Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την διευκρίνιση.

Με τέτοια τιμή, είναι η πρώτη φορά που "ψήνομαι" να πάρω επώνυμο smartphone.

επωνυμο απο εξω, αλλα απο μεσα Ν1 (κινεζικη εταιρια που ειναι αυθεντια στις αντιγραφες )

Μην ξαφνιαστητε αν τρεξετε cpu Z!!!!

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επωνυμο απο εξω, αλλα απο μεσα Ν1 (κινεζικη εταιρια που ειναι αυθεντια στις αντιγραφες )

Που το είδες αυτό που λες για Ν1?

The day is my enemy, the night my friend

Καμία σχέση , με 2 αγορές σε επώνυμα απο εκεί εχω τρέξει τα πάντα κι ήταν όλα οκ και έχω ρωτήσει και το service της εταιρείας που είχα αγοράσει και μου έχουν πει πως είναι αυθεντικό.

Kαλύτερα να κρίνουμε με εμπειρίες κι όχι απλά επειδή μας φαίνεται κάπως.

http://www.tomtop.com/original-bluboo-xtouch-50inch-jdi-fhd-4g-lte-64bit-mtk6753-octa-core-13ghz-android-51-3gb-32gb-130mp-touch-id-smartphone-p1312b-eu.html#tops παιδια ξερει κανεις σας πως μπορω να το παρω απο την ευρωπαικη αποθηκη που λεει για να γλυτωσω και τα τελωνεια???????

Που το είδες αυτό που λες για Ν1?

Βαση αγορας που εγινε το 2013 απο το εν λογω καταστημα παλι για ενα Σαμσουνγκ. Οχι το συγκεκριμενο.

Καμία σχέση , με 2 αγορές σε επώνυμα απο εκεί εχω τρέξει τα πάντα κι ήταν όλα οκ και έχω ρωτήσει και το service της εταιρείας που είχα αγοράσει και μου έχουν πει πως είναι αυθεντικό.

Kαλύτερα να κρίνουμε με εμπειρίες κι όχι απλά επειδή μας φαίνεται κάπως.

Ευχομαι να κανω λαθος, αλλα οποιος καει στον χυλο, φυσαει και το γιαουρτι |!

----- προσθήκη μηνύματος 12 κουαρκ μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.tomtop.com/original-bluboo-xtouch-50inch-jdi-fhd-4g-lte-64bit-mtk6753-octa-core-13ghz-android-51-3gb-32gb-130mp-touch-id-smartphone-p1312b-eu.html#tops παιδια ξερει κανεις σας πως μπορω να το παρω απο την ευρωπαικη αποθηκη που λεει για να γλυτωσω και τα τελωνεια???????

Που το λεει οτι εχει ευρωπαικη αποθηκη;

Aγαπητοι φιλοι θεωρω υποχρεωση μου να δημοσιευσω την εμπειρια μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6403578#post6403578

ωστε να προστατευτουν οσο περισσοτεροι γινεται απο τετοιου ειδους "ευκαιριες".

Η υποθεση αφορα ενα Ecoo E 04 το οποιο ειχε τιμη σημαντικα χαμηλοτερη απο αλλα sites.

Οπως ειναι προφανες επροκειτο για τιμη κραχτη σε προϊον που (φυσικα) δεν ειχαν.

Τωρα περιμενω την επιστροφη των χρηματων μου στο paypal στο οποιο εχω ηδη ανοιξει dispute.

εχει παραγκειλει κανεις απο εκει για να μου πει??

Καταλαβαινω οτι οταν περιμενουμε κατι ειμαστε ανυπομονοι. Εχεις απολυτο δικιο που τους τα χωνεις, εφοσον ελεγαν οτι το ειχαν σε στοκ.

Ομως εγω στην θεση σου θα περιμενα τις 15 μερες επιπλεον αν το ειχα πετυχει σε καλη τιμη. Εξαλου το paypal σου δεινει δικαιωμα για dispute μεχρι και 180 μερες μετα.

Φιλικα παντα!

Καταλαβαινω οτι οταν περιμενουμε κατι ειμαστε ανυπομονοι. Εχεις απολυτο δικιο που τους τα χωνεις, εφοσον ελεγαν οτι το ειχαν σε στοκ.

Ομως εγω στην θεση σου θα περιμενα τις 15 μερες επιπλεον αν το ειχα πετυχει σε καλη τιμη. Εξαλου το paypal σου δεινει δικαιωμα για dispute μεχρι και 180 μερες μετα.

Φιλικα παντα!

Aγαπητε μου φιλε δεν ειναι οτι ειμαι ανυπομονος ή οτιδηποτε τετοιο.

Ειναι η κοροϊδια. Το ζητημα δεν ειναι οτι δεν μπορω να περιμενω 15 μερες ή οτι θα χασω τροπο τινα τα χρηματα μου, αλλα το οτι δεν μου εξασφαλιζει κανεις οτι σε 15 μερες δε θα μου ζητησουν να περιμενω αλλες 15 μερες.

Μετα απο δεκαδες αγορες εχω την εμπειρια να πω οτι ποτε μεχρι τωρα δεν προσπαθησαν να μου πουλησουν πραγματα που δεν ειχαν.

To everbuying ειναι ο πρωτος που προσπαθησε να κανει τετοια πο#στια , αρα δικαιουμαι κι εγω να τους ριξω κοκκινη καρτα και επιπλεον να προφυλαξω οσο περισσοτερους γινεται απο δαυτους.

παιδια ξερει κανεις να μου αποντησει γιατι η προσφορα τελειωνει σε 15 ωρες!!!!

Που το λεει οτι εχει ευρωπαικη αποθηκη;

στο shipping and payment

Εγώ δεν βλέπω ευρωπαϊκή αποθήκη στο Checkout. Μόνο ChinaPost και courier απο την κινεζική αποθήκη.

Αυτό που βλέπεις στην καρτέλα "Shipping & Payment" είναι γενικές πληροφορίες για όλα τα κινητά, ανεξάρτητα απο το αν είναι διαθέσιμα σε ευρωπαϊκή αποθήκη ή όχι.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Aγαπητοι φιλοι θεωρω υποχρεωση μου να δημοσιευσω την εμπειρια μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6403578#post6403578

ωστε να προστατευτουν οσο περισσοτεροι γινεται απο τετοιου ειδους "ευκαιριες".

Κι εγώ τα ίδια έπαθα με το Everbuying. 20 μέρες καθυστέρηση, τελικά ακύρωσα παραγγελία όταν δεν απάντησαν σε δύο μηνύματα μου.

ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΟ EVERBYUING ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΔΩ ΜΕ 2 ΠΡΟΙΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΠΗΡΧΑΝ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ POST ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ MODERIA ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by navi55

ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΟ EVERBYUING ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΔΩ ΜΕ 2 ΠΡΟΙΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΠΗΡΧΑΝ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ POST ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ MODERIA ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

Καταρχην γραφε με μικρα,δεν υπαρχει λογος να φωναζουμε.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

καλησπερα.θελω να κανω μια παραγγελεια απο αυτο το σαιτ αλλα στην μεθοδο αποστολης εχει standard shiping και super fast shiping. τι να διαλεξω?

Δεν ξέρω το συγκεκριμένο site. Αν είναι από Κίνα κατα πάσα πιθανότητα όμως το "super fast shipping" θα είναι κάποια courier, δηλαδή θα χρειαστεί εκτελωνισμός του δέματος με ότι συνεπάγεται αυτό.

καλησπερα.θελω να κανω μια παραγγελεια απο αυτο το σαιτ αλλα στην μεθοδο αποστολης εχει standard shiping και super fast shiping. τι να διαλεξω?

Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις το ίδιο το site μιας και λίγο χλωμό να ξέρει κάποιος 100% εδώ πέρα για το συγκεκριμένο.

Παντα διαλεγουμε το απλο shipping ακομα και αν ειναι ακριβοτερο ,που κατα 99.99% δεν ειναι.Αυτο ειναι κανονας.

Το γιατι δεν επιτρεπεται να το εξηγησουμε :lol:

Μπορεί κάποιος με εμπειρία από banggood και όχι μόνο, να βρει λογική εξήγηση στα παρακάτω;

Πριν κάποιες μέρες τους είχα στείλει ένα email ζητώντας κάποιες αλλαγές στα στοιχεία του δέματος. Λίγες ώρες αργότερα μου στείλανε αυτοματοποιημένο μήνυμα από το σύστημα τους ότι η παραγγελία εστάλη και μάλιστα μου δώσανε και tranu για εντοπισμό του πακέτου. Φυσικά σκέφτηκα ότι δεν τους πρόλαβα.

Σήμερα 2-3 μέρες μετά από την ενημέρωσή τους για την αποστολή του δέματος μου, λαμβάνω απάντηση στο email που είχα στείλει πριν την αποστολή όπου με βεβαιώνουν ότι η αλλαγή πραγματοποιήθηκε! Ταυτόχρονα ελέγχω στο site τους και όντως η αποστολή του δέματος έχει ημερομηνία πριν το email με τις αλλαγές.

Φυσικά γεννήθηκαν απορίες. Είναι δυνατόν να αλλαχτεί κάτι στα στοιχεία της παραγγελίας (αλλαγή διεύθυνσης) on the road? Ή το αγαπημένο banggood, μου έδωσε ένα tranu και με ενημέρωσε ψευδώς ότι έγινε η αποστολή ενώ ακόμα βρισκόταν στην αποθήκη τους;

Φυσικά γεννήθηκαν απορίες. Είναι δυνατόν να αλλαχτεί κάτι στα στοιχεία της παραγγελίας (αλλαγή διεύθυνσης) on the road? Ή το αγαπημένο banggood, μου έδωσε ένα tranu και με ενημέρωσε ψευδώς ότι έγινε η αποστολή ενώ ακόμα βρισκόταν στην αποθήκη τους;

Αν κάνεις ένα track (ακόμα και μέσα απο το site τους), θα δεις οτι ο αριθμός αποστολής καταχωρείται σχεδόν ταυτόχρονα με την παραγγελία αλλα η ταχυδρομική παίρνει το πακέτο λίγες μέρες αργότερα. Στις 5 παραγγελίες του τελευταίου μήνα βέβαια, την επιβεβαίωση αποστολής την έπαιρνα όταν έφευγε πραγματικά το πακέτο.

Στις πληροφορίες της παραγγελίας, πότε γράφει οτι το παρέλαβε η Flyt;

Άρα ενημερώνουν ότι στάλθηκε , ενώ δεν έχει σταλεί και απλά το έχουν δηλώσει στην courier για παραλαβή!

http://s18.postimg.org/gjj8tqstl/Screen_shot_2015_11_21_at_10_31_39.png

αυτην την στιγμη για το merimobiles τι γνωμη εχεται"?"
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Άρα ενημερώνουν ότι στάλθηκε , ενώ δεν έχει σταλεί και απλά το έχουν δηλώσει στην courier για παραλαβή!

15\11 πήρε το πακέτο η Flyt και 18\11 έφυγε.

Πότε σου είπαν οτι έγιναν οι αλλαγές που ζήτησες;

αυτην την στιγμη για το merimobiles τι γνωμη εχεται"?"

Τη χειροτερη...

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ