Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δικό μου είναι από 4/7 shipped overseas και ακόμη δεν έχει φανεί στα ΕΛΤΑ...

Φιλε δεν ξερω, αλλα μηπως να αρχισεις να το ψάχνεις? Εγω θα είχα τρελαθει...!! :p

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βρε παιδια ομως αξιζει να δοσω 50€ και βαλε για να αγορασω ενα κινεζικο κινητο με τα ιδια χαρακτηρηστικα με το haipai n7889 απλα με 1gb ram περισσοτερο οπως για παραδειγμα τα iocean x7 και umi x2 turbo?

Το δικό μου είναι από 4/7 shipped overseas και ακόμη δεν έχει φανεί στα ΕΛΤΑ...
εμενα απο 27/6 ειχε φυγει και χτες μου εφεραν ειδοποιηση και το πηρα απο το ταχυδρομειο.αλλα ηταν στα ελτα απο την παρασκευη.παρε ενα τηλεφωνο στα ελτα της περιοχης σου ,αν δεν εχει ερθει,μεσα στη βδομαδα θα ερθει.αλλαπαρε καθε μερα ενα τηλεφωνο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελπίζω να μην ρωτάς σοβαρά κάτι τέτοιο. Σκέψου λίγο

Πες με και ανίδεο αλλα πουθενα δεν εχω βρει στοιχεια γι' αυτό το site που ανέφερε ο συμφορουμιτης

( http://www.samsung-store.net/ )

Φυσικά και δεν σε αμφισβητω γιατί το κατέχεις το όλο θέμα, αν μπορούσες όμως να μας εξηγήσεις τι παίζει θα σου είμασταν ευγνώμων.

πχ. μηπως οι συσκευές είναι μεταχειρισμένες? Γιατί Galaxy S3 με 174$ δεν βρίσκεις πουθενά...

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Νομιζω πως ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο(τα προιοντα γνησια)...

Λογαριασμος ταχυδρομειου hotmail.

Δεν δεχονται πληρωμη με πιστωτικη (μονο μετρητα μεσω wu/τραπεζα) και σε ειδοποιουν μετα απο δυο μερες. Δωρεαν μεταφορικα με dhl κλπ.

Κι ακομα το σκεφτεσαι;

ΥΓ.

Σου δινω το δικο μου s4 85€.

Ειναι κλειστο στο κουτι του.

Επειδη σε συμπαθησα.:D

Edited by pavlitakis1

Πες με και ανίδεο αλλα πουθενα δεν εχω βρει στοιχεια γι' αυτό το site που ανέφερε ο συμφορουμιτης

( http://www.samsung-store.net/ )

Φυσικά και δεν σε αμφισβητω γιατί το κατέχεις το όλο θέμα, αν μπορούσες όμως να μας εξηγήσεις τι παίζει θα σου είμασταν ευγνώμων.

πχ. μηπως οι συσκευές είναι μεταχειρισμένες? Γιατί Galaxy S3 με 174$ δεν βρίσκεις πουθενά...

μαϊμού μαϊμού μαϊμού μαϊμού μαϊμού μαϊμού μαϊμού μαϊμού. σε κάλυψα; :p αν βέβαια πάρεις τίποτα στα χέρια σου

μαϊμού μαϊμού μαϊμού μαϊμού μαϊμού μαϊμού μαϊμού μαϊμού. σε κάλυψα; :p αν βέβαια πάρεις τίποτα στα χέρια σου

Κι ομως φιλε βγαζουν λεφτα. Γνωστος μου παρ ολη την προσπαθεια μου «αγορασε» κρυφα αιφον4 για 125€ καινουργιο και βεβαια ποτε δεν ηρθε.

Και τολμησε να μου το πει μετα απο 8μηνες.

Λογαριασμος ταχυδρομειου hotmail.

Δεν δεχονται πληρωμη με πιστωτικη (μονο μετρητα μεσω wu/τραπεζα) και σε ειδοποιουν μετα απο δυο μερες. Δωρεαν μεταφορικα με dhl κλπ.

Κι ακομα το σκεφτεσαι;

ΥΓ.

Σου δινω το δικο μου s4 85€.

Ειναι κλειστο στο κουτι του.

Επειδη σε συμπαθησα.:D

Γιατί; Σου φάνηκε σαν να θέλω να ψωνίσω;
"Ταν ή επί τας"

Κι ομως φιλε βγαζουν λεφτα. Γνωστος μου παρ ολη την προσπαθεια μου «αγορασε» κρυφα αιφον4 για 125€ καινουργιο και βεβαια ποτε δεν ηρθε.

Και τολμησε να μου το πει μετα απο 8μηνες.

Το ξέρω, υπάρχουν πολλοί αφελείς και χωρίς γνώσεις που την πατάνε έτσι. Υπάρχουν βέβαια και μαγαζιά που πουλάνε κλώνους ως αυθεντικά. Μια φίλη μου την πάτησε στη γερμανία παίρνοντας δήθεν Galaxy S3 με 250€, κι ήταν ένα κινέζικο ακριβές 1:1 αντίγραφο, με mtk6577 1GB ram και 960x540 οθόνη

Γιατί; Σου φάνηκε σαν να θέλω να ψωνίσω;

Αστείο είναι.

Το ξέρω, υπάρχουν πολλοί αφελείς και χωρίς γνώσεις που την πατάνε έτσι. Υπάρχουν βέβαια και μαγαζιά που πουλάνε κλώνους ως αυθεντικά. Μια φίλη μου την πάτησε στη γερμανία παίρνοντας δήθεν Galaxy S3 με 250€, κι ήταν ένα κινέζικο ακριβές 1:1 αντίγραφο, με mtk6577 1GB ram και 960x540 οθόνη

Τουλάχιστον αυτοί στείλαν κάτι. Το site που μιλάμε δεν υπάρχει. Δεν στέλνουν τιποτα. Καθαρές δουλειές, καθαρά κέρδη.

Γεια σας.. Ειμαι νεος στο φορουμ.. Πριν λιγες μερες μου κλεψανε ενα HTC Wildfire και απο οτι καταλαβαινετε τωρα ψαχνω για ενα αλλο κινητο το οποιο θα αντεξει καιρο και θα εχει καλη τιμη.. Κατεληξα σε αυτο το κινητο:

http://www.geekbuying.com/item/Haier-W910-4-5inch-IPS-HD-Gorilla-II-Screen-Snapdragon-Dual-Core-1-5GHz-1GB-8GB-8-0MP-Camera-Android-4-0-4-OS-Black-316309.html

και εχω μερικες ερωτησεις.

1)κατα την γνωμη σας ειναι καλη επιλογη;

2) η μπαταρια κραταει πολυ;

3) με την ακτινοβολια τι παιζει;

4) pandawill.com ή geekbuying.com;

5) θα πληρωσω τελωνειο;

Ευχαριστω προκαταβολικα..

Γεια σας.. Ειμαι νεος στο φορουμ.. Πριν λιγες μερες μου κλεψανε ενα HTC Wildfire και απο οτι καταλαβαινετε τωρα ψαχνω για ενα αλλο κινητο το οποιο θα αντεξει καιρο και θα εχει καλη τιμη.. Κατεληξα σε αυτο το κινητο:

http://www.geekbuying.com/item/Haier-W910-4-5inch-IPS-HD-Gorilla-II-Screen-Snapdragon-Dual-Core-1-5GHz-1GB-8GB-8-0MP-Camera-Android-4-0-4-OS-Black-316309.html

και εχω μερικες ερωτησεις.

1)κατα την γνωμη σας ειναι καλη επιλογη;

2) η μπαταρια κραταει πολυ;

3) με την ακτινοβολια τι παιζει;

4) pandawill.com ή geekbuying.com;

5) θα πληρωσω τελωνειο;

Ευχαριστω προκαταβολικα..

Αυτό αξίζει μονο αν θες αδιάβροχο ανθεκτικό κινητό. Αλλιώς πάρε το THL W100 ή το Amoi N828, από minideal με κουπόνια.

Για μεγάλη αυτονομία, μόνο MTK6589 κινητά όπως αυτά που ανέφερα

5) όχι δεν περνάνε τελωνείο

Αυτό αξίζει μονο αν θες αδιάβροχο ανθεκτικό κινητό. Αλλιώς πάρε το THL W100 ή το Amoi N828, από minideal με κουπόνια.

Για μεγάλη αυτονομία, μόνο MTK6589 κινητά όπως αυτά που ανέφερα

5) όχι δεν περνάνε τελωνείο

Ευχαριστω για την απαντηση.. Σε τι υστερει το κινητο που ανεφερα με τα κινητα που τα ανεφερες εσυ;

Ευχαριστω για την απαντηση.. Σε τι υστερει το κινητο που ανεφερα με τα κινητα που τα ανεφερες εσυ;
Υστερεί σε επιδόσεις πολύ, σε αυτονομία, σε υποστήριξη

καλα τελικα κατεληξα στο haipai n7889 και θα το παραγγειλω απο το minideal ! να το παραλαβω απο sg post ?
ναι! να παρακολουθεις με το tracking number και οταν φτασει αθηνα,παρε τηλεφωνο στα ελτα της περιοχης σου γιατι θα αργησουν να σου στειλουνειδοποιηση.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω πολυ για ολη την βοηθεια και την γρηγορη απαντηση στις ερωτησεις μου ! Μολις το παραλαβω θα σας πω με λεπτομερεια εντυπωσεις ! Ισως να ανοιξω και ξεχωριστο φορουμ για το συγκεκριμενο κινητο ! Θα δειξει ! Αντε τωρα ποιος περιμενει ενα μηνα μεχρι να ερθει ! :Ρ

Για την τεχνική υποστήριξη του minideal σε ποια διεύθυνση αποστέλλουμε αίτημα; Μπορεί να βοηθήσει και ο Joyce στη minideal15;

Σε Zopo C2 Platinum, βγάζει μήνυμα υπερθέρμανσης της μπαταρίας και ότι πρέπει να σβήσει η συσκευή για να αλλαχθεί η μπαταρία.

"Ταν ή επί τας"

Για την τεχνική υποστήριξη του minideal σε ποια διεύθυνση αποστέλλουμε αίτημα; Μπορεί να βοηθήσει και ο Joyce στη minideal15;

Σε Zopo C2 Platinum, βγάζει μήνυμα υπερθέρμανσης της μπαταρίας και ότι πρέπει να σβήσει η συσκευή για να αλλαχθεί η μπαταρία.

ναι, στο minideal15 @ gmail.com , αν και τα τεχνικά τα αναλαμβάνει η καθριν, katherine19872008 στο skype

ναι, στο minideal15 @ gmail.com , αν και τα τεχνικά τα αναλαμβάνει η καθριν, katherine19872008 στο skype
Ευχαριστώ.
"Ταν ή επί τας"

το http://www.magicbazaar.net/ το ξέρει κανεις και τι λέει από αξιοπιστία ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το http://www.magicbazaar.net/ το ξέρει κανεις και τι λέει από αξιοπιστία ?

Ναι. στέλνει από Ευρώπη, κι έχει πολύ αυξημένες τιμές

Κάτι ακουστικά που θέλω να πάρω για το Newman πάντως τα έχει σε καλύτερη τιμή σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους που κοίταξα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κάτι ακουστικά που θέλω να πάρω για το Newman πάντως τα έχει σε καλύτερη τιμή σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους που κοίταξα

σε κινητά και τάμπλετ που είδα, είναι μέχρι και 100€ πάνω, ακουστικά δεν ξέρω πού βρίσκουν :p