Evaggelos1 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 εγώ παρήγγειλα από vickmall στις 25/7, η παραγγελία είχε status: complete στις 27/7 και μου έδωσαν track number μέσω SG. Μπαίνοντας όμως να τσεκάρω με τον αριθμό που μου έδωσαν δεν εντοπίζεται το δέμα. Μήπως δεν το έχουν σκανάρει ακόμα από SG? Υπομονη φιλε μου. Βιαζεσε! Για Κινεζους μιλαμε ε? :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 εγώ παρήγγειλα από vickmall στις 25/7, η παραγγελία είχε status: complete στις 27/7 και μου έδωσαν track number μέσω SG. Μπαίνοντας όμως να τσεκάρω με τον αριθμό που μου έδωσαν δεν εντοπίζεται το δέμα. Μήπως δεν το έχουν σκανάρει ακόμα από SG? Η συγκεκριμένη συζήτηση είναι καταλληλότερη για το Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα - εδώ είμαστε λίγο εκτός θέματος. Παρ' όλα αυτά, να μεταφέρω κάτι που είχα αναφέρει κι εκεί. Οι περισσότερες μεταφορικές κάνουν αρκετές μέρες να δείξουν πληροφορία για το tracking number, μάλλον γιατί δεν έχουν παραλάβει ακόμα το δέμα. Η SG αποτελούσε εξαίρεση, καθώς έδειχνε "Information received" με το που ο αποστολέας έκανε reserve το tracking number και στο έστελνε. Φαίνεται όμως ότι τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει... συνήθειες και πλέον ούτε αυτή δείχνει κάτι μέχρι να παραλάβει το δέμα. Αν θέλεις να δεις που βρίσκεται το δικό σου, βάλε το tracking number στο site της 4PX, της μεταφορικής που παραδίδει το δέμα από το Vickmall στη Singapore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billleme Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλησπέρα παιδιά !! μια βοήθεια....είμαι ανάμεσα σε Oukitel K6000 Pro και xaiomi Redmi 3S ή REDMI Note 3 μια βοήθεια....:wacko::wacko::wacko: δεν ξέρω τι να διαλέξω.... το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι το P6000 έχει χαμηλή βαθμολογία στο antutu... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλησπέρα παιδιά !! μια βοήθεια....είμαι ανάμεσα σε Oukitel K6000 Pro και xaiomi Redmi 3S ή REDMI Note 3 μια βοήθεια....:wacko::wacko::wacko: δεν ξέρω τι να διαλέξω.... το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι το P6000 έχει χαμηλή βαθμολογία στο antutu... Για μενα παρε xiaomi και δεν θα μετανιωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billleme Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση προς τα εκεί κλείνω και εγω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Για μενα παρε xiaomi και δεν θα μετανιωσης huawei 5X dual sim απο ΑΜΑΖΟΝ.ΙΤ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Πολύ καλή περίπτωση αυτό το 5χ κ η τιμή τού εξαιρετική από το site που αναφέρεις. Αν οι φωτό του όμως είναι της ίδιας ποιοτητας με του huawei P8, τοτε είναι πολύ υποδεέστερες του xiaomi rn3 prο, αν ενδιαφέρει αυτο, το έχω διαπιστώσει προσωπικά...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisdiam Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 καλημερα παιδια... βρηκα το συγκεκριμενο κινητο http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_393567.html?wid=11. και επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα επιχειρησω την αγορα απο κινεζικο site θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα... κατ αρχας γραφει : Dispatch: Ships on Aug 23 που σημαινει οτι θα φυγει απο εκει στις 23 + ενας μηνας ταξιδι, δηλαδη θα το εχω σε περιπου δυο μηνες ετσι? Δευτερον αφου επιλεξω free shiπping (που ειναι και η μονη επιλογη) κατα πασα πιθανοτητα δε μπλεκω με τελωνειο? Εσεις τι λετε αξιζει να το χτυπησω? :rolleyes::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Αξίζει ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 καλημερα παιδια... βρηκα το συγκεκριμενο κινητο http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_393567.html?wid=11. και επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα επιχειρησω την αγορα απο κινεζικο site θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα... κατ αρχας γραφει : Dispatch: Ships on Aug 23 που σημαινει οτι θα φυγει απο εκει στις 23 + ενας μηνας ταξιδι, δηλαδη θα το εχω σε περιπου δυο μηνες ετσι? Δευτερον αφου επιλεξω free shiπping (που ειναι και η μονη επιλογη) κατα πασα πιθανοτητα δε μπλεκω με τελωνειο? Εσεις τι λετε αξιζει να το χτυπησω? :rolleyes::D Και γιατι να περιμενεις δυο μηνες? :blink: Αλλα μαγαζια το στελνουν αμεσως. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisdiam Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Και γιατι να περιμενεις δυο μηνες? :blink: Αλλα μαγαζια το στελνουν αμεσως. δηλαδη να δοκιμασω καποιο αλλο site.. απλα απο οτι εχω ακουσει οτι το gearbest ειναι απο τα πιο αξιοπιστα αναμεσα σ αυτα τα sites. το geekbuying και το tomtop ειναι καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 geekbuying>gearbest>>>>>>.........>>>>>>>>tomtop Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 δηλαδη να δοκιμασω καποιο αλλο site.. απλα απο οτι εχω ακουσει οτι το gearbest ειναι απο τα πιο αξιοπιστα αναμεσα σ αυτα τα sites. το geekbuying και το tomtop ειναι καλα? Φιλε το gearbest αξιοπιστο δεν το ειπε ουτε η μανα του οταν το νανουριζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Λίγο υπερβολικός είσαι. Μία χαρά μαγαζί είναι το gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Και για μενα η μεχρι τωρα after sales συμπεριφορα του ηταν αριστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 δηλαδη να δοκιμασω καποιο αλλο site.. απλα απο οτι εχω ακουσει οτι το gearbest ειναι απο τα πιο αξιοπιστα αναμεσα σ αυτα τα sites. το geekbuying και το tomtop ειναι καλα? Το τομτοπ αν σου στειλει, να αναψεις και λαμπαδα. Να δοκιμασεις και το Βικμαλλ, bangood. Mακραν τα καλυτερα μεχρι στιγμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 δηλαδη να δοκιμασω καποιο αλλο site.. απλα απο οτι εχω ακουσει οτι το gearbest ειναι απο τα πιο αξιοπιστα αναμεσα σ αυτα τα sites. το geekbuying και το tomtop ειναι καλα? Δική μου αξιολόγηση: GearBest: 8,5/10 GeekBuying: 7/10 TomTop: 2/10 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Μην μπερδευεται την αντιμετωπιση που εχουν αυτοι που αγοραζουν παρα πολλα κινητα απο το gearbest με αυτους που αγοραζουν μονο ενα για προσωπικη χρηση. Εμενα μια χαρα μου συμπεριφερονται αλλα εγω εχω αγορασει 25 κινητα σε 6 μηνες ,σε φιλο που ειχε παρει ενα κινητο για παρτη του και του εκατσε προβλημα και μαλιστα DOA πηγαν να τον δουλεψουν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Πρεπει να ειναι η πολιτικη τους για να ξεχωριζουν ισως κι αυτους που κοροιδευουν Πρεπει να επιμενεις γιατι τοτε δειχνεις οτι οντως εχεις προβλημα Προσφατα ειχα κι εγω με το banggood μια συνομιλια τετοιου ειδους και χρειαστηκαν πολλα μηνυματα μεχρι να πειστουν (με βαση τη συγκεκριμενη εμπειρια θα το κατετασα πολυ κατω απο το gearbest) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linam Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλημέρα και καλό μήνα! Έχει κάνει κανείς αγορά ή γνωρίζει για την αξιοπιστία των καταστημάτων dikarto.gr και experts-mobiles.gr ; Εχω δει το lenovo vibe shot που με ενδιαφέρει σε πολύ καλή τιμή, πολύ πιο φτηνό από άλλα καταστήματα . Φαντάζομαι είναι δικής τους εισαγωγής από Κίνα ή μήπως προοριζόταν για κάποια άλλη χώρα της ΕΕ; .. Ξέρετε τι παίζει με τις πολιτικές αυτων των καταστημάτων, με εγγυήσεις, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ελληνικό μενού κλπ; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλημέρα και καλό μήνα! Έχει κάνει κανείς αγορά ή γνωρίζει για την αξιοπιστία των καταστημάτων dikarto.gr και experts-mobiles.gr ; Εχω δει το lenovo vibe shot που με ενδιαφέρει σε πολύ καλή τιμή, πολύ πιο φτηνό από άλλα καταστήματα . Φαντάζομαι είναι δικής τους εισαγωγής από Κίνα ή μήπως προοριζόταν για κάποια άλλη χώρα της ΕΕ; .. Ξέρετε τι παίζει με τις πολιτικές αυτων των καταστημάτων, με εγγυήσεις, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ελληνικό μενού κλπ; Ευχαριστώ! Έχω εχω αγοράσει με on line αγορά κινητό παλαιότερα από το experts. Κανένα πρόβλημα, έμεινα ικανοποιημένος. Εγγύηση δεν χρειάστηκα οπότε δεν γνωρίζω, φαντάζομαι δεν θα έχεις πρόβλημα με κανένα από τα 2 αν χρειαστεί. Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις φαντάζομαι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linam Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Έχω εχω αγοράσει με on line αγορά κινητό παλαιότερα από το experts. Κανένα πρόβλημα, έμεινα ικανοποιημένος. Εγγύηση δεν χρειάστηκα οπότε δεν γνωρίζω, φαντάζομαι δεν θα έχεις πρόβλημα με κανένα από τα 2 αν χρειαστεί. Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις φαντάζομαι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλημέρα και καλό μήνα! Έχει κάνει κανείς αγορά ή γνωρίζει για την αξιοπιστία των καταστημάτων dikarto.gr και experts-mobiles.gr ; Εχω δει το lenovo vibe shot που με ενδιαφέρει σε πολύ καλή τιμή, πολύ πιο φτηνό από άλλα καταστήματα . Φαντάζομαι είναι δικής τους εισαγωγής από Κίνα ή μήπως προοριζόταν για κάποια άλλη χώρα της ΕΕ; .. Ξέρετε τι παίζει με τις πολιτικές αυτων των καταστημάτων, με εγγυήσεις, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ελληνικό μενού κλπ; Ευχαριστώ! Επισκεφτηκα προσφατα το δικαρτο και εμεινα ικανοποιημενος απο το σερβις αλλα και την ευγενεια που με αντιμετωπισαν. Προσωπικα σκοπευω να τους εχω σαν πρωτη επιλογη. Το καλο πρεπει να λεγεται οπως και το κακο επισης. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 καλημερα παιδια... βρηκα το συγκεκριμενο κινητο http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_393567.html?wid=11. και επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα επιχειρησω την αγορα απο κινεζικο site θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα... κατ αρχας γραφει : Dispatch: Ships on Aug 23 που σημαινει οτι θα φυγει απο εκει στις 23 + ενας μηνας ταξιδι, δηλαδη θα το εχω σε περιπου δυο μηνες ετσι? Δευτερον αφου επιλεξω free shiπping (που ειναι και η μονη επιλογη) κατα πασα πιθανοτητα δε μπλεκω με τελωνειο? Εσεις τι λετε αξιζει να το χτυπησω? :rolleyes::D Όπως λέει και ο evmenis, το Gearworst είναι καλό όσο δεν σου τυχαίνει μια στραβή. Μετά είναι δύσκολα τα πράγματα... Προτιμώ Banggood, αλλά πάνω απ'όλα -κι από τα κανονικά καταστήματα- το Vickmall. Κάνε τους μια ερώτηση μήπως το έχουν αλλά δεν ενημέρωσαν ακόμη το site τους. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Μερικά σχόλια για πρόσφατες παραλαβές - έτσι, για λεπτομέρειες που συμπληρώνουν την -καλή ή κακή- εικόνα των καταστημάτων: Banggood: Φίλος παρέλαβε πρόσφατα κινητό από αυτούς. Ήρθε με Swisspost, η οποία άργησε λίγο να ενημερώσει το tracking, ήρθε όμως σε 13 μέρες, οπότε κανένα παράπονο από εκεί. Αυτό που δε μου έκανε την καλύτερη εντύπωση ήταν ότι το κουτί του κινητού ήταν μέσα σε ένα... νάυλον σακκούλι (όπως κάνουν και αρκετά άλλα μαγαζιά), τυλιγμένο απλώς με ένα *λεπτότατο* φύλλο από αφρώδες πλαστικό, το οποίο πρακτικά δε θα μπορούσε να βοηθήσει σε οποιαδήποτε κακομεταχείριση. Τι έγιναν οι προδιαγραφών... άρματος μάχης συσκευασίες του Banggood; Υ.Γ: Για το Banggood -το οποίο το θεωρώ από τα σχετικά "καλά" μαγαζιά και το συστήνω και σε φίλους- διάβασα και ένα ευθέως αρνητικό σχόλιο από μέλος του myPhone, σε γειτονικό νήμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6805389#post6805389 Ομολογώ ότι μου αφαίρεσε κάμποσους πόντους από την καλή εντύπωση που είχα γι' αυτό... Gearbest: Παραγγελία μου από εκεί, την έστειλαν με CZ Post - που φαίνεται να το προτιμούν τελευταία. Εδώ και αρκετές μέρες που μου έχουν δώσει tracking nr, δε φαίνεται πουθενά (τελικά όμως βρήκα τουλάχιστον μια αναφορά σε αυτό στο http://www.sky56.cn). Οκ, έχει αναφερθεί και από άλλους στο νήμα Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα ότι η CZ Post υστερεί (πολύ!) σε αυτό... Το ενδιαφέρον εδώ όμως είναι, νομίζω, άλλο: Μου έστειλαν φωτογραφία του πακέτου μου, στο οποίο ως αποστολέας φαίνεται η "Europe Time GmbH, PO Box 5001, Praha, Czech Republic" (!) Τα... μπαγάσικα φαίνεται να το έχουν κανονίσει με την CZ Post να τα μεταφέρει... αθόρυβα ως την Τσεχία, και από εκεί να εμφανίζονται με διεύθυνση αποστολής στην Τσεχία, πιθανότατα για να αποφύγουν τελωνεία κλπ στις ευρωπαϊκές χώρες! Δε μας χαλάει κιόλας... Υποψιάζομαι μόνο ότι tracking information θα δω μόνον όταν το πακέτο φτάσει Τσεχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts