Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το σωστο ειναι πρωτα να τους ενημερωσεις οτι θα πας να το παραλαβεις και οτι θα το ελεγξεις και αν ολα ειναι οκ μετα θα τους πληρωσεις.Δηλαδη στελνεις το μειλ και μετα καρφι πας και το παραλαβανεις.

Αν δεν τους ενημερωσεις υπαρχει ο κινδυνος (αν και το banggood ειναι επαγγελματιες και θα σου στειλουν μηνυμα πρωτα) το καταστημα με το που το παραλαβεις να ενημερωσει το paypal οτι δεμα που εχει αποζημιωθει παραληφθηκε χωρις να πληρωθει.Αν εχεις το μειλ που τους το λες ΠΡΙΝ παραλαβεις τοτε εισαι οκ ακομα και σε αυτη την περιπτωση.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλήμερα εχει παραγγειλει κανεις απο Zapals;

Γιατι εγω εκανα μαλλον τη ******* και παρειγγειλα στις 10-1 κατι ηχεια μπλουτουθ και κατι ψιλολογια ακομη.

Εχουμε και λεμε εποικοινωνω με ονλαιν τσατ στις 18-1 γιαιτ τα πραγματα ηταν αμεσα διαθεσιμα και η παραγγελια μου ηταν ακομη στο σταδιο της επεξεργασιας, μου απανταναι οτι φυγαν στις 13-1 και θα ειχα το τρακιν σε λιγες ημερες.

31-1 ανοιγω τικετ και ξαναρωταω απαντηση "Your order will be processed after 3rd Feb, 2017".

6-2 ξαναρωταω, απαντηση "Sorry for late shipment because of Chinese New Year holiday.".

11-2 ξαναρωταω, απαντηση "After checking, one of your products has been lost by post office. So we have to purchase one and re-send your package. Your order #1χχχχχχχ4 was picked up by courier."

16-2 ξαναρωταω, απαντηση "Your order # 1χχχχχχχ4 was picked up by courier on Jan 13."

Χαμος

Σας εχει τυχει τιποτα παρομοιο και προτασεις για το τι πρεπει να κανω (εκτος απο υπομονη ή την προσευχη μου)

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων
Motorola Flare - Ericsson 337 - Ericsson 788 - Ericsson T18 - Ericsson T28 - Nokia 7110 - Siemens ME45 - Panasonic GD87 - Ericsson T630 - Panasonic x60 - Panasonic SA6 - Sony Ericsson K750 - Sony Ericsson K800i

Καλήμερα εχει παραγγειλει κανεις απο Zapals;

Γιατι εγω εκανα μαλλον τη ******* και παρειγγειλα στις 10-1 κατι ηχεια μπλουτουθ και κατι ψιλολογια ακομη.

Εχουμε και λεμε εποικοινωνω με ονλαιν τσατ στις 18-1 γιαιτ τα πραγματα ηταν αμεσα διαθεσιμα και η παραγγελια μου ηταν ακομη στο σταδιο της επεξεργασιας, μου απανταναι οτι φυγαν στις 13-1 και θα ειχα το τρακιν σε λιγες ημερες.

31-1 ανοιγω τικετ και ξαναρωταω απαντηση "Your order will be processed after 3rd Feb, 2017".

6-2 ξαναρωταω, απαντηση "Sorry for late shipment because of Chinese New Year holiday.".

11-2 ξαναρωταω, απαντηση "After checking, one of your products has been lost by post office. So we have to purchase one and re-send your package. Your order #1χχχχχχχ4 was picked up by courier."

16-2 ξαναρωταω, απαντηση "Your order # 1χχχχχχχ4 was picked up by courier on Jan 13."

Χαμος

Σας εχει τυχει τιποτα παρομοιο και προτασεις για το τι πρεπει να κανω (εκτος απο υπομονη ή την προσευχη μου)

που τα βρισκεται αυτα τα καταστηματα θα ηθελα να ηξερα. Μια βολτα στο νημα θα εβλεπες απο που αγοραζουν οι περισσοτεροι να εχεις μια ιδεα. Αν συνεχισουν ετσι τοτε ανοιγεις υποθεση στο Paypal

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν τα επιστρέψεις...

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eλληνικη νοοτροπια .... που μας εφτασε ως εδω

Edited by impreza_sti

Καλησπέρα τι γνώμη έχετε για το coolicool είναι αξιόπιστο;

Έχω κάνει αρκετές αγορές απο εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Υπαρχουν kai καλυτερα

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για το SUNSKY έχει κανείς άποψη;

καλες τιμες εχει, το ποσο αξιοπιστο δεν ξερω. Αλλα χρεωνει μεταφορικα!

p

Aπο την ευρωπαϊκή αποθήκη του πήρα ένα κινητό όλα κυλούσαν καλά και το κινητό κανένα πρόβλημα

p

Aπο την ευρωπαϊκή αποθήκη του πήρα ένα κινητό όλα κυλούσαν καλά και το κινητό κανένα πρόβλημα

Ωραία παρήγγειλα και εγώ πριν λίγο μήπως θυμάσαι πόσες μέρες έκανε περίπου για να έρθει;

Ωραία παρήγγειλα και εγώ πριν λίγο μήπως θυμάσαι πόσες μέρες έκανε περίπου για να έρθει;

ναι 6 - 7 μερες ειχε κανει , το εφερε μεταφορικη στο σπιτι δε θυμαμαι ομως ποια ηταν

καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι!

βρήκα αυτό εδώ το tablet στο Gearbest το οποίο μου φαίνεται πολύ καλό και με ενδιαφέρει, καθώς το δίνουν με δώρο το πληκτρολόγιο.

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_492243.html

έχει κανείς άποψη για το εν λόγο site και τι παίζει με τα μεταφορικά θα φάω κάνα καπέλο τελωνείο? αν ναι γνωρίζει κανείς πόσο είναι??

ένα κινητό που είχα παραγγείλει από vickmall είχε έρθει μια χαρά

παρακαλώ για τα φώτα σας.

ευχαριστώ

καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι!

βρήκα αυτό εδώ το tablet στο Gearbest το οποίο μου φαίνεται πολύ καλό και με ενδιαφέρει, καθώς το δίνουν με δώρο το πληκτρολόγιο.

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_492243.html

έχει κανείς άποψη για το εν λόγο site και τι παίζει με τα μεταφορικά θα φάω κάνα καπέλο τελωνείο? αν ναι γνωρίζει κανείς πόσο είναι??

ένα κινητό που είχα παραγγείλει από vickmall είχε έρθει μια χαρά

παρακαλώ για τα φώτα σας.

ευχαριστώ

αν βαλεις απο eu επιλογη δινεις κατι παραπανω (188 +12 μεταφορικα =200 απο 172) και εισαι κομπλε...και το πληκτρολόγιο δεν το δινει μαζι το γραφει κατω κατω...εκτος αν το κανονισες εσυ μαζι τους.

Συμφερει απο το να περιμενεις κανενα μηνα και να περασει και τελωνειο..αλλιως το παιζεις κορωνα γραμματα και ισως εισαι τυχερος αλλα τον μηνα δε θα τον γλιτωσεις.

Edited by moviehunter2009
Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου.

αν αφήσεις τη επιλογή από κινά και πας λίγο πιο κάτω στα featured products σου προσφέρει να κάνεις add to cart το tablet + πληκτρολόγιο χωρίς επιβάρυνση.. για αυτό ρωτάω από κίνα καθώς νομίζω πως είναι πολύ καλό deal.

http://prntscr.com/eb9foz

σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου.

αν αφήσεις τη επιλογή από κινά και πας λίγο πιο κάτω στα featured products σου προσφέρει να κάνεις add to cart το tablet + πληκτρολόγιο χωρίς επιβάρυνση.. για αυτό ρωτάω από κίνα καθώς νομίζω πως είναι πολύ καλό deal.

http://prntscr.com/eb9foz

ναι δεν το εψαξα ...εχεις δικιο...οποτε εσυ αποφασιζεις.

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

μια τελευταία ερώτηση έχει καμία διαφορά αν το παραγγείλω από το bangood? εννοώ για θέματα τελωνείου/αξιοπιστία? αν είναι να περάσει τελωνείο θα περάσει όπως και να έχει?

είχα ακούσει κάτι ότι και καλά στα τελωνεία ανοίγουν τα πακέτα να τα δουν τι έχουν για να χρεώσουν ανάλογα ισχύει κάτι τέτοιο?

επίσης τι διαφορά έχει το expedited shipping στο gearbest?

ευχαριστώ και πάλι

Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου

μια τελευταία ερώτηση έχει καμία διαφορά αν το παραγγείλω από το bangood? εννοώ για θέματα τελωνείου/αξιοπιστία? αν είναι να περάσει τελωνείο θα περάσει όπως και να έχει?

είχα ακούσει κάτι ότι και καλά στα τελωνεία ανοίγουν τα πακέτα να τα δουν τι έχουν για να χρεώσουν ανάλογα ισχύει κάτι τέτοιο?

Καμία διαφορά... τελωνείο περνάνε ποιο συχνά όπως βλέπω από παλιά... τα ανοίγουν γισ να σε χρεώσουν αλλιώς πως θα γίνει η χρέωση αν δεν δουν ποιο κινητό /ταμπλετ κλπ είναι..

Edited by impreza_sti

δηλαδή θα κάτσουν να λύσουν όλη αυτή την πορτοκαλί ταινία που τυλίγουν τα πάντα η Κινέζοι?

Υπάρχουν και κοπίδια...

δηλαδή θα κάτσουν να λύσουν όλη αυτή την πορτοκαλί ταινία που τυλίγουν τα πάντα η Κινέζοι?

Η θα περασει στον "ρουφιανο" ( ενα μικρο τουνελ με ακτινες που βλεπει τι εχει μεσα, μεταξυ αλλων και επικινδυνες ουσιες ) και θα γινει η εκτιμηση εκει

Τελωνείο έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να περάσουν οι αποστολές με κούριερ, οι γρήγορες αποστολές που χρεώνονται από τα καταστήματα έξτρα. Με απλό ταχυδρομείο, εμένα προσωπικά και από τους γνωστούς μου δεν έχει σταματήσει κανένα κινητό στο τελωνείο.

συγκεκριμένα θέλω να αγοράσω tablet και φοβάμαι μήπως επειδή είναι μεγάλο σε μέγεθος το ελέγξουν...

έχετε ακούσει κάτι για tablet;

Το ρίσκο πάντα υπάρχει. Σε κινητά πολύ μικρό, σε μεγαλύτερα δέματα περισσότερο. Ο γενικός κανόνας είναι ότι δέματα ταχυδρομείου μικρότερα του μισού μέτρου δεν εκτελωνιζονται. Αλλά υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις. Η επιλογή δική σου. :)

Το σωστο ειναι πρωτα να τους ενημερωσεις οτι θα πας να το παραλαβεις και οτι θα το ελεγξεις και αν ολα ειναι οκ μετα θα τους πληρωσεις.Δηλαδη στελνεις το μειλ και μετα καρφι πας και το παραλαβανεις.

.

Θα το παραλάβεις, θα το ελέγξεις, και μετά θα επικοινωνήσεις με το κατάστημα και θα του ζητήσεις το email του στο Paypal για να του επιστρέψεις τα χρήματα.

Όταν παραλάβεις θα ενημερώσεις το κατάστημα. Το Banggood ήταν σωστό και σου έδωσε τα λεφτά πίσω. Αλλά οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Ευχαριστώ παιδιά. Για την ιστορία, παρέλαβα πρώτα με τη λογική ότι θα μπορούσα να μην είχα δει το tracking μετα απο τόσες ημέρες(73 ημέρες!). Ενημέρωσα το μαγαζί, μου έδωσαν email και επέστρεψα τα χρήματα με payment μέσω PayPal balance. Απλώς να αναφέρω ότι το payment έχει ένα μικρό transaction fee, περίπου 0.5%, τα ζήτησα σε Banggood points και όλα ΟΚ.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Εμένα μου ήρθε μέσω wish ένα charging dock που είχα κάνει refund πριν ένα μήνα. Τους ειδοποίησα ότι μου ήρθε και να κάνουν πάλι τη χρέωση και μου απάντησαν να το κρατήσω χωρίς χρέωση λόγω καθυστέρησης της παραγγελίας!

προσωπικο μου: LeEco pro3 x722

εργασιας : Bluboo Picasso

Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird