Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία, σας ευχαριστώ όλους. Τελικά θα επιλέξω το Banggood και θα ζητήσω να μου το βάλουν σε κουτί (ελπίζω να μην έχω το "γνωστό" θέμα όταν έρθει Ελλάδα και πληρώσω παραπάνω).

Στο GearBest το έχει $3 λιγότερο και έχω πολλούς περισσότερους πόντους εκεί (θα το έπαιρνα πολύ φθηνότερα), αλλά δε θέλω να ρισκάρω... Θα τους ξοδέψω άλλη φορά, σε κάτι άλλο.

Αυτό είναι το τάμπλετ:

http://www.banggood.com/Teclast-X10-3G-Octa-Core-10_1-Inch-IPS-Android-5_1-Tablet-PC-p-1042379.html

νομιζω οτι ειναι τζαμπα λεφτα για τα χαρακτηριστικα του ,καλυτερα να πας σε 8 ιντσες με πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα

eixa deka ιντσεσ κα ι δε ν αξιζουν σε αυτα τα λευτα καλυτερα 8

Edited by aitos

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πιο ειναι πιο γρηγορο και ποσες ημερες κανει να ερθει αγοραζοντας κινητο απο Gearbest η Banngood EU Waregouse η πιο αλλο εχετε να προτεινετε που να εχει καπως μεγαλη ποικιλια κινητων android αλλα στην ευρωπαικη αποθηκη του για να μην περιμενω ενα μηνα να ερθει απο Κινα

Πιο ειναι πιο γρηγορο και ποσες ημερες κανει να ερθει αγοραζοντας κινητο απο Gearbest η Banngood EU Waregouse η πιο αλλο εχετε να προτεινετε που να εχει καπως μεγαλη ποικιλια κινητων android αλλα στην ευρωπαικη αποθηκη του για να μην περιμενω ενα μηνα να ερθει απο Κινα

κοιταξε και το honorbuy την ευρωπαικη αποθηκη

Έχω αγοράσει 2 φορές από vickmall κινητά. Τώρα θέλω ένα τρίτο και σκέφτομαι και το gearbest που έχω πάρει αρκετά φθηνά πράγματα και ήταν οι σε όλα. Το θέμα είναι το after sales αν χρειαστεί. Τι λέτε; Βέβαια υπάρχει και ο yeso που έχω διαβάσει καλά πράγματα.

Στάλθηκε από το LG-V490 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί να ρισκάρεις;

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Έχω αγοράσει 2 φορές από vickmall κινητά. Τώρα θέλω ένα τρίτο και σκέφτομαι και το gearbest που έχω πάρει αρκετά φθηνά πράγματα και ήταν οι σε όλα. Το θέμα είναι το after sales αν χρειαστεί. Τι λέτε; Βέβαια υπάρχει και ο yeso που έχω διαβάσει καλά πράγματα.

Στάλθηκε από το LG-V490 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Vickmall παντα,για κινητα μονο απο εκει

Μιας και δεν μπορώ να βρω πλέον το thread του Everbuying (γιατί άραγε; ) ας πω εδώ μία καλή κουβέντα.

Είχα προπαραγγείλει το HomTom HT3 Pro.

Μου το απέστειλαν -δυστυχώς- με Belgian Post και το πακέτο δυστυχώς χάθηκε.

Με τη συμπλήρωση δύο μηνών από την αποστολή και μετά από σύντομη διαδικασία, μου απέστειλαν καινούργιο τηλέφωνο με NL Post αυτή τη φορά, το οποίο παρέλαβα σήμερα αρτιμελές μετά από 20 ημέρες.

Τέλος καλό, όλα καλά...

Μιας και δεν μπορώ να βρω πλέον το thread του Everbuying (γιατί άραγε; )

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση από τον Admin ισχύει για όλα τα topic των κινέζικων καταστημάτων. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Παιδιά θελω να πάρω ένα doogee να παραγγείλω από εδώ μπορώ? Θα έχω κανένα θέμα? Έχει παραγγείλει κάνεις?

http://www.pompmall.com/doogee-x5.html

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Αυτή η βλακεία μου κατέβασε ένα αρχείο μόλις το πάτησα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση από τον Admin ισχύει για όλα τα topic των κινέζικων καταστημάτων. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση.

Ευχαριστώ!

Παρήγγειλα μία action camera στο Gearbest και κάτι αξεσουάρ γι'αυτήν, περιμένω 3 ημέρες και δεν βλέπω κίνηση ενώ έγραφαν in stock.

Απαντάνε ότι έχουν έλλειψη ( το κλασικό ντάξει ) στο χρώμα που ζήτησα και αν είναι να αλλάξω ή να περιμένω 2 εβδομάδες, ζήτησα σήμερα το πρωί αλλαγή στο χρώμα και είπαν οκ.

Βλέπω τώρα το απόγευμα mail ότι έστειλαν τα πάντα εκτός από την κάμερα, δηλαδή πραγματικά αυτό το site εκεί που λες μπας και φτιάξανε και βάλαν μυαλό σου αποδεικνύουν το αντίθετο αμέσως. Tώρα θα μου έρθει η θήκη και οι βάσεις για την κάμερα και θα παριστάνω ότι τραβάω :D

Ο μόνος λόγος που ξαναπήρα από εκεί ήταν γιατί είχα λεφτά στο wallet

Tην πάτησα και εγώ, ενώ μέχρι τώρα ήμουν πολύ ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο μαγαζί...:cry:

Ενώ το redmi note 3 pro το παρέλαβα σε 14 μέρες με nl post από κει, για κάτι handsfree bluetooth κ ένα smartwatch που παρήγγειλα πριν από 13 μέρες, δεν υπάρχει καμία κίνηση στο tracking number με CZ POST (!!!!!!:worry: :worry:!!!!!!), της οποίας μεταφορικής εταιρείας το Tracking Number που μου έστειλαν, δείχνει ότι είναι παραδομένο από τον Μάϊο του 2015 κάπου στην κινεζοχώρα...:lol:

Παραδόθηκα λοιπόν και εγώ και περιμένω :lol: :lol:, αφού μου έγραψαν να μην ανησυχώ και όταν φτάσει στην Ελλάδα το πακέτο, τότε θα εμφανιστούν πληροφορίες κίνησης....:blink:

Ευτυχώς που είναι φτηνο-πράματα....:D

Τουλάχιστον εσένα σου έστειλαν το smartwatch μαζί με τα handsfree, εμένα είπαν να τα χωρίσουν χωρίς λόγο ( μιας και άλλαξα χρώμα ) και χωρίς να με ρωτήσουν :D

Tην πάτησα και εγώ, ενώ μέχρι τώρα ήμουν πολύ ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο μαγαζί...:cry:

Ενώ το redmi note 3 pro το παρέλαβα σε 14 μέρες με nl post από κει, για κάτι handsfree bluetooth κ ένα smartwatch που παρήγγειλα πριν από 13 μέρες, δεν υπάρχει καμία κίνηση στο tracking number με CZ POST (!!!!!!:worry: :worry:!!!!!!), της οποίας μεταφορικής εταιρείας το Tracking Number που μου έστειλαν, δείχνει ότι είναι παραδομένο από τον Μάϊο του 2015 κάπου στην κινεζοχώρα...:lol:

Παραδόθηκα λοιπόν και εγώ και περιμένω :lol: :lol:, αφού μου έγραψαν να μην ανησυχώ και όταν φτάσει στην Ελλάδα το πακέτο, τότε θα εμφανιστούν πληροφορίες κίνησης....:blink:

Ευτυχώς που είναι φτηνο-πράματα....:D

Εχω το ιδιο προβλημα απο το ιδιο μαγαζι. Προφανως βεβαια φταιει η CZ, οποτε στην επομενη αγορα θα τους ζητησω να μην την χρησιμοποιησουν.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Παρήγγειλα μία action camera στο Gearbest και κάτι αξεσουάρ γι'αυτήν, περιμένω 3 ημέρες και δεν βλέπω κίνηση ενώ έγραφαν in stock.

Απαντάνε ότι έχουν έλλειψη ( το κλασικό ντάξει ) στο χρώμα που ζήτησα και αν είναι να αλλάξω ή να περιμένω 2 εβδομάδες, ζήτησα σήμερα το πρωί αλλαγή στο χρώμα και είπαν οκ.

Βλέπω τώρα το απόγευμα mail ότι έστειλαν τα πάντα εκτός από την κάμερα, δηλαδή πραγματικά αυτό το site εκεί που λες μπας και φτιάξανε και βάλαν μυαλό σου αποδεικνύουν το αντίθετο αμέσως. Tώρα θα μου έρθει η θήκη και οι βάσεις για την κάμερα και θα παριστάνω ότι τραβάω :D

Ο μόνος λόγος που ξαναπήρα από εκεί ήταν γιατί είχα λεφτά στο wallet

Τι να πω εγώ... Πριν 2 εβδομάδες, ρώτησα γιατί δεν έχει φύγει ακόμα η παραγγελία ενώ φαίνονται όλα διαθέσιμα. Μου λένε 2 από τα 6 πράγματα είναι out of stock και θα περιμένεις 3 εβδομάδες ακόμα. Πριν προλάβω να απαντήσω, μου τα έστειλαν όλα εκτός από τα 2 πράγματα που δεν είχαν!! :mad:

Το ωραίο είναι ότι 1 εβδομάδα μετά, τα 2 πράγματα ήταν και πάλι σε stock! Τώρα θα πρέπει να πληρώσω κι άλλο Tracking number, να μου τα στείλουν ξανά, αλλά θα περιμένω να πάρω κι άλλα πράγματα. Έχω $30 σε πόντους. :rolleyes:

Εχω το ιδιο προβλημα απο το ιδιο μαγαζι. Προφανως βεβαια φταιει η CZ, οποτε στην επομενη αγορα θα τους ζητησω να μην την χρησιμοποιησουν.

Μετά από 14 μέρες, όσο έκανε δηλαδή να μου ρθει μια άλλη παραγγελία από Gearbest με NL Post, εμφανίστηκε στο tracking των ΕΛΤΑ πακέτο που στείλανε με CZ POST.

Μόλις πάτησε δηλαδή στην CZECH Republic.... :cry: :lol:

Είχαν δίκιο πάντως από το Gearbest που μου έλεγαν ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστούν πληροφορίες στο tracking και να μην ανησυχώ.... :lol: :lol:

Τους βγάζω το καπέλο... :rotfl: :rotfl:

Edited by demakhs

Τι να πω εγώ... Πριν 2 εβδομάδες, ρώτησα γιατί δεν έχει φύγει ακόμα η παραγγελία ενώ φαίνονται όλα διαθέσιμα. Μου λένε 2 από τα 6 πράγματα είναι out of stock και θα περιμένεις 3 εβδομάδες ακόμα. Πριν προλάβω να απαντήσω, μου τα έστειλαν όλα εκτός από τα 2 πράγματα που δεν είχαν!! :mad:

Το ωραίο είναι ότι 1 εβδομάδα μετά, τα 2 πράγματα ήταν και πάλι σε stock! Τώρα θα πρέπει να πληρώσω κι άλλο Tracking number, να μου τα στείλουν ξανά, αλλά θα περιμένω να πάρω κι άλλα πράγματα. Έχω $30 σε πόντους. :rolleyes:

Όλος τυχαίος σήμερα υπήρχε στοκ της action cam που ζήτησα στο αρχικό χρώμα που είχα διαλέξει και το έστειλαν με tracking number κανονικά χωρίς να πληρώσω ξανά.

Άρα έστειλαν με διαφορά 1 ημέρας τα πράγματα ξεχωρίστα....άντε να καταλάβεις γιατί.

Όλος τυχαίος σήμερα υπήρχε στοκ της action cam που ζήτησα στο αρχικό χρώμα που είχα διαλέξει και το έστειλαν με tracking number κανονικά χωρίς να πληρώσω ξανά.

Άρα έστειλαν με διαφορά 1 ημέρας τα πράγματα ξεχωρίστα....άντε να καταλάβεις γιατί.

Μάλλον δεν ήξεραν πότε ακριβώς θα παραλάβουν. Μου έτυχε και εμένα και δεν πλήρωσα ξανά για αριθμό, εν αντιθέσει με το banggood, το οποίο δεν είχε κάτι από την παραγγελία μου και το έστειλε μετά αλλά άνευ αριθμού ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Παιδιά μια ερώτηση στα γρήγορα:

Από vickmall με πειραιώς prepaid και Paypal μπορώ να κάνω αγορά η δε θα μ'αφήσει λόγω cc;

Ρωτάω για να μη τη φορτώσω άδικα. Αλλιώς Revolut αλλά από Παρασκευή.

τα νήματα των κινέζικων καταστημάτων που πήγαν; μεταφέρθηκαν ή διαγράφηκαν;

Γίνεται αναβάθμιση του φόρουμ ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Τι γίνεται με το gearbest; Κάτι κινητά που με ενδιαφέρουν έχουν ανέβει 60 δολλάρια πάνω σε μερικές μέρες.

Τι γίνεται με το gearbest; Κάτι κινητά που με ενδιαφέρουν έχουν ανέβει 60 δολλάρια πάνω σε μερικές μέρες.

Τα κανει κατι τετοια, μη δινεις σημασια. Η επανερχεσε μετα απο λιγο, Η κανεις εκκαθάρισή στα κουκις σου, η δοκιμασε χωρις να εχεις κανει λοτζιν.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.