dimtz Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλησπερα παιδια δειτε σημερινη παραλαβη ...υποτιθεται mx5 απο aliexpress....γι αυτο παντα βιντεο στο unboxing και πως θα παρεις τα χρηματα οταν δεν πληρωνεις με paypal; πολυ κλεψιμο παιζει σε αυτον τον κοσμο ,τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 εχει και το aliexpress αντιστοιχη προστασια με το paypal ειδη εχουν ξεκινησει refund Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλησπερα παιδια δειτε σημερινη παραλαβη ...υποτιθεται mx5 απο aliexpress....γι αυτο παντα βιντεο στο unboxing Τι απατεωνας... Νομιζω το αλι καλυπτει τετοιες απατες και ο πωλητης θα παρει ποδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλησπερα παιδια δειτε σημερινη παραλαβη ...υποτιθεται mx5 απο aliexpress....γι αυτο παντα βιντεο στο unboxing Λυπαμαι για το μπλεξιμο φιλε μου.....:mad: Τουλαχιστον δημοσιευσε το μαγαζι να το ξερουμε και να τον μπινελικωσουμε παρεα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Αυτος στο aliexpress δεν ειναι απατεωνας αλλα απλα βλακας.Εστειλε ενα δεμα που υποτιθεται οτι εχει τηλεφωνο και ειναι λεπτο σαν χαρτι και χωρις βαρος αρα ειναι χαμενος απο χερι. Προσοχη γιατι οι απατεωνες ειναι πολυ πιο σοφιστικε και χρειαζεται πολυ δουλεια εκ μερους σου για να δικαιωθεις και δεν ειναι και σιγουρο ειτε στο paypal ειτε στο alipay αν δεν εχεις κανει unboxing και μαλιστα προσεγμενο. ΥΓ εγω προσωπικα ΔΕΝ παραλαμβανω αν εχω αμφιβολιες ,το αφηνω στο ταχυδρομειο και γυριζει μονο του πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Μάλλον επειδή έχω να δω ανάλυση πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο λογαριασμό...και με τα γκισέ δεν τα πάω και πολύ καλά...οπότε συνεχίζω να προσπαθώ γιατί μέχρι την Δευτέρα για να ανοίξουν οι τράπεζες και να πάω για ebanking θα εχουν χαθεί 3 πολύτιμες μέρες... Δεν χρειάζεται e-Banking φίλε μου. Πας σε μια τράπεζα ζητάς ανάλυση λογαριασμού για τον τελευταίο μήνα και θα σου τη δώσουν. Εκεί θα φανεί ο κωδικός. Έτσι το έκανα εγώ επειδή δεν έχω e-Banking σε 5 λεπτά μου την είχαν δώσει ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ ακόμα περιμένω το dispute στο paypal να με κάνει Refund με τον απατεώνα από το ebay. Τόσο πολύ αργουνε? Απο το ebay τον διέγραψαν δεν έστειλε τίποτα. Dispute και claim είχα ανοίξει πριν τον διαγραψουν από το ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλησπερα παιδια δειτε σημερινη παραλαβη ...υποτιθεται mx5 απο aliexpress....γι αυτο παντα βιντεο στο unboxing Ευτυχώς που μας το είπες, γιατί εγώ δεν το είχα σκεφτεί πόσο εύκολα μπορούσα να την πατήσω αν το άνοιγα και έλειπε κάτι... Αλλά κι εσύ ρε φίλε, από Aliexpress?? Δώσε καλύτερα ένα 20άρικο παραπάνω και πάρε το από το Vickmall, που είναι πιο σίγουρο... :) http://www.vickmall.com/catalogsearch/result/?q=mx5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Πήρα εχθες κάτι από το GearBest... πειραματικά ένα xiaomi mousepad γιατί μ περίσσεψαν κάτι λεφτά στη κάρτα από ανάληψη.. Και σήμερα Σάββατο λέει shipped out με tracking ενώ επελεξα free shipping no tracking number. Αν είναι αληθές το tracking και όχι φαντασία του μυαλού τους μπραβοοο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Πήρα εχθες κάτι από το GearBest... πειραματικά ένα xiaomi mousepad γιατί μ περίσσεψαν κάτι λεφτά στη κάρτα από ανάληψη.. Και σήμερα Σάββατο λέει shipped out με tracking ενώ επελεξα free shipping no tracking number. Αν είναι αληθές το tracking και όχι φαντασία του μυαλού τους μπραβοοο Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από gearbest. 2 παραγγελίες φθηνές αρκετά χωρίς tn εννοείται τις έστειλαν μέσα σε 5 μέρες και έβαλαν και tracking number από μόνοι τους. Τι να πω τόσα παράπονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Πήρα εχθες κάτι από το GearBest... πειραματικά ένα xiaomi mousepad γιατί μ περίσσεψαν κάτι λεφτά στη κάρτα από ανάληψη.. Και σήμερα Σάββατο λέει shipped out με tracking ενώ επελεξα free shipping no tracking number. Αν είναι αληθές το tracking και όχι φαντασία του μυαλού τους μπραβοοο τι να πω μπραβο και εγω που απο λάθος εβαλαν tracking ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doloraki Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Επειδή λιγο εχω μπερδευτεί εξηγηστε μου σας παρακαλώ!!!!προσπαθησα χτες να κανω μια παραγγελία απο everbuying και μου ζήτησε confirmation code. Επειδή δεν ήξερα έβαλα ένα ασχετο νούμερο και μου γράφει ότι πρέπει να επιβεβαιωσουν τον λογαριασμό με τα στοιχεία. Ωστόσο μιλησα με την τράπεζα και μου απάντησε ότι δεν υπάρχει θέμα για την κάρτα αλλά λογω capital control δεν γίνεται αποδεκτη η συναλλαγή!!!!1ον απο που να παραγγειλω που να επιτρέπεται και 2ον θα εχω πρόβλημα με την κάρτα;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Επειδή λιγο εχω μπερδευτεί εξηγηστε μου σας παρακαλώ!!!!προσπαθησα χτες να κανω μια παραγγελία απο everbuying και μου ζήτησε confirmation code. Επειδή δεν ήξερα έβαλα ένα ασχετο νούμερο και μου γράφει ότι πρέπει να επιβεβαιωσουν τον λογαριασμό με τα στοιχεία. Ωστόσο μιλησα με την τράπεζα και μου απάντησε ότι δεν υπάρχει θέμα για την κάρτα αλλά λογω capital control δεν γίνεται αποδεκτη η συναλλαγή!!!!1ον απο που να παραγγειλω που να επιτρέπεται και 2ον θα εχω πρόβλημα με την κάρτα;;;;;; Πηγές να αγοραζεις κατευθείαν με την κάρτα ή μέσω paypal? Τις εννοείς σου ζήτησε confirmation code? Απευθείας με κάρτα μπορείς να αγοραζεις από banggood, νομίζω και από το vickmall. Είναι και 2 πολύ αξιόπιστα. Ειδικά αν θες κινητό προτίμησε το vickmall. Ειδάλλως μπορείς να μεταφέρεις χρήματα στο balance του paypal και κανείς μέσω paypal την αγορά. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 καλησπερα! σημερα ειδα τυχαια μια προσφορα αρκετα ενδιαφερουσα στο Spemall.com http://www.spemall.com/Xiaomi-Note-4G-LTE-Smartphone-Dual-Camera-GPS-Bluetooth-5-7-Inch-2560-x-1440pixels-IPS-Retina-Screen-4GB-RAM-64GB-ROM_g_2.html (και με επιλογη για αποστολη στην ευρωπη € 29.92 που με ενδιαφερει) Ποσο αξιοπιστο ειναι το συγκεκριμενο καταστημα? Υπαρχει προηγουμενη εμπειρια ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 καλησπερα! σημερα ειδα τυχαια μια προσφορα αρκετα ενδιαφερουσα στο Spemall.com http://www.spemall.com/Xiaomi-Note-4G-LTE-Smartphone-Dual-Camera-GPS-Bluetooth-5-7-Inch-2560-x-1440pixels-IPS-Retina-Screen-4GB-RAM-64GB-ROM_g_2.html (και με επιλογη για αποστολη στην ευρωπη € 29.92 που με ενδιαφερει) Ποσο αξιοπιστο ειναι το συγκεκριμενο καταστημα? Υπαρχει προηγουμενη εμπειρια ???? Δεν το λες και προσφορα, ενω αλλου το δινουν φτηνοτερα με μεταφορικα !! http://www.banggood.com/Xiaomi-Note-4G-LTE-5_7-Inch-16GB-ROM-2_5GHz-Quad-Core-Smartphone-p-966644.html Για το καταστημα που ειπες δεν το ξερω, για αυτο που εβαλα το βρηκα τυχαια, το ποσο αξιοπιστο ειναι θα σου πουν εκεινοι που αγορασαν απο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 να σου πω την αληθεια με μια μικρη ερευνα που εκανα το βρηκα στο Minideal που θεωρειται αξιοπιστο καταστημα σε τιμη εξαιρετικη 335 ευρο οποτε δε τιθεται πλεον θεμα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Δεν το λες και προσφορα, ενω αλλου το δινουν φτηνοτερα με μεταφορικα !! http://www.banggood.com/Xiaomi-Note-4G-LTE-5_7-Inch-16GB-ROM-2_5GHz-Quad-Core-Smartphone-p-966644.html Άλλο το note pro κι άλλο το note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Άλλο το note pro κι άλλο το note Δεν ντρεπονται λεω εγω, 43 μοντελα; βγαλτε ενα να ξερουμε τι γινεται !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 καλησπερα! σημερα ειδα τυχαια μια προσφορα αρκετα ενδιαφερουσα στο Spemall.com http://www.spemall.com/Xiaomi-Note-4G-LTE-Smartphone-Dual-Camera-GPS-Bluetooth-5-7-Inch-2560-x-1440pixels-IPS-Retina-Screen-4GB-RAM-64GB-ROM_g_2.html (και με επιλογη για αποστολη στην ευρωπη € 29.92 που με ενδιαφερει) Ποσο αξιοπιστο ειναι το συγκεκριμενο καταστημα? Υπαρχει προηγουμενη εμπειρια ???? Εγώ θα προτιμούσα το aliexpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εγώ θα προτιμούσα το aliexpress και γιατι θα προτιμουσες το Aliexpress ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 και γιατι θα προτιμουσες το Aliexpress ? Γιατί εχω κάνει δεκάδες αγορές (σε μικροπράγματα) χωρίς κανένα πρόβλημα και γιατί το έχει πιο φθηνό. http://www.aliexpress.com/store/product/100-Original-Xiaomi-Note-Pro-Snapdragon810-Octa-Core-FDD-LTE-4G-Android5-0-Smartphone-5-7Inch/900031_32354014037.html?aff_platform=aaf&sk=am62rjIA6%3A&cpt=1450616508756&aff_trace_key=cab78a75f0184bad9fec9f9343454dfd-1450616508756-01067-am62rjIA6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Γιατί εχω κάνει δεκάδες αγορές (σε μικροπράγματα) χωρίς κανένα πρόβλημα και γιατί το έχει πιο φθηνό. http://www.aliexpress.com/store/product/100-Original-Xiaomi-Note-Pro-Snapdragon810-Octa-Core-FDD-LTE-4G-Android5-0-Smartphone-5-7Inch/900031_32354014037.html?aff_platform=aaf&sk=am62rjIA6%3A&cpt=1450616508756&aff_trace_key=cab78a75f0184bad9fec9f9343454dfd-1450616508756-01067-am62rjIA6 Έχεις δοκιμάσει να δώσεις εκατοντάδες ευρώ σε σχέση με μικροαγορές ? Αναμένω την άδεια για να σας ποστάρω video ενός πρόσφατου συμβάντος από πολύ μεγάλο μαγαζί του Aliexrpress και τότε θα αλλάξεις άποψη και συγκεκριμένα επειδή εξέφρασες την προσωπική σου άποψη είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θες τα χρήματα σου αλλά οι υπόλοιποι ας είναι πολύ προσεκτικοί με αξίες μεγάλες από Aliexpress. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Να κοιτατε να εχουν παντα paypal,οι αγορες σας,εαν ειναι εφικτο,και εαν δινεται μεγαλα ποσα σε αγορες.....μονο σε καρατσεκαρισμενα καταστηματα,και ναι το Aliexpress θελει ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΛΕΟΝ,εχει γεμισει μα πολλους πονηρους τελευταια...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Γιατί εχω κάνει δεκάδες αγορές (σε μικροπράγματα) χωρίς κανένα πρόβλημα και γιατί το έχει πιο φθηνό. http://www.aliexpress.com/store/product/100-Original-Xiaomi-Note-Pro-Snapdragon810-Octa-Core-FDD-LTE-4G-Android5-0-Smartphone-5-7Inch/900031_32354014037.html?aff_platform=aaf&sk=am62rjIA6%3A&cpt=1450616508756&aff_trace_key=cab78a75f0184bad9fec9f9343454dfd-1450616508756-01067-am62rjIA6 Έχεις δοκιμάσει να δώσεις εκατοντάδες ευρώ σε σχέση με μικροαγορές ? Αναμένω την άδεια για να σας ποστάρω video ενός πρόσφατου συμβάντος από πολύ μεγάλο μαγαζί του Aliexrpress και τότε θα αλλάξεις άποψη και συγκεκριμένα επειδή εξέφρασες την προσωπική σου άποψη είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θες τα χρήματα σου αλλά οι υπόλοιποι ας είναι πολύ προσεκτικοί με αξίες μεγάλες από Aliexpress. Δείτε ένα πρόσφατο video για να καταλάβετε τι θα παθαίνατε εάν από την χαρά σας ανοίγατε βιαστικά το δέμα ! Το μαγαζί που έκανε αυτό δεν είναι μικρομάγαζο αλλά από τα μεγάλα του Aliexpress. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Δείτε ένα πρόσφατο video για να καταλάβετε τι θα παθαίνατε εάν από την χαρά σας ανοίγατε βιαστικά το δέμα ! Το μαγαζί που έκανε αυτό δεν είναι μικρομάγαζο αλλά από τα μεγάλα του Aliexpress. επειδη εγω ειμαι αυτος που την επαθε προσοχη παντα unboxing Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) Εχω μια απορια.....που μου εχει κανει εντυπωση και λεω να την συζητησω!!! Εχω δοκιμασει να κανω αγορες σχεδον απο τα περισσοτερα κινεζομαγαζα εδω και καιρο μεσω paypal, χωρις balance τραβωντας απο debit πειραιως visa.....σε ολες τις περιπτωσεις οι συναλλαγες εγιναν deny απο την καρτα!! Στο μοναδικο κινεζομαγαζο που περασε η συναλλαγη με την μια χθες ηταν το vickmall.....πως το εξηγειτε παιδες??? Υπαρχει κανενα αλλο που περναει σε εσας συναλλαγη μεσω paypal τραβωντας απο ελληνικη καρτα?? Edited December 20, 2015 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts