evansarmor Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Την εξυπηρέτηση πελατών του «μπακάλικου», πολλοί «επαγγελματίες» θα την ζήλευαν. Είναι οικογενειακή επιχείρηση και σε τιμάει ως πελάτη, σε σέβεται. Ούτε να πληρώσεις και να ζητήσει μετά επιπλέον λεφτά, ούτε να καθυστερεί εβδομάδες να στείλει, ούτε να λέει ψέματα, ούτε να κάνει τον Κινέζο αν οτιδήποτε πάει στραβά. Πλέον προτιμώ Vickmall αντί φυσικών καταστημάτων που εύκολα σου αρχίζουν τα «μα και τα μου» μετά την πώληση και σου βγάζουν την Παναγία για να βγάλεις άκρη. Και η συσκευασία, φρούριο. Φουλ τύλιγμα με γερή πλαστική ταινία, ούτε να βραχεί, ούτε να σχιστεί, ενώ μέσα είναι τίγκα στο bubblewrap. Δεν είπα το αντίθετο, απλώς εστιάζω ότι άλλο είναι να ετοιμάζεις 50 δέματα γιά αποστολή την ημέρα, και άλλο 5.000. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Για αγορές από Κίνα προτιμώ το eBay εκεί δεν έχει αστεία συνήθως σε μια μέρα γινεται αποστολή εκτός και αν πέφτει αργία. Κάτι κοροϊδίες του τύπου δεν έχουμε στοκ κτλπ ούτε για αστείο. Όσες φορές αγόρασα από κινέζομαγαζα πάντα καθυστερήσεις πλην του vickmall αλλά παρά την αστραπιαία αποστόη τους έλαβα το πακέτο μετά από 62 μέρες αναμονής ακούγοντας τις ωφέλειες δικαιολογίες τους. Άι στα κομμάτια τίποτα άλλο eBay ο μπαμπούλας του Κινέζου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savo77 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Την εξυπηρέτηση πελατών του «μπακάλικου», πολλοί «επαγγελματίες» θα την ζήλευαν. Είναι οικογενειακή επιχείρηση και σε τιμάει ως πελάτη, σε σέβεται. Ούτε να πληρώσεις και να ζητήσει μετά επιπλέον λεφτά, ούτε να καθυστερεί εβδομάδες να στείλει, ούτε να λέει ψέματα, ούτε να κάνει τον Κινέζο αν οτιδήποτε πάει στραβά. Πλέον προτιμώ Vickmall αντί φυσικών καταστημάτων που εύκολα σου αρχίζουν τα «μα και τα μου» μετά την πώληση και σου βγάζουν την Παναγία για να βγάλεις άκρη. Και η συσκευασία, φρούριο. Φουλ τύλιγμα με γερή πλαστική ταινία, ούτε να βραχεί, ούτε να σχιστεί, ενώ μέσα είναι τίγκα στο bubblewrap. Μου άρεσαν πολύ αυτά που έγραψες.προφανώς έχεις εμπειρία.προλαβαίνω την πρωτοχρονιά αν παραγγείλω αύριο ας πούμε?δέχεται την credit τώρα με τα capital? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Άρα παίζει ρόλο το άτομο που τα κάνει και δεν έχουν κάποια στάνταρ πολιτική στη συσκευασία, γιατί όπως λέω κι έγω 9 που παρέλαβα το τελευταίο 40ήμερο είχαν τέτοια παρόμοια συσκευασία μέχρι και σε μπλούζα. Δικό μου είναι το βίντεο, οπότε δεν υποθέτω. Περιμένω 3-4 πακέτα (ξέχασα πόσα, μετά απο τόση καθυστέρηση των ΕΛΤΑ :p) με ρούχα και αξεσουάρ. Για να δούμε, θα είναι σε κουτί; Μου άρεσαν πολύ αυτά που έγραψες.προφανώς έχεις εμπειρία.προλαβαίνω την πρωτοχρονιά αν παραγγείλω αύριο ας πούμε?δέχεται την credit τώρα με τα capital? Την Πρωτοχρονιά του 2017, σίγουρα. Για του 2016, άσε καλύτερα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolat Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Για αγορές από Κίνα προτιμώ το eBay εκεί δεν έχει αστεία συνήθως σε μια μέρα γινεται αποστολή εκτός και αν πέφτει αργία. Κάτι κοροϊδίες του τύπου δεν έχουμε στοκ κτλπ ούτε για αστείο. Όσες φορές αγόρασα από κινέζομαγαζα πάντα καθυστερήσεις πλην του vickmall αλλά παρά την αστραπιαία αποστόη τους έλαβα το πακέτο μετά από 62 μέρες αναμονής ακούγοντας τις ωφέλειες δικαιολογίες τους. Άι στα κομμάτια τίποτα άλλο eBay ο μπαμπούλας του Κινέζου. +1000.:) Oι σκιτζηδες αποβαλλονται ανευ καθυστερησεως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Για αυτο και καταληγουμε και αγοραζουμε απο 1-2 αξοιοπιστα καταστηματα,και ας δινουμε κατι ελαχιστα $$ παραπανω.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Για αγορές από Κίνα προτιμώ το eBay εκεί δεν έχει αστεία συνήθως σε μια μέρα γινεται αποστολή εκτός και αν πέφτει αργία. Κάτι κοροϊδίες του τύπου δεν έχουμε στοκ κτλπ ούτε για αστείο. Όσες φορές αγόρασα από κινέζομαγαζα πάντα καθυστερήσεις πλην του vickmall αλλά παρά την αστραπιαία αποστόη τους έλαβα το πακέτο μετά από 62 μέρες αναμονής ακούγοντας τις ωφέλειες δικαιολογίες τους. Άι στα κομμάτια τίποτα άλλο eBay ο μπαμπούλας του Κινέζου. Δεν υπάρχει σύγκριση. Πολύ πιο ακριβό στα πάντα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savo77 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 παίδες ξέρουμε τίποτα για αυτό το κατάστημα? etotalk.com έβαλα ένα παράδειγμα για να δείτε τις πολλές επιλογές που προσφέρει όπως δική του προεγκατεστημένη ρομ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 παίδες ξέρουμε τίποτα για αυτό το κατάστημα? etotalk.com έβαλα ένα παράδειγμα για να δείτε τις πολλές επιλογές που προσφέρει όπως δική του προεγκατεστημένη ρομ κλπ. Από τα παλιά θεωρητικά καλά μαγαζια Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 παίδες ξέρουμε τίποτα για αυτό το κατάστημα? etotalk.com έβαλα ένα παράδειγμα για να δείτε τις πολλές επιλογές που προσφέρει όπως δική του προεγκατεστημένη ρομ κλπ. Επειδή από ότι βλέπω με τα έξτρα και τα μεταφορικά θα το πληρώσεις ακριβά, ρίξε και μία ματιά εδώ: http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-letv-le-1s Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savo77 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Επειδή από ότι βλέπω με τα έξτρα και τα μεταφορικά θα το πληρώσεις ακριβά, ρίξε και μία ματιά εδώ: http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-letv-le-1s Απ ότι κατάλαβα στην τιμή περιλαμβάνονται τα τσεκαρισμένα στοιχεία. Δεν τα τσέκαρα εγώ.πολύ αναλυτικό πάντως το βρίσκω απλά δεν δέχεται credit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Απ ότι κατάλαβα στην τιμή περιλαμβάνονται τα τσεκαρισμένα στοιχεία. Δεν τα τσέκαρα εγώ.πολύ αναλυτικό πάντως το βρίσκω απλά δεν δέχεται credit. Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή ... "προτεινόμενα" είναι ...:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 TomTop έχει δοκιμάσει κανείς? Σε αυτό το σάιτ λένε πως είναι καλό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Εχω ψωνισει διαφορα απο το tomtop,στο παρελθον,χωρις κανενα προβλημα. Πιστευω οτι και τωρα θα ειναι ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 TomTop έχει δοκιμάσει κανείς? Σε αυτό το σάιτ λένε πως είναι καλό.. Δεν μου ειχε ερθει ποτε το ταμπλετ απο αυτους, αλλα με αποζημιωσαν αμεσως. Θα τους προτιμησω αλλα με επιφυλαξη. Βλεπω χρεωνουν τα μεταφορικα, που τους φερνει στο επιπεδο τιμων με το Βικμαλλ, αλλα ποσο αξιοπιστο ειναι δεν το ξερουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Παιδιά γεια χαρά, θέλω να αγοράσω ενα τηλ. απο το γνωστό banggood εχω διαβάσει εδω στο φόρουμ σχετικά καλα λόγια, προχωρώ λοιπόν στην αγορά και μου βγάζει επιλογές αποστολής: 1. Air Parcel Register (Free shipping & 7-25 business days) 2. Priority Direct Mail (Free shipping & 7-10 business days) Λογικά να θέλω να επιλέξω το 2 αλλά δεν αποσαφηνίζει πως θα το στείλει μήπως με καμιά UPS / DHL και φαμε σφαλιάρα tax.. Αν μπορεί κάποιος φιλος ας μας δώσει τα φωτα του Ευχαριστώ! Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Με το 1..... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Παιδιά γεια χαρά, θέλω να αγοράσω ενα τηλ. απο το γνωστό banggood εχω διαβάσει εδω στο φόρουμ σχετικά καλα λόγια, προχωρώ λοιπόν στην αγορά και μου βγάζει επιλογές αποστολής: 1. Air Parcel Register (Free shipping & 7-25 business days) 2. Priority Direct Mail (Free shipping & 7-10 business days) Λογικά να θέλω να επιλέξω το 2 αλλά δεν αποσαφηνίζει πως θα το στείλει μήπως με καμιά UPS / DHL και φαμε σφαλιάρα tax.. Αν μπορεί κάποιος φιλος ας μας δώσει τα φωτα του Ευχαριστώ! Με το 1 θα έχεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο. Θα σου στείλουν και tranu για να παρακολουθείς που βρίσκεται το δέμα online. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Παιδιά γεια χαρά, θέλω να αγοράσω ενα τηλ. απο το γνωστό banggood εχω διαβάσει εδω στο φόρουμ σχετικά καλα λόγια, προχωρώ λοιπόν στην αγορά και μου βγάζει επιλογές αποστολής: 1. Air Parcel Register (Free shipping & 7-25 business days) 2. Priority Direct Mail (Free shipping & 7-10 business days) Λογικά να θέλω να επιλέξω το 2 αλλά δεν αποσαφηνίζει πως θα το στείλει μήπως με καμιά UPS / DHL και φαμε σφαλιάρα tax.. Αν μπορεί κάποιος φιλος ας μας δώσει τα φωτα του Ευχαριστώ! Μόνο με το 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Μου άρεσαν πολύ αυτά που έγραψες.προφανώς έχεις εμπειρία.προλαβαίνω την πρωτοχρονιά αν παραγγείλω αύριο ας πούμε?δέχεται την credit τώρα με τα capital? Τα ταχυδρομία είναι φουλ, εντελώς! Οπότε δεν προλαβαίνεις, δυστυχώς. Έχουν υπάρξει και περίοδοι που έστελνε και έφταναν σε 10-12 ημέρες, αλλά τώρα στις γιορτές πάλι πάμε στον μήνα και βάλε. Πληρώνω μέσω Paypal ακόμη κι εν μέσω κεφαλαιακών περιορισμών, οπότε δενγνωρίζω για κάρτες. Υπάρχει κάπου θέμα που λέει πως το κάνεις ;) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savo77 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Πιθανότατα να κάνω την πρώτη μου αγορά από κίνα στο etotalk και ο θεός βοηθός. μου βγαίνει λίγο ακριβά, αλλά με ασφάλεια,δική του ρομ και 2-3 καλούδια στα 223 ! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το παρακάτω : Shipping & Delivery SHIPPING METHOD TRANSPORT TIME PRICE Register Airmail 2 - 4 weeks $9.99 Tax free shipping 15 - 25 business days(free customs and tax) $15.00 If your shipment was required for customs and tax payment, we will help you cover the tax value up to 60 USD. $15.00 Γιατί η κόκκινη επιλογή είναι πιο φθηνή ενώ καταλαβαίνω ότι θα έρθει πιο γρήγορα?? Edited December 13, 2015 by savo77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Παιδιά, ποια καταστήματα έχουν ευρωπαϊκά υποκαταστήματα; Ήδη έχω εντοπίσει τα εξής: antelife.com banggood.com coolicool.com gearbest.com geekbuying.com tinydeal.com Γνωρίζετε άλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 merimobiles, vickmall, minideal και αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Πιθανότατα να κάνω την πρώτη μου αγορά από κίνα στο etotalk και ο θεός βοηθός. μου βγαίνει λίγο ακριβά, αλλά με ασφάλεια,δική του ρομ και 2-3 καλούδια στα 223 ! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το παρακάτω : Shipping & Delivery SHIPPING METHOD TRANSPORT TIME PRICE Register Airmail 2 - 4 weeks $9.99 Tax free shipping 15 - 25 business days(free customs and tax) $15.00 If your shipment was required for customs and tax payment, we will help you cover the tax value up to 60 USD. $15.00 Γιατί η κόκκινη επιλογή είναι πιο φθηνή ενώ καταλαβαίνω ότι θα έρθει πιο γρήγορα?? Προφανώς γιατί ( λέει ότι ) καλύπτει και τυχόν έξοδα τελωνείου κλπ. ΠΡΟΣΕΧΕ φίλε μου γιατί έχω πολύ άσχημη εμπειρία - και όχι μόνο εγώ - από αυτούς ( χάλασε το κινητό μου, έκαναν 4,5 μήνες να μου το στείλουν πίσω , με χρέωσαν με έξοδα επισκευής, ενώ έλεγαν για δωρεάν επισκευή κλπ) Γνώμη μου ψάξε αλλού ( vickmall κλπ ) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Πιθανότατα να κάνω την πρώτη μου αγορά από κίνα στο etotalk και ο θεός βοηθός. μου βγαίνει λίγο ακριβά, αλλά με ασφάλεια,δική του ρομ και 2-3 καλούδια στα 223 ! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το παρακάτω : Shipping & Delivery SHIPPING METHOD TRANSPORT TIME PRICE Register Airmail 2 - 4 weeks $9.99 Tax free shipping 15 - 25 business days(free customs and tax) $15.00 If your shipment was required for customs and tax payment, we will help you cover the tax value up to 60 USD. $15.00 Γιατί η κόκκινη επιλογή είναι πιο φθηνή ενώ καταλαβαίνω ότι θα έρθει πιο γρήγορα?? Τώρα, κατάλαβες γιατί προτείνουμε το Vickmall ;) Από το Vickmall ποτέ δεν λες «και ο Θεός βοηθός», τον αφήνεις να κάνει τίποτα για τους άλλους που αγοράζουν απ' όπου να 'ναι. :p Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts