aterzakis Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 όντως αυτό το νούμερο για sar είναι μικρό? υπάρχει κάποιο link που λέει αναλυτικά στα ελληνικά για το sar και τα όρια του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 1.18 ειναι μέτριο και ακουμπάει το μεγάλο!Δε σημαίνει όμως ότι αυτή είναι η μοναδική τιμή!Εξαρτάται από την απόσταση από την κεραία που σε καλύπτει,απ'την απόσταση απ'το σώμα και άλλους πολλούς παράγοντες!Αυτή είναι η μέγιστη τιμή που έχει παρατηρηθεί!Άλλωστε,αν έχουμε 2 συσκευές με διαφορετικό ή ακόμη και με το ίδιο SAR,δε σημαίνει ότι στις ίδιες συνθηκες θα έχουν την ίδια συμπεριφορά!Οπότε,δεν είναι και ένας δείκτης που χρήζει ιδιαίτερης σημασίας,εκτός και αν η κάλυψη δικτύου στις περιοχές που χρησιμοποιεί κάποιος είναι χάλια εντελώς-αν και στην περίπτωση αυτή καλύτερα είναι να αλλάξεις δίκτυο για να κάνεις σωστά τη δουλειά σου,παρά συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Για τα χρηματα που κοστιζει εχει πολυ καλες δυνατοτητες παντος....θα δειξει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Εννοείται ότι αξίζει και η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ ποιοτική,πράγμα παράξενο για τη χαμηλή κατηγορία τιμής! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Το παρέλαβα σήμερα και εγώ! Πρώτες εντυπώσεις θετικές!Ποιότητα κατασκευής αρκετά καλή,φαίνεται στιβαρό το τηλέφωνο (αν και πλαστικό)!Το μόνο που με προβληματίζει είναι το πορτάκι του φακού...Ξέρετε,άνοιξε-κλείσε,άνοιξε-κλείσε... Όμορφο look,στο μαύρο μοιάζει με "επαγγελματικό" τηλέφωνο και οι μπλε γραμμές του πάνε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 από μπαταρία?σε τι χρώματα έρχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 από μπαταρία?σε τι χρώματα έρχεται? Ενας φιλος που το εχει του κραταει 2 μερες και κατι.. Σε μαυρο και ασημι ειναι διαθεσιμο Εμενα μου αρεσει σε μαυρο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 2 μέρες μόνο για SE?σαν λίγο μου φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Κανένα site με θέματα;; Έχω δει και κάτι ωραία αρχεία swf που σου δείχνουν τη μπαταρία κτλ με ωραία γραφικά... Πού μπορώ να βρω τετοια; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Κανένα site με θέματα;; Έχω δει και κάτι ωραία αρχεία swf που σου δείχνουν τη μπαταρία κτλ με ωραία γραφικά... Πού μπορώ να βρω τετοια; Ευχαριστώ www.lasyk.net Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 τελικά έχει κάποιου είδους gps αυτό το κινητό; κι αν ναι τι ακριβώς κάνει πως λειτουργεί σε σχέση με τα κανονικά gps; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Ευχαριστώ αλλά συγκεκριμένα τέτοια swf δε βρίσκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Το παρέλαβα σήμερα και εγώ! Πρώτες εντυπώσεις θετικές!Ποιότητα κατασκευής αρκετά καλή,φαίνεται στιβαρό το τηλέφωνο (αν και πλαστικό)!Το μόνο που με προβληματίζει είναι το πορτάκι του φακού...Ξέρετε,άνοιξε-κλείσε,άνοιξε-κλείσε... Όμορφο look,στο μαύρο μοιάζει με "επαγγελματικό" τηλέφωνο και οι μπλε γραμμές του πάνε πολύ. Το πορτάκι του φακού είναι σφιχτό και πολύ ποιοτικό και εμπνέει θεωρώ εμπιστοσύνη (πολύ καλύτερο από του C905 κατά τη γνώμη μου) αλλά ο καιρός θα δείξει ειδικά με συχνή χρήση πόσο αντέχει. Για θέματα εκτός από το site που σου ανέφερε ο φίλος raver μπορείς να τσεκάρεις και το zedge.net και βέβαια κάνε και μια αναζήτηση στο google.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 και αφου το εχετε αρκετοι για πειτε μας εντυπωσεις γενικα απο το κινιτο και ειδικα φοτο βιντεο μπαταρια κτλ.... ενα αναλυτικο reniew αξιδει τελικα η αγορα του? και οχι πιο τωτε? Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Review το έχουν κάνει πολλοί επαγγελματίες (πχ http://www.mobile-review.com και αρκετά άλλα μεγάλα αξιόπιστα sites) Προσωπικά,είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 γειαν σασ. ωραιο τηλ. ν ρωτησω,γ ν κανετε ζουμ στα 3,2 γινεται η πατε στην επιλογη vga?η μπαταρια ποσο κρατα με χρηση 2 ωρεσ τ μερα?ακουγετε δυνατα η μουσικη με ακουστικα?ευχαριστω Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Φωτογραφία από το κινητό στις αυτόματες ρυθμίσεις. http://img15.imageshack.us/img15/8445/dsc00019qnr.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Φωτογραφία από το κινητό στις αυτόματες ρυθμίσεις. http://img15.imageshack.us/img15/8445/dsc00019qnr.th.jpg +2! και για την φωτογραφια και για το οχημα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 τελικα γ ζουμ επιλεγεισ vga? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 τελικα γ ζουμ επιλεγεισ vga? Ναι!! σε ολα τα sony ericsson κινητα σε VGA αναλυση σιγουρα θα βρεις ζοομ. σε cybershot μοντελα μπορεις να βρεις ζοομ και σε μεγιστη αναλυση.τωρα στο C510 δεν ξερω εαν εχει στα 3.2mp γιατι το κινητο δεν το εχω..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 αν σε αυτο τ τηλ εχει ζουμ στα 3,2 θ τ παρω. γ αυτο ρωταω κ θελω ν πει καποιοσ π χει τ τηλ. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Πήγα με μια φίλη την Παρασκευή και το πήρε και μου άρεσε πάρα πολύ, βέβαια το τελευταίο SE που είχα ήταν το K750i οπότε είχα μείνει αρκετά πίσω. Μου άρεσε πολύ το menu του, ειδικά το Multimedia και φυσικά το autorotation. Μου φάνηκε πολύ γρήγορο με άμεση κύλιση και απόκριση στις επιλογές. Είστε σίγουροι ότι έχει GPS; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Δεν εχει ακριβως GPS,αλλα το βοηθητικη εφαρομογη GOOGLE MAPS για να κατεβαζεις χαρτες στο κινητο σου με το αζημειωτο..:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Δεν εχει ακριβως GPS,αλλα το βοηθητικη εφαρομογη GOOGLE MAPS για να κατεβαζεις χαρτες στο κινητο σου με το αζημειωτο..:whistle: Αυτό φαντάστηκα κι εγώ, λόγω τιμής, αλλά η SE στο site αναφέρει και geotagging φωτογραφιών περίεργο. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 δ σασ πειραζει π0 κατεβαινει η ποιοτητα φωτογραφιασ οταν θελετε ζουμ? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts