Jump to content

djpanos07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    201
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About djpanos07

  • Ημ. Γέννησης 27/09/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

djpanos07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ADRIATIC ειναι το λογισμικο και νομιζω το COSMOTE δεν φαινεται εκει.Φαινεται μονο στο αρχειο προσαρμογης CDA αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.Αν πας να δημιουργησεις ομως το αρχειο customize_upgrade.xml με το προγραμα που εχω ποσταρει σε προηγουμενο ποστ τοτε ναι φαινεται τι προσαρμογη θελεις να εφαρμοσεις.Τωρα ομως το Yari δεν ξερω αν ειναι συμβατο.Λογικα θα ειναι αλλα αν ξερεις τι πλατφορμα ειναι θα με βοηθουσες(πχ db2020,A2(db3150 ή db3210 στην προκειμενη περιπτωση κια απο εδω και περα μιας και τα db2020 ειναι πιο παλια μοντελα)).Στην περιπτωση που υποστηριζεται μπορει να μην υπαρχουν ακομα τα αρχεια προσαρμογης για αυτο το τηλεφωνο.Ουτε ξερω αν θα υποστηριζεται και απο το A2 Uploader αλλα λογικα ναι εφοσον θα ανηκει σε μια απο τις δυο πλατφορμες.
  2. @Deadly_Sin,@crussifier: Για δοκιμαστε αυτο το αρχειο customize upgrade.Το ιδιο εχω περασει και εγω και ολα κομπλε!
  3. Και παλι για καποιον που δε γνωριζει απο modding και να θελει,πως θα περασει τα flash themes?Θελει να ενεργησει με XS++ ή Α2 uploader(στα καινουρια μοντελα).Αλλα οντως ειναι κοροϊδια με τα branded κινητα.
  4. Παιδια κατι κουλο.Οταν γραφω μηνυμα και θελω να βαλω τις κλασικες κινουμενες φατσουλες δεν υπαρχουν πουθενα στις επιλογες.Στην ουσια εχει κατι καινουριες τις οποιες ομως οταν τις βαζω μου το μετατρεπουν σε ΜΜΣ.Αν καποιος μου στειλει μια απο τις κλασικες την εμφανιζει κανονικα.Γνωριζει κανεις τι παιζει?
  5. Δοκιμασε να δημιουργησεις το customize_upgrade.xml απο το προγραμμα που εχω ποσταρει λιγο πιο πισω.
  6. Θα βρεις αλλο τροπο να το κανεις debrand.Μαλλον με κανα SeTool,XS++ ή Far Manager.
  7. Το C ειναι...Για δοκιμασε και με το να πατας τα κουμπια 2+5 ταυτοχρονα.Αν δεν πιασει τοτε ισως να μην εχεις περασμενους τους Flash Drivers.
  8. Απλα μπαινεις στην ιδια διαδρομη και σβηνεις το αρχειο που ανεβασες.Αλλα δεν χρειαζεται να το σβησεις αφου σου δινει το ιδιο το κινητο την δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις και το απλο μενου κι ας χρησιμοποιεις flash theme.Απλα αλλαζεις την διαταξη μενου;) Patches για W595 που ξερω δουλευουν πολυ αψογα,100% σταθεροτητα.Για W705 δεν εχουν βγει ακομα και γενικα για μοντελα που ειναι db3210.Για db3150 λειτουργουν κανονικα.Ισως σε καποια λιγα μοντελα db3210 να υπαρχουν runtime patches,τα οποια χανονται με επανεκκινηση της συσκευης. Εφοσον το κινητο σου ειναι debranded και εφοσον η SEUS σου λεει οτι δεν υπαρχει ενημερωση για το λογισμικο τοτε δεν μπορεις να βρεις νεα εκδοση ντε και καλα:p
  9. Ο λογαριασμος χρηστη σου εχει δικαωματα διαχειριστη(Administrator)?
  10. Γινεται να ξαναγινει myview!Απλα στο προγραμμα αντι να επιλεξεις ADRIATIC ανοιγεις διπλα την CDA List(το βελακι διπλα στο About) και ψαχνεις να βρεις Cosmote;)Επειτα κανεις Generate και εισαι τζιτζι:pΕχει τα παντα!
  11. Ναι οπως το ειπες πραττεις!;)Δεν ξερω τι διαφορες εχουν τα δυο λογισμικα.Προφανως το 39 θα διορθωνει καποια bugs που συναντηθηκαν στην 38.Τωρα μπορει το 39 να ειναι το debranded λογισμικο και το 38 της cosmote.Και μπορει ακομα το 39 να μην εχει βγει branded σε cosmote.
  12. Φυσικα και μπορεις! Καλο θα ηταν να ριξεις μια ματια στον οδηγο πρωτα και επειτα αν δεν εχεις καταλαβει τα βηματα που πρεπει να ακολουθησεις εδω ειμαστε φυσικα για περαιτερω βοηθεια;)
  13. Για κατεβασε την εκδοση 2 απο εδω.Αυτην ανεβασα και εγω.Η εκδοση 2.1 ειναι επι πληρωμη...
×
×
  • Create New...