TrobocopR Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Αυτό το θρεντ μου θύμισε ένα παλαιότερο με σχετικό θέμα, στις αρχές του myphone, στο οποίο μάλιστα είχε συμμετάσχει και ένας ταρίφας παρουσιάζοντας και την άλλη άποψη. Για του λόγου το αληθές, απολαύστε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=4106 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 n_wildgirl σε ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες!!! Να 'σαι καλά :) Αυτό το θρεντ μου θύμισε ένα παλαιότερο με σχετικό θέμα, στις αρχές του myphone, στο οποίο μάλιστα είχε συμμετάσχει και ένας ταρίφας παρουσιάζοντας και την άλλη άποψη. Για του λόγου το αληθές, απολαύστε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=4106 Για του λόγου το αληθές...το διάβασα όλο, ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Για του λόγου το αληθές...το διάβασα όλο Για κάνε κι ένα summary για μας που δε θυμόμαστε λόγω ηλικίας αν και συμμετείχαμε τότε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Για κάνε κι ένα summary για μας που δε θυμόμαστε λόγω ηλικίας αν και συμμετείχαμε τότε :p :lol: Δεν ειμαι καλη στα summaries...(ασε που εγραφες greeklish και με παιδεψες! :p) Η εντυπωση που αποκομισα απο την ολη κουβεντα ηταν οτι ειπωθηκαν σωστα πραγματα και από τις 2 πλευρες... Ο κύριος ταξιτζής είπε κάποια πράγματα που δεν τα βλεπεις αν δεν εισαι μεσα στο επαγγελμα... Επισης και οι υπολοιποι ειπαν (ή μάλλον έιπατε) παρατηρησεις που λίγο πολύ έχουμε κάνει όλοι για την κίτρινη φυλή! Αξιζει να διαβασει κανεις τα ποστ του Dian για να δει και την άλλη πλευρά... όμως η γενικη άποψη που θέλει τους ταξιτζήδες κακούς επαγγελματίες, παραμένει...και δεν αλλάζει αν δεν αλλάξουν οι ίδιοι :rolleyes::shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. February 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Διάβασα τις απόψεις του Dian αλλά και πάλι δεν με πείθει! Όταν βρεθεί σε αδιέξοδο από τις απορίες των χρηστών τα ρίχνει στον πρόεδρο. Χρησιμοποίησε επιχειρήματα σε φάση, έχουμε έξοδα, 15000 οικογένειες πώς θα ζήσουν, εάν πάθει μια ζημιά εκατομμυρίων πώς θα βγουν τα έξοδα και κάτι τέτοια. Ο κάθε ελεύθερος επαγγελματίας αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα, όχι μόνο οι ταξιτζήδες! Δεν έδωσε ΚΑΜΙΑ απάντηση σε ουσιαστικές ερωτήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Χωρίς να έχω διαβάσει ούτε ένα post από το συγκεκριμένο θέμα θα πω και εγώ την άποψή μου. Θεωρώ ότι μαζί με τους δημοσιογράφους είναι οι χειρότεροι επαγγελματίες στην χώρα μας. Πραγματικά η πιθανότητα να πετύχεις καλό ταξιτζή είναι 1 στις 100 για να μην πω και λιγότερο. Συμπεριφορά απαράδεκτη, χρεώσεις πάνω από αυτές που γράφει ο μετρητής και διπλές και τετραπλές ταρίφες είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Έχω φτάσει σε σημείο να τους σιχαίνομαι σε υπερβολικό βαθμό. Αποκορύφωμα των σχέσεων μου μαζί τους ήταν ένα περιστατικό, όπου ενώ ο μετρητής έδειχνε 1,80 με ελάχιστη χρέωση 2,5 ο τύπος μου ζήτησε 4. Του απάντησα τι 4, και άρχισε να φωνάζει και να μου λέει πως του μιλάω έτσι. Με αποκάλεσε και κωλόπαιδο κιόλας!!!!! Κάνω κίνηση να πάρω τα νούμερα από τις πινακίδες του και ήρθε απειλητικά προς το μέρος μου. Στο μέρος υπήρχε ένας αστυφύλακας ο οποίος και ήρθε. Φυσικά πήρε το μέρος μου. Ο άθλιος ταξιτζής όπως ήταν φυσικό έφυγε με την ουρά στα σκέλια. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Στο μέρος υπήρχε ένας αστυφύλακας ο οποίος και ήρθε. Φυσικά πήρε το μέρος μου. Ο άθλιος ταξιτζής όπως ήταν φυσικό έφυγε με την ουρά στα σκέλια. Ο ταξιτζής έφυγε με την ουρά στα σκέλια για να πάει να κάνει τα ίδια στον επόμενο. ;) Κανονικά έπρεπε να κάνεις καταγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Κοίτα επειδή είχα ταξίδη έπρεπε να φύγω. Πραγματικά εάν είχα χρόνο θα το τραβούσα το θέμα. Ειλικρινά με το που έκανα την ερώτηση με άρπαξε από τα μούτρα, μέχρι και ότι θα μπορούσε να είναι πατέρας μου... Δεν μπορώ ούτε να τους βλέπω! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Παιδια δεν μπορω να συμπαθησω ταξιτζη,και μιλαω για Αθηνα κυριως θα ηθελα με καθε τροπο να τους ταραξουν στη φορολογια ,να τους πιουν το αιμα και να τους βαλουν ταμειακη . Επισης πρεπει να καταγραφεται η παρανομη και αγενεστατη συμπεριφορα τους και στα 5 φαουλ να πηγαινουν σπιτι τους χωρις πολλα πολλα Κι οσο για το αντεπιχειρημα ''ναι ,αλλα υπαρχουν και καλα παιδια,μη τους βαζουμε ολους σε ενα τσουβαλι'' θα πω οτι σε αυτα πατανε οι περισσοτεροι λαμογιαρηδες και συνεχιζουν ατιμωρηρα το εργο τους. Τερμα το χαιδεμα.Ελεγχος για να σφιξουν οι κ#λοι Οποιος ειναι ταριφας και θιγεται ή ετοιμαζεται να ριξει καμια δακρυβρεχτη ιστορια για τα βασανα της βιοπαλης ας τα ριξει αλλου τα παραμυθια του:mad: Ουφ! Ξεθυμανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Παιδια δεν μπορω να συμπαθησω ταξιτζη,και μιλαω για Αθηνα κυριως θα ηθελα με καθε τροπο να τους ταραξουν στη φορολογια ,να τους πιουν το αιμα και να τους βαλουν ταμειακη . Επισης πρεπει να καταγραφεται η παρανομη και αγενεστατη συμπεριφορα τους και στα 5 φαουλ να πηγαινουν σπιτι τους χωρις πολλα πολλα Κι οσο για το αντεπιχειρημα ''ναι ,αλλα υπαρχουν και καλα παιδια,μη τους βαζουμε ολους σε ενα τσουβαλι'' θα πω οτι σε αυτα πατανε οι περισσοτεροι λαμογιαρηδες και συνεχιζουν ατιμωρηρα το εργο τους. Τερμα το χαιδεμα.Ελεγχος για να σφιξουν οι κ#λοι Οποιος ειναι ταριφας και θιγεται ή ετοιμαζεται να ριξει καμια δακρυβρεχτη ιστορια για τα βασανα της βιοπαλης ας τα ριξει αλλου τα παραμυθια του:mad: Ουφ! Ξεθυμανα! :lol::lol::lol: Ωραιος! Παιδια παει καμια βδομαδα που παρακολουθω τουτο εδω το θρεντ, και ειμαι βιδωμενη με τους ταριφες...και σημερα ετυχε να μπω σε εναν, φανταζεστε ποσο στην τσιτα ημουν! Ευτυχως ηταν μικρη η διαδρομη και ολα ησυχα :happy: (η βρωμα παντως, βρωμα! οπως λενε και οι N_Carkade στο τραγουδι τους "η ταριφα του θανατου"..."στα μαλλια σου πανω, οι ψειρες και η φοράτσα" :lol: - ακούστε το! http://www.youtube.com/watch?v=icxJINmzYGc) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Οι ταξιτζιδες ειναι η χειροτερη φαρα των ελληνικων δρομων.Οταν εισαι με το αυτοκινητο σου βγαζουν την ψυχη.Σφηνες χωρις φλας και ακαριαια φρεναρισματα οπουδηποτε.Οταν εισαι πελατης σε γδερνουν. Η ποιο τραγικη μου εμπειρια ηταν πριν λιγους μηνες οταν ηθελα να παρω ταξι απο τα ΚΤΕΛ Θεσ/νικης για να παω σπιτι μου.Καθως κατευθυνομουν προς το σημειο που βρισκεται η σταση ενας ταριφας σταματαει μπροστα μου(αρκετη αποσταση απο τη σταση) και μου φωναζει:Ταξι θα παρεις????Του λεω ναι και αφου με ρωτησε που παω μου λεει να μπω.Και γω σαν καλος μ@@@@ας μπηκα και λεω @@@@ γιατι επρεπε να το ψιλιαστω οτι ηταν αντιεπαγγελματας λογω αυτης του της κινησης.Τελος παντων,στο ταξι πισω καθοταν μια γιαγια με ενα κοριτσακι και μπροστα εγω.Απο τα ΚΤΕΛ μεχρι το σταθμο(περιπου 5-7 λεπτα) μιλουσε στο κινητο δυνατα και αιχρολογωντας ενω ταυτοχρονα εκανε σφηνες και κορναριζε χωρις λογο.Πρωτοι ημασταν στο φαναρι και μολις αναβε πρασινο χτυπουσε την κορνα.Στο μισο της διαδρομης εβαλε τερμα τη μουσικη(ναι το κοριτσακι και η για για ηταν ακομα πισω χωρις να πουν κουβεντα) και ελεγε διαφορες μπουρδες.Μολις βγηκε παραλιακη ο αθεοφοβος αρχισε να το παταει τερμα,οι αλλαγες στον κοφτη και εφτασε περιπου τα 90χλμ!!!!!!Τελικα μου πηρε και 10 ευρω ενω το κοστος διαδρομης ηταν περιπου 7 αλλα ειπα να μην του κανω φασαρια γιατι τον εκοψα οτι ηταν τρελος βιαζομουν κιολας και τον αφησα ετσι. Παρ ολα αυτα εχω πετυχει 3-4 καλους ταριφες.Ο ενας με ρωτησε αν του επιτρεπω να καπνισει,αλλοι δυο μου ζητησαν λιγοτερα απ οτι ελεγε το ταξιμετρο και το κορυφαιο,ενας μου εκοψε και αποδειξη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Παρ ολα αυτα εχω πετυχει 3-4 καλους ταριφες.Ο ενας με ρωτησε αν του επιτρεπω να καπνισει,αλλοι δυο μου ζητησαν λιγοτερα απ οτι ελεγε το ταξιμετρο και το κορυφαιο,ενας μου εκοψε και αποδειξη. Ψέματα λες!!!!!:p:p:p Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Πρωτοι ημασταν στο φαναρι και μολις αναβε πρασινο χτυπουσε την κορνα. Αυτό δεν είναι τίποτα,απλά έχουν συνηθίσει να πατούν κόρνα όταν ανάβει πράσινο με αποτέλεσμα να το κάνουν ασυναίσθητα, είτε βρίσκονται πίσω απο αλλά αυτοκίνητα είτε είναι πρώτοι.(γενικώς οι οδηγοί στις μεγάλες πόλεις και ειδικά εδώ στην Αθήνα). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Παρ ολα αυτα εχω πετυχει 3-4 καλους ταριφες.Ο ενας με ρωτησε αν του επιτρεπω να καπνισει,αλλοι δυο μου ζητησαν λιγοτερα απ οτι ελεγε το ταξιμετρο και το κορυφαιο,ενας μου εκοψε και αποδειξη. Εχω πετυχει κι εγω ταριφα που με ρωτησε αν μπορει να καπνισει! Και εχω πετυχει και το κορυφαιο, παλια που δεν έμπαινα χυμα στους ταριφες και τους ελεγα πρωτα πού παω οταν κατέβαζαν το παραθυρο, πηγα να πω σε εναν που σταματησα και μου ειπε "μπες μεσα και μου λες, ελευθερος ειμαι, οπου μου πεις εσύ θα παμε!" :blink::happy::D Τα επαιξα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Είμαστε η μοναδική χώρα στo πολιτισμένο ημισφαίριο, όπου γλείφουμε με εξευτελιστική δουλοπρέπεια τον ταξιτζή για να κάνει το αυτονόητο. Το αυτονόητο είναι να σταματήσεις το άδειο Ταξί να ανοίξεις την πόρτα να καθίσεις αναπαυτικά στο κάθισμα και να πεις στον ταξιτζή : Παγκράτι π.χ. και ο ταξιτζής να σου πει μάλιστα και να ξεκινήσει................... Δυστυχώς όλοι σας ξέρετε ότι δεν γίνεται έτσι....... Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις ....έτσι Ο ταξιτζής έρχεται άδειος........ Ελαττώνει ταχύτητα με ανοιγμένο παράθυρο..... Εσείς σκύβετε με εμφανές δουλοπρεπές ύφος και μια χρειά παράκλησης ψελλίζοντας διστακτικά : Παγκράτι........ Ο ταξιτζής γκαζώνει και σεις στην χειρότερη περίπτωση του ρίχνεται μία μούντζα καθώς απομακρύνεται ψάχνοντας για τον επόμενο πελάτη,που θα έχει την τύχη να έχει προορισμό σύμφωνα με τις προτιμήσεις του Ταξιτζή...... Υπάρχει Βέβαια και ποιο αποτελεσματικός τρόπος......... Σταματήσατε ένα ταξί στον δρόμο και ο οδηγός του αρνήθηκε να σας επιβιβάσει όταν άκουσε τον προορισμό σας; Κρατήστε τον αριθμό κυκλοφορίας του, καλέστε στον τετραψήφιο αριθμό 1019 και προχωρήστε στην καταγγελία σας, επωνύμως, κατά προτίμηση. Πρίν λίγες μέρες, ο υπουργός Μεταφορών - Επικοινωνιών κ. Κ. Χατζηδάκης εγκαινίασε την υπηρεσία «Τηλεφωνικό Κέντρο Παραπόνων για Ταξί» η οποία λειτουργεί πιλοτικά από σήμερα και για τρεις μήνες. Στη συνέχεια θα επεκταθεί η θεματολογία και οι προσφερόμενες μέσω της γραμμής, υπηρεσίες. Τους τρεις μήνες της πιλοτικής λειτουργίας του το κέντρο θα εξυπηρετεί το κοινό από 8.00 π.μ - 10.00 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες και από 8.30 π.μ - 8.00 μ.μ. κάθε Σάββατο, ενώ η χρέωση αντιστοιχεί σε απλή τηλεφωνική κλήση. Το 1019 θα είναι στη διάθεση των κατοίκων Αθηνών, Πειραιώς, Δυτ. και Αν. Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Ηρακλείου και Ρόδου, ενώ σχεδιάζεται η επέκτασή της υπηρεσίας σταδιακά σε όλη την Ελλάδα. Η λειτουργία της γραμμής περιλαμβάνει: - Ενημέρωση για πιάτσες, τιμολόγια, ειδικές χρεώσεις, αλλά και τις υποχρεώσεις των αυτοκινητιστών. - Καταγγελίες σχετικά με προβλήματα λειτουργίας ή παράνομες χρεώσεις. Η επιβολή κυρώσεων αφορά μόνο στις επώνυμες καταγγελίες και μετά τη διασταύρωση των στοιχείων του καταγγέλλοντος. - Οι καταγγελίες θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά δύο φορές τη μέρα στις υπηρεσίες των Νομαρχιών. - Για ζητήματα όπως ληστείες και κλοπές οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου και των Νομαρχιών θα ενημερώνονται άμεσα. - Οι πολίτες θα ενημερώνονται τηλεφωνικά για την έκβαση των καταγγελιών τους. Το κόστος του πιλοτικού προγράμματος ανέρχεται σε 44.000 ευρώ, ενώ πληροφορίες θα παρέχονται και στα αγγλικά. Παράλληλα, ο κ. Χατζηδάκης ανακοίνωσε την εγκατάσταση συστήματος τηλεματικής στα ταξί. Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα παρέχει τη δυνατότητα, προς το τέλος του 2009, κλήσης ταξί και ειδοποίηση του επιβάτη μέσω sms ή e-mail, πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών, εντοπισμό θέσης του οχήματος μέσω ηλεκτρονικών χαρτών, εύρεση απολεσθέντων. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Έτσι όπως τα λέει ο ioma είναι.Οι πρώτοι που φταίμε είμαστε εμείς.Αντί οι ταξιτζήδες να έχουν "ανάγκη" εμάς, έχουμε καταντήσει να τους έχουμε εμείς.Σε λίγο θα μας βρίζουν όταν τους λέμε Παγκράτι και θα τους λέμε και ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Eγω προσωπικα δεν σταματαω οπου κι οπου ταξι,παντα απο σταση και αδειο.Δεν εχω σηκωσει ποτε,μα ποτε χερι για να το σταματησω,το βρισκω τελειως υποτιμητικο.Σε ωρες αιχμης ομως αναγκαστικα,παλι απο σταση(και χωρις να του κανω σημα),θα πρεπει να υποστω αυτο το πραγμα δηλαδη να με παρει αν τον βολευει.Αδειο ταξι ειναι δυσκολο να βρεις τετοιες ωρες και ακομα ποιο δυσκολο να ειναι σταματημενο σε σταση.Εδω ειναι λιγο δυσκολο να γινει κατι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 παντως υπαρχει η γραμμη 1019 του Υπουργείου μεταφορών για παραπονα οσο αφορα τα ΤΑΧΙ Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Και τι θα γινει,θα τους κανουν τιποτα?????Ειμαι σιγουρος οτι δεχονται χιλιαδες κλισεις την ημερα,απο ποιον θα πρωτοαρχισουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Και με το τηλέφωνο θα λυθεί το πρόβλημα?Δεν νομίζω.Οι έλληνες ταξιτζίδες,έχουν το μυαλό τους πραγματικά στην πονηριά,όσον αφορά το κόστος της διαδρομής,αλλά και το χαζό τρόπο να μετακινούνται από το τέρμα αριστό ρεύμα τέρμα δεξιά προκειμένουν να πάρουν κούρσα κ ας προκαλέσουν ατύχημα πίσω τους. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIA_APARADEKTI Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Και με το τηλέφωνο θα λυθεί το πρόβλημα?Δεν νομίζω. Ας μην είμαστε προκατειλημμένοι. Ας το αφήσουμε πρώτα να τρέξει και να δούμε τα αποτελέσματά του. Ίσως να μη λυθεί το πρόβλημα, ακούγεται όμως σα μια πάρα πολύ καλή ιδέα και μπορεί να ελαττώσει το πρόβλημα. Κι αυτό θετικό θα ήταν. Δεν έχουμε παρά να του δώσουμε μια ευκαιρία. Αν είμαστε αρνητικοί εξ' αρχής σε κάθε τι, τότε δεν επιτρέπουμε σε καμιά λύση να ευοδώσει!;) Παράθεση aparadektoi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Καλημέρα, Αν ζητήσω απόδειξη από Αθηναίο ταρίφα θα με κοιτάξει σα να είμαι εξωγήινος; Θέλω να μπορώ να περάσω κάποιες διαδρομές στα έξοδα της δουλειάς (όχι λογιστικά) ... Ξέρω ότι δεν έχουν θεωρημένες αποδείξεις (και ΔΕΝ με ενδιαφέρουν αυτές), αλλά θα έχουν τίποτα κ*λοχαρτάκια που απλά να γράφουν Ταξι πάνω και να μπορεί να μου συπληρώσει το κόστος της διαδρομής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Καλημέρα, Αν ζητήσω απόδειξη από Αθηναίο ταρίφα θα με κοιτάξει σα να είμαι εξωγήινος; Θέλω να μπορώ να περάσω κάποιες διαδρομές στα έξοδα της δουλειάς (όχι λογιστικά) ... Ξέρω ότι δεν έχουν θεωρημένες αποδείξεις (και ΔΕΝ με ενδιαφέρουν αυτές), αλλά θα έχουν τίποτα κ*λοχαρτάκια που απλά να γράφουν Ταξι πάνω και να μπορεί να μου συπληρώσει το κόστος της διαδρομής; εχουν μπλοκ αποδειξης , δεν ξερω αν ειναι ομως θεωρημενο. εχω παρει και εγω για την δουλεια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 εχουν μπλοκ αποδειξης , δεν ξερω αν ειναι ομως θεωρημενο. εχω παρει και εγω για την δουλεια μου. Thanks :) Αυτό με ενδιαφέρει, να έχουν. Το αν ειναι θεωρημένες ή όχι δε με πειράζει. Ευχαριστώ και πάλι. edit: Εδώ λέει για "νόμιμη εκτυπωμένη απόδειξη του ταξίμετρου". Υπάρχει αλήθεια κάτι τέτοιο; http://www.athensinfoguide.com/gr/gettingaroundtaxis.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis24 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 ρε παιδια απο αλλο πλανητη ειστε?δεν εχετε δει οτι πλεον εχουν ταμειακη και κανενα προβλημα να δινουν αποδειξεις σε οποιον ζηταει? εγω οσες φορες εχω ζητησει μου εχουν δωσει χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts