freyarip Δημοσιεύτηκε December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 20, 2008 Ειναι γεγονος οτι οι Κινεζοι εχουν κατακλυσει την αγορα με τα φτηνα προιοντα τους και τωρα αυτο εξαπλωνεται και στα κινητα τηλεφωνα που τα παραγουν καθημερινα σε μεγαλες ποσοτητες και πληθωρα διαφορετικων μοντελων με απιστευτες δυνατοτητες και πολυ καλες τιμες. Παρολα αυτα ειναι πολλοι αυτοι που δεν εχουν πειστει για την αξιοπιστια ή την ποιοτητα τους. Ποια η γνωμη σας για αυτα τα κινητα? Για ποιο λογο τα απορριπτετε ή για ποιο λογο τα προτιματε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Σαν εμφάνιση δε μ'αρέσουν, για τις δυνατότητες τους δεν έχω ακόμα πειστεί, ενώ από τους σχιστομάτιδες φίλους μας λείπει το how-to των μεγάλων εταιριών, οπότε προς το παρόν θα μείνω προς Ευρώπη μεριά (εξαίρεση η Κορέα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Δεν έχω ασχοληθεί,αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να αντικαταστίσω το Ν82 με ένα κινέζικο...Ένας γνωστός μου είχε ένα Ν95 ΤV...Πολύ πλαστικό,αίσχος κάμερα,κακή ποιότητα κατασκευής...Μπορεί να κάνει και κανά μπαμ όταν φορτίζει(πλάκα κάνω)!!Αν πάθει κάτι,μένεις από κινητό...Άρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Δεν έχω ασχοληθεί και ουτε προκειται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Λέγοντας "Κινέζικα" τί εννοούμε; Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Από την Κίνα :P Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilik Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Δεν έχω ασχοληθεί και ουτε προκειται... Συγνωμη αλλα οι περισσοτερες παρουσιασεις στα λοιπα κινητα ειναι δικες σου και ειναι ολα κινεζικα, αρα μηπως ασχολεισαι λιγακι παραπανω?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 φυσικα κ δεν προκειτε να ασχοληθω προς το παρον τουλαχιστον..... οχι απο θεμα εμφανισης η δυνατοτητων αλλα απο θεμα αξιοπιστιας κ υποστιριξης των εν λογω κινητων... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Από την Κίνα :P Δεν εννοώ αυτό! :P Μιλάμε για Κινέζικες εταιρίες, ή για κινητά "made in China"; Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilik Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Δεν εννοώ αυτό! :P Μιλάμε για Κινέζικες εταιρίες, ή για κινητά "made in China"; Πρωτα απ ολα, ολα γραφουν και ειναι απο την Κινα, εδω μιλαμε για κινεζικες εταιρειες οπως (Cect, cool, ZTC, Anycool κ.α.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Θα αγοραζα μια φορα δοκιμαστικα,αυτο απαντησα,αγορασα,απογοητευτικα και δεν ξαναπηρα απλααλλιως σιγα το πραγμα,το ebay ειναι φισκα απο τετοια κινητα και με 100 ευρω,ομως γιατι να προτιμησω κατι με 0 εγγυηση,που κανεις δεν μου εγγυαται τι βλαβερο μπορει να ειναι προς εμενα,με μπαταριες που ουτε η μανα τους δεν τις ξερει... ουφ,δεν χρειαζοντε αλλες συστασεις. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 η αληθεια ειναι θα αγοραζα μια φορα δοκιμαστικα.αλλα δεν νομιζω να το κρατουσα πανω απο μηνα.εχω δει αρκετα μοντελα και κανενα δεν μου εκανε το "κλικ" να το αποκτησω. και ο λογος που θα το επερνα ειναι επειδη εχουν ταυτοχρονη λειτουργια 2 sim. θα μου πειτε οτι υπαρχουν και samsung, τα οποια ειναι καλυτερα, αλλα οχι με 100€ μονο. και αν ηταν να δωσω 200+€ να παρω καποιο samsung καλυτερα να επερνα κατι αλλο με αυτα ταβ χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. December 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Δεν εχω εκφρασει ακομα την αποψη μου αν και νομιζω πως ολοι την γνωριζουν αυτο που παρατηρω ομως μεχρι στιγμης ειναι οτι υπαρχει μια μεγαλη εμπαθεια απεναντι σε αυτα τα κινητα απο ατομα που δεν τα εχουν καν δει ή εχουν δει μονο 1. Δεν νομιζω οτι με μια μονο φορα μπορει καποιος να σχηματισει αποψη. Εχω αλλαξει παρα πολλα κινεζικα εδω κι ενα χρονο και αλλα ηταν καλα και αλλα χαλια οπως αυτο που λεει ενας φιλος παραπανω, το Ν95 TV ηταν απαραδεκτο μην σας πω το χειροτερο απο ολα, αλλα εγω συνεχισα να παιρνω και μαλιστα τωρα τελευται εχω δει μεγαλη βελτιωση και στην ποιοτητα και στις λειτουργιες στα καινουρια μοντελα και πιστευω αυτο θα συνεχιστει. Για παραδειγμα τωρα ολα τα μοντελα βγαινουν με 2 σιμ ταυτοχρονα, η Αναλογικη Τηλεοραση ειναι πιο εμπλουτισμενη και υποστηριζει πλεον και εγγραφη, οι οθονες εχουν μεγαλωσει και εχουν ξεφορτωθει εκεινα τα ενοχλητικα (κατα την αποψη μου) εικονιδια αφης, τα ντιζαϊν ειναι πολυ προχωρημενα και σε πολλα χρωμματα και υπαρχουν τοσα πολλα καταστηματα που ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και πλεον η εγγυηση ειναι αυτονοητη και η αξιοπιστια επισης. Ισως θα επρεπε λοιπον πριν μιλησει καποιος με τοση εμπαθεια να το ψαξει λιγο το θεμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 ακομα τα φοβαμαι, σε λιγα χρονια ισως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Λογικά ένα κινητο που δουλέυει με 2 σιμ ταυτόχρονα έχει και δυο δέκτες(πομποδέκτες), ετσι δεν είναι ή κάνω λάθος? Αν υπολογίσουμε οτι έχει 2 δέκτες ποση παραπάνω ακτινοβολία έχει ένα κινητό που λειτουργεί ταυτόχρονα με 2 σιμ? Σίγουρα δεν είναι παραπάνω η ισχύς που δουλέυει? Μπορούμε να εμπιστευόμαστε την κάθε άγνωστη εταιρία που ρχετε να ταράξει τα νερά με νεα gadget που λειτουργούν και ως τηλέφωνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakgr Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Δεν έχω ασχοληθεί, για λόγους εγγύησης – service και όπως πολύ σωστά αναφέρει ταξιδιώτης για το ότι μπορεί να είναι βλαβερό λόγο χαμηλής ποιότητας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilik Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Και εγω τα φοβομουνα στην αρχη, αλλα μολις αγορασα το πρωτο περσι τα Χριστουγεννα το Cect 599, αλλαξα γνωμη και καταλαβα ποσο παρεξηγημενα ειναι. Η ποιοτητα πολυ καλη, οπως και τα χαρακτηριστικα. Απο τοτε εχω παρει παρα πολλα και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 για μενα ειναι απλα ενα δελεαστικο πακετο γιατι εδω που τα λεμε ποιος δε θα ηθελε ολες αυτες τις λειτουργειες στο κινητο του,ομως παραμενει <<ενα δελεαστικο πακετο>> και τιποτα πραπανω. δεν νομιζω οτι ποιοτικα μπορουν δωσουν οτι μπορει να δωσει ενα branded κινητο οπως επισης και το τι δυσλειτουργειες μποριε να προκαλεσει ακομα και σε μας και συγκεκριμενα στον εγκεφαλο μας. αλλοι φυσικα εχουν βγαλει καλα και καθαρα χρηματα απο τετοια κινητα. εγω εχω ενα και ειναι στο κουτι του ακομα μιας και το bt ποτε δεν δουλεψε,μαλλον bug,αλλα φυσικα δεν το βαζω καποια αγγελια. εκανα το λαθος και το πηρα,να κανω και το λαθος να το φορτωσω σε αλλον??? αστο να καθεται. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. December 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Δεν έχω ασχοληθεί, για λόγους εγγύησης – service και όπως πολύ σωστά αναφέρει ταξιδιώτης για το ότι μπορεί να είναι βλαβερό λόγο χαμηλής ποιότητας . Τα εχουμε πει χιλιες φορες τα κινητα αυτα εχουν εγγυηση οπως ολα τα αλλα! Ο φιλος σου ο Ταξιδιωτης εκανε λαθος που δεν χρησιμοποιησε την εγγυηση, την οποια αν ειχε χρησιμοποιησει θα του ειχαν αντικαταστησει τη συσκευη σε περιπου μια εβδομαδα και οχι 2-3 μηνες που κανουν τα σερβις της Νοκια, Ερικσον κτλ για μπειτε στα φορουμ και διαβαστε τι γραφουν για τα περιφημα σερβις των μεγαλων εταιριων και μην ονειροβατειτε πουθενα δεν ειναι τα πραγματα ροδινα ολοι σκεφτονται το πως θα μας κοροϊδεψουν, οι Κινεζοι μας προσφερουν τα κινητα τους σε απιστευτες τιμες κι εμεις αντι να χαρουμε τα σνομπαρουμε χωρις κανενα λογο γιατι θεωριες για βλαβερα για την υγεια και τετοια δεν ευσταθουν παρα μονο στη ζωνη της φαντασιας εδω καποιος που ασχολειται παρα πολυ με τα Κινεζικα (οσοι ασχολουνται ξερουν ποιος ειναι) εχει πει οτι εκαναν μετρηση του σαρ και βρηκαν οτι ειναι χαμηλοτερο απο πολλα επωνυμα, για αυτο χαλαρωστε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Δεν έχω πάρει ποτέ.. αλλά μου έχουν τραβήξει αρκετά την προσοχή! Λογικά ένα κινητο που δουλέυει με 2 σιμ ταυτόχρονα έχει και δυο δέκτες(πομποδέκτες), ετσι δεν είναι ή κάνω λάθος? Αν υπολογίσουμε οτι έχει 2 δέκτες ποση παραπάνω ακτινοβολία έχει ένα κινητό που λειτουργεί ταυτόχρονα με 2 σιμ? Σίγουρα δεν είναι παραπάνω η ισχύς που δουλέυει? Μπορούμε να εμπιστευόμαστε την κάθε άγνωστη εταιρία που ρχετε να ταράξει τα νερά με νεα gadget που λειτουργούν και ως τηλέφωνα? Λογικά.. κάθε πομποδέκτης θα είναι για την κάθε κάρτα sim. Τί διαφορά έχει από το να κουβαλάς 2 συσκευές? Δεν σε υποχρεώνει κανένας να βάλεις δέυτερη κάρτα. Πάντως καλό θα ήταν να μαθαίναμε τιμές sar για κινέζικες συσκευές! Αυτό με τις μπαταρίες το πόσο επικίνδυνες είναι δεν ξέρω.. Βλέπω ακούγεται από διάφορα άτομα, οτι μπορεί να μην είναι καλή και το ένα και το άλλο.. αλλά ποτέ δεν έχω δει κάποιον να λέει οτι είχα την τάδε κινέζικη συσκευή και έσκασε η μπαταρία! Τουλάχιστον για πιο γνωστές μάρκες έχουν ακουστεί διάφορα, όπως και έχω δει για panasonic να έχει φουσκώσει η μπαταρία.. Τέλος όσον αφορά την εγγύηση.. σίγουρα δεν είναι το ίδιο με κάποια επώνυμη εταιρεία που ξέρεις οτι θα βρεις πολλά καταστήματα για να το δώσεις να σου το φτιάξουν.. αλλά καλό είναι να μάθουμε πρώτα απο αυτούς που έχουν τέτοια κινητά αν χρησιμοποίησαν την εγγύηση και είχαν κάποιο πρόβλημα και μετά να κρίνουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 εγώ αυτή την στιγμή δεν θα ρίσκαρα...σε λίγα χρόνια βλέπουμε..είναι όπως πιο παλία..οι περισσότεροι αγόραζαν νόκια και μοτορόλα...τώρα πια ολό και περισσότερες εταιρίες μπαίνουν στο παιχνίδι...σε λίγα χρόνια θα προταγώνιστουν και οι κινέζικες..!!! Και να μην ξεχνάμε μεγάλες εταιρίες (htc) προέρχονται από όχι και τόσο πολύ αναπτυγμένες χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Τα εχουμε πει χιλιες φορες τα κινητα αυτα εχουν εγγυηση οπως ολα τα αλλα! Ο φιλος σου ο Ταξιδιωτης εκανε λαθος που δεν χρησιμοποιησε την εγγυηση, την οποια αν ειχε χρησιμοποιησει θα του ειχαν αντικαταστησει τη συσκευη σε περιπου μια εβδομαδα και οχι 2-3 μηνες που κανουν τα σερβις της Νοκια, Ερικσον κτλ για μπειτε στα φορουμ και διαβαστε τι γραφουν για τα περιφημα σερβις των μεγαλων εταιριων και μην ονειροβατειτε πουθενα δεν ειναι τα πραγματα ροδινα ολοι σκεφτονται το πως θα μας κοροϊδεψουν, οι Κινεζοι μας προσφερουν τα κινητα τους σε απιστευτες τιμες κι εμεις αντι να χαρουμε τα σνομπαρουμε χωρις κανενα λογο γιατι θεωριες για βλαβερα για την υγεια και τετοια δεν ευσταθουν παρα μονο στη ζωνη της φαντασιας εδω καποιος που ασχολειται παρα πολυ με τα Κινεζικα (οσοι ασχολουνται ξερουν ποιος ειναι) εχει πει οτι εκαναν μετρηση του σαρ και βρηκαν οτι ειναι χαμηλοτερο απο πολλα επωνυμα, για αυτο χαλαρωστε!ο φιλος σου ο ταξιδιωτης οπως τολες στο μηνυμα φαινεται ειρωνικο,κι εμεις φιλοι ημαστε και μαλιστα εχω παρει απο σενα κινεζικο. δεν τα σνομπαρω παλι,απλα φοβαμαι οτι σαν εξαρτηματα δεν ειανι και τοσο ποιοτικα οσο των κινητων που εχουν ενα ονομα ας πουμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakgr Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Όπως γράφει και ο Freyarip «όλοι σκέφτονται το πως θα μας κοροϊδέψουν» Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι, Κινέζοι κλπ, και ο καθένας μας ανάλογα με τα κριτήρια και την κρίση του επιλέγει το που θα δώσει το χρήμα. Μπορεί όντως τα κινέζικα να είναι εξίσου καλά με τα άλλα κινητά και να έχουν εγγύηση κλπ. αλλά εμένα "δεν μου γεμίζουν το μάτι".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbird Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Δεν έχω πάρει ποτέ.. αλλά μου έχουν τραβήξει αρκετά την προσοχή! Λογικά.. κάθε πομποδέκτης θα είναι για την κάθε κάρτα sim. Τί διαφορά έχει από το να κουβαλάς 2 συσκευές? Δεν σε υποχρεώνει κανένας να βάλεις δέυτερη κάρτα. Πάντως καλό θα ήταν να μαθαίναμε τιμές sar για κινέζικες συσκευές! Αυτό με τις μπαταρίες το πόσο επικίνδυνες είναι δεν ξέρω.. Βλέπω ακούγεται από διάφορα άτομα, οτι μπορεί να μην είναι καλή και το ένα και το άλλο.. αλλά ποτέ δεν έχω δει κάποιον να λέει οτι είχα την τάδε κινέζικη συσκευή και έσκασε η μπαταρία! Τουλάχιστον για πιο γνωστές μάρκες έχουν ακουστεί διάφορα, όπως και έχω δει για panasonic να έχει φουσκώσει η μπαταρία.. Τέλος όσον αφορά την εγγύηση.. σίγουρα δεν είναι το ίδιο με κάποια επώνυμη εταιρεία που ξέρεις οτι θα βρεις πολλά καταστήματα για να το δώσεις να σου το φτιάξουν.. αλλά καλό είναι να μάθουμε πρώτα απο αυτούς που έχουν τέτοια κινητά αν χρησιμοποίησαν την εγγύηση και είχαν κάποιο πρόβλημα και μετά να κρίνουμε!Όλα τα κινέζικα έχουν έναν πομποδέκτη, ο οποίος δουλέυει εναλλάξ για τις 2 σιμ. Αυτό σημαίνει ότι εκπέμπει σαν ένα κινητό και όχι σαν 2. Όποτε για κάποιον που θέλει να έχει 2 νούμερα είναι μονόδρομος ένα τέτοιο κινητό εκτός αν θέλει να τρώει 2 φορές ακτινοβολία. Για το sar τους έιχε ακουστεί παλιά ότι είχαν πάρει ένα μοντέλο και το μελετήσαν σε ένα πανεπιστήμιο και του είχαν βρει ικανοποιητικές τιμές. Επίσης η jaga παίρνει κινέζικα κινητά και τα φέρνει επίσημα στην Ελλάδα σε τιμές γύρω στα 250€. Η πιστοποίηση CE υπάρχει στα κινητά της jaga άρα όπως είναι λογικό για να τους δωθεί τέτοια πιστοποιήση σημαίνει ότι ούτε ξεπερνάν το όριο sar, ούτε η μπαταρία τους μπορεί να εκραγεί και ότι γενικά όλα είναι μια χαρά. Όλες οι μπαταρίες στο κάτω κάτω στην κίνα φτιάχνονται. Και όσον αφορά την εγγύηση οι περισσότεροι πλέον πωλητές κινητών δίνουν εγγύηση 1 χρόνο. Βέβαια είναι χρονοβόρα η διαδικασία να το στείλεις πίσω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει καν εγγύηση. Έτσι και αλλιώς 100 ευρώ έχει ακόμα και 2ο να χρειαστεί να πάρει κάποιος θα έχει πληρώσει πολύ λιγότερα από ότι αν έπερνε κάποιο επώνυμο με τα ίδια χαρακτηριστικά. Παράθεση http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!! Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191 Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. December 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 ο φιλος σου ο ταξιδιωτης οπως τολες στο μηνυμα φαινεται ειρωνικο,κι εμεις φιλοι ημαστε και μαλιστα εχω παρει απο σενα κινεζικο. δεν τα σνομπαρω παλι,απλα φοβαμαι οτι σαν εξαρτηματα δεν ειανι και τοσο ποιοτικα οσο των κινητων που εχουν ενα ονομα ας πουμε. Φιλε Γιαννη, φυσικα και δεν το λεω ειρωνικα απλως ισως να φανηκε ετσι. Τωρα για το αν ειναι ποιοτικα εγω νομιζω οτι ειναι και εφοσον εχεις και εσυ στην κατοχη σου κινεζικο προσπαθησε να βρεις σε ποιο σημειο τριζει ή κουνιεται γιατι ειδικα στο τηλεφωνο που εχεις δυσκολευτηκα αρκετα να ανοιξω το πισω καπακι για να βαλω μεσα την μπαταρια. Δεν ξερω για τους αλλους αλλα για μενα αυτο υποδεικνυει καλη ποιοτητα κατασκευης. Να μην ξεχναμε και τις κολλητικες ταινιες που βαζαμε στο Ν95 απο την πρωτη στιγμη! Οσον αφορα την πιστοποιηση CE που αναφερει καποιος παραπανω, δεν εχουν μονο τα Jaga αλλα και τα Anycool και καποια αλλα και ολο θα αυξανονται τα Κινεζικα που θα εχουν πιστοποιηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts