stefanw595 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Συγνώμη αν ξαναρωτάω κάτι ίδιο.. Αλλά κατέβασα το key και το certificate για το κινητό μου από το hττp://www.s60certkey.com (που έκανε 24 ωρίτσες) βάζω την εφαρμογή που είναι unsigned στο φάκελο SignSIS μετονομάζω τα cert,key,application σε xyz και το καθένα με τη σωστή κατάληξη τρέχω το .bat που χρειάζεται κάθε φορά αλλά δεν παίρνω τίποτα! Και κάτι ακόμη. Αυτά τα cert , key μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για κάθε εφαρμογή, παιχνίδι unsigned; 'Η κάθε φορά πρέπει να βγάζω καινούρια; Mετονόμασες την εφαρμογή σε xyz.sis ή xyz.sisx? Kάποιο λάθος στις μετονομασίες έχει γίνει. Οχι δεν χρειάζεται να βγάζεις κάθε φορά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarusrevol Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Mετονόμασες την εφαρμογή σε xyz.sis ή xyz.sisx? Kάποιο λάθος στις μετονομασίες έχει γίνει. Οχι δεν χρειάζεται να βγάζεις κάθε φορά.:) Ναι την μετονόμασα. Αλλά δεν κάνει τίποτα. Έκανα και restart το pc αλλά τίποτα Windows XP SP3 έχω χωρίς προβλήματα άλλα. Παίζει να φταίει το ίδιο το πρόγραμμα; Παράθεση Currently : Galaxy S3 I9305-GT rXTREME.v13.0 Past : Motorola Droid3/Steel Droid 5.0 (4" we love you) Nokia N97/Phorepoc CFW ( crazy HDD back-up ) Sony Ericsson K800i CFW(miss you) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Ναι την μετονόμασα. Αλλά δεν κάνει τίποτα. Έκανα και restart το pc αλλά τίποτα Windows XP SP3 έχω χωρίς προβλήματα άλλα. Παίζει να φταίει το ίδιο το πρόγραμμα; Έχεις τσεκάρει να φαίνονται οι καταλήξεις των αρχείων. Γιατί αν δεν το έχεις κάνει πιθανόν να μετονόμασες τα αρχεά σε xyz.sis.sis. Το πρόγραμμα δεν νομίζω πως φταίει καθώς όλοι το ίδιο χρησιμοποιούμε. Πιθανόν να φταιν και τα ίδια τα αρχεία. Αν δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα ανέβασε τα αρχέια σου (cer, key) να τα ελέγξουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarusrevol Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Έχεις τσεκάρει να φαίνονται οι καταλήξεις των αρχείων. Γιατί αν δεν το έχεις κάνει πιθανόν να μετονόμασες τα αρχεά σε xyz.sis.sis. Το πρόγραμμα δεν νομίζω πως φταίει καθώς όλοι το ίδιο χρησιμοποιούμε. Πιθανόν να φταιν και τα ίδια τα αρχεία. Αν δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα ανέβασε τα αρχέια σου (cer, key) να τα ελέγξουμε. Δυστυχώς ναι τα έχω τσεκάρει. http://www.4shared.com/file/167561559/a5070e26/SignSIS.html Εδώ έχω τα πιστοποιητικά και μια εφαρμογή έτσι όπως δοκιμάζω να την κάνω signed. Παράθεση Currently : Galaxy S3 I9305-GT rXTREME.v13.0 Past : Motorola Droid3/Steel Droid 5.0 (4" we love you) Nokia N97/Phorepoc CFW ( crazy HDD back-up ) Sony Ericsson K800i CFW(miss you) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Δυστυχώς ναι τα έχω τσεκάρει. http://www.4shared.com/file/167561559/a5070e26/SignSIS.html Εδώ έχω τα πιστοποιητικά και μια εφαρμογή έτσι όπως δοκιμάζω να την κάνω signed. Έχει πρόβλημα το αρχειο cer (μπορεί και το key). Όταν του κάνω διπλό κλικ δεν ανοίγει καν. Το συγκεκριμένο σαιτ απ όπου το πήρες συνηθίζει να κάνει τέτοια. Ζήτησε ξανά πιστοποιητικό αυτή την φορά απο το opda μιας και είναι το πιο αξιόπιστο αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω και μολις κλικαρω στο cer μου βγαζει μηνυμα οτι το αρχειο δεν ειναι εγκυρο για χρηση ως πιστοποιητικο ασφαλειας...προφανως χρειαζεται να το ξαναψαξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Καλησπερα παιδες :) Παρακαλω ενα cert και για μενα :) το IMEI 356810031570072 Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Καλησπέρα.:) Η διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικού έχει αλλάξει.Πλέον το βγάζουμε μόνοι μας.Αναφέρεται η διαδικασία στην πρώτη σελίδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 παιδια το http://isign.imobile.com.cn/ ειναι καλο ? δοκιμασμενο ?γιατι με το opda δεν βγαζω ακρη παω να κανω login και μου βγαζει λιγο πιο μετα αυτο UCenter info: Can not connect to MySQL server Error: Errno:0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 παιδια το http://isign.imobile.com.cn/ ειναι καλο ? δοκιμασμενο ?γιατι με το opda δεν βγαζω ακρη παω να κανω login και μου βγαζει λιγο πιο μετα αυτο UCenter info: Can not connect to MySQL server Error: Errno:0 Το ιδιο και εμενα, τα φτυσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 το opda ειναι μια χαρα μιας και μεσα σε 4 μερες εφτιαξα 2 ακομη πιστοποιητικα για φιλους κανονικοτατα και μαλιστα χωρις πλεον να χρειαζεται το πεδιο με συμπληρωση τυχαιου 13ψηφιου αριθμου... ισως το site ειναι κατω οποτε δοκιμαστε αργοτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 το opda ειναι μια χαρα μιας και μεσα σε 4 μερες εφτιαξα 2 ακομη πιστοποιητικα για φιλους κανονικοτατα και μαλιστα χωρις πλεον να χρειαζεται το πεδιο με συμπληρωση τυχαιου 13ψηφιου αριθμου... ισως το site ειναι κατω οποτε δοκιμαστε αργοτερα... δικιο ειχες φιλε μου σημερα το πρωι που δοκιμασα μπηκα κανονικα στην σελιδα και εκανα login ενω χθες το απογευμα δεν εμπαινε καθολου (θα επεσαν πολυ μαλλον:D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 παιδες καλησπέρα!!!! μπηκα στο s60certkey.com και οταν παω να κατεβασω το *.cer kai *.key μου βγάζει να κάνω σετάπ μια toolbar για να μπορέσω να κατεβάσω τα αρχειακια!!! Μηπως γνωρίζει κάποιος τι παίζει??? φιλικα και καλες γιορτές Νικόλας:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneytaz Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 παρακαλω ενα πιστοποιητικο για το ιμει 356810034145021..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 παρακαλω ενα πιστοποιητικο για το ιμει 356810034145021..ευχαριστω Η διαδικασία έχει αλλάξει . Ακολουθείς τις οδηγίες της 1ης σελίδας και εκδίδεις μόνη σου πιστοποιητικό. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 οταν αρχείο προς υπογραφή είναι sisX, και εκτελω το "auto_signsisX.bat δε μου βγαζει καποιο νεο αρχειο (signed) !! (?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 εχεις μετονομασει το αρχικο πρωτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 εχει βγει και ενα προγραμματακι που τρεχει σε windows (XP, vista, 7) το οποιο κανει signed εφαρμογες χωρις να χρειάζεται να αλλάξεις το ονομα της εφαρμογης. Και μαλιστα σου δημιουργει ενα νεο αρχειο με την εφαρμογη με ονομασία signed. Υπαρχει στο γνωστο μαγαζι με ονομα SignSIS-GUI Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 προσωπικα απο τη στιγμη που μπορεις να κανεις sign ειναι πολυ πιο απλο να κανεις μονο μια φορα το hellox και μετα δεν χρειαζεται τιποτα αλλο λες και ποτε δε χρειαστηκε sign κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 to SignSIS-GUI δεν μου δουλευει στο κινητο κολλαει και δεν κανει unsigned. στον υπολογιστη μολις τρεχω sis αρχειο ανοιγει το ovi το hellox δεν καταλαβαινω πως το τρεχω γενικα εχω κατεβασει κλειδια και πιστοποιητικα και προγραμματα για υπολογιστη και κινητο και δεν εχω καταφερει να κανω signed ακομη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 αν εγκατασταθηκε το hellox τοτε θα δεις να εχει δημιουργηθει μεσα στις εφαρμογες το rompatcher... εκει πας και τα τικαρεις ολα ωστε να γινουν με ενα πρασινο τικ και εισαι ετοιμος να περασεις οτι εχεις χωρις να χρειαζεται τιποτα πλεον sign... διαβασε και το θεμα "hacks και patches" και θα λυθουν ολες οι αποριες σου... επισης διαβασε αργα και με προσοχη τις οδηγιες και ολα ειναι οπως αναφερονται... ειδικα στο 3ο ποστ του παροντος θεματος υπαρχει αναλυτικοτατη διαδικασια αν θες να κανεις sign κατι... //προσωπικη επιλογη : εκανα μια φορα την διαδικασια με sign για το hellox και απο εκει και περα δε χρειαζομαι καθολου να κανω sign τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 εχει βγει και ενα προγραμματακι που τρεχει σε windows (XP, vista, 7) το οποιο κανει signed εφαρμογες χωρις να χρειάζεται να αλλάξεις το ονομα της εφαρμογης. Και μαλιστα σου δημιουργει ενα νεο αρχειο με την εφαρμογη με ονομασία signed. Υπαρχει στο γνωστο μαγαζι με ονομα SignSIS-GUI Και το signtool 2.2 έχει βγει για PC και τρέχει και sisx. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 οταν αρχείο προς υπογραφή είναι sisX, και εκτελω το "auto_signsisX.bat δε μου βγαζει καποιο νεο αρχειο (signed) !! (?) Λογικα καπου κανεις λαθος! Απο την στιγμη που μπορεις να υπογραψεις τα αρχεια .sis στον υπολογιστη σου αλλαξε την επεκταση του αρχειου απο .sisx σε .sis to SignSIS-GUI δεν μου δουλευει στο κινητο κολλαει και δεν κανει unsigned. στον υπολογιστη μολις τρεχω sis αρχειο ανοιγει το ovi το hellox δεν καταλαβαινω πως το τρεχω γενικα εχω κατεβασει κλειδια και πιστοποιητικα και προγραμματα για υπολογιστη και κινητο και δεν εχω καταφερει να κανω signed ακομη... Διαβασε ξανα και προσεκτικα τις οδηγιες που υπαρχουν στο 1 post του παροντος. Εαν υπαρχει κατι που δεν καταλαβαινεις ρωτησε μας και θα στο εξηγησουμε! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!εβαλα μαγειρεμενη ρομ στο κιν μου και εχει μεσα το rompatcher και ολα γινονται αυτοματα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastazio83 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Καλημέρα και καλή χρονία σε όλους!! Προσπαθησα να κανω hack την συσκευη μου αλλα δεν τα καταφερα γιατι δεν μπορω να βρω τα αρχεια .cer .key ποιο ρωσικο site εννοειται στις οδηγίες ρε παιδια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts