Jump to content

aterzakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aterzakis

  1. Νέο ΔΩΡΕΑΝ παιχνιδάκι για android (και iOS) made in Greece. Κάντε μια δοκιμούλα και αν σας άρεσε αφήστε μια καλή κριτική. Περιμένω τα σχόλια σας εδώ. -Περιγραφή Πάντα πρέπει να θυμάσαι τον προηγούμενο αριθμό που είχες στην οθόνη σου και να τον συγκρίνεις με τον καινούριο. Αν ο καινούριος είναι μεγαλύτερος double tap την οθόνη Αν ειναι μικρότερος tap Ακονίζει το μυαλό, έχει πλάκα και δεν ειναι και τόοοσο εύκολο.. Δοκιμάστε το.. -Download links Για iOS κλικ εδώ (για Android εδώ )
  2. Νέο ΔΩΡΕΑΝ παιχνιδάκι για android (και iOS) made in Greece. Κάντε μια δοκιμούλα και αν σας άρεσε αφήστε μια καλή κριτική. Περιμένω τα σχόλια σας εδώ :) Σήμερα έγινε διαθέσιμο στο play store. Είναι η πρώτη μου εφαρμογή σε android. -Περιγραφή Πάντα πρέπει να θυμάσαι τον προηγούμενο αριθμό που είχες στην οθόνη σου και να τον συγκρίνεις με τον καινούριο. Αν ο καινούριος είναι μεγαλύτερος double tap την οθόνη Αν ειναι μικρότερος tap Ακονίζει το μυαλό, έχει πλάκα και δεν ειναι και τόοοσο εύκολο.. Δοκιμάστε το.. -Download link Android (για iOS εδώ )
  3. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41799&stc=1&d=1393616256 Ένα νέο παιχνίδι έκανε την εμφάνισή του στο Ελληνικό App Store (και όχι μόνο) από Έλληνα developer. Είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία "puzzle games" και έχει σκοπό να προκαλέσει το "μυαλό" των έξυπνων και την υπομονή των "χαλαρών". Το παιχνίδι αποτελείται από δυναμίτες και σκοπός είναι να αφήσεις στον αντίπαλο τον τελευταίο. Ναι καλά διαβάσατε. Ο παίχτης που παίρνει τον τελευταίο δυναμίτη χάνει. Αν τα καταφέρεις, σώζεις τον πλούσιο ταξιδιώτη από τον πανούργο terrorist. Χαρακτηριστικά του, τα ωραία γραφικά και τα αστεία animations που αλλάζουν ανάλογα με την εξέλιξη και το "κόλλημα" που παθαίνεις γιατί στο τσακ συνήθως χάνεις. Διαθέτει επιλογή να παίξεις με φίλο ή με τη συσκευή σε 2 δύο επίπεδα. Φαινομενικά απλό, αλλά στην πράξη αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο. Αξίζει να το δoκιμάσετε. Εμείς το πράξαμε! Ο terrorist σας προκαλεί να τον αντιμετωπίσετε: "one in a million is able to pass the hard level". Είσαι ένας από αυτούς; Stop The Terrorist - Argiris Terzakis
  4. φίλε το έχεις το κινητό? το marketεχει αρκετές εφαρμογές? Σίγουρα δεν θα είναι apple store , αλλά θέλω να μου πεις αν εχει την τάση να αυξάνοντα οι εφαρμογές του και να ειναι ικανοποιητικό..
  5. παιδιά όταν λένε gps με A gps τί είναι αυτό? Το tattoo έχει κανονικό gps με φωνητική πλοήγηση? σκέφτομαι να το πάρω..είστε ευχαριστημένοι? σκέφτομαι και το magic..Ποια ειναι η γνωμη σας?
  6. όντως αυτό το νούμερο για sar είναι μικρό? υπάρχει κάποιο link που λέει αναλυτικά στα ελληνικά για το sar και τα όρια του?
  7. κανένα νέο για το πότε θα κυκλοφορήσει? και αν τελικά έρθει ελλάδα? όσο για τιμή θα ειναι κάποθ στο C902?
  8. παιδιά από φωτογραφική μηχανή τί λέει? είναι καλή η φωτογραφία του? sorry...σίγουρα θα έχει ξανααναφερθεί κάτι τέτοιο, αλλά έψαξα λίγο και δεν το πέτυχα ποθενά..γίνεται και χαμός εδώ..
  9. έχω πάρει το mio a 501 και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον πλοηγό του. μπορώ να αλλάξω χάρτες μόνο? μπορώ να βάλω κάποιο dewtinator? ποιό προτείνετε εσείς? υπάρχει και κάποιο link που να δουλέυει (με χάρτες καi destinator)?'εχω κατβάσει κάποια και μου λέει δεν βρεθηκε gps.γιατί? ελπίζω να μην υπάρχει αντίστοιχο post. έψαξα λίγο και δεν βρήκα..αν υπάρχει sorry παιδιά.ας μου δώσει κλαποιος μιας λύση γιατί έχω χαθεί με αυτό το θέμα. ευχαριστώ..
  10. οταν το κάνω full screen και γράφω, μετά που πάω να το ελαχιστοποιήσω για να εισαχθεί το κείμενο , μου λέει ότι the program has expired και δεν το εισάγει.τί πρέπει να κάνω.. και μήπως ξέρεις αν και πως μπορούν να μπουν ελληνικα στο Blimkeys? ευχαριστώ
  11. έχουμε καμιά ενημέρωση πότε βγαίνει? ισχύει για ελλάδα το αρχή του μήνσ? και ποιου μήνα?πολύ καλό μου φαίνετα..γενικά της mio τα gps παίζουν ικανιποιητικά?
×
×
  • Create New...