Barlost Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλημέρα παιδιά από το fastcardtech έχει αγορά κανενας? Είναι αξιόπιστο?αυτό που με προβλημάτισε ειναι ότι στέλνει με dhl αυτό σημαίνει κ τελωνείο? αν θελεις να παρεις επωνυμο απο αυτους να ξερεις οτι κατα 90% θα ειναι ανακατασκευασμενο ή μεταχειρισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλημέρα παιδιά από το fastcardtech έχει αγορά κανενας? Είναι αξιόπιστο?αυτό που με προβλημάτισε ειναι ότι στέλνει με dhl αυτό σημαίνει κ τελωνείο? Διάβασε μερικά ποστ πιο πίσω ή κάνε ένα search στο νημα, εχει search button πανω δεξια. Εχουν ειπωθεί προσφατα ευχαριστες και δυσαρεστες εμπειριες για το εν λόγω κατάστημα. Επίσης, dhl=τελωνείο. Ευχαριστώ πολύ αν dhl =τελωνείο άκυρο απο εμένα το εν λόγο μαγαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Σε ολα τα μαγαζιά DHL=τελωνειο. Από 25/12 έχω παραγγείλει κάτι πράγματα απο banggood και ακόμα είναι στο processing. Αν δεν έχουν ένα αντικείμενο περιμενουν να έρθει για να τα στείλουν; Γιατί τον προηγούμενο μήνα που πήρα 4 πράγματα, έφυγαν όλα ξεχωριστα μεταξύ τους. Ούτε το gearbest τέτοια φάση, από το οποίο πήρα ένα Xiaomi Wi-Fi amplifier που το έβγαλε σε προσφορά και έφυγε την ίδια μέρα Edited January 6, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Σε ολα τα μαγαζιά DHL=τελωνειο. Από 25/12 έχω παραγγείλει κάτι πράγματα απο banggood και ακόμα είναι στο processing. Αν δεν έχουν ένα αντικείμενο περιμενουν να έρθει για να τα στείλουν; Γιατί τον προηγούμενο μήνα που πήρα 4 πράγματα, έφυγαν όλα ξεχωριστα μεταξύ τους. Ούτε το gearbest τέτοια φάση, από το οποίο πήρα ένα Xiaomi Wi-Fi amplifier που το έβγαλε σε προσφορά και έφυγε την ίδια μέρα Εγώ φιλέ πηρα ένα χιαομι μι4 υποτίθεται από την ευρωπαϊκή αποθήκη τους κ τελικά ερχετε μέσω Κίνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ευχαριστώ πολύ αν dhl =τελωνείο άκυρο απο εμένα το εν λόγο μαγαζι Έχει και τα υπόλοιπα ταχυδρομεία ( sg κτλπ ), δεν στέλνει μόνο με dhl. Κατά την δική μου γνώμη, είναι μια χαρούλα το κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Παιδια με ρωτατε ξανα και ξανα με pm,τα κατστηματα τα οποια αυτην την στιγμη ειναι απο τα πλεον αξοιοπιστα,ειδικα στο κομματι του after sale,δυστηχως ειναι ελαχιστα,μετρημενα στα μισα δαχτυλα του ενος χεριου.Τα ξερετε νομιζω,οποτε μην κανω και promotion...... Κατα τα αλλα,τα υπολοιπα,ολοι πανω κατω τα ιδια πραματα κανουν-λενε,λες και το εχουν copy-paste,ετοιμες απαντησεις,τις πιο πολλες φορες αοριστες χωρις καποι σοβαρο περιεχομενο,αερολογιες δλδ για να κερδισουν χρονο.Και ειδικα εαν δεν εχεις καποια χειροπιαστη αποδειξη οτι το προιον ειναι προβληματικο(για λεμε παντα γαι videos)καλα ξεμπερδεματα. Για να μην τωρα στο κομματι των αποστολων,μεχρι να πουλησουν ειναι,μετα μετρας μερες.....και μερες.....και μερες μεχρι να τους καπνιση να το στειλουν. Και καποιοι φιλοι εδω που βλεπω,παιδια για να προτεινετε καποιο καταστημα τσεκαρετε τους πρωτα σε ολα τα επιπεδα,να εχετε και καποιο ογκο αγορων απο το εκαστοτε καταστημα,και δεν μιλαω για πραματα των 5-10$,μην καψουμε και κανα Χρηστιανο.:) Οποτε παντα αγορα με paypal,μα παντα...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Επί την ευκαιρία, σήμερα μάλλον στο fastcardtech πρέπει να πήραν ορό της αλήθειας. Σε επικοινωνία μαζί τους με ενημέρωσαν ότι τα LG που πουλάνε, εκτός ορισμένων εξαιρέσεων, είναι δείγματα από μαγαζιά, οπότε όπως χαρακτηριστικα είπαν είναι "like new". Fair enough, αλλά όταν είχα ξαναρωτησει πριν κάνω την αγορα είχαν ξεχάσει να αναφέρουν το like. Άντε τώρα να βγάλω άκρη. Edited January 6, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Παίδες μια βοήθεια με το gearbest! Παραγγελία από 12/11 την στείλανε στις 14/11 και ακόμα δεν φάνηκε. Δυστυχώς δεν έχω tracking number και τους είπα ότι την περιμένω ακόμα αλλά μου λένε ότι λόγω φόρτου εργασίας θα πρέπει να περιμένω 3 μήνες από την αποστολή δηλαδή μέχρι 14 Φλεβάρη και μετά "το συζητάμε". Και ότι άλλα καταστήματα ζητάνε να περιμένεις 180 μέρες και ότι αυτοί σαν Gearbest έχουν "good will" γι' αυτό μου ζητάνε να περιμένω μόνο 3 μήνες. Καμιά συμβουλή πως να χειριστώ την κατάσταση, εκτός από το να περιμένω μέχρι 14 Φλεβάρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wiowia Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 αν θελεις να παρεις επωνυμο απο αυτους να ξερεις οτι κατα 90% θα ειναι ανακατασκευασμενο ή μεταχειρισμενο. Αυτό το στηρίζεις κάπου ή το λες επειδή έχουν πολύ φθηνές τιμές για να είναι όλα καλά??Δεν έχω παραγγείλει από αυτούς γιατί και εγώ τους ψιλό φοβάμαι αλλά για 3 κινητά που ρώτησα αρκετά επίμονα μου είπαν πως είναι καινούργια τα m8,g3 και το note 3 ανακατασκευή.. Επίσης στέλνουν και με ταχυδρομείο(HK,NL,SG) όπως εξάλλου όλα τα μαγαζια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλησπέρα.Υπάρχει πρόβλημα με την paypal στο vickmall?Την "περνάει" κανονικά ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αυτό το στηρίζεις κάπου ή το λες επειδή έχουν πολύ φθηνές τιμές για να είναι όλα καλά??Δεν έχω παραγγείλει από αυτούς γιατί και εγώ τους ψιλό φοβάμαι αλλά για 3 κινητά που ρώτησα αρκετά επίμονα μου είπαν πως είναι καινούργια τα m8,g3 και το note 3 ανακατασκευή.. Επίσης στέλνουν και με ταχυδρομείο(HK,NL,SG) όπως εξάλλου όλα τα μαγαζια.. Το λεω, γιατι ξερω τι παιζει με αυτο το καταστημα. Παιρνουν μεταχειρισμενα, ή ανακατασκευαζουν μερικα σε βολικες τιμες. Καινουργια παντως δεν τα λες. ----- προσθήκη μηνύματος 200 Q μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίδες μια βοήθεια με το gearbest! Παραγγελία από 12/11 την στείλανε στις 14/11 και ακόμα δεν φάνηκε. Δυστυχώς δεν έχω tracking number και τους είπα ότι την περιμένω ακόμα αλλά μου λένε ότι λόγω φόρτου εργασίας θα πρέπει να περιμένω 3 μήνες από την αποστολή δηλαδή μέχρι 14 Φλεβάρη και μετά "το συζητάμε". Και ότι άλλα καταστήματα ζητάνε να περιμένεις 180 μέρες και ότι αυτοί σαν Gearbest έχουν "good will" γι' αυτό μου ζητάνε να περιμένω μόνο 3 μήνες. Καμιά συμβουλή πως να χειριστώ την κατάσταση, εκτός από το να περιμένω μέχρι 14 Φλεβάρη; Να μην επερνες απο αυτο το καταστημα, τοσα αρνητικα εχουν γραφτει. Δεν κοιταξες το θεμα τους να δεις τι γραφουν; Τωρα το μονο που μενει να κανεις διενεξη για να παρεις τα λεφτα σου πισω απο το paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wiowia Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Το λεω, γιατι ξερω τι παιζει με αυτο το καταστημα. Παιρνουν μεταχειρισμενα, ή ανακατασκευαζουν μερικα σε βολικες τιμες. Καινουργια παντως δεν τα λες. Πάλι όμως δεν λες που το στηρίζει αυτό.. Υπάρχει μέλος το οποίο ανέλαβε καινούργιο κινητό από το συγκεκριμένο site και μέλος το οποίο παρέλαβε (μάλλον) refurbished(ή μεταχειρισμενο), αντί για καινούργιο.. Edited January 7, 2016 by wiowia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το λεω, γιατι ξερω τι παιζει με αυτο το καταστημα. Παιρνουν μεταχειρισμενα, ή ανακατασκευαζουν μερικα σε βολικες τιμες. Καινουργια παντως δεν τα λες. ----- προσθήκη μηνύματος 200 Q μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να μην επερνες απο αυτο το καταστημα, τοσα αρνητικα εχουν γραφτει. Δεν κοιταξες το θεμα τους να δεις τι γραφουν; Τωρα το μονο που μενει να κανεις διενεξη για να παρεις τα λεφτα σου πισω απο το paypal Τον Νοέμβρη που παρήγγειλα δυστυχώς δεν το είχα ψάξει και την πάτησα! Εννοείται ότι με το που είδα τι γίνεται στο νήμα του καταστήματος το έβαλα σε black list. Το θέμα μου τώρα είναι ότι ήδη έχω κάνει την παραγγελία που δεν φαίνεται να έρθει. Γι΄αυτό ρωτάω για κάποια συμβουλή. Να περιμένω όντως να παρέλθει το 3μηνο που μου είπαν από την αποστολή , δηλαδή μέχρι 14 Φλεβάρη; Ή το κυνηγήσω από πιο πριν και αν δεν συνεργαστούν να κάνω κανα dispute στο paypal; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihiss Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο, το Gearbest έστειλε την παραγγελία μου 1 εβδομάδα αφότου την έκανα και μάλιστα θα είχε φύγει πιο γρήγορα, αν είχαν διαθέσιμο ένα καλώδιο. :) Το κακό είναι πως ενώ πλήρωσα έξτρα για το Tracking number, μου έδωσαν ένα του τύπου Q1103446378XX. Είναι Σουηδικό ταχυδρομείο. Είναι αληθινό αυτό το πράγμα ή με κοροϊδεύουν και το πλήρωσα τσάμπα; http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php?lang=en&postal_ref_mode=0&order_no=Q1103446378XX δεν το βαζεις στο Enter Tracking #: αλλα στο Enter Order #: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το λεω, γιατι ξερω τι παιζει με αυτο το καταστημα. Παιρνουν μεταχειρισμενα, ή ανακατασκευαζουν μερικα σε βολικες τιμες. Καινουργια παντως δεν τα λες. Πάλι όμως δεν λες που το στηρίζει αυτό.. Υπάρχει μέλος το οποίο ανέλαβε καινούργιο κινητό από το συγκεκριμένο site και μέλος το οποίο παρέλαβε (μάλλον) refurbished(ή μεταχειρισμενο), αντί για καινούργιο.. Το παιδί έχει αναφέρει ότι κατά 90% μη κινέζικο επώνυμο θα είναι είτε μεταχειρισμένο είτε refurbished. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να είναι καινούργιο ή να μην το καταλάβεις καν ότι δεν είναι καινούργιο. Ανέφερε επίσης σε παλαιότερο ποστ ότι πήρε από εκεί αρκετά μη κινέζικα επώνυμα κινητά και κανένα δεν ήταν καινούργιο. Εγώ παρέλαβα κινητό που με διαβεβαίωναν ότι θα είναι 100% καινούργιο και unused. Το κινητό που παρέλαβα ΔΕΝ είναι καινούργιο, και δεν είναι μάλλον, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι καινούργιο, έχω ανεβάσει και φωτογραφίες σε παλαιότερο ποστ. Έτυχε και διαπίστωσα ότι δεν είναι καινούργιο γιατί κάποια σημάδια ήταν εμφανή. θα μπορούσα να μην το καταλάβω καν. Αν δεν είχε αποσπωμενη μπαταρία δεν θα το ειχα καταλάβει. Είχα όμως επίγνωση της αγοράς και δεν ήταν έκπληξη για μενα και στην απόφαση μου να το αγοράσω το είχα λάβει υπόψη για τα χρήματα που έδωσα. Σήμερα μου είπαν ότι τα lg g3 είναι κινητά που τα είχαν ως δείγματα σε μαγαζιά. Δεν θεωρείται καινούργιο ένα τέτοιο κινητό. Εγώ προσωπικά δεν κατηγορώ το μαγαζί, δεν έχω θέμα να αγοράσω ξανά από εκεί, αρκεί να λέει αλήθεια για το τι πουλάει. Όχι τη μια μέρα να λέει άλλα και την άλλη μέρα άλλα. Αυτό δεν είναι έντιμο και επηρεάζει την απόφαση κάποιου ώστε να αξιολογήσει σωστά αν αυτό που θα αγοράσει αξίζει τα λεφτά του. Όσον αφορά τα κινέζικα που πουλάει, αυτά το πιο πιθανό είναι να είναι καινούργια λαμβάνοντας υπόψητις εμπειρίες των μελών εδω. Η κουβέντα γίνεται για επώνυμα μη κινέζικα κινητά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wiowia Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μα και εγώ θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο θέμα με το συγκεκριμένο κατάστημα.. Η λογική λέει ότι δεν μπορεί να είναι το μόνο που έχει τόσο χαμηλές τιμές.. Γι'αυτο και ρώτησα αν έχει παραδείγματα ή αν βασίζεται και αυτός στη λογική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Μα και εγώ θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο θέμα με το συγκεκριμένο κατάστημα.. Η λογική λέει ότι δεν μπορεί να είναι το μόνο που έχει τόσο χαμηλές τιμές.. Γι'αυτο και ρώτησα αν έχει παραδείγματα ή αν βασίζεται και αυτός στη λογική.. Το στηριζω οτι στις παλιες μου αγορες απο το καταστημα οσα κινητα επωνυμα πηρα, δεν ηταν καινουργια. Ανακατασκευασμενα -μεταχειρισμενα - τα μαζεψαν απο τα σκουπιδια - Β,Γ,Δ διαλογης, οτι αλλο θελεις πεσ τα εκτος απο καινουργια. Απο την αλλη τα κινητα δουλευουν ως τωρα μια χαρα, αλλα δεν διατιθομαι να ξαναγορασω αλλα τοσα να αποδειξω στον κοσμο τι προιοντα πουλαει το καταστημα Για μενα το εβγαλα στην ακρη, αφου βρηκα και αλλες πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια. Τον Νοέμβρη που παρήγγειλα δυστυχώς δεν το είχα ψάξει και την πάτησα! Εννοείται ότι με το που είδα τι γίνεται στο νήμα του καταστήματος το έβαλα σε black list. Το θέμα μου τώρα είναι ότι ήδη έχω κάνει την παραγγελία που δεν φαίνεται να έρθει. Γι΄αυτό ρωτάω για κάποια συμβουλή. Να περιμένω όντως να παρέλθει το 3μηνο που μου είπαν από την αποστολή , δηλαδή μέχρι 14 Φλεβάρη; Ή το κυνηγήσω από πιο πριν και αν δεν συνεργαστούν να κάνω κανα dispute στο paypal; Ευχαριστώ Τους πρηζεις στα μαιλ καθε μερα για την κατασταση, και ξεκινας διαδικασιες για αποζημιωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Παίδες μια βοήθεια με το gearbest! Παραγγελία από 12/11 την στείλανε στις 14/11 και ακόμα δεν φάνηκε. Δυστυχώς δεν έχω tracking number και τους είπα ότι την περιμένω ακόμα αλλά μου λένε ότι λόγω φόρτου εργασίας θα πρέπει να περιμένω 3 μήνες από την αποστολή δηλαδή μέχρι 14 Φλεβάρη και μετά "το συζητάμε". Και ότι άλλα καταστήματα ζητάνε να περιμένεις 180 μέρες και ότι αυτοί σαν Gearbest έχουν "good will" γι' αυτό μου ζητάνε να περιμένω μόνο 3 μήνες. Καμιά συμβουλή πως να χειριστώ την κατάσταση, εκτός από το να περιμένω μέχρι 14 Φλεβάρη; Πολλά δέματα χάνονται χωρίς Tracking number (ή μπορεί να τα κλέβουν κιόλας) και συνήθως δε φταίει το κάθε κατάστημα... Εγώ από το Gearbest έχω 3 παραγγελίες και όλα καλά, τώρα στο δρόμο είναι άλλες 2 (δεν έχουν έρθει ακόμα, αλλά καλά πάνε, είναι νωρίς) και περιμένω κι ένα φθηνό κινητό που ακόμα δεν έχει βγει στην αγορά, το έχω προπαραγγειλει... Φυσικά όλα με Tracking number... Κανένα σοβαρό πρόβλημα με Gearbest. Απλά τώρα τελευταία έχει γίνει αργό, περιμένω εδώ και 1 εβδομάδα αποζημίωση 1,5€ για ένα καλώδιο που δεν είχαν και το ακύρωσα, ακόμα δεν μου την έχουν δώσει και περιμένω. Τους ρωτάω τι γίνεται και μου λένε να περιμένω λίγο ακόμα. Κάτι παίζει με το ανάλογο τμήμα τους, δεν ξέρω, κάποτε έδιναν αποζημίωση σε μερικές ώρες... Edited January 8, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Πολλά δέματα χάνονται χωρίς Tracking number (ή μπορεί να τα κλέβουν κιόλας) και συνήθως δε φταίει το κάθε κατάστημα... Εγώ από το Gearbest έχω 3 παραγγελίες και όλα καλά, τώρα στο δρόμο είναι άλλες 2 (δεν έχουν έρθει ακόμα, αλλά καλά πάνε, είναι νωρίς) και περιμένω κι ένα φθηνό κινητό που ακόμα δεν έχει βγει στην αγορά, το έχω προπαραγγειλει... Φυσικά όλα με Tracking number... Κανένα σοβαρό πρόβλημα με Gearbest. Απλά τώρα τελευταία έχει γίνει αργό, περιμένω εδώ και 1 εβδομάδα αποζημίωση 1,5€ για ένα καλώδιο που δεν είχαν και το ακύρωσα, ακόμα δεν μου την έχουν δώσει και περιμένω. Τους ρωτάω τι γίνεται και μου λένε να περιμένω λίγο ακόμα. Κάτι παίζει με το ανάλογο τμήμα τους, δεν ξέρω, κάποτε έδιναν αποζημίωση σε μερικές ώρες... Εκανες 3 παραγγελιες και θεωρεις οτι κανενα σοβαρο προβλημα απο το καταστημα; εκανα 2 και οι δυο πιστολι, βεβαια μετα απο 40 κυματα αποζημιωθηκα, αλλα δεν το λες αξιοπιστο. Σε τρελαινουν στο μπλα μπλα ατερμονη συζητηση. Να το βρασω. Ακομη και το 1.5 ευρω, αλλα σοβαρα καταστηματα σε αποζημιωνουν στο λεπτο, ειτε λεγεται 1.5, ειτε 100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Εκανες 3 παραγγελιες και θεωρεις οτι κανενα σοβαρο προβλημα απο το καταστημα; εκανα 2 και οι δυο πιστολι, βεβαια μετα απο 40 κυματα αποζημιωθηκα, αλλα δεν το λες αξιοπιστο. Σε τρελαινουν στο μπλα μπλα ατερμονη συζητηση. Να το βρασω. Ακομη και το 1.5 ευρω, αλλα σοβαρα καταστηματα σε αποζημιωνουν στο λεπτο, ειτε λεγεται 1.5, ειτε 100. Την κουβέντα τους είχαμε... Τελικά πριν λίγο μου ήρθε το email ότι πήρα αποζημίωση από το Gearbest $1,68, χωρίς να τους έχω πει τίποτα εδώ και μέρες! :lol: Μπήκε στο GB Wallet, για μελλοντική αγορά. Θα ξανά πάρω, άνετα! ;) Οι δύο παραγγελίες μου είναι καθ' οδόν και σε λίγες μέρες θα φύγει και η 6η, όταν κυκλοφορήσει το κινητό (Doogee X3)... Edited January 8, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Παίδες μια ερώτηση για το spemall ξέρει κάποιος κάτι? Έχω βρει το Letv pro x800 σε πολύ καλή τιμούλα και το σκέφτομαι να το πάρω από αυτούς (το ξέρω ότι τα μεταφορικά τα πληρώνεις αλλά επειδή μένω γερμανία και θα το πάρω με EU exrpress που έτσι κι αλλιώς την πληρώνεις οπότε δεν με ενοχλεί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOMPLA Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Μια χαρά αποspemall ταμπλέτα κι teclast πήρα με DHL στο μπαμ ήρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 καλό αυτό. σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα ναι ευχαριστημένοι όπως με όλα τα μαγαζιά. Εγώ τόσο καιρό αγόραζα απο το2c κάπου στις 7-8 αγορές και δεν είχα ποτέ θέμα κάποιοι άλλοι είχαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Την κουβέντα τους είχαμε... Τελικά πριν λίγο μου ήρθε το email ότι πήρα αποζημίωση από το Gearbest $1,68, χωρίς να τους έχω πει τίποτα εδώ και μέρες! :lol: Μπήκε στο GB Wallet, για μελλοντική αγορά. Θα ξανά πάρω, άνετα! ;) Οι δύο παραγγελίες μου είναι καθ' οδόν και σε λίγες μέρες θα φύγει και η 6η, όταν κυκλοφορήσει το κινητό (Doogee X3)... αλλο στο πορτοφολι του gearbest και αλλο στο paypal κατευθειαν. Εχει μεγαλη διαφορα ξερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 αλλο στο πορτοφολι του gearbest και αλλο στο paypal κατευθειαν. Εχει μεγαλη διαφορα ξερεις. Βασικά δεν τους ζήτησα να μου τα δώσουν στο PayPal, απλώς ζήτησα refund. Εξαρχής μου είπαν ότι θα μπουν στο GB Wallet. Δεν είπα τίποτα περισσότερο, αρκεί να μου τα έδιναν με κάποιο τρόπο... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts