charlie_pace4 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Χαίρεται!! Έχω ένα wildfire και μου χάλασε και μέχρι να το πάω για σερβις, να μου το φτιαξουν κλπ θα εχω το c510... έχω ένα αρχείο .vcf με τις επαφές μου, μπορώ κάπως να το περάσω σε αυτό το κινητό? κατέβασα ένα λογισμικό της se για την συνδεση με τον υπολογιστή, αλλά με μια πρώτη ματιά δεν βρήκα κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Στείλε απλά το αρχείο με bluetooth στο κινητό. Η SE υποστιρίζει αποστολή και λήψη πολλαπλών επαφών σε ένα αρχείο. Αν πάλι για οποιοδήποτε λόγο θέλεις να το κάνεις μέσω προγράμματος δοκίμασε το εξαιρετικό myPhoneExplorer. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 το έκανα με το myphoneexplorer και δούλεψε μια χαρα!! ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 υπαρχει το κινητο στα καταστηματα?τιμη? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 υπαρχει το κινητο στα καταστηματα?τιμη? το κινητο αυτο εχει καταργηθει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Ψάχνω για τα HPM-70 handsfree. Αν τα πάρω από εδώ, θα υπάρχει extra χρέωση; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 (edited) Ψάχνω για τα HPM-70 handsfree. Αν τα πάρω από εδώ, θα υπάρχει extra χρέωση; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα; θα πληρωσεις και τα εξοδα αποστολης. ολα μαζι γυρω στα 11-13 ευρω EDIT: Σου βρηκα απο Ελλαδα. Στο γαλατσι ειναι το καταστημα,η αντικαταβολη σπιτι σου. HPM-70 handsfree. Edited September 5, 2011 by BMW116i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Έχασα προχτες το C 510 μου και έπαθα. Ψάχνω να βρω καινούργιο να αγορασω αλλά τίποτα. Αν (αν) βρω στο εξωτερικό, τίποτα Ινδίες, Μπάγκλαντες κλπ θα μπορέσω να περάσω τα Ελληνικά με αναβάθμιση μέσω sonyericsson companion? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Μόνο σε κάποιο Sony Ericsson Service Points Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Εδώ και καιρό το C510 του πατέρα μου δεν φορτίζει καλά, δεν λειτουργεί σωστά το Handsfree, σαν να μην πατάει καλά στο βύσμα. Είναι επισκευάσιμο; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Καθάρισε λίγο το βύσμα και τρίψε τις επαφές με την άκρη μιας καρφίτσας. Ίσως βελτιωθεί. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Το είχα καθαρίσει με οινόπνευμα αλλά δεν γινόταν. Το έξυσα και λειτουργεί πάλι! Ευχαριστώ! Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ξερεται κανενα μαγαζι για να το επισκευασω? Καποια πληκτρα εχουν φυγει Αλλα εχουν προβλημα με το πατημα. Αν γινεται να του αλλαξουν τα πληκτρα. Επισης η οθονη (επειδη δεν ξερω πως το κακομεταχειρηστηκε η αδερφη μου) φαινεται σαν να ειναι 3d!! Μοιαζει σαν να εχει μπει νερο μεσα και να μη φευγει με τιποτα. Η οθονη παντως καλα δουλευει ασχετα με το οπτικο αποτελεσμα, για τα πληκτρα προβληματιζομαι περισσοτερο. Ειναι καλο στην κατηγορια των μετριων τηλεφωνων και δεν θελω να το παρατησω, ας υπαρχει για δευτερο πχ. Ξερεται ποσο περιπου κοστιζει η επισκευη- 20 ευρω η παραπανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_1 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλησπερα. εχω ενα C510 της VODAFONE. θελω να ρωτησω αν μπορω να το κανω debrand με το Ominius for SE και αν ναι τι να κανω? Με αυτο το προγραμμα εκανα debrand στο ELM αλλαζοντας μονο εναν κωδικο και ξεφορτωθηκα απο κει το vodafone menu. Στο C510 γινεται να το κανω ετσι? Αν γινεται ποιον κωδικο θα χρησιμοποιησω ή τι αλλο πρεπει να κανω για να ξεφορτωθω το απαισιο μενου της vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Τον τελευταίο καιρό συνεχώς βγάζει διπλή εικόνα ή κολλάει καθώς αλλοιώνονται τα γραφικά. Δεν λύνεται με τίποτε, ούτε με αναβάθμιση λογισμικού. Τι να φταίει; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Μπορώ να κλωνοποιήσω ένα C510 σε ένα άλλο C510; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Αν ενοοείς όλο το λογισμικό του (λειτουργικό, ρυθμίσεις κτλ) μάλλον όχι. Αν εννοείς επαφές, μηνύματα κτλ τότε ναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Πως μπορώ να αντιγράψω τα ringtones της S.E. από την κρυφή μνήμη του κινητού και γενικότερα τα αρχεία του; Θυμάμαι παλιά είχα μια εφαρμογή, αλλά έχω ξεχάσει την ονομασία της. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ξερεται κανενα μαγαζι για να το επισκευασω? Καποια πληκτρα εχουν φυγει Αλλα εχουν προβλημα με το πατημα. Αν γινεται να του αλλαξουν τα πληκτρα. Επισης η οθονη (επειδη δεν ξερω πως το κακομεταχειρηστηκε η αδερφη μου) φαινεται σαν να ειναι 3d!! Μοιαζει σαν να εχει μπει νερο μεσα και να μη φευγει με τιποτα. Η οθονη παντως καλα δουλευει ασχετα με το οπτικο αποτελεσμα, για τα πληκτρα προβληματιζομαι περισσοτερο. Ειναι καλο στην κατηγορια των μετριων τηλεφωνων και δεν θελω να το παρατησω, ας υπαρχει για δευτερο πχ. Ξερεται ποσο περιπου κοστιζει η επισκευη- 20 ευρω η παραπανω?? Aφου η συσκευη για εβδομαδες εμενε στο ραφι χωρις χρηση, πηρα την αποφαση να δω πως ειναι μεσα του τα τσιπακια η καμερα κτλ και μετα να το πεταξω στα σκουπιδια στην ανακυκλωση. Ειχα μαζι μου απο πριν κατι κατσαβιδακια που εφαρμοζαν τελεια στις βιδουλες του και τις εβγαλα ολες μια χαρα. Μονο μια δεν μου εβγαινε και αναγκαστικα να σπασω ενα πλαστικο. Κι όμως, εντοπισα το ππροβλημα οταν ανοιξα λεπτομερως την επιφανια που στεγαζονται τα "κυρτα χρυσαφι πληκτρα". Ειχαν φυγει μερικα και τα εβαλα προσεχτικα στην θεση τους. Αυτο ηταν το κυριο προβλημα του κινητου. Κατα τα αλλα ειδα πως ειναι μεσα, το τηλεφωνο χωριζοταν σε 4-5 πλαστικα μερη. Αυτο της καμερας, του μεγαφωνου, του κυριου σωματος, την περιμετρο της συσκευης, και την προσοψη με τα πληκτρα. Το θεμα τωρα ειναι οτι λειτουργει κανονικοτατα και εχω μεσα μου και μια περιφανεια που το εφτιαξα μονος μου :). Καποια πλαστικα μερη που εσπασαν ή αλλα που δεν εφαρμοζουν καλα λογω της αρχικης μου κακομεταχειρησης (καθως δεν ειχα σκοπο απο την αρχη να το φτιαξω), τα κολλησα με σελοτεηπ για να μην τρεμοπαιζουν. Θα ανεβασω μια φωτογραφια στο προσεχες διαστημα να το δειτε πως το κανα.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pipis76 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι κάτοχος του κινητού αυτού τα τελευταία 4 (σχεδόν) χρόνια και το μόνο πρόβλημα που είχα αντιμετωπίσει ήταν ότι το κεντρικό κουμπί δεν άκουγε στην εντολή προς τα πάνω. Μεχρι χθες!!!! Στέλνω ένα μήνυμα στην Cosmote για να μάθω πόσος χρόνος ομιλίας έχει απομείνει και καθώς άρχισαν να έρχονται τα μηνύματα το κινητό κόλλησε. Μετά από 2 λεπτά που δεν άκουγε τίποτα, αποφάσισα να βγάλω την μπαταρία για να σβήσει και να το ξανα ανοίξω. Παρεπιμπτώντως, αυτή την κίνηση άντε να την έχω ξανα κάνει 4-5 φορές όλα αυτά τα χρόνια! Όταν με το καλό άνοιξε... το menu ήταν στα αγγλικά, είχε αλλάξει φόντο και το σημαντικό, είχαν χαθεί όλα τα μηνύματα και όλες οι επαφές!!!!!!!! Στο μενού των μηνυματων μπαινει αλλά δε δείχνει τίποτα, στο μενού των επαφών δεν μπαινει καθόλου και όταν βάζω το φορτιστή του μου ζηταει απλά να του βάλω το γνήσιο φορτιστή της Sony Ericsson!!!!!!!!!!!!!!!!! Έπαθα εγκεφαλικό! Πήγα Γερμανό, δεν μπορεσαν να μου πουν κάτι, μονο για αναβαθμιση μου είπαν, αλλά θα χαθούν όλα! Έχει τύχει σε καποιον κάτι αντίστοιχο? Μπορώ να κανω κατι για τις επαφές; Δεν με νοιάζει η συσκευή όπως καταλαβαίνετε και είχα σκοπό να την αλλάξω αυτές τις μέρες και μου έκατσε αυτό! Έχει καποιος κάποια ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Γίνεται με κάποια συγκεκριμένη μέθοδο να κάνω ανάκτηση δεδομένων (μηνυμάτων και επαφών) γιατί η οθόνη έχει σπάσει και μόνο μέσω PC ελπίζω ίσως βρω λύση, τι λέτε; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Δοκίμασε το MyPhoneExplorer. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 To πάλεψα με το MyPhoneExplorer αλλά τίποτα δυστυχώς, δεν μπορώ να δω και τι μηνύματα ενδεχομένως να εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού όταν το συνδέω μέσω Usb. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lestat84 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Μαλων κατεστρεψα το GDFS του κινητου απο λαθος χηρειζμο του SEtool++ μπωρι να διορθωθη? Μου βγαζη startup error! τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Σας πάω αρκετά χρόνια πίσω αλλά μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται όταν δεν αναγνωρίζει τη κάρτα σιμ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts