tommis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 παιδια το κινιτο μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα.στην μπλε εκδοση το πηρα.ι καμερα μπενει μια χαρα απο το κουμπι στα πλαγια.μεχρι στιγμησ δεν εχω κανενα προβλιμα.ουτε στα πλαστικα δεν παρατιρισα καπιο κενο.μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστιμενος TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theohad Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 παιδια το κινιτο μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα.στην μπλε εκδοση το πηρα.ι καμερα μπενει μια χαρα απο το κουμπι στα πλαγια.μεχρι στιγμησ δεν εχω κανενα προβλιμα.ουτε στα πλαστικα δεν παρατιρισα καπιο κενο.μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστιμενος φιλε οταν παιρνεις τηλεφωνο δεν εχις προβλημα με το ακουστικο? π.χ να δυναμωνει ή το αντιθετο ή καθολου???? εμενα παντος μου κανει τετοια προβληματα και σκεφτομαι να το παρω πισω να μου το φτιαξουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 οχι δεν μου εχει κανει κατι τετιο μεχρι τωρα TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theohad Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 σου ευχομαι να μην παθει τιποτα :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill74 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Καλησπέρα σε όλους.Το κινητό το εχω απο το Σαββατο(το αγόρασα απο e-shop.gr)είμαι πολύ ευχαριστημένος..κανένα απολύτος πρόβλημα(προς το παρόν).Το μόνο "παράπονο" η κάμερα του..δεν συγκρίνεται με το Ν95 που είχα πριν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 ναι η αλιθια η καμερα του δεν ειναι και η καλητερη TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill74 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 πάντως σαν πακέτο είναι πλήρες,δεν θυμάμαι σε προηγούμενο μου κινητό να έδινε τόσα πολλά..θήκη..γραφίδες..μνήμη..tvout..κ.τ.λ.π! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 χετε να δωσετε καμια συμβουλη τωρα στην αρχη?(update must have prog hack? etc) -να φανταστω για πλοηγηση μονο νοκια maps προσ το παρων ε? Ναι, προς το παρόν μόνο το Nokia Maps έχουμε. Όλες οι διαθέσιμες εφαρμογές βρίσκονται στο αντίστοιχο θέμα. Ρίξε μια ματιά. ρε παιδια εσεις δεν εχετε προβλημα με το ακουστικο οταν περνετε τηλεφονο???? εγω παντοσ εχω :S και εχω θυμωσει παρα πολυ γιατι τιν πεμπτη το πηρα :( Είχαν αρκετά μέλη το ίδιο πρόβλημα. Δεν είσαι ο μόνος. Είναι από τα πιο δημοφιλή προβλήματα που παρουσιάζει το κινητό. Πήγαινε για επισκευή. Δεν θα πληρώσεις τίποτα. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staaronis3 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 και αυτο εχει rds.το εφ εμ τρανσιμιτερ ειναι στο Ν78 και Ν79 RDS όμως στη λήψη έτσι δεν είναι; Δεν έχει πομπό (vco και pll για την αρκίβεια) με rds όπως οι άλλες συσκεβές; Τελικά είμαι πολύ τρελός. Έχω φτιάξει πομπούς, pll, κερέες, και θέλω και το κινητό μου να τα έχει όλα ενσωματομένα:P [offtopic]Για να δουμε και μερικές σε συνθήκες ημέρας http://www.myphone.gr/gallery/data/500/26012009021.jpg Αυτός πάντως εκεί με το πιάτο θέλει να μας τρελάνει ε; Όταν το βαζε δεν είδε ολόκληρη πολυκατοικία δίπλα του;;;[/offtopic] Πάντως και το Ε65 κάπως έτσι βγάζει http://picasaweb.google.com/lh/photo/6HqWcEM0_9Z6Lx1Ctpf7qQ?feat=directlink φωτό μέσα στο σπίτι Και απ έξω http://photos2.hi5.com/0058/504/065/TCf10f504065-02.jpg http://photos4.hi5.com/0058/472/611/NTANJ2472611-02.jpg Γενικότερα η Nokia δεν δήνει πολύ βάρος στις κάμερες, αλλά είπαμε ρε παιδιά. Αν θέλουμε καλές φωτογραφίες, πιο καλά να δώσουμε 200 ευρώ να πάρουμε μια φωτογραφική και 60 να πάρουμε ένα κινητό που θα ναι κινητό. Αλλήθεια έχει δοκιμάσει κανείς να τρέξει putty να δει αν δουλέβει και αν μπορεί να συνδεθεί; Λόγω πληκτρολογίου πρέπει να είναι πολύ βολική σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κινητό. http://s2putty.sourceforge.net/ Αν μπορεί κανείς ας το δοκιμάσει αλλιώς το βλέπω κι εγώ όταν το πάρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Καλησπέρα σε όλους!! Τελικά έπειτα απο μια βδομάδα συμβίωσης με το 5800 διαπιστωνω ότι δεν με βολεύει συσκευή με touch screen.Προσπαθώντας να βρώ ένα τηλέφωνο απο την μνήμη καθώς οδηγούσα βρέθηκα αρκετές φορές σε δύσκολη-επικινδυνη θέση.Απο σήμερα το τοποθετώ στο κουτί του και επιστρέφω στο Ν95 που είχα. Χεχε, δεν σου έχουν πει ότι όταν οδηγείς δεν χειρίζεσαι το κινητό ? :p Πάντως αυτό είναι ένα θέμα με όλα τα κινητά με touch screen. Ίσως αν το κρατήσεις λίγο παραπάνω να το συνηθίσεις. Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Λοιπόν παίδες, περίμενα με αγωνία το 5800, αλλά θα σας πω τι συμπεράσματα έβγαλα (δεν το πήρα ακόμα). Παρακολουθώντας με προσοχή τις συζητήσεις σας τόσο καιρό κατέληξα στο ότι αυτοί που παραπονιούνται για inconvenience του κινητού, είναι κυρίως αυτοί που είχαν προηγούμενη εμπειρία με την s60, ενώ όλοι οι άλλοι βολεύτηκαν...Επέιδή κι εγώ ήθελα να πάρω την συσκευή κυρίως για την 5th edition(μέχρι τώρα είχα συσκευή 3rd) τελικά ΔΕΝ θα το ρισκάρω για τους εξής λόγους: 1)Πολλά προβλήματα στην κατασκευή, ΜΟΝΟ λίγοι είπαν πως δεν έχουν προβλήματα 2)Προβλήματα στο λογισμικό, με εικασίες πως θα λυθούν στο μέλλον, πράμα που δεν βλέπω να βελτιώνει την συνολική εικόνα του λογισμικού (συνήθως φτιάχνουν κάτι και χαλάει κάτι άλλο και μέχρι να τα λύσουν όλα έρχεται η ώρα να αλλάξεις συσκευή ;)) 3)Η κάμερα είναι τελείως χάλια, και δεν είναι δικαιολογία ότι είναι music phone, και το Ν73black, music ήταν αλλά είχε πολύ καλύτερη ποιότητα η photo. 4)Δεν μπορώ να καταλάβω από τι άλλο (στην κατασκευή εννοώ) έκοψε η ΝΟΚΙΑ για να βγει τόσο φθηνό το κινητό...Πραγματικά αυτή είναι και η μεγαλύτερή μου αμφιβολία για το κινητό,γι αυτο θα πάω μάλλον σε Ν85 ή Ν96,στην χειρότερη περίπτωση θα περιμένω για το Ν97... Αν κάνω λάθος σε κάτι παρακαλώ να με διορθώσετε... ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Λοιπόν παίδες, περίμενα με αγωνία το 5800, αλλά θα σας πω τι συμπεράσματα έβγαλα (δεν το πήρα ακόμα). Παρακολουθώντας με προσοχή τις συζητήσεις σας τόσο καιρό κατέληξα στο ότι αυτοί που παραπονιούνται για inconvenience του κινητού, είναι κυρίως αυτοί που είχαν προηγούμενη εμπειρία με την s60, ενώ όλοι οι άλλοι βολεύτηκαν...Επέιδή κι εγώ ήθελα να πάρω την συσκευή κυρίως για την 5th edition(μέχρι τώρα είχα συσκευή 3rd) τελικά ΔΕΝ θα το ρισκάρω για τους εξής λόγους: 1)Πολλά προβλήματα στην κατασκευή, ΜΟΝΟ λίγοι είπαν πως δεν έχουν προβλήματα 2)Προβλήματα στο λογισμικό, με εικασίες πως θα λυθούν στο μέλλον, πράμα που δεν βλέπω να βελτιώνει την συνολική εικόνα του λογισμικού (συνήθως φτιάχνουν κάτι και χαλάει κάτι άλλο και μέχρι να τα λύσουν όλα έρχεται η ώρα να αλλάξεις συσκευή ;)) 3)Η κάμερα είναι τελείως χάλια, και δεν είναι δικαιολογία ότι είναι music phone, και το Ν73black, music ήταν αλλά είχε πολύ καλύτερη ποιότητα η photo. 4)Δεν μπορώ να καταλάβω από τι άλλο (στην κατασκευή εννοώ) έκοψε η ΝΟΚΙΑ για να βγει τόσο φθηνό το κινητό...Πραγματικά αυτή είναι και η μεγαλύτερή μου αμφιβολία για το κινητό,γι αυτο θα πάω μάλλον σε Ν85 ή Ν96,στην χειρότερη περίπτωση θα περιμένω για το Ν97... Αν κάνω λάθος σε κάτι παρακαλώ να με διορθώσετε... 1. Γεγονός ότι δεν είναι και ότι καλύτερο σε ποιότητα. Δυστυχώς οι πρώτες από ότι φαίνεται είναι ακόμα χειρότερες, δίκαια έχεις αμφιβολίες. 2. Θα διαφωνήσω. Στο N82 είχαν κάνει αρκετές διορθώσεις στην 2η αναβάθμιση. Σε αυτό λόγω ότι είναι το πρώτο της σειράς θα κάνουν περισσότερες. 3. Χάλια δεν είναι, απλά δεν είναι κορυφαία. Εξάλλου μπορούν με software αναβάθμιση να φτιάξουν την κάμερα όπως γίνεται χρόνια τώρα ειδικά από preproducation σε production software. 4. Πιστεύω ότι είναι ίσως η πιο τίμια τιμή σε κινητό που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι επειδή το N96 είναι πανάκριβο ή το N97 που θα είναι ακόμα πιο ακριβό θα είναι και τόσο καλύτερο? Η σκέψη πανάκριβο άρα καλό (ή ποιοτικό) συνεχώς αποδεικνύεται λάθος, τώρα γιατί να αλλάξει? Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 1. Γεγονός ότι δεν είναι και ότι καλύτερο σε ποιότητα. Δυστυχώς οι πρώτες από ότι φαίνεται είναι ακόμα χειρότερες, δίκαια έχεις αμφιβολίες. 2. Θα διαφωνήσω. Στο N82 είχαν κάνει αρκετές διορθώσεις στην 2η αναβάθμιση. Σε αυτό λόγω ότι είναι το πρώτο της σειράς θα κάνουν περισσότερες. 3. Χάλια δεν είναι, απλά δεν είναι κορυφαία. Εξάλλου μπορούν με software αναβάθμιση να φτιάξουν την κάμερα όπως γίνεται χρόνια τώρα ειδικά από preproducation σε production software. 4. Πιστεύω ότι είναι ίσως η πιο τίμια τιμή σε κινητό που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι επειδή το N96 είναι πανάκριβο ή το N97 που θα είναι ακόμα πιο ακριβό θα είναι και τόσο καλύτερο? Η σκέψη πανάκριβο άρα καλό (ή ποιοτικό) συνεχώς αποδεικνύεται λάθος, τώρα γιατί να αλλάξει? 2. Στο Ν82 δεν έχεις άδικο, διορθώθηκε αρκετά, αλλά κατά την γνώμη μου είναι από τα κορυφαία της ΝΟΚΙΑ όπως και το Ν95, οπότε δεν τα συγκρίνω.Με τα 3250, Ν81, N92 και Ν78 τα προβλήματα δεν διορθώθηκαν εξολοκλήρου. 3. Είναι κατασκευαστικά ίδια με άλλων μοντέλων της ΝΟΚΙΑ, οπότε πιστεύω ότι η ποιότητα καθορίστηκε συνειδητά σε τέτοιο επίπεδο για ευνόητους λόγους (marketing) 4. Για την τιμή συμφωνώ, καμμία συσκευή δεν αντιπροσωπεύει την τιμή της, όλες είναι τσιμπημένες, απλά το να διλέξει ΜΙΑ συσκευή ώστε να δείξει την τιμιότητά της εμένα δεν μου αρέσει. Αν έριχνε ξαφνικά τις τιμές, ναι θα το δεχόμουν... ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 σε κοκκινο το εχω παρει πριν 1 μηνα περιπου σε τιμη 400 ετρω απο ενα ιντερνετικο καταστημα δεν εχω προβληματα κακης ποιοτητας πλαστικων κολληματων η οτιδηποτε αλλο εκτος απο τη μπαταρια που αν και εκανα τα απαιτουμενα ...δε μου βγαζει πανω απο 12 με 16 ωρες με μετρια χρηση....κατα τα αλλα δεν εχω τριγμους απο το τηλεφωνο ουτε περιεργα κενα στα πλαστικα πουθενα...σε γενικες γραμμες ξεχνωντας τη μπαταρια και αφου δε με ενδιαφερει η καμερα ειμαι ευχαριστημενος. Σε μερικά posts πιο πάνω κάποιος φίλος είχε αναφέρει πως με μέτρια χρήση και αυτός βέβαια το είχε 2-3-4 μέρες (δεν θυμάμαι ακριβώς) και από τις 6 γραμμές τις μπαταρίας του είχαν μείνει οι 4. Δηλαδή πολύ καλά αν πέφτουν μόνο 2 γραμμές σε τόσες μέρες. Και θέλω να κάνω μια ερώτηση ίσως και χαζή όμως. Μήπως η ΝΟΚΙΑ έβγαλε το 5800 το μπλε με πρόβληματα στο σασί του τηλεφώνου, το κόκκινο με προβλήμα στην μπαταρία (με βάση αυτά που γράφει ο φίλος που κάνω την παράθεση) και το μαύρο έχει πχ προβλήμα λειτουργικού;;; Οπότε άμα ισχύει κάτι τέτοιο να πάρουμε 3 διαφορετικά και να κάνουμε το τέλειο κινητό!!! :lol::lol::lol::lol: Προσωπικά βέβαια επειδή η επιδότηση μου αργεί πολύ ακόμα (πρέπει να είναι τον Μάϊο :D) τότε θα έχει βγεί η έκδοση 25 και ΙΣΩΣ όλα να λειτουργούν άψογα ή μπορεί και να στραφώ σε κάποιο άλλο κινητό που θα κάνει την εμφάνιση του εκείνη την περίοδο με τις ίδιες ανησυχίες-αμφιβολίες πάντως όπως κάθε φορά. Πάντως δεν με ανησυχεί τίποτα από όσα γράφουν οι φίλοι εδώ μέσα τόσο πολύ ώστε να αρχίζω να το απορρίπτω. Δεν είμαι ειδήμων, αλλά βλέποντας άτομα εδώ μέσα με πολύ περισσότερες γνώσεις στο θέμα "κινητό τηλέφωνο" δεν αναφέρθηκε τίποτα που να είναι λόγος σοβαρός για να το απορρίψω ακόμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Το κινητό το έχω κι'εγώ εδώ και 4 μέρες (απο Vodafone) Ποιότητα κατασκευής super, δεν έχει το πρόβλημα με τον φωτισμό πάνω δεξιά που έχουν παρατηρήσει κάποιοι. Απο κολλήματα τίποτα μέχρι τωρα. Επίσης και απο μπαταρία τα πράγματα είναι πολύ καλά, μέχρι στιγμής μου φαίνεται υπεραρκετή η αυτονομία (με βάση την χρήση που κάνω). Βέβαια να προσθέσω εδώ οτι με το που το πήρα, πέταξα την μούφα κάρτα μνήμης που έχει μέσα και έβαλα μια kingston που μου είχε ξεμείνει απο άλλο κινητό. 4GB βέβαια αλλά μου αρκεί. Επίσης έκανα απευθείας αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση και στο καπάκι hard-reset. Αντε να βγει και το Garmin και θα είμαστε κομπλέ. Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Μην συγκρίνετε την σειρά Ν της nokia με το 5800 music express είναι άλλη κατηγορία κινητών και σε άλλη τιμή. Και μην ξεχνάτε ότι η σειρά Ν φτιάχνετε στην Φιλανδία και όχι στην Ουγγαρία με ότι αυτό σημαίνει. London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmey Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 ρε παιδια,δηλαδη αν αλλαξω την καρτα μνημης που εχει μεσα και βαλω αλλη,θα λειτουργει πιο γρηγορα???:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Δεν είμαι ειδήμων, αλλά βλέποντας άτομα εδώ μέσα με πολύ περισσότερες γνώσεις στο θέμα "κινητό τηλέφωνο" δεν αναφέρθηκε τίποτα που να είναι λόγος σοβαρός για να το απορρίψω ακόμα. Ακριβως ! ;) Μην συγκρίνετε την σειρά Ν της nokia με το 5800 music express είναι άλλη κατηγορία κινητών και σε άλλη τιμή. Συμφωνω σε αυτο ..:) Και μην ξεχνάτε ότι η σειρά Ν φτιάχνετε στην Φιλανδία και όχι στην Ουγγαρία με ότι αυτό σημαίνει. Σε αυτο ομως οχι :shifty: Αυτην την στιγμη εχω και ενα Ν79 το οποιο ειναι απο Ουγγαρία με κανενα προβλημα μεχρι τωρα ... Επειδη αναφερεσαι στην σειρα Ν ,δες και το Ν85 (το ειχα και αυτο) τι προβληματα κατασκευης εχουν αναφερθει... Αβυσσος η ψυχη της νοκια ...:p [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Αυτην την στιγμη εχω και ενα Ν79 το οποιο ειναι απο Ουγγαρία με κανενα προβλημα μεχρι τωρα ... Επειδη αναφερεσαι στην σειρα Ν ,δες και το Ν85 (το ειχα και αυτο) τι προβληματα κατασκευης εχουν αναφερθει... Αβυσσος η ψυχη της νοκια ...:p Γεγονός, το N82 που το έχω από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε, το θεωρώ το χειρότερο σε ποιότητα N που έχω δει ποτέ. Έπρεπε να αλλάξω μόνος μου καπάκια μερικούς μήνες μετά για να βελτιωθεί η ποιότητα! Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Παιδια απο ποιοτητα ηχου στα ακουστικα πως τα παει? ειστε ευχαριστημενοι? "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staaronis3 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Μην συγκρίνετε την σειρά Ν της nokia με το 5800 music express είναι άλλη κατηγορία κινητών και σε άλλη τιμή. Και μην ξεχνάτε ότι η σειρά Ν φτιάχνετε στην Φιλανδία και όχι στην Ουγγαρία με ότι αυτό σημαίνει. Και το E65 στην Φιλανδία κατασκεβασμένο, και τρόει άγρια κολήματα, σέρνετε τρελά, έχει ξεθοριάσει σε πολλά σημεία, τρίζει και το βύσμα της τροφοδοσίας παιζει λες και θα ξεπατωθεί. Μήπως άλλαξες γνώμη και για την Φιλανδία; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rstoned Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Γιά όσους σκέπτονται να το πάρουν απο vodafone για να ξέρουν τι τους περιμένει σε περίπτωση προβλήματος ας διαβάσουν το πιό κάτω mail που τους έστειλα σήμερα. ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.(Μητρώο Συνδρομητή: (********) ΣΤΙΣ 13-01-2009 ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ VODAFONE (ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 75-ΚΑΛΛΙΘΕΑ) ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ. ΝΟΚΙΑ 5800 (ΙΜΕΙ 354************) ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ (****** Α.Ε.). ΣΤΙΣ 17-01-2009 ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΤΟ ΤΗΛ.ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ 1.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ 2.ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΧΤΥΠΑΓΕ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΓΕ 3.ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΝ Η ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΣΤΙΣ 23-01-2009 (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ) ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΗΛ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΔΗΛ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ 30 ΕΙΧΑ 46. ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛ.1399 ΟΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΙΤΗΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ 26-01-2009 ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΤΗΛ. 1520 ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΖΗΤΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ DINERS – VODAFONE ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ. Σημειώστε ότι απο τα 46 λεπτά ομιλίας τα περισότερα έγιναν για διαπιστωθεί το πρόβλημα του ακουστικού!!! Θά περιμένω 1-2 μέρες ακόμα και μετά θα απευθυνθώ στο υπουργείο εμπορίου και σε ενώσεις καταναλωτών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Παρατήρησες τίποτα κενό πάνω δεξιά ανάμεσα στα πλαστικά? Δες το σε σκοτεινό μερός να δεις αν φωτίζει από μέσα. ναι το εχει.υπαρχει καποιο προβλημα η απλα χαλια πλαστικα? [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 χαλια πλαστικα και το πραγματικο προβλημα ειναι καθαρα ψυχολογικο..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Λοιπόν παίδες, περίμενα με αγωνία το 5800, αλλά θα σας πω τι συμπεράσματα έβγαλα (δεν το πήρα ακόμα). Παρακολουθώντας με προσοχή τις συζητήσεις σας τόσο καιρό κατέληξα στο ότι αυτοί που παραπονιούνται για inconvenience του κινητού, είναι κυρίως αυτοί που είχαν προηγούμενη εμπειρία με την s60, ενώ όλοι οι άλλοι βολεύτηκαν...Επέιδή κι εγώ ήθελα να πάρω την συσκευή κυρίως για την 5th edition(μέχρι τώρα είχα συσκευή 3rd) τελικά ΔΕΝ θα το ρισκάρω για τους εξής λόγους: 1)Πολλά προβλήματα στην κατασκευή, ΜΟΝΟ λίγοι είπαν πως δεν έχουν προβλήματα 2)Προβλήματα στο λογισμικό, με εικασίες πως θα λυθούν στο μέλλον, πράμα που δεν βλέπω να βελτιώνει την συνολική εικόνα του λογισμικού (συνήθως φτιάχνουν κάτι και χαλάει κάτι άλλο και μέχρι να τα λύσουν όλα έρχεται η ώρα να αλλάξεις συσκευή ;)) 3)Η κάμερα είναι τελείως χάλια, και δεν είναι δικαιολογία ότι είναι music phone, και το Ν73black, music ήταν αλλά είχε πολύ καλύτερη ποιότητα η photo. 4)Δεν μπορώ να καταλάβω από τι άλλο (στην κατασκευή εννοώ) έκοψε η ΝΟΚΙΑ για να βγει τόσο φθηνό το κινητό...Πραγματικά αυτή είναι και η μεγαλύτερή μου αμφιβολία για το κινητό,γι αυτο θα πάω μάλλον σε Ν85 ή Ν96,στην χειρότερη περίπτωση θα περιμένω για το Ν97... Αν κάνω λάθος σε κάτι παρακαλώ να με διορθώσετε... 1. Σε αυτό που είδα εγώ πάντως δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα. Βέβαια, όταν ένα κινητό πρωτοπαρουσιάζεται στην αγορά, πολλές φορές έχει παιδικές ασθένειες και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που αποφεύγω τις πρώτες παρτίδες. 2. Η Nokia σε ό,τι έχει να κάνει με τα Symbian όντως έχει αποδείξει ότι λύνει τα προβλήματα. Φυσικά, το λειτουργικό του 5800 είναι εντελώς νέο, οπότε ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη. 3. Εντελώς χάλια δεν είναι, απλά δεν είναι από τις κορυφαίες. Όσον αφορά το N73 Black, ήταν εντελώς διαφορετική περίπτωση μιας και προερχόταν από το original N73 το οποίο είχε σαν κράχτη την κάμερα. 4. Ότι τα πλαστικά του δεν είναι ό,τι καλύτερο (χωρίς να είναι το χάλι π.χ. του Ν85, του Ν81, του Ν96 ή του Ν78) είναι αλήθεια, αλλά μην ξεχνάς πως όλη η σειρά Ν είναι έτσι. Καλώς ή κακώς, εάν κάποιος θέλει ποιότητα κατασκευής πάει σε κάποιο Exx αν και εκεί πρέπει να κάνει άλλους συμβιβασμούς. Πάντως, έχω την αίσθηση ότι δεν πρέπει να ζορίστηκε πολύ η Nokia για να φτιάξει το λειτουργικό και αυτός είναι σίγουρα ένας παράγοντας που είναι τόσο φτηνό. Επίσης, η Nokia έχει την δυνατότητα (σε αντίθεση με άλλες εταιρείες) να υποτιμήσει κάποιο μοντέλο, μόνο και μόνο για να κάνει την μπούκα της σε κάποιο κομμάτι της αγοράς. Εάν λοιπόν πιστεύεις ότι επειδή το 5800 κάνει 350 ευρώ κάποιο λάκο έχει η φάβα, μπορείς να είσαι ήσυχος. Και μην ξεχνάς ότι η αγορά των κινητών τηλεφώνων είναι ένας κλάδος που το ακριβό δεν είναι απαραίτητα και ποιοτικό. Σαν γενικό συμπέρασμα, για μένα το 5800 είναι απλά μια εισαγωγή της Nokia στις οθόνες αφής, με την έννοια της ευρείας κατανάλωσης πάντα. Ο χαρακτήρας του είναι αρκετά... μουσικός και πράγματι το κινητό παίζει καλά μουσική, έως ΠΟΛΥ καλά. Από κει και πέρα, ούτε επαγγελματική πρόταση είναι, ούτε έχει σαν κράχτη την κάμερα, ούτε ανταγωνίζεται το interface του iPhone. Και ειδικά για το iPhone, για μένα η Nokia πολύ έξυπνα δεν το ανταγωνίζεται άμεσα. Δεν επέλεξε να βγάλει ένα μοντέλο στο ίδιο στυλ, μιας και πολλοί θα έλεγαν ότι αντιγράφει την Apple και θα ξεφτυλιζόταν. Αντίθετα, επέλεξε να βγάλει ένα εύχρηστο κινητό με οθόνη αφής, το οποίο πρακτικά δεν έχει σοβαρές ελλείψεις και ταυτόχρονα έχει ένα από τα υψηλότερα value for money ratios της αγοράς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts