Jump to content

gakopoulosg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gakopoulosg

  1. χρονιά πολλά!! καλή χρονιά!! με υγειά και αγάπη!
  2. Με BlueTooth ανοιχτό συνέχεια πόσο σας κρατάει η μπαταριά του?
  3. πόσο χρόνο κρατάει η φόρτωση του όταν η μπαταρία είναι σχεδόν άδεια και παραμένει ανοιχτό το τηλέφωνο;
  4. Γειά σας. Μόλις χθές έγινα κάτοχος του Ε71. Η πρώτη φορτιση του ομως κραταει 12 ωρες και συνεχιζει! Είναι φυσιολογικο αυτό???
  5. Εχω 5 μέρες το 5800 και μόνο 1 με 2 εφαρμογές κατάφερα να κάνω setup. Μου βγάζει συνεχεία οτι το πιστοποιητικό εχει λήξει . Έχω αλλάξει την ημερομηνία τόσες φόρες , εχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στις (ρυθμ. εγκατάστασης) άλλα τίποτα . Το ποιο περίεργο απο ολα ειναι οτι ακόμα και οι δωρεάν εφαρμογές απο την λήψη (μενού -λήψη ) δεν εγκαθιστώνται με τίποτα. Τι μπορώ να κάνω ??? βοήθεια !!!
  6. μου λέει το πιστοποιητικό έχει λήξει όσο πίσω και να το πάω. sing δεν μπορώ να κάνω την εφαρμογή γιατί δεν έχω genialcert.cer για αυτή την συσκευή. Τι να κάνω? Το κατάφερε κάποιος άλλος?
  7. την εχω την συγκεκριμενη στα χερια μου απλα φοβαμαι να την δουλεψω γιατι υπαρχει περιπτωση να καψει την οθονη-bluetooth η κατι στο κινητο κατα τα λεγομενα των τεχνικων τησ nokia . εχει ρχησιμοποιησει κανεισ κατι παρομιο? η συκγεκριμενη ειναι ακριβεσ αντιγραφο τησ nokia bl-5f μονο που ειναι 1800 mah αντι για 950mah
  8. Ψαχνοντας να βρω μια μεγαλυτερη μπαταρια απο αυτη που λανσαρει η ΝΟΚΙΑ βρήκα πολλες λυσεις αλλα οι περισοτερες ειναι με extra καπακι και με περισοτερο ογκο. Μια που βρηκα σε καλη τιμη και με πολυ περσοτερα mAh απο την μανατη ΝΟΚΙΑ μονο 950mAh ειναι αυτη με 1800 mAh :http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170200662755&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX_Stores&refitem=380001641304&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget&_trksid=p284.m185&_trkparms=algo%3DSI%26its%3DI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26ps%3D42#ebayphotohosting Θα ήθελα να σας ρωτησω αν εχει χρησιμοποιήσει κανεις τετοιου είδους μπαταρια ι αλλη εκτος απο την απλη της ΝΟΚΙΑ και αν ναι; ποια; ειναι ευχαριστημενος;
×
×
  • Create New...