Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε εγώ το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση αλλά με έφαγε η γυναίκα να πάρουμε κάποια πράγματα από εκεί. Η πρώτη μου παραγγελία ήταν, ίσως και να είναι κάποιο τρικ για να ανέβουν σε δημοτικότητα και μετά να μην ισχύει. Πάντως έμεινα άναυδος και γιατί το ποσό δεν ήταν αμελητέο και γιατί το έκαναν τόσο γρήγορα και χωρίς να ζητήσουν τίποτα παραπάνω από μια απλή φωτογραφία της απόδειξης.

Ας ελπίσουμε οτι θα το διατηρήσουν και πως την ίδια τακτική (με όποιον τρόπο έχουν βρει οι κινέζοι) θα συνεχίσουν κι άλλα μαγαζιά ειδικά τώρα που φαίνεται ότι το τελωνείο αρχίζει ξανά κάποιους, έστω και τυχαίους, ελέγχους

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρώτη μου παραγγελία από το lightinthebox και τα αποτελέσματα παραπάνω από θετικά.

Δεν αφορούσε κινητό αλλά πράγματα για το σπίτι συνολικής αξίας 260 ευρώ. Μου ήρθαν σε 11 μόλις ημέρες αλλά δυστυχώς πέρασαν τελωνείο με επιβάρυνση άλλα 80 ευρώ. Επειδή είχα πληρώσει 3-4 ευρώ όμως για προστασία από το τελωνείο επικοινώνησα με το lightinthebox χθες και σήμερα τα 80 ευρώ είχαν ήδη επιστραφεί στο λογαριασμό μου στο paypal.

Το φοβήθηκα να πω την αλήθεια γιατί ήταν μεγάλο το ποσό του τελωνείου αλλά χωρίς μα και μου, απλά με την απόδειξη της πληρωμής των δασμών, πήρα τα χρήματά μου πίσω.

Σαν πολλα δεν σου πηραν;

260 με τον ΦΠΑ παει 62.5 ευρω

Εγώ από το lightinthebox έκανα πρόσφατα μία παραγγελία 2 αντικείμενα για μια φίλη, όπου μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα τα βρήκε οπότε αναγκαστικά έκανα από εκεί την παραγγελία.

Στην παραλαβή το ένα αντικείμενο ήταν διαφορετικό! Πρώτη φορά μου στέλνουν διαφορετικό αντικείμενο. Επίσης ο τρόπος επικοινωνίας με το κατάστημα είναι λίγο περίεργος. Τους έστειλα σήμερα μήνυμα οπότε περιμένω.

Από το banggood έχω παραγγείλει διάφορα πράγματα κατά καιρούς όπου όλα ήταν εντάξει. Πρόσφατα είχα ένα θέμα όπου το πακέτο όταν έφτασε Ελλάδα ήταν παραβιασμένο και οι αρμόδιοι το έστειλαν πίσω στο κατάστημα. Έστειλα μήνυμα στο κατάστημα και μου είπαν αν θέλω να μου το ξαναστείλουν ή να μου κάνουν refund. Είδα ότι το κινητό που είχα παραγγείλει πλέον δεν ήταν και διαθέσιμο οπότε επέλεξα refund κάτι το οποίο έγινε γρήγορα. Μάλιστα αυτό συνέβη χωρίς ακόμα να έχουν παραλάβει το παραβιασμένο πακέτο! Πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Στα πραγματα σπιτιου ,διακοσμησεις ,μπιχλιμπιδια το περιθωριο κερδους που εχουν ειναι απιστευτο για αυτο ηταν large.Αν ηταν κανενα κινητο που το περιθωριο ειναι μικρο θα σου κανανε μανουρα σιγουρα.

Καλησπέρα στην ομάδα...

Έχει πάρει κανεις τίποτα από το igogo.es??

Είναι αξιόπιστό site??

Τα προιόντα του λογικά δεν περνάνε τελωνείο ε??

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

Καλησπέρα στην ομάδα...

Έχει πάρει κανεις τπτ από το igogo.es??

Είναι αξιόπιστό site??

Τα προιόντα του λογικά δν περνάνε τελωνείο ε??

Εγώ πήρα πέρσι κινητό για τον σύζυγο. Όλα καλά, όπως ακριβώς η περιγραφή τους. Είχε έρθει σε περίπου 3 εβδομάδες.

Όμως ξεκινάνε από Κίνα (άσχετο το es στο τέλος), και ακούγονται πολλά από τελωνεία τελευταίως...

Εγώ πήρα πέρσι κινητό για τον σύζυγο. Όλα καλά, όπως ακριβώς η περιγραφή τους. Είχε έρθει σε περίπου 3 εβδομάδες.

Όμως ξεκινάνε από Κίνα (άσχετο το es στο τέλος), και ακούγονται πολλά από τελωνεία τελευταίως...

Σ'ευχαριστω πολύ φίλε μου...να σαι καλά ;)

Edited by impreza_sti

Εχει κανείς εμπειρία από την EU αποθήκη του Coolicool ? Χρόνοι παράδοσης, αξιοπιστία κλπ ????

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εχει κανείς εμπειρία από την EU αποθήκη του Coolicool ? Χρόνοι παράδοσης, αξιοπιστία κλπ ????

Μακρια....ακομη και αν η αποθηκη του βρισκεται διπλα σου

εγω πηρα από την ευρωπαικη του coolicool ένα οφονο πριν δυο χρονια και όλα ηταν μια χαρα ,το εφερε ο κουριερ στο σπιτι σε 8 μερες ,άλλη μια καλη ευρωπαικη σε αξιοπιστια κα ι ταχυτητα είναι του honorbuy αλλα προσεξε στην χρεωση γιατι βαζει εξτρα μεταφορικα

Ναι εχω παρει 5-6 φορες δεν ειχα προβλημα 7-8 μερες

Μακρια....ακομη και αν η αποθηκη του βρισκεται διπλα σου

αιτιολογείς αν θες και πότε έκανες την αγορά ?

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι εχω παρει 5-6 φορες δεν ειχα προβλημα 7-8 μερες

πότε ήταν η τελευταια φορά που αγόρασες ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oταν ηταν να παρω ενα Jiayu S3 για φιλο. Ηταν το μονο που ειχε και ενω σε μαιλ μου διαβεβαιωσαν οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα, δεν το εστειλαν ποτε. Με ατερμονες δικαιολογιες και ετοιμες απαντησεις που ουτε μπηκαν στον κοπο να διαβασουν την ερωτηση. Δωστε μας και αλλο χρονο, θα ειναι στις ταδε του μηνος στο καταστημα, και μολις εφτανε εκεινη η μερα , η ιδια απαντηση θα ειναι στις ταδε του μηνος στο καταστημα και παει λεγοντας. Οταν ζητησα επιστροφη, μου ειπαν το εξης κουφο. Οτι μιλησαν με την jiayu για να βγαλει μερικα κομματια για μενα και για αυτους. Ποσο ελεος !!!!

Oταν ηταν να παρω ενα Jiayu S3 για φιλο. Ηταν το μονο που ειχε και ενω σε μαιλ μου διαβεβαιωσαν οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα, δεν το εστειλαν ποτε. Με ατερμονες δικαιολογιες και ετοιμες απαντησεις που ουτε μπηκαν στον κοπο να διαβασουν την ερωτηση. Δωστε μας και αλλο χρονο, θα ειναι στις ταδε του μηνος στο καταστημα, και μολις εφτανε εκεινη η μερα , η ιδια απαντηση θα ειναι στις ταδε του μηνος στο καταστημα και παει λεγοντας. Οταν ζητησα επιστροφη, μου ειπαν το εξης κουφο. Οτι μιλησαν με την jiayu για να βγαλει μερικα κομματια για μενα και για αυτους. Ποσο ελεος !!!!

κινεζικες δικαιολογίες ολοι οι κινεζοι τα ιδια λενε :p θα εχεις ακουσει τη φραση "κανει τον κινεζο" :lol:

[..] μου ειπαν το εξης κουφο. Οτι μιλησαν με την jiayu για να βγαλει μερικα κομματια για μενα και για αυτους. Ποσο ελεος !!!!

Εντάξει, χαλαρά για hall of fame κινεζο-δικαιολογιών! Άπαιχτοι! :D

Coolicool και e-fox αναξιοπιστοι

Εγω φιλε που εχω παρει κι απ τους δυο και εχουν ερθει στην ωρα τους και "πεντακαθαρα" τι θα πρεπει να πω?

Τα ακρως αντιθετα?...οτι ειναι αξιοπιστοι και ειλικρηνεις?

Η οτι απλα ημουν τυχερος?

Οχι δεν θα πω ουτε ετσι ουτε αλλιως......ΟΛΑ λοιπον ειναι απο προσωπικες εμπειριες…..

Ας κατσει λοιπον να μετρησει ο φιλος ποιος ειναι στα θετικα και ποιος στα αρνητικα και ας αποφασισει....:X:X

Εγώ έχω κάνει απο μια αγορα σε καθε ενα απο τα efox και coolicool και ολα πηγαν καλα. Να πω μαλιστα οτι και οι δυο αγορες ηταν κινητα σε περιορισμενα κομματια λογω flash sale!

Στην δική μου περίπτωση με το coolicool , το κινητό δεν ήταν διαθέσιμο και όλο και το καθυστερούσαν, τους ζήτησα refund και πέρασε μια βδομάδα μέχρι να βάλουν τα λεφτά

προσωπικο μου: LeEco pro3 x722

εργασιας : Bluboo Picasso

Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird

Κάτι άλλο πέρα του vickmall που θεωρούσα αξιόπιστο, υπάρχει; Είναι τόσο μαμάκες που ενώ οι διακοπές τους λένε ότι ξεκινάνε 18 Ιανουαρίου, αυτοί δεν απαντάνε εδώ και 2 μέρες σε emails και αναγκαστικά τώρα θα πρέπει να περιμένω μέχρι Φεβρουάριο που θα θυμηθούν να ξαναδουλέψουν. Πείτε κάνα άλλο μαγαζί να δοκιμάσω γιατί δε γουστάρω να με δουλεύουν οι κινέζοι.

Κάτι άλλο πέρα του vickmall που θεωρούσα αξιόπιστο, υπάρχει; Είναι τόσο μαμάκες που ενώ οι διακοπές τους λένε ότι ξεκινάνε 18 Ιανουαρίου, αυτοί δεν απαντάνε εδώ και 2 μέρες σε emails και αναγκαστικά τώρα θα πρέπει να περιμένω μέχρι Φεβρουάριο που θα θυμηθούν να ξαναδουλέψουν. Πείτε κάνα άλλο μαγαζί να δοκιμάσω γιατί δε γουστάρω να με δουλεύουν οι κινέζοι.

Μην εχεις την εντυπωση οτι σε αλλα δεν θα το εχεις. Με τον τροπο τους βεβαια.

Δηλαδη ρε παιδια εγω ηθελα να κανω σημερα μια αγορα απο εκει,εαν αρχιζουν αυτοι τα πανηγιρια μεθαυριο,ποτε θα μου το στειλουν?Υποτυθεται οτι εχουν σε στοκ.....

Μαγαζιά που ασχολούνται μόνο με κινητά: minideal, to2c

Μαγαζιά και με κινητά: geekbuying, gearbest, banggood

Δηλαδη ρε παιδια εγω ηθελα να κανω σημερα μια αγορα απο εκει,εαν αρχιζουν αυτοι τα πανηγιρια μεθαυριο,ποτε θα μου το στειλουν?Υποτυθεται οτι εχουν σε στοκ.....

Πρώτα σιγουρευεις την κατάσταση και μετά παραγγέλνεις.

Απλά πράγματα.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστώ.

Μα δεν είπα να μη κάνουν τις διακοπές τους, άλλωστε στο Vickmall το γράφουν στη σελίδα τους. Αλλά λένε από 18 του μηνός μέχρι 4 Φλεβάρη. Και οποιαδήποτε παραγγελία μετά τις 18 θα προχωρήσει μετά τις 4 Φλεβάρη. Αλλά αυτοι είναι χειρότεροι κι από εμάς! Δεν απάντανε από προχτές!!! Ε δηλαδή πόσο δούλεμα; Ας λέγανε ότι κλείνουν από τις 16-17... Εγώ κάλλιστα θα μπορούσα να παραγγείλω πριν κλείσουν γιατί με βάση τα λεγόμενα τους αν το έπαιρνα πριν τις 18 θα το στέλνανε. :rolleyes: