kaspanos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 οχι απαραιτητα.. To ZOPO ZP980 Upgraded χρειάζεται "root"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Έχω αυτο το track RF164330838SG μου λέει ότι έφτασε αλλά στα ελτα δεν το βγάζει πότε θα το έχω; αν δεν το δειχνει ουτε αυριο παρε τηλ,εχει ερθει αλλα τον παιζουν,το ειδα στο ελτα κουριερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaspanos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Από ότι διάβασα σε προηγούμενη ανάρτηση μπορούμε να το κάνουμε root όταν το πάρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδιά ευχαριστώ το είδα στο κούριερ λογικά αύριο θα το έχω. Κόντεψα να γεννήσω μέχρι να έρθει :) Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Από ότι διάβασα σε προηγούμενη ανάρτηση μπορούμε να το κάνουμε root όταν το πάρουμε; αν δεν ξερεις τι ειναι δεν νομιζω οτι πραγματικα το χρειζαζεσαι..καλο το ρουτ για αυτους που ξερουν αλλα θελει προσοχη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaspanos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 αν δεν ξερεις τι ειναι δεν νομιζω οτι πραγματικα το χρειζαζεσαι..καλο το ρουτ για αυτους που ξερουν αλλα θελει προσοχη!! Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις δίκιο οι γνώσεις μου δεν είναι και τόσο καλές :( οπότε θα προσπαθήσω να ενημερωθώ πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhs Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 συγνωμη για τα κεφαλαια δεν ηξερα νεοσ εδω. ευχαρηστω πολυ θα το κοιταξω γεια σασ ..ξερει κανεισ πωσ κανουμε ροοτ σε star n 9500 s4 ..καλο το τηλεφωνο αλλα δεν λειτουργει το gps εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν μπορεσα να το κανω καποιοσ για βοηθεια????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 καλημερα οταν στο 17track.net γραφει 09-09-2013 14:43, Item in conta IPS, IPS τι σημαινει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 fastcartech μακρια η οχι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) Μακριαααααααααααααααααααααααααααααα :worry: Edited September 17, 2013 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 καλημερα οταν στο 17track.net γραφει 09-09-2013 14:43, Item in conta IPS, IPS τι σημαινει? Συνήθως σημαίνει ότι έφτασε Ελλάδα και γίνεται έλεγχος και διασταύρωση των δεμάτων – γραμμάτων με το IPS (International Postal System) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaninaZte Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) fastcartech μακρια η οχι??? Είναι θέμα προτιμήσεων...;) εγώ απο fastcardtech έχω παραγγείλει 2 κινητά & έναν ηλιακό φορτιστή και ήρθανε μια χαρά, παρ'ότι είχα διαβάσει σε ξένα σάιτ αρνητικά reviews... :) γεια σασ ..ξερει κανεισ πωσ κανουμε ροοτ σε star n 9500 s4 ..καλο το τηλεφωνο αλλα δεν λειτουργει το gps εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν μπορεσα να το κανω καποιοσ για βοηθεια????? Γεια χαρά... Δες αυτό το βίντεο πρωτίστως http://www.youtube.com/watch?v=_Un7L6kBTT0 και κατέβασε αυτό το αρχείο http://www.mediafire.com/download/gaeqtkc42px3rwu/MTK6589_ONE_CLICK_ROOT!.zip Είναι το πιό αξιόπιστο, έχω κάνει root το δικό μου (που είναι και άλλο μοντέλο). 1)Κάνεις extract το φακελο στην επιφάνεια εργασίας 2)συνδέεις το τηλέφωνο σου (χωρίς να κάνεις προσάρτηση τον αποθηκευτικό χώρο) 3)στο τηλέφωνό σου πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb (Ρυθμίσεις --> Επιλογές για προγραμματιστές) 4)Ανοίγεις το φάκελο που έκανες extract, και τρέχεις το run.bat Ακολουθείς αυτά που λέει (press any key, press enter κτλ) και .....βουαλά! Το κινητό σου μετά το Reboot θα είναι rooted! :happy: :!: Με αυτή την εφαρμογή http://dfiles.eu/files/mbwkdn5ij (Root Checker) :!: θα διαπιστώσεις ύστερα αν έγινε root (την κάνεις extract και την περνάς στο τηλ σου και κάνεις εγκατάσταση κανονικά) :happy: Edited September 17, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση [color="Purple" Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό ---> http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Γεια χαρά... Δες αυτό το βίντεο πρωτίστως http://www.youtube.com/watch?v=_Un7L6kBTT0 και κατέβασε αυτό το αρχείο http://www.mediafire.com/download/gaeqtkc42px3rwu/MTK6589_ONE_CLICK_ROOT!.zip Είναι το πιό αξιόπιστο, έχω κάνει root το δικό μου (που είναι και άλλο μοντέλο). 1)Κάνεις extract το φακελο στην επιφάνεια εργασίας 2)συνδέεις το τηλέφωνο σου (χωρίς να κάνεις προσάρτηση τον αποθηκευτικό χώρο) 3)στο τηλέφωνό σου πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb (Ρυθμίσεις --> Επιλογές για προγραμματιστές) 4)Ανοίγεις το φάκελο που έκανες extract, και τρέχεις το run.bat Ακολουθείς αυτά που λέει (press any key, press enter κτλ) και .....βουαλά! Το κινητό σου μετά το Reboot θα είναι rooted! :happy: αυτή η λύση είναι μόνο για το παραπάνω τηλ ή γενικά για mtk 6589 ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaninaZte Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 αυτή η λύση είναι μόνο για το παραπάνω τηλ ή γενικά για mtk 6589 ? Από ότι διάβασα είναι γενικά για mtk6589. Έχω το Galaxy note 2 , και όλα τα προγράμματα για root ήταν σκέτη αποτυχία, και με αυτό κατάφερα και το rootαρα. Απλά στην προκειμένη περίπτωση το βίντεο δείχνει για το s4 i9500 Παράθεση [color="Purple" Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό ---> http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nev728 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Γεια σε όλους, Κοιτάζω για κινέζικο κινητό διπύρηνο και με οθόνη από 4’’ και κάτω. Ξέρετε κάποιο καλό? Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 καλημερα οταν στο 17track.net γραφει 09-09-2013 14:43, Item in conta IPS, IPS τι σημαινει? IPS=International Postal System (Διεθνές Ταχυδρομικό Σύστημα). Item in conta IPS σημαίνει οτι αναχώρισε από την χώρα προέλευσης για την χώρα άφιξης fastcartech μακρια η οχι???Εξαρτάται τι θες ν αγοράσεις. Πρέπει να προσέχεις τα χαρακτηριστικά γιατί συχνά γράφουν ότι πει το εργοστάσιο ή κανουν και λάθη. Μόνο για γνωστά μοντέλα κοίτα. Από εξυπηρέτηση είναι λίγο άσχημα τα πράγματα, όχι οτι δεν απαντάνε, αλλά είναι ηλίθιοι και δεν ξέρουν και σωστά αγγλικά. Από τιμές όμως δεν είναι κι οι καλύτεροι πλέον οπότε γιατι να ταλαιπωρηθείς; Από ότι διάβασα είναι γενικά για mtk6589. Έχω το Galaxy note 2 , και όλα τα προγράμματα για root ήταν σκέτη αποτυχία, και με αυτό κατάφερα και το rootαρα. Απλά στην προκειμένη περίπτωση το βίντεο δείχνει για το s4 i9500 Είναι το motochopper που δημιουργήθηκε για motorolla, και λειτουργεί για πάρα πολλά κινητά, όπως και τα περισσότερα νέα samsung, και φυσικά όλα τα mediatek Γεια σε όλους, Κοιτάζω για κινέζικο κινητό διπύρηνο και με οθόνη από 4’’ και κάτω. Ξέρετε κάποιο καλό? Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)Πόση ραμ θες; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nev728 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Πόση ραμ θες; Δεν ξέρω ακριβώς. Δεν το θέλω για εμένα. Ένας φίλος μου ζήτησε να κοιτάξω για αυτόν επειδή θα πάρω και εγώ ένα. Εσύ τι ραμ προτείνεις? Βασική πάντως προϋπόθεση είναι το μέγεθος της οθόνης (μικρότερο από 4’’) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Δεν ξέρω ακριβώς. Δεν το θέλω για εμένα. Ένας φίλος μου ζήτησε να κοιτάξω για αυτόν επειδή θα πάρω και εγώ ένα. Εσύ τι ραμ προτείνεις? Βασική πάντως προϋπόθεση είναι το μέγεθος της οθόνης (μικρότερο από 4’’) http://www.aliexpress.com/item/Mini-S4-i9500-Android-4-2-2-Phone-4-inch-Screen-MTK6572-dual-core-512MB-RAM/1287301473.html Μικρότερο από 4" και της προκοπής, απίθανο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 http://www.aliexpress.com/item/Mini-S4-i9500-Android-4-2-2-Phone-4-inch-Screen-MTK6572-dual-core-512MB-RAM/1287301473.html Μικρότερο από 4" και της προκοπής, απίθανο Αξιζει ρε σταυρο γιατι ειναι ακριβως αυτο που θελω(δωρο για το βαφτιστηρι μου).Η οθονη ειναι 4αρα απ'οτι βλεπω(ιδανικο).Υποστηριξη υπαρχει σε καποιο νημα για ROM κ.τ.λ(σημαντικο).Το μαγαζι ειναι ΟΚ η το παιρνω απο αλλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pols Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Φιλος θελει να αγορασει κινεζικο κινητο.Και σκεφτηκε αυτο απο το dealextreme. http://dx.com/p/vsun-i5-dual-core-android-4-0-wcdma-bar-phone-w-4-5-qhd-wi-fi-gps-and-hdmi-black-233956 Θελει να εχει εξοδο hdmi. Και το βασικο ειναι σε καλη τιμη. Τι θα συμβουλευατε? Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Το DealExtreme, συνήθως είναι ΟΚ Το μοντέλο κινητού VSUN i5 όμως, ποιος να το σχολιάσει/υποστηρίξει? (που είναι και το σοβαρότερο θέμα στα κινέζικα - πχ βγαίνουν νέες ROM?) Δεν λες του φίλου σου, να δεί εδω μέσα ποια είναι "εμπορικά" μοντέλα, ωστε να καλυφθεί από κάτι "δοκιμασμένο"? Θα μπορούσε να κάνει ερώτηση και στους "εμπόρους" (Geekbuying, To2c, funbookes) εδώ, ωστε να πάρει πρόταση για μοντέλο! Edited September 18, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 http://www.aliexpress.com/item/Mini-S4-i9500-Android-4-2-2-Phone-4-inch-Screen-MTK6572-dual-core-512MB-RAM/1287301473.html Μικρότερο από 4" και της προκοπής, απίθανοφιλε εχεις αγοραση απο αυτο το σαιτ ειναι δωρεαν οπως γραφη ερχονται κανονικα μηπως ηπαρχη προβλημα με τελωνιο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλησπερα παιδια περιμενω απο singapore post ενα w200 και στα ελτα μ βγαζει οτι ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 18-09-2013 16:24 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ τι σημαινει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλησπερα παιδια περιμενω απο singapore post ενα w200 και στα ελτα μ βγαζει οτι ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ18-09-2013 16:24Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ τι σημαινει? οτι εφυγε απο κεντρο διαλογης αεροδρομειου και ταξιδευει προς την πολη σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 φιλε εχεις αγοραση απο αυτο το σαιτ ειναι δωρεαν οπως γραφη ερχονται κανονικα μηπως ηπαρχη προβλημα με τελωνιο ευχαριστωαξιόπιστο, και το τελωνείο δεν έχει καμιά σχέση με τον έμπορο απ όπου αγοράζεις. Είναι σαν το ebay αλλά πιο ασφαλές Αξιζει ρε σταυρο γιατι ειναι ακριβως αυτο που θελω(δωρο για το βαφτιστηρι μου).Η οθονη ειναι 4αρα απ'οτι βλεπω(ιδανικο).Υποστηριξη υπαρχει σε καποιο νημα για ROM κ.τ.λ(σημαντικο).Το μαγαζι ειναι ΟΚ η το παιρνω απο αλλου; ρομς σιγά μη βρεις γι αυτό (προς το παρόν τουλάχιστον), αλλά δεν έχεις κι άλλη επιλογή, από κει πάρτο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts