RAVER Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Σίγουρα εχει μεσα μενου τις βόδαφον???γιατι το βλεπω σε φοτό και εχει το μενου τις σόνυ το κανονικο έχει...απλα εχει κατω το λόγκο τις βόνταφον..έχει και απο την πίσω μεριά το λόγκο τις εταιρίας?? Το κινητο αυτο ειναι αποκλειστικα της Vodafone.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geox01 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Έχουμε κανένα νέο για το πότε θα το δουμε στα καταστηματα της Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 ηρθε vodfone 309e. τ πηρε κανεισ? καλο? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 ηρθε vodfone 309e. τ πηρε κανεισ? καλο? Εγώ σήμερα πέρασα από τη vodafone και δε το βρήκε στην αναζήτηση π έκανε. Δε το είχε καθόλου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 στη πατρα τ χουν Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 πηρα χθεσ το w715. εςιναι πααααρα πολυ καλο. θεκω ν μ πειτε κατι. λεει οτι γ ν κανω ζοομ οταν βγαζω φωτο,πρεπει ν επιλεξω ''τροπο ληψησ vga''. ενω κανονικα εχει 3,2mp. δλδ μειωνεται η ποιοτητα σε vga? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 πηρα χθεσ το w715. εςιναι πααααρα πολυ καλο. θεκω ν μ πειτε κατι. λεει οτι γ ν κανω ζοομ οταν βγαζω φωτο,πρεπει ν επιλεξω ''τροπο ληψησ vga''. ενω κανονικα εχει 3,2mp. δλδ μειωνεται η ποιοτητα σε vga? Μεγεια το νεο σου κινητο! πες μας εντυπωσεις.. ΖΟΟΜ εχει μονο σε αναλυση VGA :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 πηρα χθεσ το w715. εςιναι πααααρα πολυ καλο. θεκω ν μ πειτε κατι. λεει οτι γ ν κανω ζοομ οταν βγαζω φωτο,πρεπει ν επιλεξω ''τροπο ληψησ vga''. ενω κανονικα εχει 3,2mp. δλδ μειωνεται η ποιοτητα σε vga? απο ποιοτητα κατασκευης τη λεει, το slide πως ειναι κουνιεται οταν ειναι ανοιχτο η οχι.εγω εχω το w705 και θελω να δω διαφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 το slide κουνιεται λιγο,οχι τπτ σοβαρο. αναπαραγωγη μουσικησ απο ακουστικα πολυ καλη κ απο ηχεια.οχι πολυ στιβαρο. λεει ζουμ μονο σε vga δηλ στο vga μειωνεται η ποιοτητα των φωτο? η κατι αλλο π δν καταλαβα? το 705 τ χει αυτο? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 το slide κουνιεται λιγο,οχι τπτ σοβαρο. αναπαραγωγη μουσικησ απο ακουστικα πολυ καλη κ απο ηχεια.οχι πολυ στιβαρο. λεει ζουμ μονο σε vga δηλ στο vga μειωνεται η ποιοτητα των φωτο? η κατι αλλο π δν καταλαβα? το 705 τ χει αυτο? oντως και το 705 δεν ειναι πολυ στιβαρο σαν κατασκευη.το slide στο κατω μερος κουνιεται αρκετα και στις δυο ακρες.οταν ειναι κλειστο οκ.κατα τα αλλα ισχυει το ιδιο με το 715 στο VGA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 το slide κουνιεται λιγο,οχι τπτ σοβαρο. αναπαραγωγη μουσικησ απο ακουστικα πολυ καλη κ απο ηχεια.οχι πολυ στιβαρο. λεει ζουμ μονο σε vga δηλ στο vga μειωνεται η ποιοτητα των φωτο? η κατι αλλο π δν καταλαβα? το 705 τ χει αυτο? Όλα τα SE ζουμάρουν σε χαμηλή ανάλυση, δεν είναι θέμα μόνο του κινητού σου. Όταν ζουμάρεις, με άλλα λόγια, αναγκαστικά θα «κατέβεις» ανάλυση. Υ.Γ. Αν δεν σε πειράζει, γράφε πιο στρωτά γιατί μου βγαίνουν τα μάτια να διαβάσω τι λες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 συγνωμη που γραφω περιεργα.δεν ασχολουμε πολυ με τον υπολ με αποτελεσμα να γραφω αλλα αντι αλλων. με ενοχλει που πρεπει να κατεβω επιπεδο αναλυσης κ σκεφτομαι να το δωσω.πληρωσα για 3,2 οχι για vga.εχω σπαστει. κατα τα αλλα ειναι καλο. σε ολα τα ericcson το κανει?εχει μεγαλη διαφορα το vga απ το 3,2..δε σασ ενοχλει? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 συγνωμη που γραφω περιεργα.δεν ασχολουμε πολυ με τον υπολ με αποτελεσμα να γραφω αλλα αντι αλλων. με ενοχλει που πρεπει να κατεβω επιπεδο αναλυσης κ σκεφτομαι να το δωσω.πληρωσα για 3,2 οχι για vga.εχω σπαστει. κατα τα αλλα ειναι καλο. σε ολα τα ericcson το κανει?εχει μεγαλη διαφορα το vga απ το 3,2..δε σασ ενοχλει? Νομίζω ότι τα έχεις μπερδέψει λίγο. Τό ότι ένα κινητό έχει κάμερα με ανάλυση π.χ. 3,2 MP, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να ζουμάρει σε αυτή την ανάλυση. Το zoom είναι μια διαφορετική λειτουργία σε σχέση με την κανονική λήψη φωτογραφιών και, ναι, όλα τα SE το κάνουν αυτό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 συγνωμη που γραφω περιεργα.δεν ασχολουμε πολυ με τον υπολ με αποτελεσμα να γραφω αλλα αντι αλλων. με ενοχλει που πρεπει να κατεβω επιπεδο αναλυσης κ σκεφτομαι να το δωσω.πληρωσα για 3,2 οχι για vga.εχω σπαστει. κατα τα αλλα ειναι καλο. σε ολα τα ericcson το κανει?εχει μεγαλη διαφορα το vga απ το 3,2..δε σασ ενοχλει? Δεν ειναι προβλημα αυτο! Για να εμενε η αναλυση σου στα 3.2 οταν ζουμαρες επρεπε να εχεις οπτικο ζουμ κατι που δυστυχως δεν εχουν τα κινητα μεχρι στιγμης εκτος ελαχιστον εξαιρεσεων! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 δεν ειχα ποτε εριξον.ειχα καλομαθει με νοκια:) τα ποια εχουν ζουμ και στα 3,2 νομιζω Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 δεν ειχα ποτε εριξον.ειχα καλομαθει με νοκια:) τα ποια εχουν ζουμ και στα 3,2 νομιζω Κάνενα Nokia δεν ζουμάρει στο maximum της κάμερας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 ομως δν ζουμαρουν με VGA ΤΑ ΝΟΚΙΑ:cry: ελπιζω το w995 να ειναι οκ. τα παιχνιδια που εχει η συσκευη πωσ τα διαγραφουν? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 ομως δν ζουμαρουν με VGA ΤΑ ΝΟΚΙΑ:cry: ελπιζω το w995 να ειναι οκ. τα παιχνιδια που εχει η συσκευη πωσ τα διαγραφουν? Δεν διαγράφονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 ουτε απο υπολογιστη. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 ουτε απο υπολογιστη. Όχι, ούτε από υπολογιστή. Είναι μέρος του λειτουργικού, δεν μπορείς να επέμβεις με κανέναν τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Νομίζω ότι τα έχεις μπερδέψει λίγο. Τό ότι ένα κινητό έχει κάμερα με ανάλυση π.χ. 3,2 MP, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να ζουμάρει σε αυτή την ανάλυση. Το zoom είναι μια διαφορετική λειτουργία σε σχέση με την κανονική λήψη φωτογραφιών και, ναι, όλα τα SE το κάνουν αυτό. :) Στη Cyber-shot σειρά ζουμάρουν κανονικά στη μέγιστη ανάλυση,έως 16x!Αλλά είναι ανούσιο απ'τη στιγμή που το ζουμ δεν είναι οπτικό! @RAVEN, έχει κανονικά τα μενού της Vodafone ή τα κλασικά της Sony Ericsson?Το ρωτάω επειδή σε κάποιες χώρες κυκλοφόρησε un-branded και έλπιζα μήπως και γλίτωνε γενικά το customisation της Vodafone και εδώ(που πολύ αμφιβάλλω βεβαίως :( ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 δεν ειχα εριξον οοτε κ δ ξερω τ μενου αλλα μ παν οτι ειναι οπωσ καθε εριξον. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 δεν ειχα εριξον οοτε κ δ ξερω τ μενου αλλα μ παν οτι ειναι οπωσ καθε εριξον. Άν το μενού της συσκευής είναι κόκκινο ή μέσα στο μενού βρίσκεται πουθενά το λογότυπο της Vodafone τότε η συσκευή είναι Vodafone Live.Ενδέχεται να δείς το λογότυπο της Vodafone ώς δεύτερο στην πρώτη γραμμή του μενού.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikes4207 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Το πηρα εχτες στα χερια μου. Ειναι τελικα πολυ καλο.:happy: Στη συσκευασια περιεχει και 4GB καρτα. Το μονο μειον του ειναι οτι παιζει πολυ χαμηλα το walkman χωρις τα ακουστικα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Το πηρα εχτες στα χερια μου. Ειναι τελικα πολυ καλο.:happy: Στη συσκευασια περιεχει και 4GB καρτα. Το μονο μειον του ειναι οτι παιζει πολυ χαμηλα το walkman χωρις τα ακουστικα:mad: καλυτερα να ακους μουσικη "χαμηλα" και ποιοτικα...παρα υψηλα και μονοφωνικα. δοκιμασες να ακουσεις μουσικη με τα ακουστικα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts