Jump to content

tsirimoulis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsirimoulis

  1. Παιδιά καλησπέρα! Εχω καιρό να ασχοληθω με τα καταστήματα και δεν ξέρω αυτη την περίοδο τι παίζει.. Για το buyincoins.com τι γνώμη έχετε? Για ένα φθηνό τηλέφωνο των 40 ευρό ενδιαφέρομαι να πάρω.. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!:)
  2. Γενικα με ερευνα που εκανα ολα τα στοιχεια στο κουτι και ακουστικα δειχνουν οτι ειναι μαιμου. Παράδειγμα http://chinandroidphone.com/ecouteurs-xiaomi-piston-fake-attention/ Επίσης απο την στιγμή που τα έβγαλα απο το κουτί τους και τα έπιασα στο χέρι μου το υλικό τους και τα κουμπία στο mic δεν είναι της ποιότητας που περίμενα για ακουστικά των 20+ ευρό. Όσο για τον ήχο είναι απλά μέτριος και ιδιαίτερα με την χρήση του Dirac που υποτίθετε πως υπάρχει και ειδική επιλογή για τα Piston ακουγώντουσαν απαράδεκτα μπορώ να πω. Εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι πως για να μην την πατήσετε καλύτερα δώστε το κατι παραπάνω στο ibuygou πχ να είστε σίγουροι. Εγώ τα πήρα μέσω δημοπρασίας και νόμιζα οτι ήμουν και τυχερος...:(
  3. Καλημέρα σε όλους! Επειδη την πάτησα αναφέρω την εμπειρία μου, κάνεις μην διανοηθεί να πάρει τα Xiaomi Piston earphones απο ebay, είναι όλα fakes! Είναι και πωλητής με 99,7% feedback αυτός που τα πήρα, τρομάρα του..:p
  4. Μήπως το ετρεξες τωρα σε performance mode και την 1η το έιχες τρέξει σε normal??? Εμένα έτσι μου βγάζει περίπου τα αντίστοιχα σκορ που αναφέρεις.:happy:
  5. Εγώ έχω πάρει αυτή http://viewitem.eim.ebay.gr/Super-Ultrathin-Leather-card-flip-Skin-Case-Cover-For-MIUI-Xiaomi-Mi-2A-M2A/290950257743/item, αλλά την είχα πάρει απο αλλον πωλητή ο οποιος τώρα δεν την έχει διαθέσιμη...
  6. Για όσους ενδιαφέρονται, προσφορά του eshop.... http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513619
  7. Φίλε ανυπομονώ να ακούσω την γνώμη σου!!! :) Απο πού τα παράγγειλες?
  8. Και πάλι εξαρτάται απο τι δουλεια θες να κάνεις! Αν ασχολεισαι επαγγελματικα πιστεύω η παραπανω θα σε παιδεψει. Αν πάλι είναι καθαρά για προσωπικη σου ασχολία μια χαρά είναι, αν και θα σου πρότεινα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.516477 όπου δεν έχει καμία σχεση με την απλή GTX 650, σε περίπτωση που έχεις να τα δωσεις φυσικα. Άμα ψάξεις και λίγο στο google πιστεύω θα βρείς και άλλες σχετικές συζητήσεις, να δείς και άλλες απόψεις πάνω στο θέμα. Το σύστημα σου αυτή την στιγμή τι έχει πάνω?
  9. Φίλε δεν γνωριζω και σίγουρα για την δουλεια που θέλεις, γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με video editing και rendering. Θεωρώ όμως πως αυτό που χρειάζεσαι ουσιαστικά είναι μνήμη, οπότε κοίτα κάτι στα 2GB και γύρο στα 200 ευρο για να μν είναι καμία πεθαμένει...:P Αν κάποιος γνωρίζει παραπάνω και έχει να σου προτίνει κάτι συγκεκριμενό ακόμα καλύτερα! Επίσης όσον αφορά το premierε cs6 δές εδώ http://www.adobe.com/mena_en/products/premiere/tech-specs.html όπου αναφέρει κάποιες υποστηριζόμενες κάρτες. Τώρα εξαρτάται απο το επίπεδο της δουλείας σου, αν είναι επαγγελματικο η quadro πιστεύω είναι μονοδρομος...
  10. Καλημέρα! Βλέπω γίνεται πολύ κουβέντα σχετικα με τα ακουστικα της xiaomi, όντως φαίνονται πολύ ποιοτικά και έχω ψηθεί να τα παραγγείλω και εγώ. Το ερωτημά μου είναι, αξίζει να μπώ πάλι σε αυτή την διαδικασία του περίμενε ή να προτιμίσω αυτά http://www.e-shop.gr/product?id=PER.503532 ?:rolleyes: Διάβασα ότι είναι πολυ καλα ακουστικα, έχουν και mic, ποιοτηκά επίσης και τα λεφτα είναι τα ίδια περίπου! τι λέτε....?
  11. Όντως έχεις δίκιο, λίγο που έψαξα ειναι καθαρά θέμα τίτλου που θα παίξει καλύτερα με διαφορές ανεπαίσθητες και όχι του διαύλου. Kontos_Gr απο περιέργια το υπόλοιπο σύστημα σου τι παίζει...?:shifty:
  12. Ναι φίλε δεν θα έχεις κανενα θέμα, είναι το λεγόμενο backwards compatible, σαν να βαζεις ένα stick usb3 σε θύρα usb2 θα παιξει μια χαρα απλα δεν γνωριζω μηπως χασεις λιγο σε επιδοσης σε καποια παιχνιδια...:confused: Αλλα μην σε απασχολει ειναι τοσο καλη καρτα η παραπανω που δεν θα εχεις κανενα θεμα γενικα...;)
  13. Σωστα το είχα καταλάβει, ευχαριστω για την επιβεβαίωση!!!:) Τωρα απλα μου έτυχε και έγινε και στα 2 γιατι τα έκανα λίγο σαλατα και πσαχνόμουνα... Να΄σαι καλα nmand!!!
  14. Ναι τώρα απο ότι είδα έχω και στα 2 systems την έκδοση 3.8.2, άρα απο εδώ και πέρα κάνω update μεσω ΟΤΑ χωρις θεμα, σωστα? Το battery calibration χρειάζεται μετά απο τέτοιες αναβαθμίσεις??? Σορρυ για τις τόσες ερωτήσεις αλλά είναι το πρώτο μου android τηλέφωνο....
  15. Να'σαι καλα πολύ χρήσιμο το λινκ!! ;) Φίλε τι εννοείς με το παραπάνω...???:confused: Χρειάζεται να κάνω battery calibration btw..?
  16. Ρε παίδες γιατί έχει 2 παρτιτιονσ?? ποιο το όφελος??? Αρχίκά εκανα update μέσω του updater που απο ότι διάβασα στο περνάει στο system 2 και το miui κλάταρε, κλείνανε εφαρμογές δεν έιχα δίκτυο.....:/ Μετά το πέρασα μέσω του MiRecovery και παίζει μια χαρά! Έκανα boot και στα 2 παρτιτιον και είδα έχουν ακριβώς το ίδιο, ποιά η διαφορά τους, ποιοσ ο λογος ύπαρξεις και των 2 και αν πρέπει κάτι να προσέχω σε μελλοντικά update.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!:)
×
×
  • Create New...