tigreos Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Έχω κάνει παρα πολλές αγορές απο εκεί και πάντα μου έστελναν μαιλ και στην αγορά αλλά και μετα με το tracking number κ.τ.λ. Για δες μήπως το μαιλ σου που έχεις δηλωμένο στην σελίδα τούς είναι λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 (edited) Εχω μαζεψει πολλους ποντους απο Gearbest , γυρω στα 22 δολλαρια . http://i.imgur.com/EnB38zH.png Παω να κανω μια παραγγελια και δεν βρισκω πουθενα επιλογη να τους χρησιμοποιησω. http://i.imgur.com/J8IJKcf.png Σκοπευω να πληρωσω με paypal. Καποιος που να ξερει ? Ευχαριστω Edited June 22, 2016 by snapy13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Το προχωράς κιαλλο.. Στο τελευταίο σταδιο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Το προχωράς κιαλλο.. Στο τελευταίο σταδιο Ναι , ετσι ειναι , μολις μου το ειπαν κι απο το τσατ . Σ ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Επέλεξε αποστολή με NL POST από το Gearbest. Σε 14 μέρες θα παραλάβεις....;) Σε μία παραγγελία που ξέχασα να επιλεξω NL POST, το στειλαν με cz post και δεν ξέρω πού (κ εάν) θα προσγειωθεί...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Ναι , ετσι ειναι , μολις μου το ειπαν κι απο το τσατ . Σ ευχαριστω φιλε μου Γιωργο εχω παραγγειλει και εγω τον Δεινοσαυρο και τον περιμενω! Το τηλεφωνο κενταει. Αντε να μπεις και συ στην παρεα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 για το minideal.net τι άποψη υπάρχει? έχει καλές τιμές αποτι βλέπω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 για το minideal.net τι άποψη υπάρχει? έχει καλές τιμές αποτι βλέπω!! απο minideal πριν 3 μηνες πηρα το κινητο μου απο την ευρωπαικη αποθηκη του και τωρα περιμενω απο τις 9/6/16 αλλο ενα.μεχρι τωρα ολα οκ καλη συσκευασια καλα ολα,τωρα για νεα θα σου πω οταν μου ερθει και το αλλο. για geekbuying.com τι λετε?βρηκα ενα onda tablet σε κλαη τιμη.τι γνωμη εχουμε για το site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 από geek buying έχω παραγγείλει ένα xiaomi router πριν κάνα χρόνο και διάφορα άλλα μικροπραγματα αργότερα. πολύ γρήγορο shipping(σε 12 μέρες ήρθε το router, με 2 ΣΚ μέσα) και καλές συσκευασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 γνωρίζετε κάτι για το vickmall; Έχω παραγγείλει από τις 17 του μηνός και πρώτη φορά τώρα δεν μου έχουν στείλει μήνυμα πως το δέμα έφυγε. Πάντα μου έστελναν μέσα σε 2 ημέρες.. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 γνωρίζετε κάτι για το vickmall; Έχω παραγγείλει από τις 17 του μηνός και πρώτη φορά τώρα δεν μου έχουν στείλει μήνυμα πως το δέμα έφυγε. Πάντα μου έστελναν μέσα σε 2 ημέρες.. Μην ανησυχείς, απλώς "Κινεζοποιήθηκε" και αυτό, μπορεί να μην το είχε σε στόκ, το κάνει τώρα τελευταία ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 γνωρίζετε κάτι για το vickmall; Έχω παραγγείλει από τις 17 του μηνός και πρώτη φορά τώρα δεν μου έχουν στείλει μήνυμα πως το δέμα έφυγε. Πάντα μου έστελναν μέσα σε 2 ημέρες.. Και εγώ 16 κ έφυγε τελικά σήμερα. Ρϊξε κανά μήνυμα στο thread τους :) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 γνωρίζετε κάτι για το vickmall; Έχω παραγγείλει από τις 17 του μηνός και πρώτη φορά τώρα δεν μου έχουν στείλει μήνυμα πως το δέμα έφυγε. Πάντα μου έστελναν μέσα σε 2 ημέρες.. εγω παραγγειλα στις 20 και το εστειλαν χθες,οποτε λογικα ισως να μην εχουν στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 To έστειλαν μετά από 2 ημέρες και δεν έχουν στοκ? :blink: :wacko: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 To έστειλαν μετά από 2 ημέρες και δεν έχουν στοκ? :blink: :wacko: :blink: Το δικο σου εννοουσα,οταν εχουν σε 2 μερες το κινητο φευγει απο την εταιρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καλημερα παιδες. Επιτελους μετα απο 11 μερες (η παραγγελια εγινε στις 13/06) εγινε το shipment και του κινητου (Vernee Thor) απο Everbuying. Το αστειο ειναι οτι ειχα παραγγειλει και μια θηκη με διαφορετικη παραγγελια η οποια εφυγε 15/6 αλλα με αλλο post σε σχεση με το κινητο!!! Η μεν θηκη εφυγε με το http://www.sky56.cn/ ενω το κινητο με το κλασσικο http://www.postnl.post/ . Γιατι να τα εστειλαν με διαφορετικη υπηρεσια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Γιωργο εχω παραγγειλει και εγω τον Δεινοσαυρο και τον περιμενω! Το τηλεφωνο κενταει. Αντε να μπεις και συ στην παρεα! Γεια σου Βαγγελη , το ειχα δει οτι το παραγγειλες ( δεν εχεις αφησει κινητο ρε μπαγασα !!! ) Τελικα το μετανιωσα για τον δεινοσαυρο, μαλλον θα παω στο redmi note 3 pro και θα δωσω το δικο μου το lenovo k3 note στην συζυγο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Γεια σου Βαγγελη , το ειχα δει οτι το παραγγειλες ( δεν εχεις αφησει κινητο ρε μπαγασα !!! ) Τελικα το μετανιωσα για τον δεινοσαυρο, μαλλον θα παω στο redmi note 3 pro και θα δωσω το δικο μου το lenovo k3 note στην συζυγο . Δες και αυτό, στα ίδια λεφτά από το ίδιο μαγαζί. Από τα Xiaomi κι άλλα επώνυμα, λείπει 1 συχνότητα από το 4G (η 800). Περίμενε όμως να πάρεις πρώτα τα λεφτά σου πίσω και μετά παράγγειλε άλλο. Γιατί οι υπάλληλοι του Gear-worst μερικές φορές δεν καταλαβαίνουν, λες και τους μιλάς "Κινέζικα" ένα πράγμα. :lol: Υ.Γ. Μιας και λέμε για το Gear-worst, άνοιξα το chat και μπήκε η Susanna σχεδόν αμέσως (θαύμα)! Τη ρωτάω για ένα τάμπλετ, αν έχει προεγκατεστημένο το Play Store, μετά από 5 λεπτά μου απαντάει "Android OS Multilanguage supported"! :lol: Καλά Χριστούγεννα ήθελα να της απαντήσω, να την μπερδέψω περισσότερο. :p Της λέω ξανά, εγώ ρώτησα αν έχει το Google Play και μου απαντάει Google Play=Supported. Ναι, χαίρω πολύ. Τελικά θα το πάρω από το Banggood το τάμπλετ, που τα έχει όλα ξεκάθαρα, γιατί με τους "επιστήμονες" του Gear-worst δε βγάζεις άκρη... Συν την άθλια συσκευασία που κάνουν και θα παραλάβω κάνα σπασμένο τάμπλετ... :down: Edited June 24, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δες και αυτό, στα ίδια λεφτά από το ίδιο μαγαζί. ..................... Υ.Γ. Μιας και λέμε για το Gear-worst, ............ Συν την άθλια συσκευασία που κάνουν και θα παραλάβω κάνα σπασμένο τάμπλετ... :down: Για το Θωρ που αναφερεις εχω να πω τα καλυτερα! Κατα συμπτωση μαλιστα σημερα παρελαβα ενα απο το Γκιαρ και η συσκευασια του ειναι αθλια. Μαλλον προσπαθει να μιμηθει σε αυτο το Εβερ, το οποιο ειναι μακραν ο πρωταθλητης της χαλια συσκευασιας. Κραχτε τους παιδια οσο μπορειτε σε αυτο το θεμα . Ειναι απαραδεκτοι με κεφαλαια!!!!:X Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Για το Θωρ που αναφερεις εχω να πω τα καλυτερα! Κατα συμπτωση μαλιστα σημερα παρελαβα ενα απο το Γκιαρ και η συσκευασια του ειναι αθλια. Μαλλον προσπαθει να μιμηθει σε αυτο το Εβερ, το οποιο ειναι μακραν ο πρωταθλητης της χαλια συσκευασιας. Κραχτε τους παιδια οσο μπορειτε σε αυτο το θεμα . Ειναι απαραδεκτοι με κεφαλαια!!!!:X Αυτα που λετε για το εβερ και την ποιοτητα συσκευασιας του με αγχωνουν. Ειναι στο δρομο το Θωρ απο εβερ και το περιμενω αλλα μηπως πρεπει να αρχισω να ανησυχω για το αν θα φτασει σωο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 To Everbuying, το GearBest και το Dealsmachine πρέπει να είναι το ίδιο μαγαζί! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Από Everbuying πήρα και εγώ το Thor (προπαραγγελία). "Συσκευασία" ανύπαρκτη (ένα πλαστικό σακουλάκι) αλλά ο Thor έχει το Mjolnir και δε μασάει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Αυτα που λετε για το εβερ και την ποιοτητα συσκευασιας του με αγχωνουν. Ειναι στο δρομο το Θωρ απο εβερ και το περιμενω αλλα μηπως πρεπει να αρχισω να ανησυχω για το αν θα φτασει σωο? Η.... συσκευασια τους, ειναι απλα μια σακουλα σουπερ μαρκετ! Προσφατα επεστρεψα ενα Κ4000 προ στο Εβερ, γιατι ειχε παρει νερα και ειχαν ολα καταστραφει. Εχω ομως παρει και πολλα, οπως σημερα τον Θωρ που ηταν μια χαρα! Οποτε μην αγχωνεσε, τουλαχιστον πριν παραλαβεις. Και το κυριωτερο, ανμποξινγκ μονο με καμερα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Η.... συσκευασια τους, ειναι απλα μια σακουλα σουπερ μαρκετ! Προσφατα επεστρεψα ενα Κ4000 προ στο Εβερ, γιατι ειχε παρει νερα και ειχαν ολα καταστραφει. Εχω ομως παρει και πολλα, οπως σημερα τον Θωρ που ηταν μια χαρα! Οποτε μην αγχωνεσε, τουλαχιστον πριν παραλαβεις. Και το κυριωτερο, ανμποξινγκ μονο με καμερα. Δεν το εχω κανει ποτε αυτο αλλα τελικα μαλλον ετσι θα πρεπει να γινει αυτη τη φορα. Thnx φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts