Jump to content

tzanispro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tzanispro

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

tzanispro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια τωρα διαβασα ότι τελικα το τηλεφωνο υπηρχε στον πακετο του φιλου και ενταξει με καθησυχασατε οποτε θα κανω λιγη υπομονη ακομα ! το tracking Number από ποτε και μετα στο δινουν ? η φαινεται αμεσως ?
  2. αρχικα να σε ευχαριστησω για την αμεση απαντηση σου ! εχω αγχωθεί λιγο γιατι είναι η πρωτη μου παραγγελεια και διαωαζω και διαφορα εδώ μεσα΄... μεσα σε αυτές τις 10 μερες εχω μιλησει μαζι τους και οι απαντησεις τους κάθε φορα είναι δυο με τρεις μερες και η τελευταια ότι θα το στειλουν πριν τις διακοπες τουςκαι να μην ανησυχω! απλα αναρρωτιομουν αν παιζει κατι επειδή το παραγγειλα μερικες ωρες πριν ανεβει η τιμη του !
  3. παιδια εχω παραγειλει το inew v3 από το to2c με αυξων αριθμο #100009538 και ακομα τιποτα ! η παραγγελεια εγινε πριν ανεβει η τιμη του ! να ρωτησω τους φιλους αν σας εχει σταλει σε καποιον με μεταγενεστερο αριθμο παραγγελειας και παρακαλω την γνωμη σας για την ακυρωση της παραγγελειας και πως γινεται αυτό και μετα από ποσο καιρο είναι ξανα τα χρηματα διαθέσιμα στην τραπεζα ! με επικοινωνια με το Minideal το εχουν stock και μπορουν να μου το στειλουν την επομενη της παραγγελειας! ευχαριστω εκ των πρωτερων!
  4. ευχαριστω για την γριγορη απαντηση ! επειδή είμαι πρωταρης όμως πως το παιρνουμε αυτό το κουπονι και την γνωμη σας για την leather case που δινει το to2c επειδή παρατηρω ότι δεν είναι original για το τηλεφωνο μας! ελπιζω να υποστιριχτει από το xda!
  5. παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση ... θελω να το παραγγειλω και επειδή είναι η προτη μου αγορα από κινα θα ηθελα να μου πειτε αν παιζει καποιο κουπονι και πωσ γινεται για τα μελη του φορουμ ! ευχαριστω εκ των πρωτερων!
  6. καλησπέρα παιδια ! μου αρεσει πολύ και εμενα αυτό το inew v3 αλλα σε ένα Chat με τα geekbuying και minideal μου προτειναν καλητερα το thl w200 γιατι και καλα εχει καλιτερι ποιοτητα ! παιδια θελω και την δικια σας γνωμη η αλλεσ προτασεισ μεχρι 150 ευρω!
  7. καλησπέρα παιδια ! μου αρεσει πολύ και εμενα αυτό το inew v3 αλλα σε ένα Chat με τα geekbuying και minideal μου προτειναν καλητερα το thl w200 γιατι και καλα εχει καλιτερι ποιοτητα ! παιδια θελω και την δικια σας γνωμη η αλλεσ προτασεισ μεχρι 150 ευρω!
  8. καλησπέρα παιδια ! μου αρεσει πολύ και εμενα αυτό το inew v3 αλλα σε ένα Chat με τα geekbuying και minideal μου προτειναν καλητερα το thl w200 γιατι και καλα εχει καλιτερι ποιοτητα ! παιδια θελω και την δικια σας γνωμη η αλλεσ προτασεισ μεχρι 150 ευρω!
×
×
  • Create New...