Jump to content

Sony Ericsson W715

TN97
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν η συγκεκριμένη συσκευή μεταφέρει τον ήχο από radio ή mp3 σε bluetooth ακουστικό ?

Αν όχι η συγκεκριμένη, υπάρχει κάποια άλλη συσκευή SE που να το κάνει αυτό ?

Μεταφορα μουσικης (MP3 δηλαδη) γινεται αν εχεις bluetooth ακουστικα με τεχνολογια Α2DP. Μεταφορα του ηχου ραδιοφωνου συστυχως δεν γινεται σε bluetooth.

Για μεταφορα και ηχου ραδιοφωνου νομιζω οτι μονο με Symbian UIQ συσκευη μπορεις να το κανεις μεσα απο την εφαρμογη ραδιο της συσκευης.

• Απαντήσεις 479
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν η συγκεκριμένη συσκευή μεταφέρει τον ήχο από radio ή mp3 σε bluetooth ακουστικό ?

Αν όχι η συγκεκριμένη, υπάρχει κάποια άλλη συσκευή SE που να το κάνει αυτό ?

Μεταφορα μουσικης (MP3 δηλαδη) γινεται αν εχεις bluetooth ακουστικα με τεχνολογια Α2DP. Μεταφορα του ηχου ραδιοφωνου συστυχως δεν γινεται σε bluetooth.

Για μεταφορα και ηχου ραδιοφωνου νομιζω οτι μονο με Symbian UIQ συσκευη μπορεις να το κανεις μεσα απο την εφαρμογη ραδιο της συσκευης.

Πάντως η συγκεκριμένη συσκευή υποστιρίζει το προτώκολο A2DP, αυτό δλδ που σου επιτρέπει την στερεοφωνική αναμετάδοση μουσικής σε ανάλογης τεχνολογίας hands free και όχι μόνο. Τώρα για το ραδιόφωνο δε γνωρίζω να απαντήσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Εμένα είναι με μενού vodafone και το δεξί πλήκτρο αντιστοιχισμένο στο vodafone live χωρις δυνατότητα να το αλλάξω δυστυχώς :-(

Το GPS δουλεύει και χωρίς ίντερνετ αλλά μόνο για προσδιορισμό του στίγματος και όχι με χάρτες κλπ. που εμένα μου αρκεί..Επίσης νομίζω καταγράφει και διαδρομή με το tracker χωρις να συνδέεται στο ιντερνετ.

Κάτι που θέλω να ρωτήσω..πως μπορώ να κανω ομάδες επαφών που όμως θα μπορώ να διαχειρίζομαι σαν την λίστα επαφών (οχι αυτή τη βλακεία που έχει για να στέλνεις μαζικα μηνυματα).Γίνεται αυτό;Και πριν ericsson είχα αλλά δεν είχα καταφέρει να το βρω..

Κάτι που θέλω να ρωτήσω..πως μπορώ να κανω ομάδες επαφών που όμως θα μπορώ να διαχειρίζομαι σαν την λίστα επαφών (οχι αυτή τη βλακεία που έχει για να στέλνεις μαζικα μηνυματα).Γίνεται αυτό;Και πριν ericsson είχα αλλά δεν είχα καταφέρει να το βρω..

Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στα SE και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που πήγα σε s60.

Δεν είμαι σίγουρη αν έχει ξαναδημοσιευθεί οπότε καλό ειναι να το παραθέσω:

Η Vodafone προσφέρει την Sony Ericsson W715i Δωρεάν

Σε όλα τα προγράμματα από το Οικονομικό/Ευέλικτο

45 και πάνω

Ισχύει για νέα σύνδεση ή φορητότητα αριθμού

μέχρι το Σάββατο 11 Απριλίου

Ακόμα εντελώς δωρεάν

20

μουσικά κομμάτια

από το Vodafone Music

Με κάθε Sony Ericsson W715

Ισχύει για όσα SE W715 έχουν επικολλημένο το αυτοκόλλητο της προσφοράς στη συσκευασία.

Η δυνατότητα ενεργοποίησης δίνεται από τις 25 Μαρτίου μέχρι και 30 Απριλίου.

Η προφορά για δωρεάν συσκευή σε Οικονομικά/Ευέλικτα προγράμματα από το 45 και πάνω, ισχύει για καινούρια σύνδεση, μετατροπή καρτοκινητού σε σύνδεση και φορητότητα αριθμού. Δεν ισχύει για ανανέωση συμβολαίου και ταυτόχρονη αλλαγή προγράμματος.

Στην προσφορά 20 μουσικά κομμάτια δώρο, συμμετέχουν μόνο όσες συσκευές Sony Ericsson W715 έχουν κολλημένο στη συσκευασία αντίστοιχο αυτοκόλλητο. Εάν δεν υπάρχει αυτοκόλλητο, τότε η συσκευή δε συμμετέχει στη προσφορά αυτή. Ο συνδρομητής αποστέλλει χωρίς χρέωση τον κωδικό που θα βρει στο αυτοκόλλητο στο 1328 και αυτόματα ενεργοποιείται η δυνατότητα κατεβάσματος των 20 δωρεάν κομματιών μέσω της εφαρμογής Vodafone Music που είναι ήδη προεγκατεστημένη στη συσκευή.

Τα δωρεάν μουσικά κομμάτια ισχύουν μόνο με τον συγκεκριμένο αριθμό κινητού από τoν οποίο στάλθηκε το μήνυμα και μόνο με την συσκευή Sony Ericsson W715. Δηλαδή αν μετά την ενεργοποίηση κάποιος βάλλει άλλη κάρτα SIM με άλλο νούμερο στη συσκευή, τότε θα χρεώνεται τα τραγούδια. Επίσης, αν βάλει την ίδια κάρτα SIM σε άλλη συσκευή πάλι θα χρεώνεται. Ακόμη, το δώρο δεν ενεργοποιείται καθόλου εάν η συσκευή δεν είναι SE W715. Τέλος, η υπηρεσία ισχύει μόνο για συνδρομητές Vodafone (καρτοκινητού ή συμβολαίου).

Αυτά

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Ναι, τη vodafone περιμέναμε για να κατεβάσουμε τραγούδια δωρεάν!!!!:ρ

Πολύ καλή η προσφορά όσο αφορά το κινητό...!!! Αξίζει..!!!:cool:

Γεια σας παιδιά..Είναι το πρώτο μου post και θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής:

Το sony ericsson W715 έχει δέκτη gps και έχει και το google maps αλλά ξέρω ότι χρεώνεται..

Εμένα με ενδιαφέρει να χρησιμοποιώ χάρτες, πλοήγηση κτλ χωρίς να χρεώνομαι..Μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω?

Επίσης μπορεί να παίξει στο συγκεκριμένο κινητό το garmin??

Και τέλος τί λειτουργικό σύστημα τρέχει το κινητό αυτό?(πχ Windows mobile κτλ)

Σας έπρηξα λίγο αλλα θέλω βοήθεια!!Ευχαριστώ!!

Δεν πολυκαίγομαι για την πλοήγηση αλλά αφού μπορώ να κάνω κάτι γιατί όχι?Με ενδιαφέρει να μάθω το λειτουργικό του κινητού αφού έχω βρει το πρόγραμμα Garmin Mobile XT V.5.00.40 , το οποίο υποστηρίζουν τα κινητά με λειτουργικό Symbian S60 3rd Edition, Symbian UIQ3.0 και Windows Mobile..

Δεν ξέρω αν το κινητό μου έχει αυτά...

Δηλαδή δεν μπορώ να μάθω αν το λειτουργικό είναι ένα από αυτά??Σίγουρα δεν είναι το Windows Mobile..Τεσπα..

Το κινητό σου δεν έχει κάποιο από τα προαναφερθέντα λειτουργικά συστήματα.

Είναι ένα απλό κινητό που βασίζεται σε μια κλειστή πλατφόρμα λογισμικού.

Edited by zxr

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Εμένα είναι με μενού vodafone και το δεξί πλήκτρο αντιστοιχισμένο στο vodafone live χωρις δυνατότητα να το αλλάξω δυστυχώς :-(

Το GPS δουλεύει και χωρίς ίντερνετ αλλά μόνο για προσδιορισμό του στίγματος και όχι με χάρτες κλπ. που εμένα μου αρκεί..Επίσης νομίζω καταγράφει και διαδρομή με το tracker χωρις να συνδέεται στο ιντερνετ.

Τελικά μάλλον το GPS και στις λειτουργίες που γράφω παραπάνω μπαίνει στο ίντερνετ διότι μου βγάζει το εικονιδιο όταν πατάω να μου δώσει το στίγμα.

Η μόνη λύση τώρα είναι να βρώ κάποια εφαρμογή java που να διαβάζει το σήμα του gps χωρίς να μπαίνει ίντερνετ.Υπάρχουν πολλές αλλά θέλει ψάξιμο.

Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να το ρυθμίσω να μην μπαίνει στο ίντερνετ δηλ να το απενεργοποιήσω?Μόλις έβαλα τη sim μου έβγαλε μήνυμα να φορτώσει κατι ρυθμίσεις αλλά του είπα όχι.Τι να κάνω μήπως να το παω στη vodafone?

Τελικά ξανααλλάζουν τα δεδομένα..Αν απενεργοποιήσεις το Assisted GPS που είναι μια ******* και μισή δεν μπαινει στο ίντερνετ όταν προσδιορίζεις στίγμα ή όταν τρέχεις το tracker άρα είναι τελείως free.Υπάρχει όμως ένα θέμα με την ακρίβεια του gps...έχω αποκίλσεις της τάξης των 30-35 μέτρων.

Τώρα πλέον κυκλοφορεί και σε ασημί χρωματάκι, το οποίο και προτιμώ

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Παιδια καλησπερα. Ειμαι καινουργιος στο φορουμ και προσφατα πηρα το w715 και w302 με επιδοτηση (μαυρο χρωμα και τα 2). Επισης ειμαι κατοχος του w880(ασημι χρωμα). Το w715 απο την πρωτη μερα λειτουργιας του δεν δουλευε το bluetooth. Το ενεργοποιουσα αλλα δεν μπορουσε να ανιχνευτει απο αλλες συσκευες (ηταν ανιχνευσιμο). Επισης οταν πατουσα την επιλογη "ενεργο", μετα δεν μου εγραφε "απενεργοποιηση", αλλα παλι "ενεργο", και επομενως δεν μπορουσε να απενεργοποιηθει παρα μονο αν εκλεινα το κινητο και το ανοιγα ξανα. Οταν πηγαινα να στειλω ενα αρχειο μεσω bluetooth, μου εγραφε κατευθειαν "η αποστολη ακυρωθηκε". Επισης το wi-fi ενω 1-2 φορες μπορεσε να βρει δικτυα και να συνδεθει, μετα σταματησε να βρισκει ενω βρισκομουν σε "hotspots" και κολουσε στην αναζητηση. Επισης ενεργοποιοταν απο μονο του καθε φορα που ανοιγα το κινητο.

Η μπαταρια του κρατουσε πολυ λιγο (στις 2 φορες που προλαβα να το φορτισω μεσα σε 3 μερες). Ειδικα στην 2η φορα, μεσα σε 8 ωρες (χωρις να εχω μιλησει στο τηλεφωνο ή να το χρησιμοποιησω πολυ) η μπαταρια ειχε πεσει απο το 100% στο 45%(Στην πρωτη φορτιση η μπαταρια αρχισε να γεμιζει απο λιγο πριν την μεση προς την αρχη, και οχι απο το 0 οπως στο w302, δηλαδη δεν ηταν τελειως αδεια). Το κινητο το πηγα στην vodafone για αλλαγη την προηγουμενη Τριτη και η νεα συσκευη θα ερθει μετα το Πασχα. Ελπιζω να ειμαι πιο τυχερος και να μην μου ερθει καποια ελαττωματικη παλι.

Υ.Γ Το w995 ηθελα αλλα οταν θα εβγαινε, η επιδοτηση δεν θα εφτανε ουτε για το μισο απο αυτο :(

Καλησπέρα παιδιά!Γνωρίζετε αν στο W715 μπορούμε να βάλουμε προγράμματα πλοήγησης όπως το Garmin;

Οχι γιατι το τηλεφωνο ΔΕΝ εχει ανοικτο λειτουργικο!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Οχι γιατι το τηλεφωνο ΔΕΝ εχει ανοικτο λειτουργικο!

Ούτε το Navigator της WayFinder προοριζόταν για τηλέφωνα κλειστου λειτουργικού Μάνο..Αλλά η SE έκανε μια τρομερή υλοποίηση της Java και έδωσε τη δυνατότητα στη WayFinder να δουλέψει και να βγάλει μια αξιέπαινη για gps εφαρμογή-σε κλειστό λειτουργικό πάντα!Όλα είναι θέμα εταιριών!Αν η Garmin ενδιαφερόταν,θα το παρείχε και η ίδια σε Java!Και πού ξέρεις;Ίσως μελλοντικά ενδιαφερθεί!:)Βέβαια,μέχρι τότε θα έχει βγει το W1050 αλλά ποτέ δεν είναι αργά!! :lol:

Ούτε το Navigator της WayFinder προοριζόταν για τηλέφωνα κλειστου λειτουργικού Μάνο..Αλλά η SE έκανε μια τρομερή υλοποίηση της Java και έδωσε τη δυνατότητα στη WayFinder να δουλέψει και να βγάλει μια αξιέπαινη για gps εφαρμογή-σε κλειστό λειτουργικό πάντα!Όλα είναι θέμα εταιριών!Αν η Garmin ενδιαφερόταν,θα το παρείχε και η ίδια σε Java!Και πού ξέρεις;Ίσως μελλοντικά ενδιαφερθεί!:)Βέβαια,μέχρι τότε θα έχει βγει το W1050 αλλά ποτέ δεν είναι αργά!! :lol:

Δε το ηξερα Κωστη αυτο!

Παντα πρωτοπορος και ενημερομενος!!:lol::p

Το κακο ομως με αυτα τα τηλεφωνα,τα νεα SE κλειστου λειτουργικου με GPS δλδ ειναι οτι με το τρπο λειτουργιας του GPS αποθαρυνουν τους περισσοτερους που φοβουντε τη χρεωση ιντερνετ(και καλα κανουν),ειτε δεν εχουν προγραμμα με δωρεαν data,ειτε εχουν απλα αλλο τροπο πιο πρακτικο(PNA,WM).

Αν υπηρχε 1 εφαρμογη να ειχες τους χαρτες σου εγκατεστημενους στη καρτα μνημης και να μη χρειαζετε το νετ για τη λειτουργια τοτε τα SE τηλεφωνα με propietary λειτουργικο θα ηταν ΤΟΡ μιας και δε τους λειπει σχεδον τπτ για καθημερινη χρηση και μαλιστα τα κανουν ολα με ταχυτητα και πολυ ευχρηστο περιβαλλον!!

Πραγματικα οτι σχεδον κανω με 1 "εξυπνο" τηλεφωνο στη καθημερινοτητα μου το εκανα κ με το C905 η το W910 και μαλιστα πολυ ευκολοτερα και ταχυτερα,και αυτο το οφειλουν κατα πολυ και στην υπολοιηση java που ειναι η κορυφαια στη πιατσα!!

Οποτε ας ελπισουμε να δουμε και 1 λειτουργικο free GPS!:D

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλησπερα, ειμαι και εγω απο χτες κατοχος του κινιτου και εχω ορισμενα ερωτηματα.

1)Εαν ενεργοποιησω το wifi και συνδεθω κανονικα σε καποιο ασυρματο δικτυο πως ειμαι σιγουρος οτι συνδεομαι μεσω wifi και οχι μεσω gprs? H μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο για να συνδεθω μεσω wifi? Απο οσο ειδα στις επιλογες συνδεσης στο ιντερνετ εχει μονο VFLive.

2)απο το VFlive πως απαλλαγομαστε? Υπαρχει καποιος τροπος να ξεριζωθει? Με καποιο firmware update ισως?

3)Καποιες φορες ορισμενα sms που φευγουν απο μενα, στον παραληπτη φτανουν ως mms χορις να εχω κανει attach καποιο αρχειο φωτο η video....

ευχαριστω πολυ

Καλησπερα, ειμαι και εγω απο χτες κατοχος του κινιτου και εχω ορισμενα ερωτηματα.

1)Εαν ενεργοποιησω το wifi και συνδεθω κανονικα σε καποιο ασυρματο δικτυο πως ειμαι σιγουρος οτι συνδεομαι μεσω wifi και οχι μεσω gprs? H μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο για να συνδεθω μεσω wifi? Απο οσο ειδα στις επιλογες συνδεσης στο ιντερνετ εχει μονο VFLive.

2)απο το VFlive πως απαλλαγομαστε? Υπαρχει καποιος τροπος να ξεριζωθει? Με καποιο firmware update ισως?

3)Καποιες φορες ορισμενα sms που φευγουν απο μενα, στον παραληπτη φτανουν ως mms χορις να εχω κανει attach καποιο αρχειο φωτο η video....

ευχαριστω πολυ

Οταν ενεργοποιείς το wifi φαίνεται ενα εικονιδιο πανω αριστερα στην οθόνη.Αν μπεις σε μια σελίδα και δεν εμφανιστεί το εικονίδιο του gprs τότε σημαίνει ότι συνδέεσαι με το wifi.τουλάχιστον έτσι τα ξεχωρίζω εγώ..τωρα το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα δεν ξέρω..

Για το 2 έχω κ εγω την ίδια απορία

Για το 3 δεν ξέρω

Και μια δική μου ερώτηση: Έχω παρατηρήσει ότι τα μενού κλπ. είναι λίγο αργά,σαν να είναι ο επεξεργαστής στο 100% που λέμε.Σε παλιό και φτηνό SE K510 που είχα πήγαινε σφαίρα..Τι συμβαίνει;Μήπως επειδή είναι πολυφορτωμένο με εφαρμογές κλπ?

ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ LIVE ΑΠΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΦΙΛ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ WIFI, ΠΑΤΑΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ HOTSPOT ΔΙΝΕΙ INTERNET, ΤΟ ΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ HOTSPOT. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ NTERNET ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:

ΤΟ CLEAR AUDIO ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟ W715, 'H ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ?

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ SHAKE CONTROL GAMES ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ?

Για το shake control πρέπει να κουνας το κινητό έχοντας πατημένο το κουμπί του walkman που είναι στο πάνω μέρος της συσκευής

α) Παιδια ξερει κανεις πως λειτουργει το shake control στο walkman ?

β) Αφου συνδεθουμε σε καποιο δικτυο μεσω wi-fi, μετα βαζουμε απευθειας url και ειμαστε οκ ?

γ) Το σημα του gprs ειναι το 3G ?

• The title was changed to Sony Ericsson W715