one_tree_hill Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 ψάξε στο ιντερνετ για το πως να ανοίξεις το μοντέλο σου,και μετά ψέκασέ όλη την πλακέτα και γενικά τα πάντα από το κινητό με ένα σπρέι που λέγεται WD-40 αι χρησιμοποιείται για καθαρισμό επαφών.μετά άφησε το για μια ωρα.θα το βρεις σε μαγαζί ηλεκτρολογικών.με το σπρέι κατά 99% θα επαναφερθει.εγώ το έχω κάνει σε ενα κ750 που πεσε σε νερο κανονικο και δουλεψε Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Βοήθεια!!!:cry: έπεσε στο νερό το κινητό μου και δεν ανοίγει...αν και αρχικά, μολις το εβγαλα συνεχισε να δουλευει όταν΄κατεβασα το καπάκι και πήγα μετα να το ξεκλειδώσω δεν δούλευε. το έκλεισα και εβγαλα την μπαταρία και μετά πήγα να το ανοίξω αλλά δεν... μόνο δύο κουμπιά αναβαν και στην οθόνη φαίνόταν να έχει νερό... δεν ξέρω αν έκανα βλακεια αλλά το στεγνωσα με σεσουάρ και μετα το έβαλα στο καλοριφέρ...αχ δεν ξέρω τι να κάνω... υπάρχει περίπτωση να γίνει αν το αφήσω στο καλοφέρ ή να το πετάξω από τώρα???? :dash: καλά ρε παιδία δεν βλέπεται λίγο και τα παλιαότερα θέματα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 καλά ρε παιδία δεν βλέπεται λίγο και τα παλιαότερα θέματα?? Eχεις δικιο , αλλα με το κινητο στο νερο , ποιος ψαχνει παλιο θεμα , άσχετα αν ειναι 3 θέματα πιο κατω ! Γιαυτο καποιος MOD ας το μεταφερει μαζι με το: "έπεσε το κινητό στο νερό.. " :!: Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denom Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Δυστυχώς ολοι (σχεδον) κάνετε αυτο το κακο ! σας πεφτει στο νερο και πατε να το ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ! (και βραχυκυκλώνει) (ηδη εχει την μικρή μπαταριουλα της μνημης (ρολογιου) Οταν πεσει το κινητο μεσα στο νερο -ΒΓΑΖΕΤΕ την ΜΠΑΤΑΡΙΑ για τουλάχιστον 8-12 ωρες , μεχρι να στεγνωση ! -Βγαζετε καπακια , καρτες , προσοψης και οτι αλλο μπορει να βρει και το "τινάζετε"(ελαφριά) πανω σε καποια πετσετα , χαρτι , ρουχο (π.χ στο παντελόνι σας) καλα ειναι να μην το βαλετε πανω σε καυτό σωμα 65-80° (αλλα πανω σε μια λεπτη πετσετα ,που ειναι πανω στο σωμα) η με πιστολάκι αλλα οχι διπλα (τουλάχιστον 20-25cm μακρυά) Αν πεσει σε θαλλασινο νερο (λογω αλατων) αν δεν παει σε τεχνικο αμεσα, μετα απο λιγες μερες (3-5) θα "ξεκολλάν" τα εξαρτήματα ! (οσο καλα και να το στεγωσετε) Καλά τα είπε ο μάκης αλλά τα κινητά σε περίπτωση που τα κάνετε "μπάνιο" με κάτι ανάλατο θέλουν τον χρόνο τους ανάλογα με το πόσο βράχηκαν ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΤΟΥΣ. Όπως προείπε και το παιδί : -ΒΓΑΖΕΤΕ την ΜΠΑΤΑΡΙΑ !ΑΜΕΣΩΣ !!!!! -Βγαζετε καπακια , καρτες , προσοψης και οτι αλλο μπορει να βγει και το "τινάζετε"(ελαφριά) πανω σε καποια πετσετα , χαρτι , ρουχο (π.χ στο παντελόνι σας) -ΔΕΝ το ανοίγεται για 2-3 μέρες (ανάλογα το βρέξιμο). -Το βάζετε σε ένα μπολάκι με μπιλίτσες σιλικόνης σκεπασμένο ως πάνω.Αν στα τοπικά σας καταστήματα δεν βρίσκεται σιλικόνη χρησιμοποιείτε ρύζι...(ω ναι) για αυτές τις 2-3 μέρες.. -ΠΟΤΕ πάνω από σώμα η πιστολάκι σε απευθείας επαφή.Το μπολάκι μπορεί να μπει πάνω από σώμα αλλά μόνο για τις πρώτες 6-7 ώρες. -Πριν βάλετε την μπαταρία για να το ανοίξετε για πρώτη φορά δοκιμάστε να το τινάξετε στα χέρια σας.Αν νιώσετε ότι σας ακούμπησε νερό έστω και ανεπαίσθητα συνεχίστε το στέγνωμα τουλ για μια μέρα ακόμα. Μέθοδος δοκιμασμένη σε 4-5 κινητά και αποτελεσματική . Τώρα όσο για το αλάτι και το θαλασσινό νερό που προκαλεί οξείδωση πλακέτας κάντε ότι είπε κ ο προλαλήσαν. tip: Οι περισσοτερες συσκευές που αγοράζεται σημερα και γενικά κάποια προιόντα περιέχουν στην συσκευασία τους ένα μικρο χάρτινο σακουλάκι (συνήθως άσπρο) με κάποιες μπιλίτσες μέσα . Αυτές είναι οι μπίλιες σιλικόνης οπου καλό είναι να τις κρατάτε σε ένα κλειστό βαζάκι για τέτοιες καταστάσεις.Ακόμα κ αν χρησιμοποιηθούν δεν τις πετάτε. Τις αφήνετε σε ευάερο περιβάλλον για αρκετο καιρό (ανάλογα πόσο νερό ρούφηξαν όπου κ διογκώνονται 8-15 μερες) και τις εναποθηκεύεται στο βαζάκι τους. Αυτά από μένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 αυτο με το ρυζι το εχω ακουσει και αλλες φορες ομολογω οτι ακουγεται παραξενο αλλα αμα κανει δουλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denom Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Το ρύζι τραβάει νερό αλλά πιο αργά από την σιλικόνη. Σε περίπτωση όμως που δεν βρίσκεις βάζεις ρυζι και το αφήνεις περισσοτερες ωρίτσες και όπως είπα, πριν το ανοίξεις πάντα κοιτάς μην έχει μείνει νερό μέσα τινάζοντας το στο χέρι σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpol1 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 καλημερα σε ολους η δικια μου ξεκινησε στραβα το 6500 slide επεσε απο το γιλεκο που φορουσα το πρωι και ... κατεληξε στον πατο τησ θαλασσας( ακομα εκει ειναι) ενταξει το κινητο παει αχρηστο η sim λετε να γλυτωσει? αξιζει να βρω καποιον να βουτηξει στα 4μ για να το βγαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Πρωι πας στην εταιρεια που ανηκει η γραμμη σου και με 17 και κατι ευρω παιρνεις νεα sim. Συμβαινουν αυτα δυστυχως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Οντως παρε μια αλλη.αν και δεν νομιζω να παθαινει τιποτα η σιμ απο το νερο.η παθαινει?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 αν μεινει ωρα ναι,αλλα ετσι κι αλλιως οπως ειπε κι ο φιλος,πας σε καταστημα της εταιριας σου,πληρωνεις κανα 15ε και στην κανουν επανεκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Συμβόλαιο ή καρτοκινητό έχεις? Αν έχεις καρτοκινητό και δεν έχεις δηλώσει τα στοιχεία σου νομίζω δεν μπορούν να σου βγάλουν άλλη sim με το ίδιο νούμερο! Διαφορετικά μπορείς να κάνεις αυτό που σου είπαν τα παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Συμβόλαιο ή καρτοκινητό έχεις? Αν έχεις καρτοκινητό και δεν έχεις δηλώσει τα στοιχεία σου νομίζω δεν μπορούν να σου βγάλουν άλλη sim με το ίδιο νούμερο! Διαφορετικά μπορείς να κάνεις αυτό που σου είπαν τα παιδιά. Γίνεται. Υπογράφεις μια υπεύθυνη δήλωση κυριότητας αριθμού. Δεν ξέρω απλώς αν γίνεται άμεσα η διαδικασία. στα συμβόλαια πας απλώς ,με ταυτότητα και σου βγάζουν αμέσως νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herakles Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 γινεται καλα λεει ο bored μολις εχτες ρώτησα σε vodafone και cosmote Παράθεση http://www.elink.gr Internet ,Προγραμματισμός ,Smartphone Apps, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Υποστήριξη Δικτύων, Service H/Y , Graphics - Media Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Μπας και ο ανθρωπος θελει τη σιμ για τα τηλεφωνα που εχει μεσα και οχι για τον αριθμο της!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Συμβόλαιο ή καρτοκινητό έχεις? Αν έχεις καρτοκινητό και δεν έχεις δηλώσει τα στοιχεία σου νομίζω δεν μπορούν να σου βγάλουν άλλη sim με το ίδιο νούμερο! Διαφορετικά μπορείς να κάνεις αυτό που σου είπαν τα παιδιά. γινεται και σε ανωνυμο καρτοκινητο. εγω δεν υπεγραψα τιποτα απλα με ρωτησαν ποιο ηταν περιπου το υπολοιπο μου και ποτε εκανα την τελευταια ανανεωση. πηρα κανονικα καινιυρια σιμ με τον ιδιο αριθμο. μετα απο τοσες ωρες στον βυθο, εισαι σιγουρος οτι θα ειναι στο ιδιο σημειο?δεν θα το εχου παρασυρει τα ρευματα η δεν θα εχει καλυφθει απο την αμμο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpol1 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Μπας και ο ανθρωπος θελει τη σιμ για τα τηλεφωνα που εχει μεσα και οχι για τον αριθμο της!? και αυτο φιλε μου σημερα πηγα vodafone . 17 € αλλη καρτα ιδιο νουμερο τα τηλεφωνα τα εχω κανει ( οχι ολα ) back up στο Laptop ( παλι καλα) το 6500 λυπαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 το γραφω στο topic του παιδιου για να μην ανοιγω αλλο.Σε παρομοια περιπτωση και εγω....ειχα παει παραλια και μου πηρε το κυμα την τσαντα μαζι με το κινητο.....το πηγα σε εναν μαστορα να μου πει αν σωζεται και μου ειπε πως θελει καποια ανταλλακτικα-δεν μου ειπε ποια ουτε κοστος.Αξιζει να το επισκευασω η οχι??αν ναι πειτε μου σας παρακαλω ενα καταστημα να το παω που επισκευαζει βγεγμενα γιατι δεν εχω ιδεα και ποιο θα ειναι το κοστος περιπου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 καλυτερα παρε ενα νεο κινητο. απο την σιγμη που βραχηκε και με θαλασσινο νερο, πιστευω δεν αξιζει να το φτιαξεις. τι συσκευη ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 s.e w595.ειναι καινουριο ρε φιλε και το λυπαμαιιι.....παντως αυτος που το ειδε μου ειπε χρειαζεται καποια ανταλλακτικα.τωρα δεν ξερω που να παω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 αν δεν ειναι υψηλο το κοστος, τοτε κανε μια προσπαθεια να το διορθωσεις. αν δεν σε συμφερει ομως, παρε καλυτερα ενα νεο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 αυτο θα κανω μαλλον φιλε μου.θα το παω αρχικα γερμανο και βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Νομιζω οτι αλατονερο(θαλασσινο) στα κυκλωματα και στα λοιπα μεταλλικα μερη της συσκευης, και να μην ειναι αμεση η καταστροφη, ΣΙΓΟΥΡΑ θα σκουριασει αρκετα γρηγορα. Και η σκουρια δεν ειναι καλο πραγμα.:cool: Θελει προσοχη γενικα με τα κινητα στην παραλια.:shifty: Και οσον αφορα την σιμ, οντας και αυτη μεταλλικο το ενα μερος της, προφανως και θα καταστραφει. Καλυτερα να βγαλεις αλλη.;) Κριμα για το κινητο παντως...:(:( Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papakos1 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 αλατονερο(θαλασσινο) στα κυκλωματα και στα λοιπα μεταλλικα μερη της συσκευης, και να μην ειναι αμεση η καταστροφη, ΣΙΓΟΥΡΑ θα σκουριασει αρκετα γρηγορα. Και η σκουρια δεν ειναι καλο πραγμα.:cool: Και οσον αφορα την σιμ, οντας και αυτη μεταλλικο το ενα μερος της, προφανως και θα καταστραφει. Καλυτερα να βγαλεις αλλη.;) Κριμα για το κινητο παντως...:(:( Και το δικό μ επεσε στην θαλασσα...οταν το εβγαλα τ ανοιξα να φυγει το νερο, ομως τα άλατα μενουν... κ οπως λεει κ ο soom αλατα+μεταλλο=καταστροφη για το κινητο!.. :S Ο καλυτερος τρόπος αποδειχθηκε το καθαρισμα με οινόπνευμα.. Οταν επεσε το δικό μου ημουν διακοπές και δεν το σκεφτηκα να το κανω με οινόπνευμα. μετα απο μια βδομαδα που γυρισα το θυμήθηκα και αφου το ξεπλυνα καλα και αφόυ το αφησα να στεγνωσει, λειτουργησε κανονικα [αν εξαιρέσω οτι χαλασε η υποδοχή της καρτας μνήμης και ο πομπος του GPS],,,, απο το να ειχε χαλασει ολη η συσκευη,,χαλαλι.. Οσο για την SIM δεν ειχα κανένε προβλημα.. ολα μια χαρα.. μεχρι και οι επαφες ηταν ολες μέσα,, και ακομη που χρησιμοποιω την ίδια δεν μου έχει βγάλει προβλημα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Δεν θα συμβουλευα για Γερμανο...Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα,Αθηνα βρισκεσαι? Στειλε μου ενα Pm να σου προτεινω μερικα μαγαζια-service κινητών! Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 η sim δεν καταστρέφεται. το πολύ πολύ βάλτειν για 24 ώρες σε ένα κουτί μαζί με ρύζι και όλα okay, αυτό γίνεται και για το κινητό άλλα εσένα το νερό θα έχει πάει παντού, όποτε ίσως να μην πιάσει το κόλπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts