MitsosDaBest13 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Παιδια μακρυα απο το fastcardtech.com. 2 κινητα πηρα απο εκει ενα meizu mx4 pro και ενα lg g3 και τα 2 ηταν επισκευασμενα κ οχι καινουργια.. Κ τωρα τρεχω με dispute στο paypal. Μακρυα... Δυστυχώς, αργά το κατάλαβες... :rolleyes: Σχεδόν σε κάθε σελίδα του θέματος, υπάρχει και κάποιος που κράζει το FastCardTech... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Δυστυχώς, αργά το κατάλαβες... :rolleyes: Σχεδόν σε κάθε σελίδα του θέματος, υπάρχει και κάποιος που κράζει το FastCardTech... Για το ενα κινητο σημερα πηρα refund για το αλλο ακομα περιμενω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Για το ενα κινητο σημερα πηρα refund για το αλλο ακομα περιμενω.. Για το μόνο μαγαζι που εχω σβησει το account mou και χω να λεω τα χειρότερα ειναι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παραγγελία από gearbest ένα miband 1s και κάτι λουράκια παρασκευή βράδυ, το πρωί του Σάββατου είχα ήδη email από gearbest ότι ή παραγγελία έχει φύγει με tr.number και φωτογραφία του πακέτου με τα στοιχεία μου πάνω σε ζυγαριά! Λέτε να άρχισαν οι κινέζοι να αλλάζουν τον τρόπο που μας αντιμετώπιζαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μπα, Αυτό το κάνουν γενικά. Αν όμως δεν έχουν κάτι σε στοκ ή σε ψεύτικη προσφορά, ζήτω που κάηκες... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Έχει παραγγείλει κάνεις από το Ισπανικό igogo να μου πει αν είναι έμπιστο με γνήσια προϊόντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παραγγελία από gearbest ένα miband 1s και κάτι λουράκια παρασκευή βράδυ, το πρωί του Σάββατου είχα ήδη email από gearbest ότι ή παραγγελία έχει φύγει με tr.number και φωτογραφία του πακέτου με τα στοιχεία μου πάνω σε ζυγαριά! Λέτε να άρχισαν οι κινέζοι να αλλάζουν τον τρόπο που μας αντιμετώπιζαν? Same here.:) Αλλά δεν νομίζω. Μπα, Αυτό το κάνουν γενικά. Αν όμως δεν έχουν κάτι σε στοκ ή σε ψεύτικη προσφορά, ζήτω που κάηκες... Ακριβώς όπως τα λες. Λόγο της τεράστιας ποικιλίας που έχει το gear συνήθως επικρατεί το χάος. Συν η γελοιότητα με τα "discount coupon codes".:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Έχει παραγγείλει κάνεις από το Ισπανικό igogo να μου πει αν είναι έμπιστο με γνήσια προϊόντα; Μη σε ξεγελάνε τα Ισπανικά στο site. Καρα-κινέζικο είναι κι αυτό :p Δεν έχω παραγγείλει ο ίδιος από αυτούς, από τα λίγα που έχω δει όμως εδώ τριγύρω, δε θα ήταν και η πρώτη μου επιλογή - εκτός πια κι αν είχε κάτι χτυπητά ελκυστικό, όπως π.χ. προϊόν που οι άλλοι δεν έχουν σε στοκ και σε καμια ιδιαίτερα χαμηλή τιμή (που και εκεί βέβαια βρίσκεσαι λογικά να αναρωτιέσαι που είναι ο λάκκος στη... φάβα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μη σε ξεγελάνε τα Ισπανικά στο site. Καρα-κινέζικο είναι κι αυτό :p Δεν έχω παραγγείλει ο ίδιος από αυτούς, από τα λίγα που έχω δει όμως εδώ τριγύρω, δε θα ήταν και η πρώτη μου επιλογή - εκτός πια κι αν είχε κάτι χτυπητά ελκυστικό, όπως π.χ. προϊόν που οι άλλοι δεν έχουν σε στοκ και σε καμια ιδιαίτερα χαμηλή τιμή (που και εκεί βέβαια βρίσκεσαι λογικά να αναρωτιέσαι που είναι ο λάκκος στη... φάβα!) Είναι .es και όχι .com γι'αυτό είπα για Ισπανικό. Αυτό εδώ έχω βρει και η τιμή είναι πολύ καλή. http://m.igogo.es/product382570.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Είναι .es και όχι .com γι'αυτό είπα για Ισπανικό. Αυτό εδώ έχω βρει και η τιμή είναι πολύ καλή. http://m.igogo.es/product382570.html Δεν σημαίνει κάτι το .es και όχι .com ... $179.99 δεν έχει στο vickmall; Που είναι η πολύ καλή τιμή; $169.99; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Δεν σημαίνει κάτι το .es και όχι .com ... $179.99 δεν έχει στο vickmall; Που είναι η πολύ καλή τιμή; $169.99; Ναι. Είχα δει 146 αλλά δεν είχα προσέξει ότι είναι ευρώ. Οκ. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Έχει παραγγείλει κάνεις από το Ισπανικό igogo να μου πει αν είναι έμπιστο με γνήσια προϊόντα; Με όσα θα διαβάσεις εάν κάνεις μια αναζήτηση για το igogo, μπορεί και να τρομάξεις... Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μηπως να καναμε μια λιστα με τα αξιοπιστα καταστηματα γιατι εχουμε χασει την μπαλα? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Καλήμερα!!!πρόσφατα έκανα μια ακριβή παραγγελία κινητού από ibuygou κ επέλεξα DHL.Ήρθα σε επικοινωνία με τους ίδιους για να ρωτήσω αν θα έχω πρόβλημα με τελωνείο κ αν θα το στείλουν μέσω ευρωπαϊκής αποθήκης με NL post.Απάντησαν ότι υποφέρουν από πολλά προβλήματα κ πολλές αναφορές για χαμένα αντικείμενα με αυτήν την διαδικασία και μου πρότεινε αν θέλω να επιλέξω fedex που είναι ακόμα πιο ασφαλές. Σας παρακαλώ μπορεί κάποιος αν είχε την ίδια εμπειρία να απαντήσει κ να βοηθήσει τι να επιλέξω η να ζητήσω καλύτερα τα χρήματα πίσω? Edited February 29, 2016 by impreza_sti Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitrinosaetos21 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 scorpio λογικα παντα, λογικα ξαναλεω θα περασει το δεμα απο το τελωνειο και θα φας ηττα, παρα τα 20 ευρω που θα γραφει εξω. Ποτε με κουριερ, πληρωνεται τζαμπα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Καλήμερα!!!πρόσφατα έκανα μια ακριβή παραγγελία κινητού από ibuygou κ επέλεξα DHL.Ήρθα σε επικοινωνία με τους ίδιους για να ρωτήσω αν θα έχω πρόβλημα με τελωνείο κ αν θα το στείλουν μέσω ευρωπαϊκής αποθήκης με NL post.Απάντησαν ότι υποφέρουν από πολλά προβλήματα κ πολλές αναφορές για χαμένα αντικείμενα με αυτήν την διαδικασία και μου πρότεινε αν θέλω να επιλέξω fedex που είναι ακόμα πιο ασφαλές. Σας παρακαλώ μπορεί κάποιος αν είχε την ίδια εμπειρία να απαντήσει κ να βοηθήσει τι να επιλέξω η να ζητήσω καλύτερα τα χρήματα πίσω? μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, αν δεν έρθει από ευρώπη, με courier θα φας τελωνείο στο κεφάλι 10000% Edited February 29, 2016 by impreza_sti Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 από τις 19 σημερα εμφανιστικε το τρακ Σιγκαπουρη με vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 από τις 19 σημερα εμφανιστικε το τρακ Σιγκαπουρη με vickmall Και εμένα το ίδιο (αν εννοείς ότι σήμερα εμφανίστηκε στο site των ελτα). 19 το tracking βέβαια αλλά από 23 είχε εξέλιξη. Κουράγιο, στο ίδιο αεροπλάνο θα είναι και τα 2! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μηπως να καναμε μια λιστα με τα αξιοπιστα καταστηματα γιατι εχουμε χασει την μπαλα? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 από τις 19 σημερα εμφανιστικε το τρακ Σιγκαπουρη με vickmall Και εμένα το ίδιο (αν εννοείς ότι σήμερα εμφανίστηκε στο site των ελτα). 19 το tracking βέβαια αλλά από 23 είχε εξέλιξη. Κουράγιο, στο ίδιο αεροπλάνο θα είναι και τα 2! Παίδες, γιά τις αποστολές υπάρχει άλλο νήμα, εδώ δεν είναι γιά τέτοιες συζητήσεις, μόνο γιά αντυπώσεις αξιοπιστίας είναι .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μηπως να καναμε μια λιστα με τα αξιοπιστα καταστηματα γιατι εχουμε χασει την μπαλα? Μηπως να καναμε μια λιστα με τα αξιοπιστα καταστηματα γιατι εχουμε χασει την μπαλα? Tι το λες και δεν το κανεις ? Ξεκινα εσυ τη λιστα και θα ακολουθησουν και οι υπολοιποι. Εκανα μια παραγγελια απο Gearbest λογο της τιμη και βλεπω να εχουμε γκρινια, ενω το δειχνουν στο site τους μου λενε οτι δεν μπορουν να το στειλουν και δεν απαντησε και ο sam στο τοπικ τους :mad: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6586202#post6586202 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μηπως να καναμε μια λιστα με τα αξιοπιστα καταστηματα γιατι εχουμε χασει την μπαλα? Ως κλασσικοί Έλληνες θα αρχίσουμε να φαγωνόμαστε. Του στιλ, «Μα εγώ πήρα από το fastcardtech και δεν είχα πρόβλημα, απαράδεκτοι/μέτοχοι άλλων κτλ όσοι το λέτε αναξιόπιστο». Το τι λένε άλλοι 100 και τι έχει γραφεί πάει περίπατο, κι αρκεί ένας... Ο κάθε ένας θα σου δώσει την δική του λίστα. Η δική μου αρχίζει στο Vickmall (καλύτερη εξυπηρέτηση δεν είχα ποτέ κι από κανέναν). Αρκετά πίσω το Banggood (όχι ότι είναι τόσο κακό, οκ είναι) και χαριστικά το Geekbuying (για να κάνω τριάδα). Το minideal έχει κάνει κατά καιρούς απατεωνιές με τις εγγυήσεις και δεν το ρισκάρω, όπως και με presales. Θα ήθελα να μάθω για το Honorbuy, τι εξυπηρέτηση έχει. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Και εμένα το ίδιο (αν εννοείς ότι σήμερα εμφανίστηκε στο site των ελτα). 19 το tracking βέβαια αλλά από 23 είχε εξέλιξη. Κουράγιο, στο ίδιο αεροπλάνο θα είναι και τα 2! ναι σημερα εμφανιστηκε ελτα παραγγελια 19 και τρακ 23 σε αλλους ειχα δει τρελους χρονους εδω αργουν μαλλον στο ιδιο ναι:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Έχει κανείς εμπειρία από DealsMachine? Παρήγγειλα ένα φθηνό κινητό από εκεί. Θα είχα ρωτήσει χωρίς να παραγγείλω, αλλά είχα περιορισμένα κομμάτια σε προσφορά και βιάστηκα λίγο... :oops: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Ως κλασσικοί Έλληνες θα αρχίσουμε να φαγωνόμαστε. Του στιλ, «Μα εγώ πήρα από το fastcardtech και δεν είχα πρόβλημα, απαράδεκτοι/μέτοχοι άλλων κτλ όσοι το λέτε αναξιόπιστο». Το τι λένε άλλοι 100 και τι έχει γραφεί πάει περίπατο, κι αρκεί ένας... Ο κάθε ένας θα σου δώσει την δική του λίστα. Η δική μου αρχίζει στο Vickmall (καλύτερη εξυπηρέτηση δεν είχα ποτέ κι από κανέναν). Αρκετά πίσω το Banggood (όχι ότι είναι τόσο κακό, οκ είναι) και χαριστικά το Geekbuying (για να κάνω τριάδα). Το minideal έχει κάνει κατά καιρούς απατεωνιές με τις εγγυήσεις και δεν το ρισκάρω, όπως και με presales. Θα ήθελα να μάθω για το Honorbuy, τι εξυπηρέτηση έχει. Δεν εχεις αδικο απλα για να εχουμε μια εικονα. Εγω δεν εχω εμπειρια απο αγορες και θελω να παρω ενα κινητο και εχω χαθει. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts