mobile59 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 (edited) Καλησπέρα, έκανα παραγγελία από Vickmall με nl post, ξέρω ότι θα κάνει 10-25 μέρες να φτάσει, απλά ήθελα να ρωτήσω το trucking number που μου έστειλαν που μπορώ να το παρακολουθώ? http://www.17track.net/el http://www.postnl.post/ θα φανει μετα απο μια βδομαδα και παρα πανω,μην αγχωθεις,οταν σου γραψει οτι εφτασε ελλαδα και μπορεις και απο το σαιτ των ελτα να το παρακολουθεις Edited July 18, 2016 by mobile59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 http://www.17track.net/el http://www.postnl.post/ θα φανει μετα απο μια βδομαδα και παρα πανω,μην αγχωθεις,οταν σου γραψει οτι εφτασε ελλαδα και μπορεις και απο το σαιτ των ελτα να το παρακολουθεις thanks, μου έστειλαν φωτό και το πακέτο, οπότε αναμένω Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Έχω κάνει αρκετές παραγγελίες από gearbest, αλλά κινητό σε ένα σκέτο νάιλον πρώτη φορά εστειλαν.. Μα δε φοβούνται καθόλου; εγώ μες στην Αθήνα αν στείλω κάτι το τυλίγω με αφρολεξ.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Αυτό που είχε χαλάσει τις συσκευασίες τους και έστελνε πλέον στην... πλαστική σακκούλα, ήταν το Geekbuying. Και τις προάλλες μου ήρθε ένα μικρο-μαραφέτι των $5 που είχα παραγγείλει, ούτε καν εύθραυστο ή ευπαθές, τυλιγμένο σε... 3 στρώματα αφρολέξ και όλο μαζί μέσα σε σκληρό χαρτονένιο κουτί και απ' έξω καφέ χαρτί και ταινία περιτυλίγματος! Και επίσης σε πλήρη αντίθεση με την άλλη -κακή- συνήθεια που είχαν (τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο), μου το έστειλαν σε πολύ λογικό χρόνο, μόνο 3-4 εργάσιμες μετά την παραγγελία (γι' αυτούς είναι πολύ καλό)! Μακάρι αυτά να σηματοδοτούν κάποια πιο μόνιμη στροφή προς... καλές συνήθειες και να μην ήταν τυχαία / παροδικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Έχω κάνει αρκετές παραγγελίες από gearbest, αλλά κινητό σε ένα σκέτο νάιλον πρώτη φορά εστειλαν.. Μα δε φοβούνται καθόλου; εγώ μες στην Αθήνα αν στείλω κάτι το τυλίγω με αφρολεξ.. Αυτοι μαζι με το Εβερ, κανουν τις χειροτερες <συσκευασιες>.:X Απορω κι εγω πως δεν φοβουνται! Θελουν κραξιμο με ολους τους τροπους και σε ολες τις ευκαιρίες. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Το geekbuying εκανε 11 μερες να μου στειλει τρακινγκ. Τι λεει η SG post γιατι εχω καιρο να αγορασω απο εξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 (edited) Λοιπόν, επειδή έχω καταλήξει στην αγορά το xiaomi mi max, το βρίσκω σε vickmall, banggood και honorbuy. Από αυτά όμως μόνο στο honorbuy το έχει σε ευρωπαική αποθήκη, αρα θα το παραλάβω σαφώς γρηγορότερα. Από εμπειρία γνωρίζει κάποιος για honorbuy? Θέλω να πληρώσω με πιστωτική μέσω paypal... και βέβαια με ένα "καπελάκι" ύψους 35€.... (από honorbuy) Edited July 18, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 (edited) Λοιπόν, επειδή έχω καταλήξει στην αγορά το xiaomi mi max, το βρίσκω σε vickmall, banggood και honorbuy. Από αυτά όμως μόνο στο honorbuy το έχει σε ευρωπαική αποθήκη, αρα θα το παραλάβω σαφώς γρηγορότερα. Από εμπειρία γνωρίζει κάποιος για honorbuy? Θέλω να πληρώσω με πιστωτική μέσω paypal... Άν έχει $5 διαφορά, πάρ'το από Vicmall. Άν έχει $10 διαφορά, πάρ'το από Banggood. Και τα 2 είναι τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά αυτή την στιγμή με καλή συσκευσία. Απευθείας με πιστωτική μέσω Paypal, δεν γίνεται σε κανένα σχεδόν μαγαζί. Ή πληρώνεις 4% προμήθεια στο PP για να φορτώσεις το balance, ή αγοράζεις απευθείας με πιστωτική χωρίς PP αλλά θα έχεις τον οποιοδήποτε ελάχιστο φόβο μήπως έχει πρόβλημα το κινητό και δεν θα μπορείς να κάνεις dispute εν'ανάγκει. Σε αυτά τα θέματα του after sale, μόνο με Vickmall θα βρείς άκρη. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το geekbuying εκανε 11 μερες να μου στειλει τρακινγκ. Τι λεει η SG post γιατι εχω καιρο να αγορασω απο εξω. Σε μένα έστειλε t/n την 3η μέρα. Το μόνο που φοβάμαι είναι η SG (που πάει νορμάλ προς το παρόν) και αν τυχόν το βάλουν σε τσιγαρόχαρτο. Edited July 18, 2016 by LarryAn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Άν έχει $5 διαφορά, πάρ'το από Vicmall. Άν έχει $10 διαφορά, πάρ'το από Banggood. Και τα 2 είναι τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά αυτή την στιγμή με καλή συσκευσία. Απευθείας με πιστωτική μέσω Paypal, δεν γίνεται σε κανένα σχεδόν μαγαζί. Ή πληρώνεις 4% προμήθεια στο PP για να φορτώσεις το balance, ή αγοράζεις απευθείας με πιστωτική χωρίς PP αλλά θα έχεις τον οποιοδήποτε ελάχιστο φόβο μήπως έχει πρόβλημα το κινητό και δεν θα μπορείς να κάνεις dispute εν'ανάγκει. Σε αυτά τα θέματα του after sale, μόνο με Vickmall θα βρείς άκρη. απλά το θέμα είναι πόσες μέρες θα κάνει από vickmall ή banggood, η χρηματική διαφορά είναι μικρή μεταξύ των 2, αλλά σε θέμα ταχύτητας με το honorbuy θα το έχω σε 3-4 μέρες, ενώ από τα άλλα δύο άγνωστο.... μου έχει τύχει και 40 ημέρες! ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άν έχει $5 διαφορά, πάρ'το από Vicmall. Άν έχει $10 διαφορά, πάρ'το από Banggood. Και τα 2 είναι τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά αυτή την στιγμή με καλή συσκευσία. Απευθείας με πιστωτική μέσω Paypal, δεν γίνεται σε κανένα σχεδόν μαγαζί. Ή πληρώνεις 4% προμήθεια στο PP για να φορτώσεις το balance, ή αγοράζεις απευθείας με πιστωτική χωρίς PP αλλά θα έχεις τον οποιοδήποτε ελάχιστο φόβο μήπως έχει πρόβλημα το κινητό και δεν θα μπορείς να κάνεις dispute εν'ανάγκει. Σε αυτά τα θέματα του after sale, μόνο με Vickmall θα βρείς άκρη. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε μένα έστειλε t/n την 3η μέρα. Το μόνο που φοβάμαι είναι η SG (που πάει νορμάλ προς το παρόν) και αν τυχόν το βάλουν σε τσιγαρόχαρτο. απλά το θέμα είναι πόσες μέρες θα κάνει από vickmall ή banggood, η χρηματική διαφορά είναι μικρή μεταξύ των 2, αλλά σε θέμα ταχύτητας με το honorbuy θα το έχω σε 3-4 μέρες, ενώ από τα άλλα δύο άγνωστο.... μου έχει τύχει και 40 ημέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Απευθείας με πιστωτική μέσω Paypal, δεν γίνεται σε κανένα σχεδόν μαγαζί. Δεν ειναι ετσι ακριβως φιλε μου. Σε everbuying & geekbuying που δοκιμασα επαιζε το paypal μεσω πιστωτικης με American Express. Για αλλα καταστηματα δεν ξερω να σου πω αλλα μιας και το θεμα στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι το paypal και οχι τα καταστηματα με Amex θα παιξει και στα αλλα λογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 απλά το θέμα είναι πόσες μέρες θα κάνει από vickmall ή banggood, η χρηματική διαφορά είναι μικρή μεταξύ των 2, αλλά σε θέμα ταχύτητας με το honorbuy θα το έχω σε 3-4 μέρες, ενώ από τα άλλα δύο άγνωστο.... μου έχει τύχει και 40 ημέρες! Αν θέλεις να πληρώσεις "καπελάκι" ύψους 35€ από honorbuy όπως έγραψες, εσύ αποφασίζεις. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ειναι ετσι ακριβως φιλε μου. Σε everbuying & geekbuying που δοκιμασα επαιζε το paypal μεσω πιστωτικης με American Express. Για αλλα καταστηματα δεν ξερω να σου πω αλλα μιας και το θεμα στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι το paypal και οχι τα καταστηματα με Amex θα παιξει και στα αλλα λογικα. Είναι θέμα American Express. Μόνο αυτή περνάει από τα cc. Από geekbuying δεν πέρασε καμία παραγγελία μου με 2 συστημικές κάρτες, η πιο πρόσφατη πριν λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Είναι θέμα American Express. Μόνο αυτή περνάει από τα cc. Από geekbuying δεν πέρασε καμία παραγγελία μου με 2 συστημικές κάρτες, η πιο πρόσφατη πριν λίγες μέρες. Αυτο ακριβως εννοω φιλε μου. Μιλαω μονο για AmEx. Καμια αλλη δεν εχω δει να περναει αν και ισως τωρα με την χαλαρωση των CC ισως και να γινει κι αυτο και για τις υπολοιπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon26 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Πάντως vickmall και minideal μέσω paypal δέχτηκαν την alpha debit card , το banggood δεν την δεχτηκε δυστυχως ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergeodj Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Παιδια τι εχετε να πειτε για το http://www.onlineelectronics.store? Βλεπω καλες τιμες σε επωνυμα προιοντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Πολυ σοβαρο αφου εχει το s7 edge 330$ και δεχεται μονο western union! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Παιδια τι εχετε να πειτε για το http://www.onlineelectronics.store? Βλεπω καλες τιμες σε επωνυμα προιοντα! Δεν το ξέρω, αλλά "μυρίζει" απάτη και μάλιστα χοντρή... 1) IPhone SE με 200€. 2) Πληρωμή μόνο με Western Union, άσχετα που δείχνει κάτω το σήμα του PayPal. 3) Διεύθυνση κατάστηματος ανύπαρκτη. 4) Επικοινωνία μόνο με Gmail (κάτι που δείχνει ότι είναι ερασιτεχνικό site, που φτιάχνει ο καθένας). Θα χάσεις τα λεφτά σου σίγουρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Καλησπέρα. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι αξιόπιστο για αγορά leeco; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Όσοι λέτε για συσκευασίες έκανα αγορά από everbuying κινητό αξίας 45 ευρώ και τους έγραψα στα σχόλια της παραγγελίας να μου το στείλουν σε καλή συσκευασία και όχι στο απλό σακουλάκι που το βάζουν συνήθως. Το κινητό ήρθε στην συσκευασία που βάζει συνήθως το vickmall με της μακριές γραμμές αέρα. Επίσης νομίζω ότι τα μεγάλα μαγαζιά πακετάρουν τα δέματα με ότι έχουν εκείνη την στιγμή διαθέσιμο (φυσαλίδες, χαρτιά κουτιά κτλ). Μετά από τόσες παραγγελίες στο bangood κάποιες τις στέλνουν καλά πακεταρισμενες κάποιες άλλες όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosqt Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Καλησπερα, ειμαι αναμεσα σε minideal και vickmall για αγορα κινητου. Υπερτερει καποιο κατα τη γνωμη σας γενικα ή και συγκεκριμενα γι αυτη την περιοδο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλησπερα, ειμαι αναμεσα σε minideal και vickmall για αγορα κινητου. Υπερτερει καποιο κατα τη γνωμη σας γενικα ή και συγκεκριμενα γι αυτη την περιοδο? Ευχαριστω Βικμαλλ, αλλα γιατι εξαφανιστηκαν τα νηματα των καταστηματων; Ειναι αναβαθμιση; ή ειναι κατι που δεν μας λενε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosqt Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Βικμαλλ, αλλα γιατι εξαφανιστηκαν τα νηματα των καταστηματων; Ειναι αναβαθμιση; ή ειναι κατι που δεν μας λενε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) coolicool παιδες , αγορασε κανεις με καρτα τελευταια? ειναι αξιοπιστο?? everbuying το βρηκα κα ιεκει σε προσφορα με κουπονι τι προτεινετε ?? θελω το oukitel k6000 pro Edited July 21, 2016 by aitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Οτάν το δέμα με nl post από vickmall φτάσει στην Ολλανδία πόσες μέρες κάνει για Ελλάδα? Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Οτάν το δέμα με nl post από vickmall φτάσει στην Ολλανδία πόσες μέρες κάνει για Ελλάδα? Εξαρταται απ τα ελτα φιλε εγω εχω παραλαβει και σε δυο μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Οτάν το δέμα με nl post από vickmall φτάσει στην Ολλανδία πόσες μέρες κάνει για Ελλάδα? 5-7 ημέρες, αλλα μπορεί να κάνει και πιό πολλές ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts