Lospsi Δημοσιεύτηκε January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2009 Από capital.gr. Η κίτρινη φυλή ζητάει αυξήσεις. Διαβάστε το άρθρο και πείτε την γνώμη σας. Η δικιά μου... Έχουν δίκιο που ζητάνε αύξηση. Η τιμή του πετρελαίου αυξήθηκε, το ίδιο και η τιμή των προϊόντων που χρησιμοποιούν για να κρατάνε καθαρό το ταξί... και μετά ξύπνησα! Έχω να πάρω πολλά χρόνια ταξί και δεν έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω. Προτιμώ να πάω με τα πόδια παρά με ταξί. Τους θεωρώ νόμιμους και επαγγελματίες κλέφτες! Πειράζουν τα ταξίμετρα, παίρνουν διπλές κούρσες, είναι υπεύθυνοι για το μεγαλύτερο μέρος των ατυχημάτων με αυτοκίνητο, γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν να οδηγούν! Νομίζουν ότι οι δρόμοι τους ανήκουν και μπορούν από την αριστερή λωρίδα να πάνε στην δεξιά κάθετα! Σταματάνε όπου βρούνε αρκεί να πάρουνε πελάτη χωρίς να δίνουν σημασία εάν έχουν κλείσει τον δρόμο και εάν καθυστερούν τους άλλους. Ο εαυτούλης τους και μόνο. Αυτά και πολλά άλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Και γω αποφεύγω το ταξί σαν ο διάολος το λιβάνι. Ελάχιστες φορές έχω τύχει σε σωστούς επαγγελματίες...τις πιο πολλές φορές είναι αγενείς, παίρνουν διπλοταρίφες και κάνουν το παν να σου πάρουν το δυνατόν περισσότερα. Και αν τολμήσεις να τους πεις τίποτα ναι μεν η δουλειά σου θα γίνει, αλλά όταν βγεις από το ταριφάμαξο θα έχεις νεύρα τσαντάλια. Ταξί πλέον μόνο αν υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάγκη.&- Αν θέλουν περισσότερα λεφτά, να κόψουν μαχαίρι τις κακές συνήθειες που έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Οι χειρότεροι επαγγελματίες της Ελλάδας μαζί με τους δημοσιογράφους...ΜΑΚΡΙΑ! Στο θέμα μας,αν δεν κάνω λάθος το πετρέλαιο έχει πέσει πάρα πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Και εγώ το ίδιο με τον bomb νομίζω. Στα 37$ το βαρέλι το είδα χτες ενώ πριν είχε φτάσει τα 100$. Και τότε ζήτησαν αυξήσεις, και τις πήραν. Τώρα θα πρεπε να τις ρίξουν τις χρεώσεις, όχι να ζητούν αυξήσεις. Και ένα τελευταίο: Είναι τόσο δύσκολο να μην καπνίζουν; Όταν τους το ζητάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. January 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Στο θέμα μας,αν δεν κάνω λάθος το πετρέλαιο έχει πέσει πάρα πολύ... Έχουν πέσει αλλά για τα ταξί παίζει διαφορετική τιμη.... :) Να μια δικαιολογία :p Σε έπεισα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Έχουν πέσει αλλά για τα ταξί παίζει διαφορετική τιμη.... :) Να μια δικαιολογία :p Σε έπεισα; Δεν μας έπεισες καθόλου φίλε! Και γω μαζί με του προλαλήσαντες , μακρυά από τους ταρίφες! Πραγματικά σας λέω , προτιμώ να πάω με τα πόδια 100 χιλιόμετρα , παρά να μπω στους λωποδύτες αυτούς! Τυχαίνει πολλά χρόνια τώρα να ανεβοκατεβαίνω Αθήνα Κρήτη και φυσικά να έχω μπει αρκετές φορές σε ταξί ή και να παρακολουθώ τι γίνεται γύρω! Μια δύο φορές έχω τύχει σε σωστούς επαγγελματίες , αλλά τις περισσότερες μου έχουν τύχει απατεώνες - αν και στο τέλος φυσικά παίρναν τα καρύδια μου!... αλλά επειδή βαρέθηκα κάθε φορά να ανεβαίνει το αίμα μου στο κεφάλι , το έκοψα τελείως! Μην πω για το χούι που έχουν να διαλέγουν πελάτες ανάλογα την πιο επικερδής γι' αυτούς διαδρομή! Ή όταν κατεβαίνεις από το καράβι εμφανίζεται μουλωχτά κάποια ταριφόφατσα και σε ρωτάει με τρόπο : που πας? Ή όταν για μια διαδρομή που χθες είχες δώσει 3 ευρώ και την επόμενη για την ίδια διαδρομή δίνεις 5! Ή κτλ κτλ κτλ Και φυσικά όσο πέφτει το πετρέλαιο , αυτοί θέλουν αύξηση ... τι λέτε ρε σεις! Αφήστε τους ρε σεις , μην μπαίνετε καθόλου στα ταξί ... στο τέλος θα μας παρακαλάνε να μας πηγαίνουν τσάμπα! Μην πω τι κάνουν στους κακόμοιρους τους τουρίστες! Κάθε μέρα είναι προσκολλημένοι στις τηλεοράσεις και παρακαλάνε να δούνε κάποια κρίση για να πάνε την επόμενη να ζητήσουν αύξηση ... Προτιμώ με το Μετρό ή ΗΣΑΠ ή με τα πόδια ή καθόλου .... Φυσικά υπάρχουν και άλλοι απατεώνες και σε άλλες δουλειές .... αλλά τουλάχιστον οι άλλοι δεν ζητάνε αυξήσεις κάθε τόσο! UPDATE .... και μια που πήραμε φόρα , ρίξτε και μια ματιά σε μια σημερινή είδηση! (πηγή troktiko) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Ας κανουν οτι θελουν, 2 στασεις εχω σε αποσταση 100μετρων απο το σπιτι. Σε ταριφα εχω να μπω πολλα χρονια και δεν προκειται ουτε στο μελλον να τους δωσω σεντ. Ειναι οι χειροτεροι επαγγελματιες στην Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 λεωφορειο κ παλι λεωφορειο.... ασε που τις περισσοτερες φορες ανεβενουν κ φοιτητριουλες κ ανοιγει το ματι μας :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 και το προβλημα δεν ειναι οτι ειναι κάποιοι κακη επαγγελματίες (γιατι υπαρχουν σε ολα τα επαγγέλματα καλη και κακη) αλλα το προβλημα ειναι, οτι ειναι η εικονα της πολης ή της χωρας αντίστοιχα , ειδικα για τους τουριστες (και πολλοι απο αυτους εχουν παμπάλαια αμαξια (που ειναι το ΜΟΝΟ εργαλειο στην δουλεια τους) και ουτε καν μιλανε ευγενικά. Γιαυτο καλα θα κανει το κρατος και θα ελευθέρωση το επαγγελμα , ΑΛΛΑ θα την πατησουν οι ΝΕΟΙ που χρεωθηκαν για να αγορασουν ενα χαρτί (την αδεια) για πολλες χιλιαδες ευρω ενω αυτοι που το πουλησαν την ειχαν παρει παλια (σχεδον τσαμπα) ! ταξι , μεσίτες και ανσασερ-τζιδες ειναι τα μονα κατοχυρώμενα και ακριβοπληρωμενα επαγγελματα ! (κάλος η κακός) , ενω αλλα πιο ("επικίνδυνα" για τον πελατη) δεν ειναι !! (π.χ ηλεκτρολόγοι - φυσικο αεριο κ.α ) Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 μεχρι προτινος θελανε αυξηση λογω αυξησης της τιμης του πετρελαιου. 1)τωρα που εχει πεσει στα 40$ το βαρελι και το πετρελαιο κατρακυλα γεν γινεται λογος για μειωση της ταριφας. 2) τωρα θελουν αυξηση για να συχρονιστουν οι τιμες με τους συναδελφους τους στην Ευρωπη!!!! (που οι ευρωπαιοι παιρνουν τους διπλους μισθους απο μας. αλλα οι υπηρεσιες που προσφερουν ειναι οι χειροτερες στην ευρωπη!!!) βαλτε το στα ανεκδοτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Μπαίνω σε ταξί όταν μόνο υπάρχει πολύ μεγάλη και άμεση ανάγκη μετακίνησης(κάτι σοβαρό μόνο) το κακό με δαύτους παράγινε. Το πετρέλαιο έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και αυτή ζητάνε αυξήσεις για τις πολύ ΚΑΚΕΣ υπηρεσίες που προσφέρουνε. Ας είναι καλά ο ΟΑΣΘ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Συμφωνώ με τους προλαλλήσαντες στα περισσότερα. Ένα πράγμα να πω μόνο σχετικά με το θέμα της πτώσης της τιμής του πετρελαίου - μην κοιτάτε πόσο κάνει το βαρέλι αλλά πόσο είναι η τιμή στις αντλίες. Έχει πέσει μεν (οπότε σίγουρα δεν υπάρχει λόγος για αυξήσεις) αλλά όχι τόσο όσο οι τιμές του αργού (άλλο θέμα αυτό...). Η άποψή μου είναι ότι τα ταξί στην Ελλάδα είναι πανάκριβα για αυτό που προσφέρουν. Ας σταματήσουν οι διπλομισθώσεις και γενικά ας ανέβει το επίπεδο των υπηρεσιών και μετά ας πάρουν αυξήσεις. Noμίζω ότι όταν και αν ανέβει σημαντικά το επίπεδο των ταξί, μια αύξηση της τάξης του 20-40% θα ειναι αναγκαία. Τα ταξί δεν είναι ΜΜΜ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Οι υπηρεσίες που παρέχει ο έλλην ταρίφας: 1. ο έλλην ταρίφας λειτουργεί για το καλό των μέσων μαζικής μεταφοράς... κάνει ότι μπορεί για να τα προτιμήσουμε, 2. ο έλλην ταρίφας γνωρίζοντας το πρόβλημα που έχουμε με την έλλειψη ελεύθερου χρόνου προσπαθεί με τις υπηρεσίες που παρέχει να συνδυάσει την ευχαρίστηση μας με την δουλειά μας ... για αυτό και διεκδικεί με το σωματείο του την πατρότητα της εφεύρεσης η κούρσα του τρόμου (όπως λέμε και στα λούνα παρκ το τρενάκι του τρόμου), πλέον δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε στο allou ... ζούμε καθημερινά την ένταση. 3. ο έλλην ταρίφας φροντίζει για την ενίσχυση του τουρισμού στην χώρα μας ... οι τουρίστες δεν χρειάζεται να προσλάβουν ξεναγό, να χαθούν στην δαιδαλώδη χώρα μας, να διανυκτερεύσουν στα δωμάτια μην επιτρέποντας σε άλλους να κοιμηθούν... απλά μετά το αεροδρόμιο στην Αθήνα μπαίνουν στο ταξί και αυτός τους κάνει 15 βόλτες γύρω γύρω στα μεσόγεια τους παίρνει όλα τα φράγκα και όλοι είναι ευχαριστημένοι. 4. ο έλλην ταρίφας φροντίζει για την εξυγίανση του ασφαλιστικού μας συστήματος...όλοι οι "προβληματικοί" επιβάτες μετά από έναν σύντομο διάλογο μαζί του αποδημούν εις κύριον έχοντας λύσει όλα τα προβλήματα τους. Μετά από μένει να αυξήσει το κράτος και τους δικούς μας μισθούς (των δημοσίων υπαλλήλων) ... :chair::chair: καλά καλά μην βαράτε :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 τελευταια φορα που πηρα ταξι ηταν στις 5 δεκεμβρη που πηγα στην αντιπροσωπεια να παρω το καινουργιο μου αυτοκινητο :D πιο πριν ειχα να μπω σε ταξι απο το καιρο του ΝΩΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Ταξί σε περίπτωση εξαιρετικής ανάγκης και μόνο, ο χειρότερος επαγγελματικός κλάδος στην Ελλάδα με διαφορά. Αγενέστατοι, προκλητικοί και στην συντριπτική πλειοψηφία κλέφτες. Το καλοκαίρι έτυχε μετά από πάρα πολύ καιρό να χρειαστεί να πάρω ταξί γιατί είχανε απεργία τα λεωφορεία και έπρεπε να κατέβω κέντρο. Φυσικά κάνανε πάρτυ οι ταρίφες. Η ιστορία έχει πολλές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αλλά το ζουμί είναι ότι τελικά και ενώ ανέβηκα σε ταξί που είχε ήδη 1 άτομο μέσα, κατάφερε να βάλει μέσα άλλες 3 κοπέλες, σύνολο 5 άτομα. Όταν παραπονέθηκα στην 2η κοπέλα και ενώ ήμασταν ήδη 2 πίσω η απάντηση ήταν "έλα μωρέ, να ζήσουμε πρέπει και εμείς,σιγά τι θα πάθεις, κάνεις και γνωριμίες!" Όταν τελικά επέμενε να πάρουμε και την 3η κοπέλα πίσω "για λίγα μέτρα", απλά κατέβηκα. Εντύπωση μου έκανε οτί κανείς από τα υπόλοιπα άτομα μέσα δεν παραπονέθηκε. Γενικά, 2ο και 3ο άτομο μέσα είναι το στάνταρ ενώ μου έχει τύχει και 2 φορές να σταματήσει σε ΠΙΑΤΣΑ και να περιμένει να πάρει 2ο άτομο ενώ εγώ είμαι μέσα και πληρώνω κανονικά. Όταν του είπα ότι "σας παρακαλώ βιάζομαι, αν γίνεται να προχωρήσουμε" πήρα την απάντηση "γιατί, γεννάει η γυναίκα σου;". Για ρέστα 20σεντσα,50σεντσα και τα λοιπά δεν το συζητώ, απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, δεν τίθεται καν θέμα, 4.10 δείχνει, 4.50 θα δώσεις και αν σ'αρέσει. Σιχάματα, να τους βλέπω δεν θέλω, να ήταν 1,2...3 περιστατικά να έλεγα σύμπτωση αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να έπεσα σε σωστό επαγγελματία. Πόδι και πάλι πόδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Ταξί σε περίπτωση εξαιρετικής ανάγκης και μόνο, ο χειρότερος επαγγελματικός κλάδος στην Ελλάδα με διαφορά. Αγενέστατοι, προκλητικοί και στην συντριπτική πλειοψηφία κλέφτες. Το καλοκαίρι έτυχε μετά από πάρα πολύ καιρό να χρειαστεί να πάρω ταξί γιατί είχανε απεργία τα λεωφορεία και έπρεπε να κατέβω κέντρο. Φυσικά κάνανε πάρτυ οι ταρίφες. Η ιστορία έχει πολλές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αλλά το ζουμί είναι ότι τελικά και ενώ ανέβηκα σε ταξί που είχε ήδη 1 άτομο μέσα, κατάφερε να βάλει μέσα άλλες 3 κοπέλες, σύνολο 5 άτομα. Όταν παραπονέθηκα στην 2η κοπέλα και ενώ ήμασταν ήδη 2 πίσω η απάντηση ήταν "έλα μωρέ, να ζήσουμε πρέπει και εμείς,σιγά τι θα πάθεις, κάνεις και γνωριμίες!" Όταν τελικά επέμενε να πάρουμε και την 3η κοπέλα πίσω "για λίγα μέτρα", απλά κατέβηκα. Εντύπωση μου έκανε οτί κανείς από τα υπόλοιπα άτομα μέσα δεν παραπονέθηκε. Γενικά, 2ο και 3ο άτομο μέσα είναι το στάνταρ ενώ μου έχει τύχει και 2 φορές να σταματήσει σε ΠΙΑΤΣΑ και να περιμένει να πάρει 2ο άτομο ενώ εγώ είμαι μέσα και πληρώνω κανονικά. Όταν του είπα ότι "σας παρακαλώ βιάζομαι, αν γίνεται να προχωρήσουμε" πήρα την απάντηση "γιατί, γεννάει η γυναίκα σου;". Για ρέστα 20σεντσα,50σεντσα και τα λοιπά δεν το συζητώ, απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, δεν τίθεται καν θέμα, 4.10 δείχνει, 4.50 θα δώσεις και αν σ'αρέσει. Σιχάματα, να τους βλέπω δεν θέλω, να ήταν 1,2...3 περιστατικά να έλεγα σύμπτωση αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να έπεσα σε σωστό επαγγελματία. Πόδι και πάλι πόδι. εδω κανεις μεγα λαθος,τους βαζεις ολους στο ιδιο καζανι,οταν θυμαμαι να επαιρνα ταξι σπανια επεφτα σε ταριφα που να ειχε κακους τροπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Αναλογα και τη πολη βεβαια. Αυτο με τη πιατσα που ειπε ο Baator ειναι απιστευτο!! Ανοιγεις τη πορτα και γεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 τελευταια φορα που πηρα ταξι ηταν στις 5 δεκεμβρη που πηγα στην αντιπροσωπεια να παρω το καινουργιο μου αυτοκινητο :D πιο πριν ειχα να μπω σε ταξι απο το καιρο του ΝΩΕ εδω κανεις μεγα λαθος,τους βαζεις ολους στο ιδιο καζανι,οταν θυμαμαι να επαιρνα ταξι σπανια επεφτα σε ταριφα που να ειχε κακους τροπους. Ποιος ξέρει ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα στην εποχή του Νώε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Makrya apo tous apataiwnes!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. January 15, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 μεχρι προτινος θελανε αυξηση λογω αυξησης της τιμης του πετρελαιου. 1)τωρα που εχει πεσει στα 40$ το βαρελι και το πετρελαιο κατρακυλα γεν γινεται λογος για μειωση της ταριφας. 2) τωρα θελουν αυξηση για να συχρονιστουν οι τιμες με τους συναδελφους τους στην Ευρωπη!!!! (που οι ευρωπαιοι παιρνουν τους διπλους μισθους απο μας. αλλα οι υπηρεσιες που προσφερουν ειναι οι χειροτερες στην ευρωπη!!!) βαλτε το στα ανεκδοτα!! Θέλουν να συγχρονιστούν με τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους? Να συμπεριφέρονται τότε σαν Ευρωπαίοι και όχι σαν αρπακτικά! Σήμερα καθώς ερχόμουνα στην δουλειά μου πέτυχα πολλούς τέτοιους... άμα είχανε πελάτη μέσα πηγαίνανε σιγά σιγά, αφήνανε τους άλλους να μπαίνουν μπροστά, στον πορτοκαλί κόκκαλο το αυτοκίνητο. Με λίγα λόγια μια απόσταση που εγώ ήθελα 10 λεπτά το ταξί με πελάτη ήθελε μισή ώρα. Όταν όμως είναι χωρίς πελάτη... το ακριβώς αντίθετο. Εντύπωση μου έκανε οτί κανείς από τα υπόλοιπα άτομα μέσα δεν παραπονέθηκε. Δεν παραπονέθηκε κανένας γιατί το έχουν συνηθίσει και θέλουν και αυτοί να κάνουν την δουλειά τους. Εάν όμως κάθε φορά που γινόταν κάτι τέτοιο του έπαιρνες και τα στοιχεία και του τράβαγες μια καταγγελία να σου πω τι θα γινόταν. Να μου πεις έχεις σοβαρότερα θέματα να ασχοληθείς από αυτούς... και δεν έχεις άδικο. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που είναι σωστοί επαγγελματίες και θα ήταν λάθος μου να μην πω ότι δεν μου έχουν τύχει! Δυστυχώς όμως η πλειοψηφία τους είναι απατεώνες! Εχθές στις ειδήσεις (MEGA νομίζω) ο πρόεδρός τους χαρακτήρισε τα ΤΑΞΙ ως ειδικό μέσο μεταφοράς, έτσι δικαιολόγησε και τις αυξήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Εχθές στις ειδήσεις (MEGA νομίζω) ο πρόεδρός τους χαρακτήρισε τα ΤΑΞΙ ως ειδικό μέσο μεταφοράς, έτσι δικαιολόγησε και τις αυξήσεις! Έχει δίκιο σε αυτό, ότι είναι ειδικό μέσο μεταφοράς, τουλάχιστον με βάση τη διεθνή πρακτική. Αλλά πρέπει να βελτιωθεί πρώτα το επίπεδο υπηρεσιών για να μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Όσες φορές μου έτυχε να πάρω ταξί (30-40) δεν μου έτυχε αγενής ή φανερά κλέφτης, (για μια απόκλιση 10%-20% από συνηθισμένο δεν μπορείς να πεις και τίποτα:D). Μου έτυχε όμως 2 φορές να μην πληρώσω τίποτα (ο ένας γιόρταζε εκείνη την ημέρα και η άλλη, γυναίκα ήταν, άγνωστο:confused:) και μια φορά τα μισά περίπου γιατί δεν είχα ψιλά και ο ταξιτζής ρέστα, έτσι του έδωσα όσα ψιλά είχα.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Όσες φορές μου έτυχε να πάρω ταξί (30-40) δεν μου έτυχε αγενής ή φανερά κλέφτης, (για μια απόκλιση 10%-20% από συνηθισμένο δεν μπορείς να πεις και τίποτα:D). Μου έτυχε όμως 2 φορές να μην πληρώσω τίποτα (ο ένας γιόρταζε εκείνη την ημέρα και η άλλη, γυναίκα ήταν, άγνωστο:confused:) και μια φορά τα μισά περίπου γιατί δεν είχα ψιλά και ο ταξιτζής ρέστα, έτσι του έδωσα όσα ψιλά είχα.:rolleyes: ετσι,βγαινει ενας ας πουμε και γινεται ο ευαγγελατος τον διαβαζουν οι αλλοι και αρχιζουν οοοοοοοο εκεινο οι ταριφες οοοοοοο το αλλο οι ταριφες,μα κανενας καλος ρε αδερφε;:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIA_APARADEKTI Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Η αλήθεια είναι ότι πάντα μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο πιο φθηνά είναι τα ταξί στην Ελλάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες (μιλάμε για τεράστιες διαφορές). Το ήξερα ότι ήταν πολύ καλό για να κρατήσει!:( Παράθεση aparadektoi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Η αλήθεια είναι ότι πάντα μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο πιο φθηνά είναι τα ταξί στην Ελλάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες (μιλάμε για τεράστιες διαφορές). Το ήξερα ότι ήταν πολύ καλό για να κρατήσει!:( :confused:.... ή έχεις ταξί , ή έχει ο μπαμπάς σου ταξί ... ή έχεις άπλετο χρήμα για σκότωμα!:) Πρώτα απ' όλα ...- δεν έχω πάει παντού , αλλά έχω πάρει ταξί στην Αγγλία , στην Πράγα , στη Βιέννη και σε αρκετές πόλεις στην Ιταλία! Δεν θα έλεγα ότι ήταν ακριβά , παρόμοια με εδώ μου φάνηκαν ... ΑΛΛΑ , σε ΟΛΟΥΣ που μπήκαμε ήταν άψογοι , φιλικοί , μας δίναν πληροφορίες για που να πάμε και τι να προσέχουμε , ΔΕΝ κάναν επιλογή ποιον θα πάρουν και φυσικά τα ταξί ήταν σαν του κουτιού , ολοκάθαρα ! Άσε που μια φορά που χαθήκαμε σε κάτι στενά στην Πράγα , μας πήγε ένας ταξιτζής στο ξενοδοχείο μας ΤΖΑΜΠΑ! ΑΝ θέλουν και τα δικά μας λαμόγια αυξησούλες , ας προσαρμοστούν και σε ανάλογες επαγγελματικές αλλαγές και να αποβάλουν κάθε ίχνος πονηριάς και εξαπάτησης! *και για να μην τα ισοπεδώνουμε και όλα σε αυτή την χώρα , υπάρχουν φυσικά και μερικοί σωστοί επαγγελματίες και εδώ!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts