crazy Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Καλησπέρα! θα ήθελα κάποια βοήθεια στο εξής:έχω ένα se C903 της cosmote. Έκανα debranding, άλλαξα και το theme αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται να αλλάξω τη λειτουργία του πλήκτρου που βρίσκεται πάνω από το πλήκτρο τερματισμού κλήσης. Όταν το πατάω ανοίγει το cosmote my view και θέλω να το επαναφέρω στην κανονική λειτουργία της se(contacts ή οτιδήποτε άλλο). Αυτό γίνεται μέσω του a2uploader ή με κάποιο άλλο τρόπο? Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει με αυτό???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papadopoc Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Σωστά, τώρα πρόσεξα ότι έχεις το W518. Το debrand δεν έχει σχέση με το ξεκλείδωμα. Θα το πας σε κάποιο κατάστημα να στα κάνουν και τα δυο. :) Πήγα σε 3 κεντρικά μαγαζιά της Πάτρας σήμερα και δεν μπορούσαν να μου το φτιάξουν, επειδή το μοντέλο δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Μήπως μπορείς να βοηθήσεις να το κάνω μόνος μου??? PLZZZ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. November 17, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει με αυτό???? Έχει ακόμα το myview εικονίδιο στην οθόνη πάνω από αυτό το softkey; Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yeshyo Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 πηρα προσφατα ενα w902 και θελω να το κανω δεμπραντ. ειναι κοσμοτε. αρχικα εκανα το απντειτ απο το σιτε της ερικσον και δεν εγινε ντεμπραντ. εκανα τη διαδικασια που περιγραφεται στην 1η σελιδα αλλα εγω για καπιο λογο (μαλον λογο του απντειτ) ημουν ηδη adriatic. παλι δεν εγινε ντεπρραντ. καμια ιδεα??? επισης αυτο το καπουτσιν ξερετε τι ειναι? (OfftopiC) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 yeshyo θερμή παράκληση να μην γράφεις αγγλικές λέξεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Το κείμενό σου γίνεται δυσανάγνωστο και κουραστικό. Συνιστώ να τις γράφεις είτε με αγγλικούς χαρακτήρες είτε με την Ελληνική τους μετάφραση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yeshyo Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 οντως.. συγνωμη.. αν καποιος μπορει να μου δωσει λυση για το debrand ευχαριστως να το δοκιμασω. επισης εκανα τη βλακεια να κλεισω το notepad με τον κωδικο του τηλεφωνου που επρεπε να συμπληροσουμε, και μετα δοκιμασα τη μεθοδο (χωρις να γινει debrand, Οι κωδικοι ομως αλλαξαν.) να υποθεσω οτι δεν υπαρχει τροπος ανακτησης του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. November 17, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Για να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει τί έχεις κάνει... Αν ο κωδικός σου είναι 1201-0083 τότε είσαι ΟΚ. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yeshyo Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Για να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει τί έχεις κάνει... Αν ο κωδικός σου είναι 1201-0083 τότε είσαι ΟΚ. αυτος ειναι ο κωδικος που δειχνει τωρα (τον κανονικο του δυστιχως ειμαι μ...ς και δε τον κρατησα) αλλα ειναι ακομα ΚΟΣΜΟΤΕ MY VIEW... να ρωτησω: στην αποδειξη γραφει πανω το ιμει. μπορω να βρω τον οριτζιναλ κωδικο μου μεσω αυτου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. November 17, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Όχι, μπορώ να στο πω εγώ αν θες, αλλά το ότι είναι ακόμα myview σημαίνει ότι δεν έκανες update μέσω του SEUS.... Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yeshyo Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Όχι, μπορώ να στο πω εγώ αν θες, αλλά το ότι είναι ακόμα myview σημαίνει ότι δεν έκανες update μέσω του SEUS.... eνταξει λειτουργισε μια χαρα... με τη 2η :) ευχαριστω πολυ!!! αν μπορεις στειλε μου και ενα μυνηματακι τον αυθεντικο του κωδικο μηπως και χρειαστω ποτε σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakyr_7 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Σήμερα ξεσφράγισα το καινούριο μου C905 και κατευθείαν έγινε debrand με την διαδικασία του 1ου post :) Δεν έχω παρά να ευχαριστήσω τα μέγιστα τους συντελεστές μας :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 παιδια το κινητο μου ελεγε 1201-0083 κ τωρα δεν το γραφει αλα ειναι cosmote που θελω να το παω για service δεν παιζει ρολο που λεει αλο κωδικο μεσα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. November 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Θα περάσεις το λογισμικό της έκδοσης Cosmote και μετά θα το πας.. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 σορυ ρε παιδια αλλα τι ειναι αυτο το debrand Α2? γινεται σε κ750? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. November 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Με το debrand μπορείς να απαλλαγείς από το customization των διάφορων εταιριών κινητής τηλεφωνίας (πχ Vodafone Line, Cosmote MyView, Wind+). Στο Κ750 δεν γίνεται με τον τρόπο που περιγράφεται σε αυτό το topic. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Παιδιά έχω ένα c905 Vodafone live και το έκανα debrand και πετυχε!!!!το συνιστώ ανεπιφύλακτα,keep going man!!!!!!!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 στο δικο μου πως γινεται να γραφει adriatic αλλά να εχει ακομα το my view? w705 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crussifier Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 στο δικο μου πως γινεται να γραφει adriatic αλλά να εχει ακομα το my view? w705 +1 το ίδιο αντιμετωπίζω κι εγώ. Γενικά θέλω να προχωρήσω σε debrand γιατί μου φαίνεται οτι το menu εμφανίζει καθυστέρηση στην απόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 @Deadly_Sin,@crussifier: Για δοκιμαστε αυτο το αρχειο customize upgrade.Το ιδιο εχω περασει και εγω και ολα κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Μόλις πήρα το yari, δυστυχώς με cosmote menu. Θέλω να το βγάλω. Στην προσαρμογή όμως γράφει το 8ψήφιο νούμερο με τη σωστή μορφή, αλλά από κάτω ADRIATIC, όχι COSMOTE ή κάτι άλλο; τι συμβαίνει; Επίσης ποιον κωδικό πρέπει να βάλω; Τον 1201-0083 ή τον 1209-4776; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Μόλις πήρα το yari, δυστυχώς με cosmote menu. Θέλω να το βγάλω. Στην προσαρμογή όμως γράφει το 8ψήφιο νούμερο με τη σωστή μορφή, αλλά από κάτω ADRIATIC, όχι COSMOTE ή κάτι άλλο; τι συμβαίνει; Επίσης ποιον κωδικό πρέπει να βάλω; Τον 1201-0083 ή τον 1209-4776; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ADRIATIC ειναι το λογισμικο και νομιζω το COSMOTE δεν φαινεται εκει.Φαινεται μονο στο αρχειο προσαρμογης CDA αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.Αν πας να δημιουργησεις ομως το αρχειο customize_upgrade.xml με το προγραμα που εχω ποσταρει σε προηγουμενο ποστ τοτε ναι φαινεται τι προσαρμογη θελεις να εφαρμοσεις.Τωρα ομως το Yari δεν ξερω αν ειναι συμβατο.Λογικα θα ειναι αλλα αν ξερεις τι πλατφορμα ειναι θα με βοηθουσες(πχ db2020,A2(db3150 ή db3210 στην προκειμενη περιπτωση κια απο εδω και περα μιας και τα db2020 ειναι πιο παλια μοντελα)).Στην περιπτωση που υποστηριζεται μπορει να μην υπαρχουν ακομα τα αρχεια προσαρμογης για αυτο το τηλεφωνο.Ουτε ξερω αν θα υποστηριζεται και απο το A2 Uploader αλλα λογικα ναι εφοσον θα ανηκει σε μια απο τις δυο πλατφορμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 ADRIATIC ειναι το λογισμικο και νομιζω το COSMOTE δεν φαινεται εκει.Φαινεται μονο στο αρχειο προσαρμογης CDA αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.Αν πας να δημιουργησεις ομως το αρχειο customize_upgrade.xml με το προγραμα που εχω ποσταρει σε προηγουμενο ποστ τοτε ναι φαινεται τι προσαρμογη θελεις να εφαρμοσεις.Τωρα ομως το Yari δεν ξερω αν ειναι συμβατο.Λογικα θα ειναι αλλα αν ξερεις τι πλατφορμα ειναι θα με βοηθουσες(πχ db2020,A2(db3150 ή db3210 στην προκειμενη περιπτωση κια απο εδω και περα μιας και τα db2020 ειναι πιο παλια μοντελα)).Στην περιπτωση που υποστηριζεται μπορει να μην υπαρχουν ακομα τα αρχεια προσαρμογης για αυτο το τηλεφωνο.Ουτε ξερω αν θα υποστηριζεται και απο το A2 Uploader αλλα λογικα ναι εφοσον θα ανηκει σε μια απο τις δυο πλατφορμες. Καλημέρα ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά μου είπαν ότι δεν γίνεται με τις πληροφορίες αυτού του θέματος και το έκανα επιτυχώς debrand μέσω του davinciteam. Η πλατφόρμα του είναι η db3350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Μπραβο παιδια για ολες τις πληροφοριες και την βοηθεια.. Μολις ενα W595 απεκτησε ταυτοτητα Ευχαριστω ,καλη Πρωτοχρονια Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 παιδια για το W995 (απο Αγγλικο σε Ελληνικο) βαζω αυτο τον κωδικο 1209-4776 και ακολουθω τον οδηγο στην πρωτη σελιδα? Βάζω τον παραπάνω κωδικό και αυτά τα αρχεία W995_R1EA028_FS_ADRIATIC_RED53.fbn και W995_R1EA028_MAIN_GENERIC_HI_RED53.mbn . Κάνω κανονικά την διαδικασία αλλά δεν μου βγάζει το menu στα ελληνικά !!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος :( Πριν περάσω το customize αρχείο αν το ανοίξω μου βγ΄ζει στα ελληνικά ότι το τηλέφωνο έχει σφάλμα...Κάνω την αναβάθμιση αλλά δεν μου έχει τα ελληνικά μέσα :blink: Plz βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. January 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Αν βάζετε τον κωδικό δεν σας χρειάζονται τα αρχεία. Σας χρειάζεται απλά το A2 Uploader και το SEUS. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts