nickgt7 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλησπέρα. Ήμουν κάτοχος s4 αλλά έσπασε η οθόνη και αποφάσισα και εγω να παω προς την ανερχόμενη κινέζικη αγορα. Διάβασα αρκετά απο το συγκεκριμένο ποστ και κατέληξα οτι το πιο έγκυρο σάιτ για παραγγελία ειναι το vickmall. Εδώ εχω κάποιες ερωτήσεις. 1. Αυτά που λέει eu έχουν κάποια αποθήκη Ευρώπη και έρχονται πιο γρήγορα; 2. εάν δεν το έχει Ευρώπη ποσο καιρό κάνει να έρθει; 3. κατι άλλο παρατήρησα οτι πολλοί αγοράστες ζητάνε απο το κατάστημα να τους αφαιρέσουν τις κινεζικές εφαρμογές, να βάλουν ελληνικα και αλλά διάφορα. Αυτο ρε παιδιά σημαίνει οτι ανοίγουν τις συσκευες; 4. Στο επίσημο σάιτ της xiaomi έχει συγκεκριμένα μοντέλα, λιγότερα απο αυτά που έχει το vickmall. Πχ το Redmi note 2 pro δεν υπάρχει στο επίσημο σάιτ. Παίζει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Καλησπέρα. Ήμουν κάτοχος s4 αλλά έσπασε η οθόνη και αποφάσισα και εγω να παω προς την ανερχόμενη κινέζικη αγορα. Διάβασα αρκετά απο το συγκεκριμένο ποστ και κατέληξα οτι το πιο έγκυρο σάιτ για παραγγελία ειναι το vickmall. Εδώ εχω κάποιες ερωτήσεις. 1. Αυτά που λέει eu έχουν κάποια αποθήκη Ευρώπη και έρχονται πιο γρήγορα; 2. εάν δεν το έχει Ευρώπη ποσο καιρό κάνει να έρθει; 3. κατι άλλο παρατήρησα οτι πολλοί αγοράστες ζητάνε απο το κατάστημα να τους αφαιρέσουν τις κινεζικές εφαρμογές, να βάλουν ελληνικα και αλλά διάφορα. Αυτο ρε παιδιά σημαίνει οτι ανοίγουν τις συσκευες; 4. Στο επίσημο σάιτ της xiaomi έχει συγκεκριμένα μοντέλα, λιγότερα απο αυτά που έχει το vickmall. Πχ το Redmi note 2 pro δεν υπάρχει στο επίσημο σάιτ. Παίζει κατι; 1. Θεωρητικά ναι, έρχονται πιο γρήγορα. Εξαρτάται από το κατάστημα βέβαια και που είναι η αποθήκη, μπορεί να παραλάβεις σε 2 μέρες, μπορεί και σε 2 εβδομάδες. Από vickmall θα παραλάβεις γρήγορα, έχει αποθήκη στην Ελλάδα. 2. Αυτήν την περίοδο περίπου 2 με 3 εβδομάδες. 3. Συνήθως θα τις έχουν ανοίξει για έλεγχο ή αν τους ζητήσεις να πειράξουν εσύ κάτι στο λογισμικό, αλλά αυτό δεν είναι κανόνας. Μπορεί να έρθει και σφραγισμένο. 4. Σαν τι να παίζει? Αν υποθέσουμε ότι όντως είδες το επίσημο site, που είναι το περίεργο να μην το πουλάει πλέον? Edited November 3, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Γνωρίζει κάποιος την αξιοπιστία αυτου του μαγαζιού ? http://www.alegrecompra.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimbull Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 παιδες μακρυα απο minideal... εχω παραγγειλει το leagoo elite 1 σε μαυρο οπως εχω αναφερει και νωριτερα που το ειχαν διαθεσιμο τοτε (14/10) το εχω πληρωσει και σημερα υστερα απο αλλεπαληλα email και επικοινωνια μαζι τους αφου πρωτα μου εχουν προτεινει να διαλεξω καποιο αλλο τηλ μου στελνουν αυτο το email... "Dear friend,thanks for your new order from minideal.net, But I have to tell you that we don't have Black and we just have White and Golden phone in stock now , so we have to delays the shipment . Would you like to change a color ?if you agree, we can send the order at once . As to the difference of price,we just needs you add $20 to our paypal account :salesxian@gmail.com its OK . Waiting for your reply,have a nice day ο νοων νοειτω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 παιδες μακρυα απο minideal... εχω παραγγειλει το leagoo elite 1 σε μαυρο οπως εχω αναφερει και νωριτερα που το ειχαν διαθεσιμο τοτε (14/10) το εχω πληρωσει και σημερα υστερα απο αλλεπαληλα email και επικοινωνια μαζι τους αφου πρωτα μου εχουν προτεινει να διαλεξω καποιο αλλο τηλ μου στελνουν αυτο το email... "Dear friend,thanks for your new order from minideal.net, But I have to tell you that we don't have Black and we just have White and Golden phone in stock now , so we have to delays the shipment . Would you like to change a color ?if you agree, we can send the order at once . As to the difference of price,we just needs you add $20 to our paypal account :salesxian@gmail.com its OK . Waiting for your reply,have a nice day ο νοων νοειτω!!! Το κάνουν συχνά και για αυτό τους έχω κόψει εδώ και πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Καλησπέρα. Ήμουν κάτοχος s4 αλλά έσπασε η οθόνη και αποφάσισα και εγω να παω προς την ανερχόμενη κινέζικη αγορα. Διάβασα αρκετά απο το συγκεκριμένο ποστ και κατέληξα οτι το πιο έγκυρο σάιτ για παραγγελία ειναι το vickmall. Εδώ εχω κάποιες ερωτήσεις. 1. Αυτά που λέει eu έχουν κάποια αποθήκη Ευρώπη και έρχονται πιο γρήγορα; 2. εάν δεν το έχει Ευρώπη ποσο καιρό κάνει να έρθει; 3. κατι άλλο παρατήρησα οτι πολλοί αγοράστες ζητάνε απο το κατάστημα να τους αφαιρέσουν τις κινεζικές εφαρμογές, να βάλουν ελληνικα και αλλά διάφορα. Αυτο ρε παιδιά σημαίνει οτι ανοίγουν τις συσκευες; 4. Στο επίσημο σάιτ της xiaomi έχει συγκεκριμένα μοντέλα, λιγότερα απο αυτά που έχει το vickmall. Πχ το Redmi note 2 pro δεν υπάρχει στο επίσημο σάιτ. Παίζει κατι; Θα σου πρότεινα να πάρεις απευθείας απο κινα. Η διαφορά στην τιμή δεν αξίζει κατά την γνώμη μου. Μήπως εννοείς το redmi note 2 prime; Εγώ θέλω να σταθώ σαυτό που λές οτι ανοίγουν τις συσκευές. Πρίν κάτι μέρες παρατήρησα στο thread τους κάποιος να τους ζητάει το εξής: Dear Vickmall order #100019699 please don't open the package, don't install any rom, play store or everything else.. don't root it send it with the package's gelatins Και να του απαντάνε: Hello My friend we will open it and test it to make sure everything goes well when you get it so i hope you will understand Και αμέσως ήρθε στο μυαλό μου κάτι που είχα διαβάσει παλιότερα, ότι δηλαδή στέλνουν πάντα ανοιχτές συσκευές που μπορεί να είναι απο επιστροφές και όχι λόγο... καλού service.:shifty: Δεν θέλω να είμαι καχύποπτος, πάντα στις παραγγελίες μου ζητάω να ελεγχθεί το κινητό/tablet όχι μόνο απο vickmall αλλά όλα τα καταστήματα. Αλλά πώς εξηγείται αυτή η επιμονή όταν ο άλλος σου επισημαίνει και διευκρινίζει απο πρίν και του λές "οχι εγώ θα το ανοίξω, για το καλό σου πάντα". Βεβαίως, παρακάτω παρενέβην στην συζήτηση, αλλά δεν βγάλαμε κάτι...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Θα σου πρότεινα να πάρεις απευθείας απο κινα. Η διαφορά στην τιμή δεν αξίζει κατά την γνώμη μου. Μήπως εννοείς το redmi note 2 prime; Εγώ θέλω να σταθώ σαυτό που λές οτι ανοίγουν τις συσκευές. Πρίν κάτι μέρες παρατήρησα στο thread τους κάποιος να τους ζητάει το εξής: Και να του απαντάνε: Και αμέσως ήρθε στο μυαλό μου κάτι που είχα διαβάσει παλιότερα, ότι δηλαδή στέλνουν πάντα ανοιχτές συσκευές που μπορεί να είναι απο επιστροφές και όχι λόγο... καλού service.:shifty: Δεν θέλω να είμαι καχύποπτος, πάντα στις παραγγελίες μου ζητάω να ελεγχθεί το κινητό/tablet όχι μόνο απο vickmall αλλά όλα τα καταστήματα. Αλλά πώς εξηγείται αυτή η επιμονή όταν ο άλλος σου επισημαίνει και διευκρινίζει απο πρίν και του λές "οχι εγώ θα το ανοίξω, για το καλό σου πάντα". Βεβαίως, παρακάτω παρενέβην στην συζήτηση, αλλά δεν βγάλαμε κάτι...:) Οτι κινητο φευγει απο το εργοστασιο και παει σε οποιοαδηποτε καταστημα, ειναι ανοικτο. Δεν εχει ζελατινα απο εξω, και ουτε απο μεσα. Σε μια κουτα ειναι 25-30 τηλεφωνα, και αν την ανοιξεις ειναι τα κινητα στα κουτια τους. Αυτα λοιπον ειναι ετοιμα προς ανοιγμα. Ουτε ζελατινα θα δεις ( που στα αγγλικα ειναι plastic wrap ) oυτε τιποτα αλλο. Οποτε θεωρω την απαιτηση του φιλου μας να ΜΗΝ ελενχθει, λιγο ατοπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Και αμέσως ήρθε στο μυαλό μου κάτι που είχα διαβάσει παλιότερα, ότι δηλαδή στέλνουν πάντα ανοιχτές συσκευές που μπορεί να είναι απο επιστροφές και όχι λόγο... καλού service.:shifty: Θα είχε φανεί ότι είναι επιστροφές, αφού τo Vickmall έχει στείλει χιλιάδες κινητά στην Ελλάδα. Αντιθέτως, έχει με διαφορά τον καλύτερο όνομα. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Exoμε πληροφοριες για το http://www.ipromarket.com????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Μπορεί να μου πει κάποιος πως βάζουμε χρηματα στο balance του paypal? Παράθεση SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Θα σου πρότεινα να πάρεις απευθείας απο κινα. Η διαφορά στην τιμή δεν αξίζει κατά την γνώμη μου. Μήπως εννοείς το redmi note 2 prime; Εγώ θέλω να σταθώ σαυτό που λές οτι ανοίγουν τις συσκευές. Πρίν κάτι μέρες παρατήρησα στο thread τους κάποιος να τους ζητάει το εξής: Και να του απαντάνε: Και αμέσως ήρθε στο μυαλό μου κάτι που είχα διαβάσει παλιότερα, ότι δηλαδή στέλνουν πάντα ανοιχτές συσκευές που μπορεί να είναι απο επιστροφές και όχι λόγο... καλού service.:shifty: Δεν θέλω να είμαι καχύποπτος, πάντα στις παραγγελίες μου ζητάω να ελεγχθεί το κινητό/tablet όχι μόνο απο vickmall αλλά όλα τα καταστήματα. Αλλά πώς εξηγείται αυτή η επιμονή όταν ο άλλος σου επισημαίνει και διευκρινίζει απο πρίν και του λές "οχι εγώ θα το ανοίξω, για το καλό σου πάντα". Βεβαίως, παρακάτω παρενέβην στην συζήτηση, αλλά δεν βγάλαμε κάτι...:) Παλιοτερα κυριος, τους ζητουσαμε να βαλουν gapps επειδη τα τηλεφωνα εκει δεν ειχαν (δεν ξερω τι γινεται σημερα) και να ροοταρουν το τηλεφωνο, κατι που σημαινει οτι θα πρεπει να το ανοιξουν. Προσωπικα πηρα το jiayu s3 ενα μηνα αφοτου κυκλοφορησε και την προηγουμενη εβδομαδα παρελαβα ενα xiaomi note 2, δεν νομιζω οτι προλαβαιναν να ειναι απο επιστροφες και μιλαμε για δυο best sellers που οι 9 στους 10 ,να πω, τα εχουμε παρει ανοιγμενα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Περιμένω μια παραγγελία από gearbest αλλά θέλω να ξαναπαραγγείλω και κάτι άλλο. Παίζει να μου τα στείλουν όλα σε ένα πακέτο γιατί τα θέλω ξεχωριστά. Πρέπει να τους το επισημάνω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Περιμένω μια παραγγελία από gearbest αλλά θέλω να ξαναπαραγγείλω και κάτι άλλο. Παίζει να μου τα στείλουν όλα σε ένα πακέτο γιατί τα θέλω ξεχωριστά. Πρέπει να τους το επισημάνω; Με αυτα που ακουγονται γιαυτο το καταστημα τωρα τελευταια, θα εισαι τυχερος ετσι και παραλαβεις εστω και την πρωτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Πριν μια βδομάδα πάντως παρέλαβα κανονικά. Βέβαια κάτι ακουστικά ακόμα τα περιμένω αλλά μάλλον τα χάσαν εδώ τα δικά μας τα τζιμάνια μιας και όταν μου φερε ο ταχυδρόμος το προαναφερθέν δέμα μου είπε ότι άφησε και ειδοποίηση για κάτι άλλο. Το κάτι άλλο προφανώς ήταν τα ακουστικά μιας και δεν περίμενα τίποτα άλλο. Ειδοποίηση βέβαια δε βρήκα ποτέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Περιμένω μια παραγγελία από gearbest αλλά θέλω να ξαναπαραγγείλω και κάτι άλλο. Παίζει να μου τα στείλουν όλα σε ένα πακέτο γιατί τα θέλω ξεχωριστά. Πρέπει να τους το επισημάνω; Και να το επισημάνεις χωριστά θα τα στείλουν, εγώ προσπάθησα να μου τα στείλουν μαζί και δεν το έκαναν, αλλά θα παραλάβεις οπωσδήποτε, εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα εκτός από μία φορά μου μου ήρθε με καθυστέρηση γιατί δεν το είχαν σε στόκ. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan1980 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 παιδες με πιο τροπο κανετε αγορες γιατι εχω δοκιμασει paypal και απλη καρτα αλλα τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 παιδες με πιο τροπο κανετε αγορες γιατι εχω δοκιμασει paypal και απλη καρτα αλλα τπτ Καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα του PayPal. Εδώ άλλα συζητάμε Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλημερα,παρηγγειλα χτες το βραδυ ενα μικροαντικειμενο(7$) απο bangood,απ'οσο καταλαβα και διαβασα ειναι αξιοπιστο. Με ποια εταιρια στελνει τα μικροαντικειμενα???Πληρωσα και 1.30$ για τρακινγκ. Υπαρχει καποιο τσατ στο σαιτ τους??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 που ειναι το θεμα του paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 που ειναι το θεμα του paypal? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Μεγαλη παραγγελια για λογαριασμο γνωστου, επεμενε να τα παρει ολα απο Tinydeal, τελικα του παρηγγειλα άλλα απο banggood (NL), άλλα απο geekbuying (SG post) και κατι που δεν υπηρχε αλλού απο Tinydeal. Μετα απο 16 μερες, φτανει το geekbuying, την επομενη φτανει το banggood και την ιδια μερα ερχεται mail οτι το Tinydeal μολις ξεκινησε! Μου ειχε δωσει ενα ψευτικο tracking number που δε με εκαιγε να τσεκαρω και δεν ηξερα οτι δεν ειχε φυγει... Α ρε αθανατο Tinydeal Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Περιμένω μια παραγγελία από gearbest αλλά θέλω να ξαναπαραγγείλω και κάτι άλλο. Παίζει να μου τα στείλουν όλα σε ένα πακέτο γιατί τα θέλω ξεχωριστά. Πρέπει να τους το επισημάνω; καλη τυχη:wacko: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Μεγαλη παραγγελια για λογαριασμο γνωστου, επεμενε να τα παρει ολα απο Tinydeal, τελικα του παρηγγειλα άλλα απο banggood (NL), άλλα απο geekbuying (SG post) και κατι που δεν υπηρχε αλλού απο Tinydeal. Μετα απο 16 μερες, φτανει το geekbuying, την επομενη φτανει το banggood και την ιδια μερα ερχεται mail οτι το Tinydeal μολις ξεκινησε! Μου ειχε δωσει ενα ψευτικο tracking number που δε με εκαιγε να τσεκαρω και δεν ηξερα οτι δεν ειχε φυγει... Α ρε αθανατο Tinydeal Πραγματικα το tinideal εχει γινει πια cult μαγαζι ,ψωνιζεις μονο και μονο για να δεις πως ειναι ενα "καλο" αθανατο κινεζομαγαζο.Εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πιασεις το τζοκερ παρα να βρεις στο tinideal ενα προιον σε στοκ. Οσοι ψωνιζεται μην ξεχνατε να τους στελνεται και ενα μήνυμα για να θαυμασετε την απαντηση που θα σας δωσει ,πιο "κινεζικη" απαντηση δεν θα βρειτε στο νετ. Παρολα αυτα και για να ειμαστε δικαιοι εγω fake ή μεταχειρο συσκευη δεν εχω παρει απο αυτους στις (λιγες ομολογουμενως) αγορες που εχω κανει. LONG LIVE TINYDEAL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλημερα,παρηγγειλα χτες το βραδυ ενα μικροαντικειμενο(7$) απο bangood,απ'οσο καταλαβα και διαβασα ειναι αξιοπιστο. Με ποια εταιρια στελνει τα μικροαντικειμενα???Πληρωσα και 1.30$ για τρακινγκ. Υπαρχει καποιο τσατ στο σαιτ τους??? Eνταξει δεν το λες και τερας αξιοπιστιας, αλλα αν ειναι για μικροπραγματα κανουμε τα στραβα ματια. Αν τα στειλει με singapore post τοτε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Eνταξει δεν το λες και τερας αξιοπιστιας, αλλα αν ειναι για μικροπραγματα κανουμε τα στραβα ματια. Αν τα στειλει με singapore post τοτε καλα. 10/12 προς το παρόν τα χω παραλάβει με CN post ( με tracking ) μέσα σε 3 εβδομάδες ) Μερικά ήταν και μικρής αξίας Τα άλλα 2 είναι πρόσφατες παραγγελίες ( 1εβδομάδας ) Προσωπικά το θεωρώ στα επίπεδα του vick ( αν εξαιρέσεις κάτι κινεζοαγγλικά που μιλάνε μερικοί στο chat τους ) Καλημερα,παρηγγειλα χτες το βραδυ ενα μικροαντικειμενο(7$) απο bangood,απ'οσο καταλαβα και διαβασα ειναι αξιοπιστο. Με ποια εταιρια στελνει τα μικροαντικειμενα???Πληρωσα και 1.30$ για τρακινγκ. Υπαρχει καποιο τσατ στο σαιτ τους??? Υπάρχει πάνω δεξιά. http://i65.tinypic.com/30uv6vo.jpg Edited November 5, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts