tempes Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 το δικο μου απο banggood ακομα δεν ηρθε , παραγγελια 12 νοεμβριου . ταξιδευει με NL post εδω και 10 μερες, με νταλικα να ερχοταν απο ολανδια θα ειχε φτασει 10 φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 λεω ανωτεροτητα γιατι στο geek oυτε φωνη, ουτε ακροαση σε αναλογο περιστατικο. Απλα περιμενα να περασουν οι μερες παιζοντας με τις ταπες σαν τα αποστακτηρια του Jack daniels Δυστυχώς όλοι τους εως τώρα, όταν υπάρχει πρόβλημα περιμένουν να τους το θυμήσεις εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 το δικο μου απο banggood ακομα δεν ηρθε , παραγγελια 12 νοεμβριου . ταξιδευει με NL post εδω και 10 μερες, με νταλικα να ερχοταν απο ολανδια θα ειχε φτασει 10 φορες Αυτά που παρήγγειλα εκείνες τις μέρες εμφανίστηκαν στα ΕΛΤΑ χθες και σήμερα. Ήταν με China όμως. Δυστυχώς όλοι τους εως τώρα, όταν υπάρχει πρόβλημα περιμένουν να τους το θυμήσεις εσύ. Έχω αγοράσει απο 5-6 μαγαζιά. Μόνο το Fasttech ενημέρωνε την σελίδα της παραγγελίας με τυχόν καθυστερήσεις και τις νέες ημερομηνίες αποστολής. Εννοείται οτι υπήρχε και κουμπί ακύρωσης δίπλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μεσω της bppost παρελαβα απο Gearbest προχθες 14 Δεκεμβριου κινητο που εφυγε στις 3 του ιδιου μηνα απο κινα. Για την ακριβεια 11 του μηνα εφτασε ελλαδα, σε μολις 8 ημερες δλδ, αλλα επειδη μεσολαβησε σ/κ παρελαβα Δευτερα. Πρωτη φορα με το συγκεκριμενο ταχυδρομειο κ για εμενα αλλα οι εντυπωσεις μου μακραν θετικες. Γ Να επιβεβαιωσω κι εγω οτι παρελαβα με την παραπανω εταιρεια, δυο αγορες την 13/11 απο Γκιαρμπεστ και στα ΕΛΤΑ δεν φαινεται τιποτα. :lost: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ρε παιδια τι είναι αυτό το χάλι που γίνεται τελευταία με gearbest και Everbuying. Οι παραγγελίες δεν στέλνονται ποτέ! Τελειώνει η χρονιά και κάνουν καμία εκκαθάριση? Τι στο καλό γίνεται? Μια ανακοίνωση δεν υπάρχει? Προσωπικό τους εδιωξαν όλους? Τι γίνεται ξέρουμε? Από ότι μυρίζομαι το πάνε για φουντο αυτοί οι δύο μιας και κάπου είχα διαβάσει ότι είναι μαζί και ας μην το λένε. Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο γτ θα κλαίμε τα λεφτά μας και φοβάμαι ότι δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα και το paypal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ρε παιδια τι είναι αυτό το χάλι που γίνεται τελευταία με gearbest και Everbuying. Οι παραγγελίες δεν στέλνονται ποτέ! Τελειώνει η χρονιά και κάνουν καμία εκκαθάριση? Τι στο καλό γίνεται? Μια ανακοίνωση δεν υπάρχει? Προσωπικό τους εδιωξαν όλους? Τι γίνεται ξέρουμε? Από ότι μυρίζομαι το πάνε για φουντο αυτοί οι δύο μιας και κάπου είχα διαβάσει ότι είναι μαζί και ας μην το λένε. Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο γτ θα κλαίμε τα λεφτά μας και φοβάμαι ότι δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα και το paypal... και να πανε για φουντο, τα λεφτα σου δεν τα χανεις. ( βλ υποθεση hotbuy.com 2-3 χρονια πριν, το ιδιο σκηνικο παιχτηκε και αποζημιωθηκαν ολοι _) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ειχα προβλημα με 3 παραγγελιες απο το ever . Περιμενα κανα 2 βδομαδες μεχρι να στειλουν τις παραγγελιες. Τελικα τα στειλανε. Απ οτι καταλαβα,πολλα προιοντα που πουλανε δεν τα εχουν σε στοκ και περιμενουν να τα παρουν απο τα εργοστασια,οταν συμπληρωθουν καποιες παραγγελιες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ειχα προβλημα με 3 παραγγελιες απο το ever . Περιμενα κανα 2 βδομαδες μεχρι να στειλουν τις παραγγελιες. Τελικα τα στειλανε. Απ οτι καταλαβα,πολλα προιοντα που πουλανε δεν τα εχουν σε στοκ και περιμενουν να τα παρουν απο τα εργοστασια,οταν συμπληρωθουν καποιες παραγγελιες . ετσι ειναι. Εγω αν και τους προτιμουσα για τις καλες τιμες τους, αποφασισα να κοψω τα παρε δωσε με δαυτους, μιας και η ψυχικη μου ηρεμια, αξιζει πολυ περισσοτερο απο μερικα Ευρω. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Minideal αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 ετσι ειναι. Εγω αν και τους προτιμουσα για τις καλες τιμες τους, αποφασισα να κοψω τα παρε δωσε με δαυτους, μιας και η ψυχικη μου ηρεμια, αξιζει πολυ περισσοτερο απο μερικα Ευρω. Οι αγορές από Κίνα είναι γνωστό ότι δεν προτείνονται για άτομα με αγχώδεις διαταραχές:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Ρε παιδια τι είναι αυτό το χάλι που γίνεται τελευταία με gearbest και Everbuying. Οι παραγγελίες δεν στέλνονται ποτέ! Τελειώνει η χρονιά και κάνουν καμία εκκαθάριση? Τι στο καλό γίνεται? Μια ανακοίνωση δεν υπάρχει? Προσωπικό τους εδιωξαν όλους? Τι γίνεται ξέρουμε? Από ότι μυρίζομαι το πάνε για φουντο αυτοί οι δύο μιας και κάπου είχα διαβάσει ότι είναι μαζί και ας μην το λένε. Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο γτ θα κλαίμε τα λεφτά μας και φοβάμαι ότι δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα και το paypal... Με τις γιορτές γίνεται χαμός, μην περιμένεις πολλά σε stock ή γρήγορη απάντηση ή να δουλεύει το chat... Χθες παρήγγειλα ένα φθηνό κινητό σε Presale, που λήγει 20/12. Εγώ περιμένω να φύγει του χρόνου (Γενάρη)... :p Έχω 3 παραγγελίες ολοκληρωμένες από GearBest χωρίς πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Minideal αξίζει; Aξιζει, αλλα μιλα στο τσατ μαζι τους προτου παρεις οτιδηποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Οι αγορές από Κίνα είναι γνωστό ότι δεν προτείνονται για άτομα με αγχώδεις διαταραχές:) Αναλογα το καταστημα φιλε μου,δεν ειναι ολα στον ιδιο κουβα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Αναλογα το καταστημα φιλε μου,δεν ειναι ολα στον ιδιο κουβα.:) Καλα το λεει... Δεν ειναι ολα το ιδιο, αλλα ο "περιεργος" δεν το ξερει. Η αναμονη ειναι. Και γω δεν το συστινω σε ολους οσους πνιγονται σε μια κουταλια νερο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jstamato Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση: Παρήγγειλα κάτι από banggood με απλό ταχυδρομείο (ευτυχώς μικρής αξίας) και δεν έχει φτάσει μετά από 1,5 μήνα. Τι λέτε να κάνω? Έχω ελπίδα να πάρω πίσω τα λεφτά μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση: Παρήγγειλα κάτι από banggood με απλό ταχυδρομείο (ευτυχώς μικρής αξίας) και δεν έχει φτάσει μετά από 1,5 μήνα. Τι λέτε να κάνω? Έχω ελπίδα να πάρω πίσω τα λεφτά μου? Έχω 2 παραγγελίες από 25 Οκτωβρίου Untracked. Τους είπα ότι δεν ήρθαν και με είπαν αν θέλω Refund η να τις ξανά στείλουν. Τους είπα το δεύτερο και τις έστειλαν αμέσως και με tracking number χωρίς καμία χρέωση. Απο τα καλύτερα καταστήματα. Είχα πληρώσει και με χρεωστικη όχι με paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση: Παρήγγειλα κάτι από banggood με απλό ταχυδρομείο (ευτυχώς μικρής αξίας) και δεν έχει φτάσει μετά από 1,5 μήνα. Τι λέτε να κάνω? Έχω ελπίδα να πάρω πίσω τα λεφτά μου? Δε μιλας καθολου μαζί τους ανοιγεις κατευθειαν το dispute στο Paypal.. θα αναγκαστουν να απαντησουν εκει αντε να σε προτεινουν να περιμενεις αλλες 5-10 μερες θα συμφωνησεις αν δεν γινει τιποτα καλεις το paypal να αποφασισει και σου γινεται επιστροφη χρηματων και μετα μπορει να σου ερθει και αυτο π πηρες ^^ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Δε μιλας καθολου μαζί τους ανοιγεις κατευθειαν το dispute στο Paypal.. θα αναγκαστουν να απαντησουν εκει αντε να σε προτεινουν να περιμενεις αλλες 5-10 μερες θα συμφωνησεις αν δεν γινει τιποτα καλεις το paypal να αποφασισει και σου γινεται επιστροφη χρηματων και μετα μπορει να σου ερθει και αυτο π πηρες ^^ :P Βιάζεσαι φίλε μου διάβασε πιο πάνω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Βιάζεσαι φίλε μου διάβασε πιο πάνω :rolleyes: Οτι ειναι γιορτες? :lol: Δηλαδη το πηρε αρχες Νοεμβρίου η τέλη Οκτωμβρίου και δε ηρθε ακομα? Εγω παντως πανω απο μηνα δε εχω κατσει να περιμενω τιποτα τα 5-6 χρονια που παραγγελνω απο Κινα, αφήνω το Paypal μετα να καθαρισει για αυτο αλλωστε πληρωνουμε με Paypal. Και εχει τυχει να παρω full refund και μετα απο 2-3 μηνες να ερθει και το αντικειμενο που παραγγειλα αλλα δεν ειναι σφαλμα δικο μου ειναι σφαλμα και ρισκο του πωλητη που τα στελνει χωρις tracking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Έχω 2 παραγγελίες από 25 Οκτωβρίου Untracked. Τους είπα ότι δεν ήρθαν και με είπαν αν θέλω Refund η να τις ξανά στείλουν. Τους είπα το δεύτερο και τις έστειλαν αμέσως και με tracking number χωρίς καμία χρέωση. Απο τα καλύτερα καταστήματα. Είχα πληρώσει και με χρεωστικη όχι με paypal. Το απο τα καλύτερα το πίστευα και εγώ μέχρι που απο κάποια παράπονα που έκανα, πλέον δεν μπορώ να αγοράσω απο αυτούς...έχουν γίνει γκρι τα κουμπιά για paypal ή checkout...τώρα είναι λάθος τεχνικό ή άλλο πράγμα δεν ξέρω...πάντως μου φαίνεται τραγικό...εγώ απλά τους είπα τι έκαναν λάθος και μου έλεγαν δικαιολογίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Το απο τα καλύτερα το πίστευα και εγώ μέχρι που απο κάποια παράπονα που έκανα, πλέον δεν μπορώ να αγοράσω απο αυτούς...έχουν γίνει γκρι τα κουμπιά για paypal ή checkout...τώρα είναι λάθος τεχνικό ή άλλο πράγμα δεν ξέρω...πάντως μου φαίνεται τραγικό...εγώ απλά τους είπα τι έκαναν λάθος και μου έλεγαν δικαιολογίες... Κάνεις άλλο λογαριασμό δεν νομίζω να σε μπλόκαραν. Σήμερα μου ήρθε ακόμα ένα δεμα από αυτούς από 18/11 Untracked ενώ του Οκτωβρίου τίποτα. Λογικά η δεν ανοιχτηκαν ακόμα οι σακοι η κάποιος δικός μας τα έβαλε στην τσεπουλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Να σου πω την αλήθεια περίεργο μου φαίνεται...μάλλον δεν έγινε έτσι...αλλά κάτι έχει γίνει... έκανα άλλο λογαριασμό και μπήκα και απο το κινητό μήπως και υπήρχε θέμα με την ip αλλά τίποτα... Μέχρι και με την εφαρμογή δοκίμασα και είναι γκρι οι επιλογές δεν είναι πορτοκαλί όπως παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Να σου πω την αλήθεια περίεργο μου φαίνεται...μάλλον δεν έγινε έτσι...αλλά κάτι έχει γίνει... έκανα άλλο λογαριασμό και μπήκα και απο το κινητό μήπως και υπήρχε θέμα με την ip αλλά τίποτα... Μέχρι και με την εφαρμογή δοκίμασα και είναι γκρι οι επιλογές δεν είναι πορτοκαλί όπως παλιά. Κάτι άλλο παίζει φίλε αφού άλλαξες και λογαριασμό και από άλλη ip κάτι συμβαίνει. Και εγώ τους έκανα παράπονο για τις παραγγελίες τις ξανά έστειλαν χωρίς θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Κάτι άλλο παίζει φίλε αφού άλλαξες και λογαριασμό και από άλλη ip κάτι συμβαίνει. Και εγώ τους έκανα παράπονο για τις παραγγελίες τις ξανά έστειλαν χωρίς θέμα. θα το ψάξω αν και έχω χάσει ήδη πολύ χρόνο χθες και σήμερα... Το τραγικότερο όλων είναι πως αγορές πάνω απο ένα ποσο τις δέχεται μόνο με paypal...την πιστωτική κάρτα δεν μου την εμφανίζει...δηλαδή μέχρι 50-60ευρώ τά δέχεται...όταν πήγα να αγοράσω 100+ ευρώ με την καμμία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 θα το ψάξω αν και έχω χάσει ήδη πολύ χρόνο χθες και σήμερα... Το τραγικότερο όλων είναι πως αγορές πάνω απο ένα ποσο τις δέχεται μόνο με paypal...την πιστωτική κάρτα δεν μου την εμφανίζει...δηλαδή μέχρι 50-60ευρώ τά δέχεται...όταν πήγα να αγοράσω 100+ ευρώ με την καμμία... Τόσο ακριβη παραγγελία δεν έχω κάνει αλλά μέχρι 30 ευρώ που δοκιμασα περνάει κανονικά η χρεωστικη. Από gearbest θέλει μόνο PayPal και εκεί πέρνει προμήθεια και το PayPal και στη συναλλαγή κρατάει και άλλα οπότε σου βγαίνει ένα συν 8% στην τιμή. Για αυτό με έχει βολέψει το banggood που περνάει κατευθείαν κάρτα χωρίς να κρατάει καμία προμήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts