johnstef Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Φιλε συνονωματε κι εγω προς τα eu warehouse του coolicool κοιταζω να παρω ενα γιατι με τα τελωνεια εχει παραγινει το κακο χαλι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Στο Everbuying δεν πάνε καλά μου φαίνεται... Δε φτάνει που είναι μέτριο έως κακό σε αξιοπιστία, τον τελευταίο καιρό μου έρχονται συνέχεια Newsletters με κινητά που τα πουλάνε πολύ ακριβότερα από τον ανταγωνισμό και δίπλα μια ψεύτικη τιμή σβησμένη και καλά τρελή προσφορά! Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και απροκάλυπτα... Για θύματα ψάχνουν και για να μην πέσετε κι εσείς, απλά ελέγξτε πρώτα τις τιμές από το Kimovil, για τις ίδιες συσκευές... Μέχρι και το Gearbest, που είναι η ίδια εταιρεία, τα έχει φθηνότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS511 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Φιλε συνονωματε κι εγω προς τα eu warehouse του coolicool κοιταζω να παρω ενα γιατι με τα τελωνεια εχει παραγινει το κακο χαλι...... Για το συγκεκριμενο κινητό καλύτερη τιμή δεν έχω βρει μαζί με τα μεταφορικά. Το θέμα είναι να είναι αξιόπιστο. Λίγο που το έχω ψάξει, το site τους είναι καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 (edited) Θελω να πιστευω πως τα "ευρωπαικα" υποκαταστηματα ειναι αξιοπιστα εναντι υμων αν ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...... Ας γραψουν τελος παντων αυτοι που ειχαν θεμα απο ευρωπαικη αποθηκη για εμας... Διαβαζοντας για την eu του gearbest λενε 8στους 10 θετικες..... Edited December 27, 2016 by johnstef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Η πρώτη μου παραγγελία από κινεζοσαϊτ ήταν από το dx.com στην πληρωμή πάτησα European warehouse και τα πράγματα ξεκίνησαν από Κίνα και μου ήρθαν μέσω Ολλανδίας Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pytzamarama Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλημερα παιδια. Δεν ξερω αν εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να το εντοπισω. Στο GearBest υπαρχει διαφορα μεταξυ του Κινεζικου και του HK2 (Hong Kong) warehouse? Υπαρχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες τελωνειου στο Hong Kong warehouse? Γυρω στα 60 ευρω ειναι η αγορα που θελω να κανω Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλημερα παιδια. Δεν ξερω αν εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να το εντοπισω. Στο GearBest υπαρχει διαφορα μεταξυ του Κινεζικου και του HK2 (Hong Kong) warehouse? Υπαρχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες τελωνειου στο Hong Kong warehouse? Γυρω στα 60 ευρω ειναι η αγορα που θελω να κανω Ευχαριστω Εχουν τις ιδιες πιθανοτητες να περασουν τελωνειο. Δηλαδη πολυ μικρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 To shop.gizchina ξέρει κανείς αν είναι αξιόπιστο μαγαζί; Βρήκα αυτό http://shop.gizchina.com/letv/letv-le-max2-32gb-rom-smartphone-rose-gold-761.html#/rom-32gb/color-gold 230 δολλάρια μαζί με τα μεταφορικά από Ευρωπαϊκή αποθήκη και αν είναι εμπιστοσυνης το site χαλαλι το εξτρά 20ευρω Είναι πολύ αξιόπιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS511 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Το aliexpress βλέπω δεν έχει επιλογή για paypal. Εγώ έχω visa, αλλά μήπως είναι παρακινδυνευμένο να αγοράσω από εκεί; Το κινητό που σκέφτομαι να αγοράσω btw: https://www.aliexpress.com/store/product/Original-LeTV-Le-Max-2-X820-4GB-RAM-64GB-ROM-5-7inch-Android-6-0-4G/906615_32693503178.html?aff_platform=data-feeds&sk=JYJQJYByj%3A&cpt=1483036015988&af=5d4c7907-cdf4-11e6-86e4-02863d06534d&&aff_trace_key=9f907d4767224e1fbf554ea6aad8fbdf-1483036015988-06338-JYJQJYByj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Το Gearbest έχει επιλογή *Greece Via Expedited Shipping με χρέωση 6,6 € περίπου, γνωρίζει κάποιος τι παίζει; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Εγώ παράγγειλα 2 τηλέφωνα στις 27/12 από GeekBuying από Ευρώπαικη αποθήκη και ακόμα δεν τα στείλανε. Πόσες μέρες κάνουν να τα στείλουν; ξέρει κάποιος; Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 (edited) Καλημέρα και καλή χρονιά, Αγόρασα ένα κινητό από Banggood το οποίο στείλανε μέσω Swiss Post. Έφυγε από Κίνα στις 22/12/2016 και έκτοτε δεν υπάρχει νέα ενημέρωση στο tracking search. Αυτό μου συμβαίνει πρώτη φορά και έχω αγοράσει αρκετές φορές από Κίνα ποτέ όμως, εκτός από τώρα, μέσω Swiss Post. Έχει κάποιος από εσάς εμπειρία από Swiss Post να την αναφέρει; Μήπως συμβαίνει αυτό και στις άλλες εταιρίες λόγω εορτών; Ευχαριστώ!! Edited January 1, 2017 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλή χρονιά. Υπάρχει σχετικό θέμα με σχετικό οδηγό. Μπορείς να το διαβάσεις και αν έχεις κάποια απορία να απευθυνθείς εκεί. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Καλημέρα και καλή χρονιά. Σκέφτομαι να παραγγείλω ένα Ulefone Tiger από το Chinavasion, αλλά στην περιγραφή του προϊόντος γράφει μεταξύ άλλων: "The Android OS version on this device cannot be upgraded or flashed and any attempts to modify the default OS will void the warranty. As a wholesaler, we provide no software support, advice, or training regarding the Android operating system and software." Αυτό σημαίνει ότι έχουν περάσει δικιά τους ROM; Εάν ναι, γιατί; Ρωτάω γιατί δεν έχω ξανασυναντήσει σε low cost τηλέφωνο αντίστοιχες σημειώσεις για το λειτουργικό του από τα διάφορα κινέζικα καταστήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Καλημέρα και καλή χρονιά. Σκέφτομαι να παραγγείλω ένα Ulefone Tiger από το Chinavasion, αλλά στην περιγραφή του προϊόντος γράφει μεταξύ άλλων: "The Android OS version on this device cannot be upgraded or flashed and any attempts to modify the default OS will void the warranty. As a wholesaler, we provide no software support, advice, or training regarding the Android operating system and software." Αυτό σημαίνει ότι έχουν περάσει δικιά τους ROM; Εάν ναι, γιατί; Ρωτάω γιατί δεν έχω ξανασυναντήσει σε low cost τηλέφωνο αντίστοιχες σημειώσεις για το λειτουργικό του από τα διάφορα κινέζικα καταστήματα... Παπατζες γραφουν Σαφως και μπορει να τροποποιηθει η Ρομ εφοσον μπορεις και κατεχεις το αθλημα, Σαφως βεβαια και θα ακυρωθει η εγγυηση σε περιπτωση που το κανεις αυτο. Αλλα σιγουρα θα βρουν και αλλους λογους για να σου ακυρωσουν την εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) Παπατζες γραφουν Σαφως και μπορει να τροποποιηθει η Ρομ εφοσον μπορεις και κατεχεις το αθλημα, Σαφως βεβαια και θα ακυρωθει η εγγυηση σε περιπτωση που το κανεις αυτο. Αλλα σιγουρα θα βρουν και αλλους λογους για να σου ακυρωσουν την εγγυηση. Βασικά, η απορία μου είναι εάν αυτό σημαίνει ότι έκατσαν και ασχολήθηκαν με την ROM ενός κινητού της σειράς. Τί σημαίνει "The Android OS version on this device cannot be upgraded"; Δεν θα έχω τα OTA updates; Edited January 3, 2017 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Παρελαβα προπαραμονη πρωτοχρονιας ενα Redmi Pro για φίλο απο το vickmall. παραγγελια 29/11 βραδυ, οπότε νομιζω ηρθε σε πολυ καλο χρονο λαμβανοντας υποψην και την τρεχουσα περιοδο. Στο πακετο υπηρχε η δωρεαν θηκη και γυαλι, καθως και ο ευρωπαικος ανταπτορας. Χθες εγινε παραγγελια για το Mi5 Pro. Αν ολα πανε καλα αυτο θα ειναι το 3ο κινητο που παραλαμβανω χωρις προβλημα απο vick :happy: Γενικα πολυ ευχαριστημενος, μονο παραπονο σε παραγγελια RN3 Pro το καλοκαιρι αντι για SG που ειχαμε επιλεξει το στειλαν με NL και μπλεχτηκαμε λιγο με το tracking. Ολα καλα ομως κατα τ'αλλα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Βασικά, η απορία μου είναι εάν αυτό σημαίνει ότι έκατσαν και ασχολήθηκαν με την ROM ενός κινητού της σειράς. Τί σημαίνει "The Android OS version on this device cannot be upgraded"; Δεν θα έχω τα OTA updates; Αυτο το γραφουν για ολα τα κινητα και αφορα κινητα με πειραγμενες ρομ ,τα ulrfone εχουν μαμα ρομ με multilanguage και θα περνεις OTA και θα κανεις αναβαθμισεις κανονικα. Με λιγο λογια δεν σε αφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis_m Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Πήρα 1η φορά απο το παρακάτω κατάστημα 2 θήκες κινητου για προστασία, και 2 μπαταρίες. Ήρθαν σχετικά γρήγορα, στίς 20 ημέρες. http://vifocal.com/ Παράθεση Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Αυτο το γραφουν για ολα τα κινητα και αφορα κινητα με πειραγμενες ρομ ,τα ulrfone εχουν μαμα ρομ με multilanguage και θα περνεις OTA και θα κανεις αναβαθμισεις κανονικα. Με λιγο λογια δεν σε αφορα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει με το vickmall ; Στελνω email , μυνήματα στο fb και δεν απαντούν. Το live chat είναι απενεργοποιημένο . ,, Τι έγινε η αγαπημένη μας selina ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει με το vickmall ; Στελνω email , μυνήματα στο fb και δεν απαντούν. Το live chat είναι απενεργοποιημένο . ,, Τι έγινε η αγαπημένη μας selina ; θα εχει αδεια δεν πρεπει να ξεκουραζονται και αυτοι καμια φορα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει με το vickmall ; Στελνω email , μυνήματα στο fb και δεν απαντούν. Το live chat είναι απενεργοποιημένο . ,, Τι έγινε η αγαπημένη μας selina ; Και εγώ τους είχα στείλει mail στις 24/12 και μου απάντησαν χθες! Υπομονή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Στα υπ όψιν πως από 28 Ιανουαρίου αν δεν κάνω λάθος ξεκινούν οι δικές τους γιορτές φέτος έως 7 Φεβρουαρίου, θα νεκρώσουν τα πάντα..... Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DerZornGottes Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Εγώ παράγγειλα 2 τηλέφωνα στις 27/12 από GeekBuying από Ευρώπαικη αποθήκη και ακόμα δεν τα στείλανε. Πόσες μέρες κάνουν να τα στείλουν; ξέρει κάποιος; Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου ήρθαν; Επειδή σκοπεύω να παρω και γω από εκεί; Όλα κομπλέ; Ικανοποιημένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts