vasilis77_st Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 παιδια ξερει κανεις αυτο το μαγαζι http://www.tomtop.com/??? ΥΓ. ειχα ρωτησει στο igogo.es εαν εχουν ευρωπαικη αποθηκη και μου ειπαν ναι και οταν τους ρωτησα πως μπορω να αγορασω ενα κινητο απο την ερυπαικη αποθηκη μου ειπαν πως εχουν μονο στην Κινα αποθκη οτι ναι!!!!!:blink: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Γνωρίζει κάποιος την αξιοπιστία αυτου του μαγαζιού ? http://www.alegrecompra.com/ Τελικά δεν το γνωρίζει κανένας αυτὀ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλημερα,παρηγγειλα χτες το βραδυ ενα μικροαντικειμενο(7$) απο bangood,απ'οσο καταλαβα και διαβασα ειναι αξιοπιστο. Με ποια εταιρια στελνει τα μικροαντικειμενα???Πληρωσα και 1.30$ για τρακινγκ. Υπαρχει καποιο τσατ στο σαιτ τους??? Με Κινέζικο ταχυδρομείο (China Post) στέλνει το Banggood... Εμένα το δέμα ήρθε σε 7 μέρες από τότε που το ταχυδρομείο παρέλαβε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Με Κινέζικο ταχυδρομείο (China Post) στέλνει το Banggood... Εμένα το δέμα ήρθε σε 7 μέρες από τότε που το ταχυδρομείο παρέλαβε!! Εξαρτάται από ποια αποθήκη στα στέλνει. Εμένα αρκετά δέματα μου έρχονται με Μαλαισία post. Πάντως η China post είναι πολύ πιο γρήγορη. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 10/12 προς το παρόν τα χω παραλάβει με CN post ( με tracking ) μέσα σε 3 εβδομάδες ) Μερικά ήταν και μικρής αξίας Τα άλλα 2 είναι πρόσφατες παραγγελίες ( 1εβδομάδας ) Προσωπικά το θεωρώ στα επίπεδα του vick ( αν εξαιρέσεις κάτι κινεζοαγγλικά που μιλάνε μερικοί στο chat τους ) Υπάρχει πάνω δεξιά. http://i65.tinypic.com/30uv6vo.jpg Με τιποτα στο επιπεδο του Βικ. στο θεμα κινητο ειχα ταλαιπωρια και ψιλοδουλεμα απο αυτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Εξαρτάται από ποια αποθήκη στα στέλνει. Εμένα αρκετά δέματα μου έρχονται με Μαλαισία post. Πάντως η China post είναι πολύ πιο γρήγορη. Η China post τελευταιως κανει νερα γενικοτερα στους κινεζους αποστολεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Με τιποτα στο επιπεδο του Βικ. στο θεμα κινητο ειχα ταλαιπωρια και ψιλοδουλεμα απο αυτους. Παρήγγειλα το Doogee X5 απο Banggood και μπορώ να πω οτι η επικοινωνία μας ήταν πολύ καλή και δεν το έπαιξαν "Κινέζοι" με το θέμα του στοκ ενός τόσο hot κινητού. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η πολιτική τους για τα tracking numbers. Μαζί με το κινητό ήθελα να πάρω διάφορα άλλα μικροπράγματα, τελικά όμως το ακύρωσα επειδή ζήτησαν να πληρώσω για tracking number χωριστά για κάθε αποθήκη απ' όπου θα έφευγαν τα πράγματα. Θα κατέληγα δηλαδή να πληρώσω γύρω στα €5 όταν (σύμφωνα με την συνολική αξία της παραγγελίας) δεν θα έπρεπε να πληρώσω τίποτα! Αντίθετη η διαδικασία με το Fasttech. Για παραγγελία €16 πλήρωσα €0,41 για SG Post. Λόγω προβλήματος στο στοκ ενός αντικειμένου, έσπασαν την παραγγελία στα δύο για να έρθει πιο γρήγορα χωρίς να ζητήσουν άλλα χρήματα για το επιπλέον πακέτο. Εντυπωσιάστηκα με την σελίδα της παραγγελίας. Όλες οι πληροφορίες σωστά παρουσιασμένες και με φωτογραφίες των πακέτων μου όταν αυτά ήταν έτοιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Με τιποτα στο επιπεδο του Βικ. στο θεμα κινητο ειχα ταλαιπωρια και ψιλοδουλεμα απο αυτους. Είναι αναλόγως την εμπειρία που έχει ο καθένας. Εγώ πάντα βρίσκω κάποιον να με να με εξυπηρετήσει,δεν μου κάνουν τον ''κινέζο'' Σε περίπτωση που είχα παραγγείλει πολλά μαζί μου έσπασαν την παραγγελία σε 3 κομμάτια με διαφορετικό tracking στο καθένα τσάμπα ενώ το κάθε πακέτο δεν ήταν πάνω απο 30 ευρώ. ( σε άλλα sites κάτω απο κάποια αξία πληρώνεις εσύ το tracking κι ας είναι η ίδια παραγγελία. ) Σε μια περίπτωση που άλλαξα γνώμη μου επιστρέψαν τα λεφτά μου κι ας είχαν στείλει ήδη το δεματάκι, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Παρήγγειλα το Doogee X5 απο Banggood και μπορώ να πω οτι η επικοινωνία μας ήταν πολύ καλή και δεν το έπαιξαν "Κινέζοι" με το θέμα του στοκ ενός τόσο hot κινητού. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η πολιτική τους για τα tracking numbers. Μαζί με το κινητό ήθελα να πάρω διάφορα άλλα μικροπράγματα, τελικά όμως το ακύρωσα επειδή ζήτησαν να πληρώσω για tracking number χωριστά για κάθε αποθήκη απ' όπου θα έφευγαν τα πράγματα. Θα κατέληγα δηλαδή να πληρώσω γύρω στα €5 όταν (σύμφωνα με την συνολική αξία της παραγγελίας) δεν θα έπρεπε να πληρώσω τίποτα! Αντίθετη η διαδικασία με το Fasttech. Για παραγγελία €16 πλήρωσα €0,41 για SG Post. Λόγω προβλήματος στο στοκ ενός αντικειμένου, έσπασαν την παραγγελία στα δύο για να έρθει πιο γρήγορα χωρίς να ζητήσουν άλλα χρήματα για το επιπλέον πακέτο. Εντυπωσιάστηκα με την σελίδα της παραγγελίας. Όλες οι πληροφορίες σωστά παρουσιασμένες και με φωτογραφίες των πακέτων μου όταν αυτά ήταν έτοιμα. Αυτά τα μικροπράγματα συνήθως είναι από διαφορετικές αποθήκες και γι' αυτό το λόγο χρεώνονται ξεχωριστά τα έξοδα αποστολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 παιδια ξερει κανεις τιποτα γι αυτο το μαγαζι?εχει παραγκειλει κανεις σας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 παιδια ξερει κανεις τιποτα γι αυτο το μαγαζι?εχει παραγκειλει κανεις σας?? Για ποιο ακριβως λες φιλε μου??? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 αυτο http://www.tomtop.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 παιδιά το vickmall λειτουργεί κανονικά; κάτι διάβασα για προσωρινή διακοπή... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 παιδιά το vickmall λειτουργεί κανονικά; κάτι διάβασα για προσωρινή διακοπή... Λογω πενθους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 παιδιά το vickmall λειτουργεί κανονικά; κάτι διάβασα για προσωρινή διακοπή... Απο Δευτερα ολα back to normal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 αυτο http://www.tomtop.com/ Ναι, έμπιστο είναι .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 ευχαριστω φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Νεότερο μηνυμα απο Gearbest: "Dear customer, Thanks for your message. We sincerely apologize for any inconvenience that may have been caused. In this situation, we can resend or refund on your ariginal account. Could you please let us know your decision? Please kindly understand that we have no right to process your order anymore once you open the case. Could you please close the case first? For more details about case, please get contace with PayPal. Please rest assure that we will do our best to help you. Plese inform me when you close the case, we will process the resend or refund immediately. Thanks for your understanding and patience. If you have any queries, please feel free to contact us and we will do our very best to assist you. Best Regards Lassie Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/" Δηλαδη να κλεισω το dispute για να μου κανουν refund Στεκει αυτο ? η θα το κλεισω και μετα θα κανουν τους κινεζους? Σημερα έλαβα αυτο το μηνυμα απο το paypal για την αποστολη που δεν ειχα παραλαβει απο το Gearbest. "We have concluded our investigation into your case and have decided in your favor. We were able to recover $22.11 USD and this amount has been credited to you. Please allow five business days for this adjustment to be posted. If you are due any additional funds, we will make our best effort to recover the balance from the seller. If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed to you, please be assured that we will take appropriate action against the seller's account, which may include limitation of the seller's account privileges Γι αυτο, πάντα αγορες με paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tisras Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Φιλε μου ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια θα ηθελα την γνωμη σας. Θα ηθελα να παρω ενα κινητο μεχρι 300 Ευρω. το θελω κυριως για internet .Αλλα να ειναι αξιοπιστο ΚΑΙ να μην κολλαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 300€ για ιντερνετ και να μην κολλαει; :lol: δεν ειμαστε στο 2010.. Redmi note 2. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Φιλε μου ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια θα ηθελα την γνωμη σας. Θα ηθελα να παρω ενα κινητο μεχρι 300 Ευρω. το θελω κυριως για internet .Αλλα να ειναι αξιοπιστο ΚΑΙ να μην κολλαει. Φιλε μου για ενα τοσο μεγαλο ποσο να το σκεφτεις καλα για να κανεις αγορα απο το εξωτερικο,και ειδικα απο Κινα........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpaokgr Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 γεια σας ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να σας ρωτησω πια απο αυτα τα σιτε ειναι αξιοπιστα εδω γιατι εχει η elephone ενα 3ημερο εκπτωσεων απο δευτερα και σκευτομαι να αγορασω ενα p7000. και λογικα οι εκπτωσεις θα ειναι μονο σε αυτα τα καταστηματα. επισης εκτος απο αξιοπιστο πιο απο αυτα θα μπορουσε να το στιλει ως δωρο , για ευνοητους λογους. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 γεια σας ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να σας ρωτησω πια απο αυτα τα σιτε ειναι αξιοπιστα εδω γιατι εχει η elephone ενα 3ημερο εκπτωσεων απο δευτερα και σκευτομαι να αγορασω ενα p7000. και λογικα οι εκπτωσεις θα ειναι μονο σε αυτα τα καταστηματα. επισης εκτος απο αξιοπιστο πιο απο αυτα θα μπορουσε να το στιλει ως δωρο , για ευνοητους λογους. ευχαριστω Θα έλεγα Geekbuying και banggood. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 (edited) Θα έλεγα Geekbuying και banggood. Τελευταία γίνεται χαμός με το gearbest και πολλά παιδιά εδώ μέσα δεν το συνιστούν πλέον. Κάτι θα ξέρουν παραπάνω... edit λάθος διάβασα...οπότε άκυρο το όλο σχόλιο, ας διαγραφεί παρακαλώ. Edited November 8, 2015 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 γεια σας ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να σας ρωτησω πια απο αυτα τα σιτε ειναι αξιοπιστα εδω γιατι εχει η elephone ενα 3ημερο εκπτωσεων απο δευτερα και σκευτομαι να αγορασω ενα p7000. και λογικα οι εκπτωσεις θα ειναι μονο σε αυτα τα καταστηματα. επισης εκτος απο αξιοπιστο πιο απο αυτα θα μπορουσε να το στιλει ως δωρο , για ευνοητους λογους. ευχαριστω Αστο 7000 και δες το Letv που έχουν πάρει πολλοι και φαίνεται εξαιρετικό. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts