Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν το κινητο ειναι σε κλασικό κουτι το banggood εχει συσκευασια εκπληκτικη σε χοντρο φελιζολ με καπακι.Τα χαμηλα πλατια κουτια ερχονται με ενα απλο αφρωδες περιτυλιγμα.Μου χει ερθει κινητο βρεγμενο το κουτι του(ευτυχως δεν περασε μεσα) και οι θηκες κ αλλα πραγματα μουσκεμα

Αυτο εχει αλλαξει πια ,πολυ κακο αυτο για το banggood ,παρεαλαβα Nubia Z7 Max χωρις το κουτι απο φελιζολ παροτι χωραγε μεσα ανετα.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο Aliexpress έχει αρκετά καλές τιμές, ξέρει κανείς ποια είναι τα αξιόπιστα μαγαζιά στο aliexpress?

Υπάρχει ειδικό νήμα για το Aliexpress ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Αυτο εχει αλλαξει πια ,πολυ κακο αυτο για το banggood ,παρεαλαβα Nubia Z7 Max χωρις το κουτι απο φελιζολ παροτι χωραγε μεσα ανετα.

καταλαβα,παει κι αυτο δηλαδη.ευχαριστω για την ενημερωση

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όντως? Sorry δεν το έχει πάρει πουθενά το μάτι μου τόσο καιρό. Οκ thanks!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385264&page=145

Για την συζήτηση περι συσκευασιων.

Παρελαβα μερικες μερες κινητό απο Banggood σε τυλιγμενο μονο σε μια στρωση bubbles και την σακουλα-φακελο απο εξω (χωρις εnσωματωμενα bubbles αυτη), δηλαδη απαραδεκτη συσκευασια. Ισως εχει να κάνει με την αποθήκη ή τον υπαλληλο που τα ετοιμαζει.

Για το geekbuying ηξερα παλια ότι κανει φοβερες συσκευασιες με αεροκυψελες αλλα δεν ξερω αν ισχυει ακομα.

Everbuying να Gearbest κλασικα μετριες προς κακες συσκευασιες. Vickmall μεχρι τωρα καλές.

Παρέλαβα χθες από gearbest ένα κινητό με ένα απλό νάιλον, κανενός είδους προστατευτικό. Άρχισε τα παλιά του κόλπα, ευτυχώς ήταν xiaomi με την παλιά συσκευασία από χοντρό χαρτόνι και δεν έπαθε τίποτα.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Συγγνώμη παίδες, αλλά η "αξιοπιστία" των καταστημάτων έγκειται στην συσκευασία ;;; :blink:
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Ένα 30% ναι. Ένα 30% στο χρόνο αποστολης και ένα 40% στην εγγύηση

Άμα έρθει διαλυμένο θα μπαίνουμε σε περιπέτειες.

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δεν έχουμε πλέον και τα επιμέρους νήματα των μαγαζιών, όπου γκρινιάζαμε (μεταξύ πολλών άλλων) και για τα θέματα συσκευασίας... :)

Παρέλαβα χθες από gearbest ένα κινητό με ένα απλό νάιλον, κανενός είδους προστατευτικό. Άρχισε τα παλιά του κόλπα, ευτυχώς ήταν xiaomi με την παλιά συσκευασία από χοντρό χαρτόνι και δεν έπαθε τίποτα.

σαν να σου λενε, χαρη σου κανουμε, παρε το κινητο σου και μην μιλας πολλα. Α!! και που εισαι, αν χρειαστεις τιποτα.... δεν θα ειμαστε εδω!:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συγγνώμη παίδες, αλλά η "αξιοπιστία" των καταστημάτων έγκειται στην συσκευασία ;;; :blink:

Δειχνει κατα ποσο σεβονται την δουλεια τους, και το χρημα που δινεις.

Eαν θεωρηται εσεις ασφαλη συσκευασια την παρακατω σακουλιτσα (και ειχε μεσα συσκευη καποιων εκατονταδων $) εγω πασο........

http://s16.postimg.org/x4vxiv9bl/image.jpg

Κια ναι για εμενα παιζει μεγαλο ρολο η συσκευασια στις εκαστοτε αγορες μου,και παντα κατα την παραγγελεια αναφερω ρητα το τι θελω.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Κια ναι για εμενα παιζει μεγαλο ρολο η συσκευασια στις εκαστοτε αγορες μου,και παντα κατα την παραγγελεια αναφερω ρητα το τι θελω.

Για πες - γιατί ομολογώ ότι δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάτι τέτοιο. Τους το γράφεις π.χ. στα σχόλια κατά την παραγγελία, ή τους στέλνεις πριν ή μετά κάποιο ξεχωριστό mail;

Και ζητάς π.χ. να είναι καλά συσκευασμένο, σε σκληρό κουτί και με bubblewrap ή κάτι τέτοιο...;

Και -το κρίσιμο ερώτημα- σε ακούνε;

Αν πιάνει κάτι τέτοιο, να το δοκιμάσουμε! Έχω βαρεθεί να περιμένω το... λαχείο, σε τι κατάσταση θα μου έρθει η επόμενη παραγγελία (χειρότερο πρόσφατο παράδειγμα ένα gadget από Banggood πριν 2-3 μήνες, το οποίο μου ήρθε συσκευασμένο απλά μέσα στο γνωστό φάκελλο -χωρίς καν φυσαλλίδες- το οποίο φαίνεται κάτι το είχε... πλακώσει και είχε παραμορφώσει άσχημα το κουτί. Το θεώρησα θαύμα που η συσκευή μέσα την είχε τελικά γλυτώσει - αν και χρειάστηκε... κοπίδι για να την απελευθερώσω από το -τόσο- παραμορφωμένο κουτί της!)

Για πες - γιατί ομολογώ ότι δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάτι τέτοιο. Τους το γράφεις π.χ. στα σχόλια κατά την παραγγελία, ή τους στέλνεις πριν ή μετά κάποιο ξεχωριστό mail;

Και ζητάς π.χ. να είναι καλά συσκευασμένο, σε σκληρό κουτί και με bubblewrap ή κάτι τέτοιο...;

Και -το κρίσιμο ερώτημα- σε ακούνε;

Αν πιάνει κάτι τέτοιο, να το δοκιμάσουμε! Έχω βαρεθεί να περιμένω το... λαχείο, σε τι κατάσταση θα μου έρθει η επόμενη παραγγελία (χειρότερο πρόσφατο παράδειγμα ένα gadget από Banggood πριν 2-3 μήνες, το οποίο μου ήρθε συσκευασμένο απλά μέσα στο γνωστό φάκελλο -χωρίς καν φυσαλλίδες- το οποίο φαίνεται κάτι το είχε... πλακώσει και είχε παραμορφώσει άσχημα το κουτί. Το θεώρησα θαύμα που η συσκευή μέσα την είχε τελικά γλυτώσει - αν και χρειάστηκε... κοπίδι για να την απελευθερώσω από το -τόσο- παραμορφωμένο κουτί της!)

To πιο απλο που στελνω ειναι το..........

!!!!PLEASE MAKE A VERY GOOD PACKAGE WITH BUBBLES BAGS...NOT THE SIMPLE BAGS!!!! !!!!

To πιο απλο που στελνω ειναι το..........

!!!!PLEASE MAKE A VERY GOOD PACKAGE WITH BUBBLES BAGS...NOT THE SIMPLE BAGS!!!! !!!!

Κι εγω το γραφω αυτο παγια, μαζι με αλλα σχετικα, οπως πχ να ΜΗΝ το στειλουν με DHL, αλλα αυτο το κανω για να εχω καποιο πατημα σε τυχον στραβη, μιας και δεν νομιζω οτι τα διαβαζει κανεις ουτε οτι το λαμβανουν υπ οψη και σιγουρα διαφορετικο ατομο θα το συσκευασει και δεν θα κατσει να ασχοληθει με το τι επιθυμια εχει ο καθε πελατης.

Δυστυχως.:mad:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Ένα 30% ναι. Ένα 30% στο χρόνο αποστολης και ένα 40% στην εγγύηση

Άμα έρθει διαλυμένο θα μπαίνουμε σε περιπέτειες.

Ενα θα σου πω...το fastcardtech τα φέρνει πολύ καλά συσκευασμένα τα κινητά... :eek:

Πάντως εγώ από banggood, geekbuying που πήρα πρόσφατα κινητά, Ήρθαν σε απλό σακουλάκι με πολύ μικρά bubbles ενσωματωμένα. Το Banggood είχε για τα τυπικά το κουτί του κινητού τυλιγμένο με ενα απλο προστατευτικό υλικο σαν αφρολεξ που βάζει σε όλα του τα δέματα. Φυσικά, τα κουτιά ήταν χτυπημένα στις γωνίες. Οπως συμβαίνει με σχεδόν ολα τα δέματα που λαμβάνω τώρα τελευταία. Συμφωνω με αυτό που γράφουν και τα παιδια πανω, είναι όπως κάτσει, δηλαδή από το ίδιο μαγαζί την επόμενη φορά μπορεί να είναι καλά τυλιγμένο.

Λογικά για να συνεχίζουν να το κάνουν αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν και ιδιαίτερα παράπονα και περιστατικά. Ή το κάνουν για να σε αναγκάσουν να πληρωνεις για ασφαλεια που υπάρχει πλέον σαν επιλογή σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά. Επομένως καταλήγουμε και πάλι οτι το σημαντικό είναι να έχει καλό after sale το μαγαζί και να βγάλεις άκρη χωρις κόπο και χρόνο αν κάτσει σταβή.

Sent from my Onda V975m using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Παίρνω από Vickmall για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου.

Κουτί από σκληρό χαρτόνι, τυλιγμένο με ποσότητα ταινίας συσκευασίας σαν να έγινε πλαστικοποίηση, καμία τσιγκουνιά σε αεροπλάστ (bubblewrap) στο εσωτερικό. Αν θέλουν, ας παίξουν μαζί του και μπάλα οι ταχυδρόμοι.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Ενα θα σου πω...το fastcardtech τα φέρνει πολύ καλά συσκευασμένα τα κινητά... :eek:

Sent from my Onda V975m using Tapatalk

Το λες μεταφορικα ή κυριολεκτικα;

Το λες μεταφορικα ή κυριολεκτικα;

Χαχαχα...Το έγραψα γιατί ο φίλος είπε ότι δίνει βαρύτητα 30% για το πιο μαγαζί θεωρεί αξιόπιστο στο πακεταρισμα που κάνει το μαγαζί. Και η αλήθεια είναι 2 κινητά που πήρα από εκεί το πακεταρισμα ήταν πολύ καλό. Πληροφοριακά, και τις 2 φορές άνοιξα dispute στο PayPal! Επομένως δεν ξέρω κατά πόσο το πακεταρισμα πρέπει να θεωρείται κριτήριο για την αξιοπιστία του μαγαζιού.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Γιατι το ανακατευετε το θεμα? Σιγουρα η καλη συσκευασια δεν ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτηριο για να πεις ενα μαγαζι αξιοπιστο αλλα ειναι ΚΑΙ αυτο!

Πως να εμπιστευτω εγω ενα μαγαζι, οσο καλο και φθηνο και να ειναι, αν τα μισα κινητα που αγοραζω μου ερχονται σπασμενα λογω της ανυπαρκτης συσκευασιας?

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Με την ιδια ακριβως συσκευασια εστειλαν και εμενα ενα xiaomi πριν μια εβδομαδα. Παντος τρεις παραγγελιες κινητων, στην ιδια συσκευασια εχω παραλαβει και τις τρεις. Απαραδεκτοι... Και μαλιστα τους ειχα κραξει στο support center, και αυτοι... τον "ΚΙΝΕΖΟ"

Γιατι το ανακατευετε το θεμα? Σιγουρα η καλη συσκευασια δεν ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτηριο για να πεις ενα μαγαζι αξιοπιστο αλλα ειναι ΚΑΙ αυτο!

Πως να εμπιστευτω εγω ενα μαγαζι, οσο καλο και φθηνο και να ειναι, αν τα μισα κινητα που αγοραζω μου ερχονται σπασμενα λογω της ανυπαρκτης συσκευασιας?

Ακριβως αυτο ειναι το ζουμι της υποθεσης........:)

Καλημερα.

Για πρωτη φορα πηρα την αποφαση να αγορασω κ γω κινητο απο Κινα.

Εχω επιλεξει ενα κινητο της Lenovo και το εχω βρει σε ολα σχεδον τα προτεινομενα καταστηματα της σελιδας με ελαχιστη διαφορα τιμης.

Τις τελευταιες μερες ομως βρηκα στο Tinydeal που εχει αποθηκη κ στη Γερμανια το κινητο που θελω.

http://www.tinydeal.com/lenovo-vibe-p1-55-fhd-snapdragon-615-octa-core-android-51-4g-phone-p-159991.html

Τα σχολια για το καταστημα αυτο ειναι διφορουμενα αλλα το γεγονος οτι το εχει διαθεσιμο απο Γερμανια το κανει ελκυστικο.

Εχουμε προσφατες εμπειριες για το συγκεκριμενο καταστημα;;;

Εγώ πάντως όσες φορές έχω παραγγείλει από Gearbest οι παραγγελίες μου ήρθαν όλες πολύ καλά συσκευασμένες με Bubblewrap. Τελευταία πήρα ένα tablet για την μικρή. Μου φάνηκε σαν να ήταν λίγο κυρτές οι γωνίες προς τα μέσα, σαν curved. Τους έστειλα μήνυμα με φωτογραφίες και τους ανέφερα και ένα περιστατικό αυτο-απενεργοποίησης του tablet την πρώτη μέρα, ενώ η μπαταρία ήταν στο 50%. Δεν ζήτησα κάτι απλά τους ρώτησα μήπως είναι ελαττωματικό το tablet. Μου πρότειναν 3 πράγματα: α) το επιστρέφω με δικά μου έξοδα και μου στέλνουν άλλο, β)το κρατάω αυτό και μου στέλνουν άλλο με 60$ (το είχα αγοράσει με 80$), γ)με πιστώνουν 25$ στο λογαριασμό μου για μελλοντική αγορά. Προτίμησα το 3ο. Νομίζω ότι ήταν μία τίμια λύση, δεδομένου του ότι το tablet είναι λειτουργικό και με μια θήκη δεν θα φαίνεται τίποτα. Τι λέτε;

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Καλημερα.

Για πρωτη φορα πηρα την αποφαση να αγορασω κ γω κινητο απο Κινα.

Εχω επιλεξει ενα κινητο της Lenovo και το εχω βρει σε ολα σχεδον τα προτεινομενα καταστηματα της σελιδας με ελαχιστη διαφορα τιμης.

Τις τελευταιες μερες ομως βρηκα στο Tinydeal που εχει αποθηκη κ στη Γερμανια το κινητο που θελω.

http://www.tinydeal.com/lenovo-vibe-p1-55-fhd-snapdragon-615-octa-core-android-51-4g-phone-p-159991.html

Τα σχολια για το καταστημα αυτο ειναι διφορουμενα αλλα το γεγονος οτι το εχει διαθεσιμο απο Γερμανια το κανει ελκυστικο.

Εχουμε προσφατες εμπειριες για το συγκεκριμενο καταστημα;;;

Εγω πηρα απο αυτο το καταστημα ολα οκ και η συσκευασια.