taliban Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Εγώ χτες τους είδα χτες στο skype το μεσημέρι να είναι on Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Αφού μπήκε στη μέση το paypal εμφανίστηκε και εδώ και με mail το Vickmall. Ενω δεν ειχαν το κινητό,καναν την πάπια και δεν ενημέρωναν για παρα πολλές μέρες.Μου έκαναν refund. Θεωρω οτι η κινεζικη γρίππη αρχιζει και τους κολλάει και αυτούς.Και δε θεωρω δικαιολογία το δεν προλαβαίνουν.Αν εχουν τοση δουλειά,ας παρουν κι εναν παραπανω να δουλεύει. Μπορεί να ήταν τυχαίο αλλά και με αυτά που διαβαζω από τους φίλους πιο πάνω,σαν και να γίνεται υπερτιμημενο το μαγαζί.Θα δείξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Αν επιτρέπεται, ποια συσκευή ήταν; Μπας και σκοπεύει να παραγγείλει και άλλος(ή έχει ήδη παραγγείλει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Αν επιτρέπεται, ποια συσκευή ήταν; Μπας και σκοπεύει να παραγγείλει και άλλος(ή έχει ήδη παραγγείλει). Το Xiaomi redminote 3 16GB.Kαι το θελα για δωρο.Τρελο κρεμασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 παιδια παραγγελια απο fastcardteck που εκανα με paypal payment στις 16/2/2016 στο 17TRACK που βαζω ενα tracking number που μου εστειλαν,βγαζει αυτο:Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later. Τι σημαινει?δεν θα επρεπε να φαινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 παιδια παραγγελια απο fastcardteck που εκανα με paypal payment στις 16/2/2016 στο 17TRACK που βαζω ενα tracking number που μου εστειλαν,βγαζει αυτο:Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later. Τι σημαινει?δεν θα επρεπε να φαινεται? Το tracking number ποτε στο εδωσαν? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Το tracking number ποτε στο εδωσαν? Μου το εδωσαν 18/2/2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 παιδια παραγγελια απο fastcardteck που εκανα με paypal payment στις 16/2/2016 στο 17TRACK που βαζω ενα tracking number που μου εστειλαν,βγαζει αυτο:Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later. Τι σημαινει?δεν θα επρεπε να φαινεται? Λογικά σου έδωσαν tracking number χωρίς να το έχουν στείλει στο ταχυδρομείο ακόμα. Εμένα από το ίδιο μαγαζί έκανε 10 μέρες να φανεί από τη στιγμή που έδωσαν tracking number. Περιμένεις 2-3 μέρες και τους ενημερωνεις να βιαστούν. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Λογικά σου έδωσαν tracking number χωρίς να το έχουν στείλει στο ταχυδρομείο ακόμα. Εμένα από το ίδιο μαγαζί έκανε 10 μέρες να φανεί από τη στιγμή που έδωσαν tracking number. Περιμένεις 2-3 μέρες και τους ενημερωνεις να βιαστούν. Τους εχω στειλει ηδη και καμποσα μυνηματα και σε ενα αρχικα απαντησαν να μην ανησυχω ειναι καθ'οδον,τωρα προς τα που εννοουν αυτοι ξερουν,εντωμεταξυ εννοεις 10 εργασιμες η συνολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Τους εχω στειλει ηδη και καμποσα μυνηματα και σε ενα αρχικα απαντησαν να μην ανησυχω ειναι καθ'οδον,τωρα προς τα που εννοουν αυτοι ξερουν,εντωμεταξυ εννοεις 10 εργασιμες η συνολο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430010&page=28 ρωτα τους φιλους εδω που εχουν εμπειρια με το καταστημα.νωρις μου φαινεται να το βρισκει το tracking Edited February 24, 2016 by akalefk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430010&page=28 ρωτα τους φιλους εδω που εχουν εμπειρια με το καταστημα.νωρις μου φαινεται να το βρισκει το tracking Ναι μιλαω και με τα παιδια απο κει,ελεγα μηπως εχει καποιος καμια εξτρα γνωμη απο δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Στο γραψα και στο θέμα με το fastcardtech. Καβαντζώνουν tracking number χωρίς να έχουν πάει το πακέτο στο ταχυδρομείο να το στείλουν. Πρέπει να είσαι καλός στο μαν το μαν και να τους κάνεις ασφυκτικό μαρκάρισμα για να δεις "φως" σε κανα 20-ήμερο (στην καλύτερη)...:lol: Ότι θα ρθει, θα ρθει, αλλά μέχρι τότε θα σου χουν βγάλει τα συκώτια. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το....:p Edited February 24, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Αφού μπήκε στη μέση το paypal εμφανίστηκε και εδώ και με mail το Vickmall. Ενω δεν ειχαν το κινητό,καναν την πάπια και δεν ενημέρωναν για παρα πολλές μέρες.Μου έκαναν refund. Θεωρω οτι η κινεζικη γρίππη αρχιζει και τους κολλάει και αυτούς.Και δε θεωρω δικαιολογία το δεν προλαβαίνουν.Αν εχουν τοση δουλειά,ας παρουν κι εναν παραπανω να δουλεύει. Μπορεί να ήταν τυχαίο αλλά και με αυτά που διαβαζω από τους φίλους πιο πάνω,σαν και να γίνεται υπερτιμημενο το μαγαζί.Θα δείξει Κανεις λαθος.Το vickmall ειναι πολυ μακρια απο τα αλλα μαγαζια μονο το banggood το πλησιαζει. Αν εκαναν και καμια καλυτερη τιμη δεν θα στεναχωριομασταν βεβαια :) αλλα η αληθεια να λεγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Σήμερα παρηγγειλα απο το geekbuying letv x600 στα 140 ευρώ...πρώτη φορά από αυτό το μαγαζί...είναι αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Πρώτα αγοράζεις και μετά ρωτάς? :blink: :blink: Τολμηρό σε βρίσκω....:lol: :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 παιδια παραγγελια απο fastcardteck που εκανα με paypal payment στις 16/2/2016 στο 17TRACK που βαζω ενα tracking number που μου εστειλαν,βγαζει αυτο:Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later. Τι σημαινει?δεν θα επρεπε να φαινεται? Eτσι για να έχεις μια ιδέα τι παίζει με αυτό το μαγαζί http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6570357#post6570357 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Κανεις λαθος.Το vickmall ειναι πολυ μακρια απο τα αλλα μαγαζια μονο το banggood το πλησιαζει. Αν εκαναν και καμια καλυτερη τιμη δεν θα στεναχωριομασταν βεβαια :) αλλα η αληθεια να λεγεται. Δε διαφωνώ,ομως απο καποια που διαβάζω,και από το δικό μου,σαν και κάτι να εχει αλλάξει.Μακαρι να μην ειναι ετσι,για καλό δικό μας βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Στο γραψα και στο θέμα με το fastcardtech. Καβαντζώνουν tracking number χωρίς να έχουν πάει το πακέτο στο ταχυδρομείο να το στείλουν. Πρέπει να είσαι καλός στο μαν το μαν και να τους κάνεις ασφυκτικό μαρκάρισμα για να δεις "φως" σε κανα 20-ήμερο (στην καλύτερη)...:lol: Ότι θα ρθει, θα ρθει, αλλά μέχρι τότε θα σου χουν βγάλει τα συκώτια. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το....:p Χα χα χα σε διάβασα κι απο κει φιλε σε ευχαριστω για τις απαντησεις ,σύνολο περιπου μήνα βλέπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δε διαφωνώ,ομως απο καποια που διαβάζω,και από το δικό μου,σαν και κάτι να εχει αλλάξει.Μακαρι να μην ειναι ετσι,για καλό δικό μας βέβαια Όπως είπες και πιο πάνω μάλλον τυχαίο γιατί η παραγγελία σου έπεσε μέσα στις διακοπές τους. Έχω παραγγείλει καμιά δεκαριά φορές από εκεί, με τελευταία πριν κάνα μήνα, όλες προχώρησαν χωρίς καθυστέρηση. Συνήθως όταν παραγγέλνω στέλνω και από εδω ένα π.μ. :O Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Όπως είπες και πιο πάνω μάλλον τυχαίο γιατί η παραγγελία σου έπεσε μέσα στις διακοπές τους. Έχω παραγγείλει καμιά δεκαριά φορές από εκεί, με τελευταία πριν κάνα μήνα, όλες προχώρησαν χωρίς καθυστέρηση. Συνήθως όταν παραγγέλνω στέλνω και από εδω ένα π.μ. :O Πολλα mail,και pm.Και απαντησαν μονο οταν μπηκε το paypal.Στην ιδια πλευρα ειμαστε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Στο γραψα και στο θέμα με το fastcardtech. Καβαντζώνουν tracking number χωρίς να έχουν πάει το πακέτο στο ταχυδρομείο να το στείλουν. Πρέπει να είσαι καλός στο μαν το μαν και να τους κάνεις ασφυκτικό μαρκάρισμα για να δεις "φως" σε κανα 20-ήμερο (στην καλύτερη)...:lol: Ότι θα ρθει, θα ρθει, αλλά μέχρι τότε θα σου χουν βγάλει τα συκώτια. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το....:p Πάντως ΟΛΟΙ το κάνουν αυτό, όχι μόνο το συγκεκριμένο κατάστημα, και πολλοί από "κάπου" ανακάλυψαν ότι δεν φταίει το κατάστημα αλλά ... τα ταχυδρομεία της Σιγκαπούρης τα οποία δεν το σκάναραν ακόμη ..... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Να πω κι εγώ τη γνώμη μου παιδιά... Αυτό το θέμα με το tracking είναι πως θα σου τύχει. Από την παρασκευή μου έχουν στείλει tracking από το vickmall και ακόμα να εμφανίσει πληροφορίες του πακέτου. Από το banggood ενώ μου εμφανίζει πληροφορίες σχετικά ποιο γρήγορα, αργότερα μπορεί να μην ανανεωθεί ποτέ και το επόμενο σημείο να είναι η Ελλάδα. Από το "China in packing" πχ μετά από 10+ μέρες να γράψει "κέντρο διαλογής Αττική". Άρα κάντε υπομονή και θα εμφανίσει σίγουρα πληροφορίες κάποια στιγμή... Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Λιγο off topic αλλα επειδη στο νημα του Vifocal δεν υπαρχει η αντιστοιχη κινηση για να το δουν πολλοι το αναφερω εδω. Ενα μελος χρειαζεται λιγη υποστηριξη εκει αφου δεν του καλυπτουν εγγυηση σε κατι επικαλουμενοι οτι η εγγυση στα αξεσουαρ ειναι 6 μηνες κατι που δεν αναφερεται στο site τους, παρα μονο εγγυηση ετους για τα παντα Και επειδη προσεχουμε για να εχουμε (στην προκεινενη περιπτωση = υποστηριξη/εγγυηση) νομιζω οτι πρεπει να υποστηριξουμε την προσπαθεια του για να διορθωσουν ολα τα κακως κειμενα και να μην υπαρχουν θολα σημεια σε τετοια θεματα.. Λιγο κραξιμο θελουν να μην μας νομιζουν και οι κινεζοι για χαπατα.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Λιγο off topic αλλα επειδη στο νημα του Vifocal δεν υπαρχει η αντιστοιχη κινηση για να το δουν πολλοι το αναφερω εδω. Ενα μελος χρειαζεται λιγη υποστηριξη εκει αφου δεν του καλυπτουν εγγυηση σε κατι επικαλουμενοι οτι η εγγυση στα αξεσουαρ ειναι 6 μηνες κατι που δεν αναφερεται στο site τους, παρα μονο εγγυηση ετους για τα παντα Και επειδη προσεχουμε για να εχουμε (στην προκεινενη περιπτωση = υποστηριξη/εγγυηση) νομιζω οτι πρεπει να υποστηριξουμε την προσπαθεια του για να διορθωσουν ολα τα κακως κειμενα και να μην υπαρχουν θολα σημεια σε τετοια θεματα.. Λιγο κραξιμο θελουν να μην μας νομιζουν και οι κινεζοι για χαπατα.. Για τί αξεσουάρ μιλάμε; Σε όσα μαγαζιά έχω κοιτάξει πάντως, τα αξεσουάρ/παρελκόμενα δεν έχουν εγγύηση ίδια με εκείνη των smartphone/tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Για τί αξεσουάρ μιλάμε; Σε όσα μαγαζιά έχω κοιτάξει πάντως, τα αξεσουάρ/παρελκόμενα δεν έχουν εγγύηση ίδια με εκείνη των smartphone/tablet. Μάλλον μπαταρία. Αλλά όπως είπα, αυτοί αναφέρουν 1 έτος για τα πάντα, δεν αναφέρουν πουθενα, ούτε σε ψιλά γράμματα για 6μηνη εγγύηση σε ορισμένα προϊόντα.. Στην ουσία δίνουν εγγύηση κατά βούληση.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts