Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια μια ερωτηση θελω να κανω ...ξερετε αν στο minideal επέστρεψαν απο την κινεζικη πρωτοχρονια..

Λογικα μετα τις 7 Φλεβαρη..

[color="Purple"

Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό --->

http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color]

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λογικα μετα τις 7 Φλεβαρη..

ΌΧι ακόμα, 5/2 εππιστρέφουν οι πρώτοι και στις 7/2 οι πιο γλετζέδες!

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Επειδή τα γερμανικά μου δεν με βοηθάνε, τι ξέρουμε για το eFox; Υπάρχει περίπτωση να στέλνει απο ευρωπαϊκή αποθήκη και δεν υπάρχει φόβος για αποστολές με courier;

Επειδή τα γερμανικά μου δεν με βοηθάνε, τι ξέρουμε για το eFox; Υπάρχει περίπτωση να στέλνει απο ευρωπαϊκή αποθήκη και δεν υπάρχει φόβος για αποστολές με courier;

Εγώ δεν το ξέρω, αλλά είδα πράγμα που αγόρασα από το ebay με 13 ευρώ να το πουλάει 24 και δεν ξέρω εάν έχουν και ταχυδρομικά οι Ούννοι ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Εγώ δεν το ξέρω, αλλά είδα πράγμα που αγόρασα από το ebay με 13 ευρώ να το πουλάει 24 και δεν ξέρω εάν έχουν και ταχυδρομικά οι Ούννοι ....

Ούννοι δεν πιστεύω να είναι, κάτι για Shenzhen είδα σε μια σελίδα του site.

Έχει το Cubot One στα €135 και λέω να το προτιμήσω αν μπορώ να το φέρω γρήγορα και χωρίς φόβο τελωνείου.

Έχει το Cubot One στα €135 και λέω να το προτιμήσω αν μπορώ να το φέρω γρήγορα και χωρίς φόβο τελωνείου.

Μάλλον στην Κίνα είναι, και έχει αποθήκη στην Γερμανία, οπότε θα πληρώσεις δασμούς στην Μέρκελ αντί για τον Στούρνο ...

αλλά καλύτερα να μας πεί κάποιο μέλος που ξέρει Γερμανικά !

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Κίνα είναι.

Αν και γερμανικά δε χρειάζεται μετάφραση :cool:

Efox-shop, als professionell Online China shop, bietet billigere Waren, Tablet PC, China Handy,

καλησπερα παρειγγειλα ενα κηνιτο απωδω http://www.androidforcheap.com ειναι αξιοπιστο site?εχει αγορασει κανενασ? δεν διαβασα καλα σχολια. οποιος εχει παραγγειλει ας μου πει ευχαριστω

καλησπερα παρειγγειλα ενα κηνιτο απωδω http://www.androidforcheap.com ειναι αξιοπιστο site?εχει αγορασει κανενασ? δεν διαβασα καλα σχολια. οποιος εχει παραγγειλει ας μου πει ευχαριστω

δεν διαβάζεις καλά σχόλια, ψωνίζεις και μετά ρωτάς ????

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μετα το διαβασα αφου ειχα παραγγειλει δεν ξερω απω αγορες πρωτη φορα αγορασα

ακυρωσέ την τότε και πήγαινε σε αξιόπιστο ΄΄μαγαζί΄΄ όπως t02c minideal, εξάλλου ακόμα κλειστόι είναι οι κινέζοι λόγω εορτών

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ακυρωσέ την τότε και πήγαινε σε αξιόπιστο ΄΄μαγαζί΄΄ όπως t02c minideal, εξάλλου ακόμα κλειστόι είναι οι κινέζοι λόγω εορτών

Θα προσέθετα και το geekbuying.com

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

μετα το διαβασα αφου ειχα παραγγειλει δεν ξερω απω αγορες πρωτη φορα αγορασα

Κριμα, αν μπορεις να το ακυρωσεις καλός, αν οχι....

Καλησπέρα σας.Θέλω να αγοράσω κινητό και βρήκα to NEWMAN Κ2S[/url] στο pandawill. Το ερωτημά είναι θεωρείται πλέον αξιόπιστο σιτε το pandawill..έχει παραλάβει κανείς κάποια αγορά τελευταία από κει; Το στέλνει πλέον με singpost; έχει βγάλει την εξείσ ανακοίνωση:

From now on, orders with free shipping will be delivered by TNT post, instead of Singapore Post/Deutsche Post. (exc.: Swissland/Netherland by Deutsche Post; Russia by XRU). All other services remain unchanged.

Which shipping way do you prefer? Share your experience with us and we may turn your favorite into the next free shipping

αλλά στις επιλογές αποστολή έχει:

Express Shipping Method

EMS $29.08

Airmail

Reg Airmail By China Post $0.00

Pandawill free shipping $0.00

Reg Airmail By Singapore Post $4.43

TNT Post $8.27

Deutsche Post

Deutsche Post $9.22

:worry:ευχαριστώ.

Edited by teomcl

Κίνα είναι. Αν και γερμανικά δε χρειάζεται μετάφραση :cool:

Efox-shop, als professionell Online China shop, bietet billigere Waren, Tablet PC, China Handy,

Έχουν και αποθήκη στη Γερμανία αλλα το Cubot παίρνει €30 καπέλο αν σταλεί απο εκεί. Αφήστε που δεν έχει αποστολή με courier.

Αυτό που είπε ο evansarmor, δασμούς δεν γλιτώνουμε αλλα τουλάχιστον επιλέγουμε που θα τους δώσουμε :lol:

Καλησπερα σας.Σκεφτομαι να αγορασω αυριο το συγκεκριμενο κινητο απο το http://www.pandawill.com/inew-v3-ultrathin-smartphone-50-inch-gorilla-glass-ogs-screen-mtk6582-quad-core-1gb-16gb-3g-nfc-otg-air-gesture-p84564.html μιας και το εχει σε προσφορα.Απο καποιες σελιδες που μπορεσα να διαβασω ,εχετε κανει θετικα σχολια για το κινητο αλλα εχει ενα θεμα με την μπαταρια ,περα αυτο δν εχει εμφανισει τπτ αλλο?Ποια ειναι η αποψη σας για το συγκεκριμενο σαιτ?Ειναι η πρωτη φορα π θα κανω μια τετοια αγορα και εχω μαυρα μεσανυχτα.Επισης θα χρειαστω τπτ εξτρα να πληρωσω στο τελωνειο?Αν σας ειναι ευκολο ενημερωστε με.Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Καλησπερα σας.Σκεφτομαι να αγορασω αυριο το συγκεκριμενο κινητο απο το http://www.pandawill.com/inew-v3-ultrathin-smartphone-50-inch-gorilla-glass-ogs-screen-mtk6582-quad-core-1gb-16gb-3g-nfc-otg-air-gesture-p84564.html μιας και το εχει σε προσφορα.Απο καποιες σελιδες που μπορεσα να διαβασω ,εχετε κανει θετικα σχολια για το κινητο αλλα εχει ενα θεμα με την μπαταρια ,περα αυτο δν εχει εμφανισει τπτ αλλο?Ποια ειναι η αποψη σας για το συγκεκριμενο σαιτ?Ειναι η πρωτη φορα π θα κανω μια τετοια αγορα και εχω μαυρα μεσανυχτα.Επισης θα χρειαστω τπτ εξτρα να πληρωσω στο τελωνειο?Αν σας ειναι ευκολο ενημερωστε με.Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Ενω είναι πολύ όμορφο κινητό, το ζαχάρωνα κι εγώ, δε θα το διάλεγα λόγω μπαταρίας. Είναι πολύ μικρή για ολα οσα ε'ιναι φορτωμένο το κινητό. Και επειδή εγω το σκαλίζω το κινητό, με wifi, παιχνίδια κ.α. δεν ξέρω αν θα φτάνει τη 1 μέρα. Μπορείς όμως να διαβάσεις και στο αντίστοιχο νημα.

Όσο για το panwill, οι απόψεις διχάζονται...

Οπότε θα πρότιμούσα τις πιο ''δοκιμασμένες'' λύσεις του minideal και του to2c.

Απο τα παραπάνω site γνωρίζουν και γράφουν επάνω στο δέμα οτι είναι gift και πολύ χαμηλή αξία, οπότε δε θα έχεις πρόβλημα με τελωνείο, πες τους το κιόλας με ενα mail. Προυπόθεση οτι θα το παραγγείλεις με το απλό sg post και οχι με το γρήγορο EMS.

Σκέφτομαι σοβαρά την απόκτηση αυτού του κινητού το εχω ψαξει και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μου!

Το συγκεκριμένο κατάστημα όμως είναι αξιόπιστο;Γιατι τα σχόλια που έχω διαβάσει είναι διχασμένα!

http://www.merimobiles.com/no-1-s6_p/meri7724.htm

Αλλιώς πιό κινητό θα μου προτείνατε απο το minideal στα ίδα χρηματα και specs;

Ευχαριστώ!

Σκέφτομαι σοβαρά την απόκτηση αυτού του κινητού το εχω ψαξει και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μου!

Το συγκεκριμένο κατάστημα όμως είναι αξιόπιστο;Γιατι τα σχόλια που έχω διαβάσει είναι διχασμένα!

http://www.merimobiles.com/no-1-s6_p/meri7724.htm

Αλλιώς πιό κινητό θα μου προτείνατε απο το minideal στα ίδα χρηματα και specs;

Ευχαριστώ!

Βρε αδερφέ καλό είναι το site αυτό (προσωπικά δεν είχα κανένα παράπονο, άλλοι είχαν όμως, θέμα τυχης ή ατυχίας είναι ολα), αλλά αυτή την μάρκα δεν την ξέρω, για κλώνος μου φαίνεται. Γιατί δεν πας σε καμια σοβαρή εταιρεία στα λεφτά αυτα.? πχ σε κανα lenovo a820, a830 ή zopo zp700, ή ή ή ή......................... είναι ένα σωρο, αυτά τα έφερα σαν παράδειγμα.

Όντος κλωνος είναι αλλά έχω διαβάσει αρκετά reviews και ανταποκρίνεται οπως λενε εξαιρετικα.Ωστόσο θα τα τσεκάρω και τα κινητά που πρότεινες!Ευχαριστωω...!

http://www.topitshopping.com/

γνωρίζει κανεις τίποτα γιαυτο το site αξίζει?

Μείνε μακριά. Δεν υπάρχουν τέτοιες τιμές. "Βρομάει" απατεωνιά από χιλιόμετρα.

Ο τύπος έχει αντιγράψει με κάποιο τρόπο το Focalprice.com Είναι 100% ίδιο το site