτι θα χει στρωσει η διαδικασια παραγωγης του 5800 και θα παραγεται χωρις ελαττωματα ενω θα ειναι και κατατι φτηνοτεερο συμφωνα παντα με την τακτικη της ΝΟΚΙΑ(βλεπε Ν95)

τελος κατι σχετικο με το κοστος :αν μαθεις ποσο κοστιζει στη NOKIA η κατασκευη ενος 5800 αλλα και ποσο κοστιζει στον ψηλο ενα απο τα δικα του θα νιωσεις με το δικιο σου κοροιδο,οπως ολοι μας,αλλα τι να κανουμε ελευθερη αγορα ειναι αυτη.:rolleyes:

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Το ελληνικό κομμάτι δεν έχει; Αν ναι, τότε γιατί να έχει κωδικούς; Αυτό λέω.

και στα ξενα που βρισκονται οι κωδικοι?γιατι το δικο μου ειναι απο γερμανια κοκκινο και δεν βρηκα μεσα στο κουτι τιποτα κωδικους.εκτος και αν ειναι σε καποιο συγκεκριμενο σημειο και δεν τους εχω δει.

[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

τελος κατι σχετικο με το κοστος :αν μαθεις ποσο κοστιζει στη NOKIA η κατασκευη ενος 5800 αλλα και ποσο κοστιζει στον ψηλο ενα απο τα δικα του θα νιωσεις με το δικιο σου κοροιδο,οπως ολοι μας,αλλα τι να κανουμε ελευθερη αγορα ειναι αυτη.:rolleyes:

Καλα, σιγουρα. Το περιθωριο κερδους ειναι τεραστιο. Και οι θυσιες σε ποιοτητα ή επιλογης hardware καθοδηγουνται απο διαφορές τιμης κοστους αρκετα μικρες, κ ας είναι η αναλογια τιμης αποδωσης μεγαλυτερη. Προσπαθουν να μαζεψουν το κοστος με καθε πιθανο τροπο, φτανει το αποτελεσμα να ειναι αποδεκτο για αυτους. Αραγε,τωρα που η οικονομικη κριση χτυπα την πορτα όλων των εργοστασιων, οι τιμες πωλησης θα πεσουν προς οφελος του καταναλωτη για να συνεχισουν οι πωλησεις,η θα μεινουν εκει που ειναι για να υπαρχουν μεγαλα περιθωρια κερδους?

αυτο με το maploader και πως κατεβαζουμε τον χαρτη της Ελλάδας για να τον έχουμε μετά για χρήση ποιος θα μου το πει? ή που το αναφέρει αν έχει κάπου ξαναειπωθεί?

αυτο με το maploader και πως κατεβαζουμε τον χαρτη της Ελλάδας για να τον έχουμε μετά για χρήση ποιος θα μου το πει? ή που το αναφέρει αν έχει κάπου ξαναειπωθεί?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228622

Παντως αν εξαιρεσεις τα κατασκευαστικα & λειτουργικα προβληματα που ειχε το δικο σου,εμεινες ικανοποιημενος απο το 5800?Δλδ αν δεν υπηρχαν τα εν λογω προβληματα θα το κρατουσες ?

ΣΙΓΟΥΡΑ! :)

Καλησπερα σε ολους.

-

Φιλικα

Mακάρι φίλε η αλήθεια είναι ότι και μένα με χει κουράσει αυτό, ένα στα δύο post είναι για τη περιβόητη σχισμή και έχει καταντήσει κουραστικό. Κι εγώ έγραψα κι άλλοι γράψαμε, οκ έτσι είναι κατασκευαστικά το κινητό όποιος δεν ενοχλείται το αγοράζει όποιος ενοχλέιται κοιτάει κάτι άλλο. Αν υπάρχει και κάποια επίσημη ενημέρωση από τη nokia ή από κάποιο nokia shop εννοέιται να γραφτεί αλλά ως εκεί. Τα μισά post αφορούν για το αν θα το πάρουν πίσω ή να πρεπει να το γυρισουμε, αν θα μαζευτεί σκόνη, υγρασία κλπ. Βαρέθηκα ειλικρινά ας ανοίξει ένα καινούργιο topic να γράφουμε τα παράπονα μας εκεί δεν έχει άλλο νόημα αυτή η συζήτηση. Το κινητό όπως έχει φανεί έτσι κατασκευάστικε, πουλήθηκαν κοντά 1εκ. κομμάτια έτσι, τωρα αν ειναι λάθος της nokia ή απλα έτσι βγήκε ίσως το μάθουμε στο μελλον, από τη στιγμή που όλα ειναι έτσι οποιος δε θέλει δε το αγοράζει καθολου. Ας ασχοληθούμε λίγο με την ουσία του κινητού, τις εφαρμογές, τις ευκολίες και την επίλυση των δεκάδων bugs που το ταλαιπωρούν

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

μηπως καναν λαθος οσοι το αγορασαν και φεραν στο φως το προβλημα?Μηπως επρεπε να τηρησουν σιγη ιχθυος?

μηπως και οσοι δεν το αγορασαν να κανουν τα στραβα ματια και να το αγορασουν οπως και να ναι?

μηπως θα ειμαστε τυχεροι στο επομενο εκατομμυριο?

δεν σε καταλαβαινω φιλε μου...ειλικρινα.Αν σε στεναχωρει αυτη η κουβεντα επειδη σου υπενθυμιζει κατι που θες να ξεχασεις,δεν φταινε και οι υπολοιποι που δεν εχουν το κινητο και θελουν να ενημερωθουν

επισης φανταζομαι πως το τοπικ αφορα κι αυτους που δεν το εχουν αλλα σκοπευουν να το παρουν

τελος πριν ασχοληθουμε με την ουσια οπως λες θε πρεπει πρωτα να βρεθει στα χερια μας οποτε καλο θα ηταν να εξετασουμε το προηγουμενο βημα δλδ την αγορα του

Και να μην αναφέρουμε την κατα τί παραπάνω ακτινοβολία που θα εκπέμπει η συσκευή μέσω της σχισμής...Κοντά στο κεφάλι...

Και παραπονιόμαστε για τα Κινέζικα που με 80€ έχουν τηλεόραση και δύο sim ότι έχουν σχισμές στην κατασκευή τους...κι ακτινοβολία...

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Και να μην αναφέρουμε την κατα τί παραπάνω ακτινοβολία που θα εκπέμπει η συσκευή μέσω της σχισμής...Κοντά στο κεφάλι...

Και παραπονιόμαστε για τα Κινέζικα που με 80€ έχουν τηλεόραση και δύο sim ότι έχουν σχισμές στην κατασκευή τους...κι ακτινοβολία...

τα κινεζικα ειναι σχιστο-ματικα

μηπως καναν λαθος οσοι το αγορασαν και φεραν στο φως το προβλημα?Μηπως επρεπε να τηρησουν σιγη ιχθυος?

μηπως και οσοι δεν το αγορασαν να κανουν τα στραβα ματια και να το αγορασουν οπως και να ναι?

μηπως θα ειμαστε τυχεροι στο επομενο εκατομμυριο?

δεν σε καταλαβαινω φιλε μου...ειλικρινα.Αν σε στεναχωρει αυτη η κουβεντα επειδη σου υπενθυμιζει κατι που θες να ξεχασεις,δεν φταινε και οι υπολοιποι που δεν εχουν το κινητο και θελουν να ενημερωθουν

επισης φανταζομαι πως το τοπικ αφορα κι αυτους που δεν το εχουν αλλα σκοπευουν να το παρουν

τελος πριν ασχοληθουμε με την ουσια οπως λες θε πρεπει πρωτα να βρεθει στα χερια μας οποτε καλο θα ηταν να εξετασουμε το προηγουμενο βημα δλδ την αγορα του

ωραία και τι προτείνεις λοιπόν να συζητάμε συνεχώς για το ίδιο θέμα;; Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί γιατί δε τη βλέπω αυτή τη σχισμή με το μάτι και δε θα τη πρόσεχα κι όλας. Είπα ας γίνει ένα επισημασμένο θέμα προειδοποίηση για τους νέους χρήστες δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουμε πια, πλέον όλοι μπαίνοντας ξέρουν ότι το κινητό έχει μια ελαφριά σχισμή οπότε τι το αγοράζουν αφού όλες οι συσκευές ένα απειροελαχιστο θεματάκι το χουν. κάθε φορά μπαίνω στο θέμα να διαβάσω τίποτα νεώτερο και βλέπω το καθένα να λέει για τη σχισμή και πέραν αυτού τελευταία κάποιοι το χουν ξεφτιλήσει από σκόνη, υγρασία φτάσαμε μέχρι και στην ακτινοβολία

δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε αν ήταν καλοκαίρι θα ακουγα ακόμα κι οτι θα μπει κανένα κουνούπι το βράδυ... :lol::p

George Bernard Shaw

ωραία και τι προτείνεις λοιπόν να συζητάμε συνεχώς για το ίδιο θέμα;; Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί γιατί δε τη βλέπω αυτή τη σχισμή με το μάτι και δε θα τη πρόσεχα κι όλας. Είπα ας γίνει ένα επισημασμένο θέμα προειδοποίηση για τους νέους χρήστες δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουμε πια, κάθε φορά μπαίνω στο θέμα να διαβάσω τίποτα νεώτερο και βλέπω το καθένα να λέει για τη σχισμή και πέραν αυτού τελευταία κάποιοι το χουν ξεφτιλήσει από σκόνη, υγρασία φτάσαμε μέχρι και στην ακτινοβολία

ουτε το ενα ουτε το αλλο.Κατ αρχας υπαρχει σχετικο topic αλλα προοριζεται μονο για τους κατοχους.Δε λεω να ασχολουμαστε ολη την ωρα με τη σχισμη αλλα αν καποιος απογοητευτηκε και θελει να εκφρασει την απογοητευση του εδω μεσα,κατα τη γνωμη μου ειναι ελευθερος να το πραξει.καλο κανει προειδοποιωντας τους αλλους,κακο δεν κανει.Και φυσικα κι εσυ εχεις το δικαιωμα να τον αγνοησεις.Προσωπικα παντως εμενα θα με προβληματιζε η συχνοτητα των παραπονων,χωρις να το μεγαλοποιω βεβαιως

δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε αν ήταν καλοκαίρι θα ακουγα ακόμα κι οτι θα μπει κανένα κουνούπι το βράδυ... :lol::p

εδω ακουγεται οτι θα το χρησιμοποιουν για να πιανουν χταποδια στη σχισμη :blink::lol:

Εντελώς Off Topic:

Υποκλινομαι Einstein...

επι σειρα ετων,ετσι?

εντωμεταξύ για να μη ξεφύγουμε τελείως off topic εγκαθιστώ τώρα το ovi, μία ώρα κάνει. Το έχετε χρησιμοποιήσει κανένας;; καλύτερο από το nokia pc suite ή τσαμπα περιμένω τόση ώρα;

εδω ακουγεται οτι θα το χρησιμοποιουν για να πιανουν χταποδια στη σχισμη :blink::lol:

καλά γέλα εσύ αλλά όταν το καλοκαιράκι θα ακούς να λένε κάποιοι για κουνούπια, σκνίπες και άλλα μικροέντομα θα λες α ρε pan82. Μι μιλήσω ότι είναι θεμα χρόνου να αναφερθεί ότι στη βροχή θα μπει μέσα σταγόνα νερό καρφωτά και ψιλοκρεμαστά :lol::p

George Bernard Shaw

αυτο για το κουμπι της καμερας που αναφερουν ορισμενοι μου το κανει μια στο τοσο(δλδ να μην ξεκιναει η καμερα πατωντας το κουμπι) κ αμα του κανω επανεκινηση στρωνει μεχρι να το ξανακανει αν το ξανακανει βεβαια.δεν εχω προσεξει καποια συχνοτητα(μετα απο καποια ωρα) η καποιο προγραμα η οτιδηποτε που το προκαλει

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

καλά γέλα εσύ αλλά όταν το καλοκαιράκι θα ακούς να λένε κάποιοι για κουνούπια, σκνίπες και άλλα μικροέντομα θα λες α ρε pan82. Μι μιλήσω ότι είναι θεμα χρόνου να αναφερθεί ότι στη βροχή θα μπει μέσα σταγόνα νερό καρφωτά και ψιλοκρεμαστά :lol::p

:lol::lol::lol:

παντως για την ιστορια η σκονη δε θα ναι μεγαλο προβλημα αν καποιος δεν επιχειρησει ν'ανοιξει τη συσκευη του καθως απο ο'τι εχω δει σε DIY videos η οθονη περιβαλλεται απο ενα αφρωδες πλαισιο που εμποδιζει τη σκονη και τα σωματιδια

Εχω 5 μέρες το 5800 και μόνο 1 με 2 εφαρμογές κατάφερα να κάνω setup. Μου βγάζει συνεχεία οτι το πιστοποιητικό εχει λήξει . Έχω αλλάξει την ημερομηνία τόσες φόρες , εχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στις (ρυθμ. εγκατάστασης) άλλα τίποτα . Το ποιο περίεργο απο ολα ειναι οτι ακόμα και οι δωρεάν εφαρμογές απο την λήψη (μενού -λήψη ) δεν εγκαθιστώνται με τίποτα.

Τι μπορώ να κάνω ???

βοήθεια !!!

Εχω 5 μέρες το 5800 και μόνο 1 με 2 εφαρμογές κατάφερα να κάνω setup. Μου βγάζει συνεχεία οτι το πιστοποιητικό εχει λήξει . Έχω αλλάξει την ημερομηνία τόσες φόρες , εχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στις (ρυθμ. εγκατάστασης) άλλα τίποτα . Το ποιο περίεργο απο ολα ειναι οτι ακόμα και οι δωρεάν εφαρμογές απο την λήψη (μενού -λήψη ) δεν εγκαθιστώνται με τίποτα.

Τι μπορώ να κάνω ???

βοήθεια !!!

ρυθμισεις->διαχειριση εφαρμογων->ρυθμισεις εγκαταστασης->"εγκατασταση λογισμικου-ολα","ελεγχος πιστοποιητικων-απενεργοποιηση"

και ξαναδοκιμασε.αλλιως μπορεις να ζητησεις πιστοποιητικα στο αντιστοιχο θεμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Τι μπορώ να κάνω ???

βοήθεια !!!

αν δεν εγκαθιστανται οι εφαρμογές ούτε από το λήψεις του κινητού τότε ειναι το γνωστό πρόβλήμα που ειχαμε η περισσότεροι και θελει επειγόντως φορμάτ για να λυθεί

George Bernard Shaw

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...