joker7 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Παιδιά βλέπω αρκετά προβλήματα που μάλλον θα λυθούν...Αλλά από μουσική πως τα πάει(ηχεία-ακουστικά)?Από κάμερα(μέρα-σκοτάδι)? Απο μουσικη ειναι πραγματικα πολυ καλο και στα ηχεια και στα ακουστικα.Απο καμερα...απλα πες οτι δεν εχει.Μεγαλο σοκ μετα το Ν82.:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 1) Το product code που το βλέπουμε?? 2) Όταν λέτε ότι τα led κατά τη διάρκεια λήψης video είναι σβηστά , δηλαδή εννοείται ότι πρέπει να είναι τα φλας αναμμένα??? Εμένα είναι κόκκινα όχι λευκά. 3) Το gps πως λοκάρει τελικά ?? Βγάζει κάποιο μήνυμα όταν είναι έτοιμο?? (Δεν έχω διαβάσει καθόλου το manual.) 4) Αν κάνουμε format και στην μνήμη και στο κινητό, δεν χάνονται οι επαφές και τα μηνύματα που έχουμε στο κινητό?? Και γενικά δεν χάνεται τίποτα?? Να το κάνω άφοβα?? 1) Το product code αναγράφεται στην ετικέτα πάνω στο κινητό πίσω από τη μπαταρία. Είναι ένας επταψήφιος κωδικός. 2) Όταν βιντεοσκοπείς υπάρχει δυνατότητα να έχεις τα leds αναμμένα κανονικά για πρόσθετο φωτισμό. 3) Έχει αναφερθεί δεκάδες φορές! Ανοίγεις το πρόγραμμα χάρτες και περιμένεις να κλειδώσει ώστε να πάρεις το στίγμα σου επάνω στο χάρτη. Την πρώτη φορά αργεί λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. 4) Με το format χάνονται τα πάντα! [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Μαλλον εννοεις firmware update και οχι format! Στο firmware update δεν χανεις τιποτα στα καινουργια nokia (μετα το n82). Για το format σου απαντησε ηδη ο Itchrist "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brazilianos Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Γι'αυτους που ρωτανε για την χωρα προελευσης των ΝΟΚΙΑ και καποια προβληματα που εχουν οι συσκευες τους, θελω να σας πω και γω τι γινεται. Εχω εναν φιλο( Ελληνα) ο οποιος δουλευε παρα πολλα χρονια στο μεγαλο εργοστασιο της ΝΟΚΙΑ στο Bochum της Γερμανιας. Ηταν υπευθυνος στο τμημα του software των κινητων και ελεγχε τις παρτιδες που βγαιναν για την αγορα. Ο ελεγχος γινεται με ρομποτ τα οποια επιτηρουσε ο φιλος μου. Με αυτη την διαδικασια μπορουσε να δει ποια κινητα ειναι ενταξει και ποια προβληματικα . Μου ελεγε λοιπον οτι οποια κινητα ηταν αψογα πηγαιναν κατευθειαν στις αγορες της Γερμανιας και της Β.Ευρωπης επιλεκτικα. Οποιες παρτιδες ομως ειχαν προβληματα στο software εφευγαν για τις Βαλκανικες χωρες και την Ελλαδα, Τουρκια κτλ. Αυτο γινοταν παντοτε επι χρονια και γινεται ακομη και τωρα. Ηταν εντολη των 'αφεντικων' της ΝΟΚΙΑ να μην πετανε τιποτα προβληματικο ουτε να το στελνουν πισω για επισκευη γιατι ηταν χρονοβορο και χαλαγε τον ρυθμο παραγωγης. Σχεδον παντα οι πρωτες παρτιδες κινητων της ΝΟΚΙΑ εχουν πολλα προβληματα στο software. Φυσικα οχι ολα τα τηλεφωνα αλλα παρα πολλα. Mου ελεγε λοιπον ο φιλος μου ποτε να μην παιρνω ΝΟΚΙΑ απο τις πρωτες παρτιδες γιατι ειναι ρισκο. Μου εχει πει επισης πως σε ολα τα κινητα της η ΝΟΚΙΑ παιρνει οθονες (displays) απο την Samsung. Επισης εδω και μερικους μηνες το εργοστασιο αυτο η ΝΟΚΙΑ το εκλεισε και το πηγε στην Ρουμανια. Αυτα ολα που σας ειπα δεν τα ηξερα και γω αλλα οταν εχεις εναν ανθρωπο τοσο μεσα σε μια τετοια εταιρια τα μαθαινεις. Φυσικα μπορει και αλλες εταιριες να κανουν το ιδιο. Γενικα παντως δεν θελει με το που βγαινει ενα κινητο να τρεχουμε να το παρουμε απο τους πρωτους λες και θα καταργηθει και δεν θα το ξαναβρουμε...Ας το παρουν καποιοι αλλοι να το 'τρεξουν μερικα χιλιομετρα' και μετα αφου δουμε πως παει τοτε αποφασιζουμε..Αυτη ειναι η γνωμη μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
butilas Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Εχει βρει κανείς μεσα στη συσκευασια κανένα activation pin για το music store της Nokia? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Όπως είπα και στο ποστ μου είναι πενα περασμένη σε ελαστικό κορδόνι. Η γραφίδα μπάνει μέσα στο πίσω καπάκι. Απλά ο φίλος μπερδεύτηκε. ναι διοτι εχει και μια γραφιδα ανταλλακτικη το κουτι και νομιζα οτι αυτη πρεπει να περαστει. αλλα εχει ηδη μια το κινητο στη θεση της. Απο μουσικη ειναι πραγματικα πολυ καλο και στα ηχεια και στα ακουστικα.Απο καμερα...απλα πες οτι δεν εχει.Μεγαλο σοκ μετα το Ν82.:p οντως μετα το ν82 σου ερχεται καπως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Σε ότι αφορά την κάμερα έχω μια βάσιμη υποψία ότι το module προέρχεται αυτούσιο από 40άρι(6500 slide πχ.) αλλά η προσαρμογή της εγγραφής στην καινούργια ανάλυση 640 * 360 δεν φαίνεται τόσο ομαλή,στην λήψη βίντεο ειδικά και τα 6500 slide και 5610 έχουν ένα zoom ήδη ορατό όταν ξεκινάμε την εγγραφή. Πιστεύω στις πρώτες αναβαθμίσεις η κάμερα θα βελτιωθεί πολύ,ήδη όμως την κρίνω ικανοποιητική δεδομένου ότι όλα αυτά είναι εντελώς καινούργια και το implementation είναι στα πρώτα στάδια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Γι'αυτους που ρωτανε για την χωρα προελευσης των ΝΟΚΙΑ και καποια προβληματα που εχουν οι συσκευες τους, θελω να σας πω και γω τι γινεται. Εχω εναν φιλο( Ελληνα) ο οποιος δουλευε παρα πολλα χρονια στο μεγαλο εργοστασιο της ΝΟΚΙΑ στο Bochum της Γερμανιας. Ηταν υπευθυνος στο τμημα του software των κινητων και ελεγχε τις παρτιδες που βγαιναν για την αγορα. Ο ελεγχος γινεται με ρομποτ τα οποια επιτηρουσε ο φιλος μου. Με αυτη την διαδικασια μπορουσε να δει ποια κινητα ειναι ενταξει και ποια προβληματικα . Μου ελεγε λοιπον οτι οποια κινητα ηταν αψογα πηγαιναν κατευθειαν στις αγορες της Γερμανιας και της Β.Ευρωπης επιλεκτικα. Οποιες παρτιδες ομως ειχαν προβληματα στο software εφευγαν για τις Βαλκανικες χωρες και την Ελλαδα, Τουρκια κτλ. Αυτο γινοταν παντοτε επι χρονια και γινεται ακομη και τωρα. Ηταν εντολη των 'αφεντικων' της ΝΟΚΙΑ να μην πετανε τιποτα προβληματικο ουτε να το στελνουν πισω για επισκευη γιατι ηταν χρονοβορο και χαλαγε τον ρυθμο παραγωγης. Σχεδον παντα οι πρωτες παρτιδες κινητων της ΝΟΚΙΑ εχουν πολλα προβληματα στο software. Φυσικα οχι ολα τα τηλεφωνα αλλα παρα πολλα. Mου ελεγε λοιπον ο φιλος μου ποτε να μην παιρνω ΝΟΚΙΑ απο τις πρωτες παρτιδες γιατι ειναι ρισκο. Μου εχει πει επισης πως σε ολα τα κινητα της η ΝΟΚΙΑ παιρνει οθονες (displays) απο την Samsung. Επισης εδω και μερικους μηνες το εργοστασιο αυτο η ΝΟΚΙΑ το εκλεισε και το πηγε στην Ρουμανια. Αυτα ολα που σας ειπα δεν τα ηξερα και γω αλλα οταν εχεις εναν ανθρωπο τοσο μεσα σε μια τετοια εταιρια τα μαθαινεις. Φυσικα μπορει και αλλες εταιριες να κανουν το ιδιο. Γενικα παντως δεν θελει με το που βγαινει ενα κινητο να τρεχουμε να το παρουμε απο τους πρωτους λες και θα καταργηθει και δεν θα το ξαναβρουμε...Ας το παρουν καποιοι αλλοι να το 'τρεξουν μερικα χιλιομετρα' και μετα αφου δουμε πως παει τοτε αποφασιζουμε..Αυτη ειναι η γνωμη μου. h nokia genikws den einai katholou epithimiti pleon kai stin germania logo tin vromiki politiki tis. otan vgike i apofasi oti tha metakomisoun stin roumania ksekinisan polloi me mpoikotaz twn nokia. akoma iparxoun polloi pou den theloun na doun nokia gia auto to logo. to kinito omws einai kai pali iperoxo. kai i timi tou skizei. ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Γι'αυτους που ρωτανε για την χωρα προελευσης των ΝΟΚΙΑ και καποια προβληματα που εχουν οι συσκευες τους, θελω να σας πω και γω τι γινεται. Εχω εναν φιλο( Ελληνα) ο οποιος δουλευε παρα πολλα χρονια στο μεγαλο εργοστασιο της ΝΟΚΙΑ στο Bochum της Γερμανιας. Ηταν υπευθυνος στο τμημα του software των κινητων και ελεγχε τις παρτιδες που βγαιναν για την αγορα. Ο ελεγχος γινεται με ρομποτ τα οποια επιτηρουσε ο φιλος μου. Με αυτη την διαδικασια μπορουσε να δει ποια κινητα ειναι ενταξει και ποια προβληματικα . Μου ελεγε λοιπον οτι οποια κινητα ηταν αψογα πηγαιναν κατευθειαν στις αγορες της Γερμανιας και της Β.Ευρωπης επιλεκτικα. Οποιες παρτιδες ομως ειχαν προβληματα στο software εφευγαν για τις Βαλκανικες χωρες και την Ελλαδα, Τουρκια κτλ. Αυτο γινοταν παντοτε επι χρονια και γινεται ακομη και τωρα. Ηταν εντολη των 'αφεντικων' της ΝΟΚΙΑ να μην πετανε τιποτα προβληματικο ουτε να το στελνουν πισω για επισκευη γιατι ηταν χρονοβορο και χαλαγε τον ρυθμο παραγωγης. Σχεδον παντα οι πρωτες παρτιδες κινητων της ΝΟΚΙΑ εχουν πολλα προβληματα στο software. Φυσικα οχι ολα τα τηλεφωνα αλλα παρα πολλα. Mου ελεγε λοιπον ο φιλος μου ποτε να μην παιρνω ΝΟΚΙΑ απο τις πρωτες παρτιδες γιατι ειναι ρισκο. Μου εχει πει επισης πως σε ολα τα κινητα της η ΝΟΚΙΑ παιρνει οθονες (displays) απο την Samsung. Επισης εδω και μερικους μηνες το εργοστασιο αυτο η ΝΟΚΙΑ το εκλεισε και το πηγε στην Ρουμανια. Αυτα ολα που σας ειπα δεν τα ηξερα και γω αλλα οταν εχεις εναν ανθρωπο τοσο μεσα σε μια τετοια εταιρια τα μαθαινεις. Φυσικα μπορει και αλλες εταιριες να κανουν το ιδιο. Γενικα παντως δεν θελει με το που βγαινει ενα κινητο να τρεχουμε να το παρουμε απο τους πρωτους λες και θα καταργηθει και δεν θα το ξαναβρουμε...Ας το παρουν καποιοι αλλοι να το 'τρεξουν μερικα χιλιομετρα' και μετα αφου δουμε πως παει τοτε αποφασιζουμε..Αυτη ειναι η γνωμη μου. Το ίδιο συνέβαινε πριν 30 χρόνια σε εργοστάσιο της BMW, ότι σκαρταδούρα είχαν (προϊόντα με μικρό-ελαττώματα κτλ) την προωθούσαν στα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή. Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 H Nokia evgale kai 6 Apps free gia to 5800. Einai stin indiki Nokia omws se Agglika http://www.nokia.co.in/find-products/products/nokia-5800-xpressmusic/download-application ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 H Nokia evgale kai 6 Apps free gia to 5800. Einai stin indiki Nokia omws se Agglika http://www.nokia.co.in/find-products/products/nokia-5800-xpressmusic/download-application Άμα τις κάνεις εγκατάσταση,και μετά πας να ανοίξεις μια ξέρω γω σου βγάζει "This application works only in India region":wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 1) Το product code αναγράφεται στην ετικέτα πάνω στο κινητό πίσω από τη μπαταρία. Είναι ένας επταψήφιος κωδικός. 2) Όταν βιντεοσκοπείς υπάρχει δυνατότητα να έχεις τα leds αναμμένα κανονικά για πρόσθετο φωτισμό. 3) Έχει αναφερθεί δεκάδες φορές! Ανοίγεις το πρόγραμμα χάρτες και περιμένεις να κλειδώσει ώστε να πάρεις το στίγμα σου επάνω στο χάρτη. Την πρώτη φορά αργεί λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. 4) Με το format χάνονται τα πάντα! Όταν βιντεοσκοπείς πως ανάβεις τα ledakia ??? Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Άμα τις κάνεις εγκατάσταση,και μετά πας να ανοίξεις μια ξέρω γω σου βγάζει "This application works only in India region":wacko: H Nokia evgale kai 6 Apps free gia to 5800. Einai stin indiki Nokia omws se Agglika http://www.nokia.co.in/find-products/products/nokia-5800-xpressmusic/download-application Εχει αναφερθει στο θεμα των εφαρμογων . Οπως επισης και ποιες εφαρμογες δουλευουν..εκτος ινδιας.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2649322#post2649322 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Γι'αυτους που ρωτανε για την χωρα προελευσης των ΝΟΚΙΑ και καποια προβληματα που εχουν οι συσκευες τους, θελω να σας πω και γω τι γινεται. Εχω εναν φιλο( Ελληνα) ο οποιος δουλευε παρα πολλα χρονια στο μεγαλο εργοστασιο της ΝΟΚΙΑ στο Bochum της Γερμανιας. Ηταν υπευθυνος στο τμημα του software των κινητων και ελεγχε τις παρτιδες που βγαιναν για την αγορα. Ο ελεγχος γινεται με ρομποτ τα οποια επιτηρουσε ο φιλος μου. Με αυτη την διαδικασια μπορουσε να δει ποια κινητα ειναι ενταξει και ποια προβληματικα . Μου ελεγε λοιπον οτι οποια κινητα ηταν αψογα πηγαιναν κατευθειαν στις αγορες της Γερμανιας και της Β.Ευρωπης επιλεκτικα. Οποιες παρτιδες ομως ειχαν προβληματα στο software εφευγαν για τις Βαλκανικες χωρες και την Ελλαδα, Τουρκια κτλ. Αυτο γινοταν παντοτε επι χρονια και γινεται ακομη και τωρα. Ηταν εντολη των 'αφεντικων' της ΝΟΚΙΑ να μην πετανε τιποτα προβληματικο ουτε να το στελνουν πισω για επισκευη γιατι ηταν χρονοβορο και χαλαγε τον ρυθμο παραγωγης. Σχεδον παντα οι πρωτες παρτιδες κινητων της ΝΟΚΙΑ εχουν πολλα προβληματα στο software. Φυσικα οχι ολα τα τηλεφωνα αλλα παρα πολλα. Mου ελεγε λοιπον ο φιλος μου ποτε να μην παιρνω ΝΟΚΙΑ απο τις πρωτες παρτιδες γιατι ειναι ρισκο. Μου εχει πει επισης πως σε ολα τα κινητα της η ΝΟΚΙΑ παιρνει οθονες (displays) απο την Samsung. Επισης εδω και μερικους μηνες το εργοστασιο αυτο η ΝΟΚΙΑ το εκλεισε και το πηγε στην Ρουμανια. Αυτα ολα που σας ειπα δεν τα ηξερα και γω αλλα οταν εχεις εναν ανθρωπο τοσο μεσα σε μια τετοια εταιρια τα μαθαινεις. Φυσικα μπορει και αλλες εταιριες να κανουν το ιδιο. Γενικα παντως δεν θελει με το που βγαινει ενα κινητο να τρεχουμε να το παρουμε απο τους πρωτους λες και θα καταργηθει και δεν θα το ξαναβρουμε...Ας το παρουν καποιοι αλλοι να το 'τρεξουν μερικα χιλιομετρα' και μετα αφου δουμε πως παει τοτε αποφασιζουμε..Αυτη ειναι η γνωμη μου. Δε μου πολυστέκει και πολύ αυτή η θεωρεία μιας και άτομα απο βόρειες χώρες έχουν τα ίδια bugs με εμάς.:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Όταν βιντεοσκοπείς πως ανάβεις τα ledakia ??? :rtfm: http://www.imageshack.gr/files/d75jwsnv51lv3mrhpkbd.png [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Γιατί η 11 δεν έχει βγει σε FOTA ; Βγαίνει πρώτα σε NSU και μετά από κάποιες μέρες βγαίνει η δεν πρόκειται να βγει καθόλου ; Αν το παραλάβω δεν δοκιμάζω ξανά με NSU μέσω FOTA μου φαίνεται ασφαλέστερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Γιατί η 11 δεν έχει βγει σε FOTA ; Βγαίνει πρώτα σε NSU και μετά από κάποιες μέρες βγαίνει η δεν πρόκειται να βγει καθόλου ; Αν το παραλάβω δεν δοκιμάζω ξανά με NSU μέσω FOTA μου φαίνεται ασφαλέστερο. Μαλλον το NSU ειναι ασφαλεστερο, αφου αν συμβει κατι over-the-air, κλαυτα Χαραλαμπε... "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 μια ερωτηση παιδια αν μπορει καποιος εστω και με pm να μου πει κατι, αν το φερω απο αμερικη και ειναι κλειδωμενο θα καταφερω να το κανω να δουλεψει ? http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 μια ερωτηση παιδια αν μπορει καποιος εστω και με pm να μου πει κατι, αν το φερω απο αμερικη και ειναι κλειδωμενο θα καταφερω να το κανω να δουλεψει ? Οχι, ειναι θεμα δικτυου, γι'αυτο και καθε φορα βγαινει ειδικη εκδοση τηλεφωνων για Β.Αμερικη "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni50 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 εγω το βρηκα στα 320 ευρω σε μαυρο χρωμα σε καταστημα της vodafone αλλα δεν το αγορασα... θα περιμενω κανα διμηνο και μετα:O γιατι με αυτα που εχω ακουσει αστα να πανε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 με το Phoenix δεν γινεται ?? http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 με το Phoenix δεν γινεται ?? Μονο εντος ηπειρου με ιδια χαρακτηριστικα δικτυων απ'οσο γνωριζω "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 εγω το βρηκα στα 320 ευρω σε μαυρο χρωμα σε καταστημα της vodafone αλλα δεν το αγορασα... θα περιμενω κανα διμηνο και μετα:O γιατι με αυτα που εχω ακουσει αστα να πανε!!! 320 συσκευή ή με συμβόλαιο? σε ποιας περιοχής κατάστημα vodafone? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 ΥΓ: τώρα η εγώ δεν ειμαι παρατηρητικός η κάτι παίζει με το κινητό μου;; από ώρα έχω προσέξει ότι το κουμπάκι του μενού ανάβει, σβήνει αργά αργά και ξανανάβει μετά από 10-15 δεύτερα και ξανασβήνει και η ίδια δουλειά, το κλεισα το άνοιξα το ίδιο, υπαρχει αυτό;;; Για να επανέλθω σε αυτό που είχα αναφέρει, μα κανένας δεν είχε προσέξει ότι αυτό γίνεται όταν έχεις κλήση και μήνυμα που δεν έχεις δει;; απλά εγώ επειδή είχα στείλει πολλά μέσω BT που δε τα είχα ανόξει το έκανα. Και πριν λίγο μου στειλαν μηνυμα και σκέφτομαι μα καλά μέσα στο μαύρο πως θα το βλέπα και ξάφνου βλέπω το κουμπί του μενού να ανάβει και να αργοσβήνει και όντως ηταν αυτό. Πάλι καλά που το προέβλεψαν αυτό γιατί ειδικά σε σκοτεινό περιβάλλον είναι σωτήριο. "A disturbingly large number of users are having trouble with the earpieces of their Nokia 5800 XpressMusic. The symptoms are muffled sound during conversations (changing to extremely loud at times), making it almost impossible to have a normal call" Τελικά διακοπές δε κάνει στις κλήσεις αλλά αυτό που λέει και στο gsmarena συμβαίνει εκεί που μιλάω σα να μειώνεται η ένταση και ξαφνικά δυναμώνει πάλι αφού όλο με το κουμπί της έντασης παίζω γιατι εκει που ακούγεται κρύσταλλο ο ήχος το χαμηλώνω και μετά πρέπει να το δυναμώσω γιατί χαμηλώνει πάλι, όχι βέβαια σε σημείο να μη μπορείς να ολοκληρώσεις τη κλήση, τώρα αυτό να είναι software ή hardware πρόβλημα;; Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Αυτό υπάρχει από τις συσκευές FP2 και στα κινητά Ε66 και Ε71, λέγεται αναπνοή και όταν υπάρχει αναπάντητη ή μήνυμα αναβσοβήνει γρήγορα. Στην περίπτωση του 5800 αναβοσβήνει αργά. Υπάρχει και επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις για να το απενεργοποιήσεις, Ρυθμίσεις > Φωτισμός ειδοποιήσης. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts