nickgt7 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Μια απατη ειναι , και καλα αν χαθει το πακετο σου να σε αποζημιώσουν. Δηλαδη αν χαθει οπως εγινε σε μερικους απο εμας δεν θα μας αποζημιωσει ; ενω εχει πληρη ευθυνη το καταστημα που τα στελνει;;; Μην τρελαθουμε !! ----- προσθήκη μηνύματος 45 ετη φωτος μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι την καλυτερη σκεφτομαι να παραγγείλω το απο gearbest to xiaomi redmi note 2 prime. το εχει στην ευρωπαική αποθήκη αλλα διαβάζοντας σχολία στην σελίδα του μαγαζιου εδω στο φορουμ τρομαξα. Απιστευτες καθυστερήσεις και όλο προβλήματα. Αρα να το ξεχάσω απο εκει? πιο αξιόπιστο παραμένει το vickmall αλλα δεν εχει στοκ ευρώπη. δυστυχώς. καποιο άλλο κατάστημα? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες και τι παιζει με τα μεταφορικα, στο gearbest θα πληρωσεις και περιπου 1.7$ για tracking number. Αν απο banggood ειναι δωρεαν με tracking, τοτε μιλαμε για διαφορα τιμης 3.5$ με το κουπονι 6%, οποτε μην ψαχνεσαι και τοσο πολυ. Ειμαι της αποψης οτι για αγορές από Κίνα, ειδικά αν είναι μικρό το ποσό, δεν αξίζει να δώσεις ούτε ένα $ παραπάνω. Οπότε παρτο από gearbest να τελειώνεις. Επειδή ψωνιζω αρκετό καιρό και από τα 2, και τα 2 ειναι αξιοπιστα. Το banggood είναι πιο σοβαρό σε χρόνους αποστολής και after sales support. Τα ζυγίζεις και αποφασιζεις. Από τα αλλά μαγαζια που αναφερεις εγώ προσωπικά τα έχω ως δευτερες επιλογές οταν θέλω να ψωνισω από Κίνα εκτός και αν μιλάμε για μεγάλη διάφορα τιμής. το gearbest ειναι αξιόπιστο? διαβασα τα προβλήματα στην σελίδα τους εδω στο φόρουμ και τρομαξα. αστο καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) παιδια τι γνωμη εχετε για το antlife??εχει αγορασει κανεις σας απο εκει??απο ευρωπαικξες αποθηκες? κανενας????? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_197100.html?wid=3 παιδια εσεις τι λετε?να το παρω? Edited November 28, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 κανενας????? Πολυ ασχημες εμπειριες απο πολλους εδω.. Περασε στην κοινη ληθη, πλεον ειναι στην κοινοπραξια coolicool-efox-antelife και ειμαστε ολοι μακρια και αγαπημενοι. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 σκεφτομαι να παραγγείλω το απο gearbest to xiaomi redmi note 2 prime. το εχει στην ευρωπαική αποθήκη αλλα διαβάζοντας σχολία στην σελίδα του μαγαζιου εδω στο φορουμ τρομαξα. Απιστευτες καθυστερήσεις και όλο προβλήματα. Αρα να το ξεχάσω απο εκει? πιο αξιόπιστο παραμένει το vickmall αλλα δεν εχει στοκ ευρώπη. δυστυχώς. καποιο άλλο κατάστημα? Η Κινέζικη αποθήκη του vickmall παίζει να είναι πιο γρήγορη απο την ευρωπαική του Gearbest. Μη το σκέφτεσαι και πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Έγραψα μια πρόταση στο Vickmall, ζητώντας να συμπεριλάβει τον διαθέσιμο για εγκατάσταση εφαρμογών χώρο στα χαρακτηριστικά των κινητών του. Αν συμφωνείτε, πιστεύω θα δώσει μεγαλύτερη σημασία αν η πρόταση υποστηριχθεί από περισσότερα μέλη :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379453&page=118 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolat Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Tι γνώμη έχουμε για το everbuying; Tη χειροτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Tι γνώμη έχουμε για το everbuying; 5 παραγγελίες πάντα σφαίρα και σε καλές τιμές, μόνο σε μια δεν είχαν απόθεμα και ακύρωσα, μέχρι που ξαναεφεραν και παράγγειλα. Τους προτιμώ, αρκεί σίγουρα να υπάρχει απόθεμα . Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 παιδια το gearbest τι λεει καλη η ευρωπαικη του αποθηκη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_197100.html?wid=3 παιδια εσεις τι λετε?να το παρω? Με λίγα λεφτά ακόμα, το Everbuying έχει βάλει το Be Touch 3, για μόνο 20 ώρες ακόμα... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Με λίγα λεφτά ακόμα, το Everbuying έχει βάλει το Be Touch 3, για μόνο 20 ώρες ακόμα... :happy: δεν βλεπω τον λογο........καλυτερα χαρακτηριστικα εχει το 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThNt_5 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 παιδια το gearbest τι λεει καλη η ευρωπαικη του αποθηκη?? Μετά από 1 μήνα που έχω παραγγείλει το Redni Note 2, ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Θα το ψάξουν:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 παιδια το gearbest τι λεει καλη η ευρωπαικη του αποθηκη?? Ευρωπαικη αποθηκη απο ενα χωριο του Σενζεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Τα ίδια είχα και εγώ με ευρωπαϊκή αποθήκη από banggood! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Παραγγελια απο banggood χθες αργα το βραδυ, σημερα το πρωι (Σαββατο) εφυγε.. Δεν το ειχα για τοσο γρηγορο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ευρωπαικη αποθηκη απο ενα χωριο του Σενζεν Κάπως έτσι πρέπει να ειναι. Είναι απίστευτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Μου την σπάει που κάνεις παραγγελία και ενώ έχουν στείλει αλλα αντικείμενα και έχουν την διεύθυνσή σου ξανά ρωτάνε για επιβεβαίωση. Συνήθως γίνεται ανταλλαγή email μέχρι να σταματήσουν. Τώρα αναφέρομαι στο everbuying.. Επίτηδες το κάνουν για να κερδίσουν χρόνο γιατί δεν έχουν ετοιμοπαραδοτα προϊόντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Μου την σπάει που κάνεις παραγγελία και ενώ έχουν στείλει αλλα αντικείμενα και έχουν την διεύθυνσή σου ξανά ρωτάνε για επιβεβαίωση. Συνήθως γίνεται ανταλλαγή email μέχρι να σταματήσουν. Τώρα αναφέρομαι στο everbuying.. Επίτηδες το κάνουν για να κερδίσουν χρόνο γιατί δεν έχουν ετοιμοπαραδοτα προϊόντα? Ε καλα και εσυ τωρα το κανεις θεμα...................:lol: Γνωστο τροπαριο αυτο.Ετσι κερδιζουν καποιες μερες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Παραγγελια απο banggood χθες αργα το βραδυ, σημερα το πρωι (Σαββατο) εφυγε.. Δεν το ειχα για τοσο γρηγορο Μην τους πιστεύεις και πολύ αυτούς. Ενώ γράφουν ότι τα έχουν στείλει τα στέλνουν μετά από μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Η αληθεια ειναι οτι μια παραγγελια 3 μικροπραγματων την εσπασαν σε 3 ξεχωριστες, δεν καταλαβαινω γιατι, ηταν πολυ μικρα και εκαναν ενα μηνα να ερθουν τα δύο, ενω το αλλο δεν εχει ερθει ακομα. Αλλα ενα ταμπλετ φιλου μού ηρθε κανονικα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Η αληθεια ειναι οτι μια παραγγελια 3 μικροπραγματων την εσπασαν σε 3 ξεχωριστες, δεν καταλαβαινω γιατι, ηταν πολυ μικρα και εκαναν ενα μηνα να ερθουν τα δύο, ενω το αλλο δεν εχει ερθει ακομα. Αλλα ενα ταμπλετ φιλου μού ηρθε κανονικα.. Κάνουν κάτι τέτοια. Παραγγελία είπαν ότι έγινε shipped 9/11 αλλά στο track γράφει τα παρακάτω Departured at 2015/11/13 1:01:47 from Flytexpress Sorting Center location Electronic data received at 2015/11/8 0:57:09, Flytexpress Sorting Center Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Μου την σπάει που κάνεις παραγγελία και ενώ έχουν στείλει αλλα αντικείμενα και έχουν την διεύθυνσή σου ξανά ρωτάνε για επιβεβαίωση. Συνήθως γίνεται ανταλλαγή email μέχρι να σταματήσουν. Τώρα αναφέρομαι στο everbuying.. Επίτηδες το κάνουν για να κερδίσουν χρόνο γιατί δεν έχουν ετοιμοπαραδοτα προϊόντα? Ε καλα και εσυ τωρα το κανεις θεμα...................:lol: Γνωστο τροπαριο αυτο.Ετσι κερδιζουν καποιες μερες. Εμένα τόσα χρόνια δεν μου το έκαναν ποτέ, κοίταξε εάν η διεύθυνση που έδωσες στο κατάστημα είναι η ίδια με του paypal... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 παιδια θελω να αγορασω απο gearbest με paypal.....φυσικα δεν μου αποδεχτηκε την αγορα αλλα ειδα οτι μου ζητησε να γραψω τον αριθμοτης καρτας και ολα τα σχετικα με αυτη........θελω να ρωτησω εαν κανω το κολπο με το send money στον 2ο λογαριασμο που δεν θα εχω καρτα θα μου ζητησει παλι τα στοιχεια της καρτας ή επειδη θα εχω balance δεν θα μου το βγαλει αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 παιδια θελω να αγορασω απο gearbest με paypal.....φυσικα δεν μου αποδεχτηκε την αγορα αλλα ειδα οτι μου ζητησε να γραψω τον αριθμοτης καρτας και ολα τα σχετικα με αυτη........θελω να ρωτησω εαν κανω το κολπο με το send money στον 2ο λογαριασμο που δεν θα εχω καρτα θα μου ζητησει παλι τα στοιχεια της καρτας ή επειδη θα εχω balance δεν θα μου το βγαλει αυτο??? Εφ'όσον έχεις χρήματα στο balance του paypal δεν πρόκειται να σου ζητήσει τίποτα ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Εμένα τόσα χρόνια δεν μου το έκαναν ποτέ, κοίταξε εάν η διεύθυνση που έδωσες στο κατάστημα είναι η ίδια με του paypal... Εμενα παλι σε 17 διαφορετικες αγορες μου το εκαναν στις 2 απο αυτες,και μαλιστα στις τελευταιες,και στην μια μου ελεγαν οτι δεν ελαβαν mail απαντητικο απο εμενα......το οποιο εννοειται οτι εστειλα για πολλοστη φορα. Και εννοειται οτι εχω την ιδια διεύθυνση εδω και 15 χρονια.Τι ψαχνεις να βρεις τωρα με τα Κιναζοπουλα..........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Εφ'όσον έχεις χρήματα στο balance του paypal δεν πρόκειται να σου ζητήσει τίποτα ... σιγουρα μην φτιαξω τσαμπα 2 λογαριασμους...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts