Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες και τι παιζει με τα μεταφορικα, στο gearbest θα πληρωσεις και περιπου 1.7$ για tracking number. Αν απο banggood ειναι δωρεαν με tracking, τοτε μιλαμε για διαφορα τιμης 3.5$ με το κουπονι 6%, οποτε μην ψαχνεσαι και τοσο πολυ. Ειμαι της αποψης οτι για αγορές από Κίνα, ειδικά αν είναι μικρό το ποσό, δεν αξίζει να δώσεις ούτε ένα $ παραπάνω. Οπότε παρτο από gearbest να τελειώνεις. Επειδή ψωνιζω αρκετό καιρό και από τα 2, και τα 2 ειναι αξιοπιστα. Το banggood είναι πιο σοβαρό σε χρόνους αποστολής και after sales support. Τα ζυγίζεις και αποφασιζεις. Από τα αλλά μαγαζια που αναφερεις εγώ προσωπικά τα έχω ως δευτερες επιλογές οταν θέλω να ψωνισω από Κίνα εκτός και αν μιλάμε για μεγάλη διάφορα τιμής.

Kοίτα η αλήθεια είναι ότι ψήνομαι για gearbest και ας έχω διαβάσει τα χειρότερα. Ιδίως ότι καθυστερεί πάρα πολύ να στείλει τις αγορές. Αλλά με βολεύει γιατί EXEI όλα όσα χρειάζομαι (xiaomi mikey, Mxv S805 android tv box, xiaomi ακουστικά, no.1 d3 smartwatch, nillkin tempered glass).

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι είναι το banggood? Από 26 Οκτωβρίου περιμένω 5 παραγγελίες οπότε μόνο σοβαρό στους χρόνους αποστολής δεν το λες.

Και τι ακριβώς θέλεις να σου κάνει; να τα μεταφέρει μόνο του απο την Κίνα ως εδώ; Όταν λέμε γρήγοροι εννοούμαι στον χρόνο που κάνουν να το στείλουν. 4 Δέματα απο το GearBest ( το τελευταίο πριν λίγες ημέρες και τα υπόλοιπα 10 ημέρες τώρα ) και δεν έχουν σταλθεί ακόμα.

Kοίτα η αλήθεια είναι ότι ψήνομαι για gearbest και ας έχω διαβάσει τα χειρότερα. Ιδίως ότι καθυστερεί πάρα πολύ να στείλει τις αγορές. Αλλά με βολεύει γιατί EXEI όλα όσα χρειάζομαι (xiaomi mikey, Mxv S805 android tv box, xiaomi ακουστικά, no.1 d3 smartwatch, nillkin tempered glass).

Αρνητικά σχόλια και παράπονα θα ακούσεις για όλα τα μαγαζιά. Αν τα έχει σε στοκ, συνήθως τα στελνει σε λογικό χρόνο. Αυτό είναι που πρέπει να ρωτήσεις. Επίσης, δεδομένου ότι έχει αυτά που χρειάζεσαι σε χαμηλότερη τιμή, νομίζω αξίζει να κάνεις υπομονή να παραλάβεις λιγο αργότερα. Δες το σαν ένα κόστος που μπορεί να επωμιστεις λόγο χαμηλότερης τιμής. Πάντως όπως και να έχει, αν παραγγείλεις αυτή την περίοδο ο χρόνος παραλαβής θα είναι μεγαλύτερος του συνηθισμένου λόγω της περιόδου. Και οπωσδήποτε να τα πάρεις με tracking number.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Πράγματι το banggood δίνει πολύ γρήγορα shipped σε σχέση με άλλους.Αρκει να έχουν στοκ..Και αν δεν έχει,στέλνουν mail την επόμενη μέρα να σε ενημερώσουν.Aυτο το expected restock on ... μου μοιάζει λίγο σαν λόττο..Και κάτι που δεν έχω δει σε κανένα άλλο site είναι ότι μέχρι να κάνουν ship το προϊόν σου δίνουν την δυνατότητα μέσα απο τον λογαριασμό σου να ζητήσεις refund για διάφορους λόγους πχ είτε γιατι δεν έχουν τελικά στοκ ή γιατί δεν θες τελικά το προϊόν.Τώρα αν όντως δίνουν τόσο εύκολα refund,δεν γνωρίζω.. Edited by bbbb

Το banggood το στέλνει σε ικανοποιητικό χρόνο αλλά χρησιμοποιεί αυτή την FlytExpress που μας βγάζει το λάδι. Μια βδομάδα μετά και ακόμα το δέμα είναι Κίνα, παρόλο που έχει φύγει από τα χέρια του banggood. Δυο δέματα πρόσφατα απο εκεί, και στα δυο έγινε το ίδιο.

Πράγματι το banggood δίνει πολύ γρήγορα shipped σε σχέση με άλλους.Αρκει να έχουν στοκ..Και αν δεν έχει,στέλνουν mail την επόμενη μέρα να σε ενημερώσουν.Aυτο το expected restock on ... μου μοιάζει λίγο σαν λόττο..Και κάτι που δεν έχω δει σε κανένα άλλο site είναι ότι μέχρι να κάνουν ship το προϊόν σου δίνουν την δυνατότητα μέσα απο τον λογαριασμό σου να ζητήσεις refund για διάφορους λόγους πχ είτε γιατι δεν έχουν τελικά στοκ ή γιατί δεν θες τελικά το προϊόν.Τώρα αν όντως δίνουν τόσο εύκολα refund,δεν γνωρίζω..

Εάν δεν το έχουν στείλει σου δίνει δυνατότητα από τον λογαριασμό σου να ζητήσεις refund.

Εγώ σε μία παραγγελία κινητού που το μετάνιωσα ζήτησα refund.

Η παραγγελία ακυρώθηκε αμέσως και τα χρήματα επιστράφηκαν μετά από λίγες ημέρες.

Το banggood το στέλνει σε ικανοποιητικό χρόνο αλλά χρησιμοποιεί αυτή την FlytExpress που μας βγάζει το λάδι. Μια βδομάδα μετά και ακόμα το δέμα είναι Κίνα, παρόλο που έχει φύγει από τα χέρια του banggood. Δυο δέματα πρόσφατα απο εκεί, και στα δυο έγινε το ίδιο.

Το συγκεκριμένο γίνεται με αυτά που θα φύγουν με china post, αυτά με SG ακολουθούν κανονικά τη κλασική διαδρομή που έχει και το 4px αντίστοιχα

Nov 14, 2015

20:50Despatched to overseas (Country code: GR)

Nov 14, 2015

14:34Processed Through Sort FacilityFLYTEXPRESS-CN

Nov 13, 2015

16:23AcceptanceFLYTEXPRESS-CN

Nov 12, 2015

16:35Shipping information recievedCustomer

Παιδιά το pandawill το εμπιστεύεστε; Εχει κανονικά free shipping; ευχαριστω.

Ναι πολύ καλό έχω πάρει 2-3 κινητά... Μια χαρά.

---------------------

http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-MTK-X10-Octa-core-4G-Smartphone-p-1016829.html?utmid=35

τι ειδους αστειο ειναι αυτό ?

Flash sale για ένα κομμάτι λόγο ημερών, έχουν κι άλλα τέτοια αργότερα αλλά σιγά μη το προλάβουμε.

Για το banggood πιθανώς να φταίει η Flytexpress η κάτι γίνεται στα ΕΛΤΑ που δεν δίνουν σημασία στα Untracked δέματα.

Φυσικό είναι άλλο το συστημμένο και άλλο η απλή επιστολή ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Φυσικό είναι άλλο το συστημμένο και άλλο η απλή επιστολή ....

Μόνο να έρθουνε να μην χάσουμε τα χρήματα μας γιατί είναι με απευθείας χρεωστικη χωρίς PayPal.

Μόνο να έρθουνε να μην χάσουμε τα χρήματα μας γιατί είναι με απευθείας χρεωστικη χωρίς PayPal.

Και χωρίς track και χωρίς paypal; Σ'αρέσει το ρίσκο φίλε μου.

Και χωρίς track και χωρίς paypal; Σ'αρέσει το ρίσκο φίλε μου.

Είναι παραγγελίες μέχρι 11 ευρω και όλες μαζί πιάνουν 37 ευρώ. Άκουσα ότι το banggood είναι από τα πιο αξιόπιστα οπότε και παρήγγειλα.

Τι είναι το shippping insurance που πληρώνεις εξτρά στο gearbest? Αξίζει γιατί μου κοστίζει 2.23 ευρώ +SG Post 0,27 ευρώ.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Τι είναι το shippping insurance που πληρώνεις εξτρά στο gearbest? Αξίζει γιατί μου κοστίζει 2.23 ευρώ +SG Post 0,27 ευρώ.

Μια απατη ειναι , και καλα αν χαθει το πακετο σου να σε αποζημιώσουν. Δηλαδη αν χαθει οπως εγινε σε μερικους απο εμας δεν θα μας αποζημιωσει ; ενω εχει πληρη ευθυνη το καταστημα που τα στελνει;;;

Μην τρελαθουμε !!

----- προσθήκη μηνύματος 45 ετη φωτος μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Tι γνώμη έχουμε για το everbuying;

Οχι την καλυτερη

Είναι παραγγελίες μέχρι 11 ευρω και όλες μαζί πιάνουν 37 ευρώ. Άκουσα ότι το banggood είναι από τα πιο αξιόπιστα οπότε και παρήγγειλα.

Οκ κατανοητό, απλά όσο και αξιόπιστο να έχουμε ακούσει ότι είναι ένα κατάστημα, καλό είναι πάντα να παίρνουμε μέτρα ασφαλείας (paypal). Γιατί και στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές έχουν υπάρξει εκπλήξεις!

Ελπίζω να παραλάβεις απροβλημάτιστα.

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ένα κινέζικο κόλπο να βγάλουν κανένα έξτρα ψιλό είναι και τίποτα περισσότερο!

Πληρώνεις με paypal και σε καλύπτει, τα υπόλοιπα είναι αέρας.

Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας, οπότε θα βάλω μόνο να έχει SG Post και όλα οκ. Eν τω μεταξύ το Gearbest μου φαίνεται offline τουλάχιστον τους άφησα μήνυμα να δω εάν θα μου απαντήσουν τι έχουν σε stock για να μου το στείλουν. Το κάθε προιόν έχει διαφορετικές μέρες για shipping, φαντάζομαι ότι δεν τα στέλνει όλα μαζί ένα πακετάκι τα παιδιά!:blink:

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Οκ κατανοητό, απλά όσο και αξιόπιστο να έχουμε ακούσει ότι είναι ένα κατάστημα, καλό είναι πάντα να παίρνουμε μέτρα ασφαλείας (paypal). Γιατί και στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές έχουν υπάρξει εκπλήξεις!

Ελπίζω να παραλάβεις απροβλημάτιστα.

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ένα κινέζικο κόλπο να βγάλουν κανένα έξτρα ψιλό είναι και τίποτα περισσότερο!

Πληρώνεις με paypal και σε καλύπτει, τα υπόλοιπα είναι αέρας.

Να σε καλά. Μακάρι να παραλάβω. Για την ώρα πήγα πριν λίγο στο ταχυδρομείο και τίποτα. Η θα έρθουν όλα μαζί η δεν θα έρθει τίποτα θα δείξει.

Είμαι και επαρχία Χαλκιδική οπότε σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο και αυτό.

Edited by king2009

Ασφάλεια είναι, σε περίπτωση που δεν παραλάβεις το δέμα σου στέλνουν αμέσως άλλο χωρίς πολλές ερωτήσεις. Δεν έχει σχέση με την επιστροφή χρημάτων που ζητάς εάν δεν παραλάβεις.

Έχεις εμπειρία πάνω στο shipping insurance; Ποιο είναι τελικά το προτιμότερο ως επιλογή;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Το έκανα και εγώ με άλλο κατάστημα αλλά δεν χρειάσθηκε, οπότε δεν πιστεύω ότι αξίζει να το κάνεις εφ'όσον φυσικά έχεις πληρώσει μέσω paypal ...