Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μετατροπή που έχουν είναι απλά για να δεις την τιμή και σε euro , οι αγορές κανονικά γίνονται με δολλάρι ( αλλά μην εμπιστεύεσαι ούτε για να κοιτάξεις την τιμή σε ευρώ τα sites γιατί πολλές η ισοτιμία που έχουν είναι last year )

Εξαρτάται το μαγαζι, δεν είναι απόλυτο αυτό που λες. Έχω αγοράσει με την ισοτιμία που δίνει το μαγαζί σε ευρώ αρκετές φορές γιατί ήταν πιο συμφέρουσα. Ειδικά τώρα που αναγκαστικά την μετατροπή την κάνει το PayPal αν στο balance έχεις ευρώ.

The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εξαρτάται το μαγαζι, δεν είναι απόλυτο αυτό που λες. Έχω αγοράσει με την ισοτιμία που δίνει το μαγαζί σε ευρώ αρκετές φορές γιατί ήταν πιο συμφέρουσα. Ειδικά τώρα που αναγκαστικά την μετατροπή την κάνει το PayPal αν στο balance έχεις ευρώ.

Μα δεν υπάρχει ειδική ισοτιμία του site , για να αγόρασες κάτι πιο φθηνό

Όλα τα sites έχουν τις ισοτιμίες που έχει και ο υπόλοιπος κόσμος ,απλά όπως είπα μερικά δεν την ανανεώνουν και πολύ συχνά και υπάρχει φαινομενικά μικρή διαφορά που όταν προχωρήσεις την παραγγελία και πας στο paypal φαίνεται :)

Στα περισσότερα sites οι τιμές σε € ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα είναι ενδεικτικές.

Εκτός απο κάποια που μπορούν να χρεώσουν και σε €.

Γενικά να προτιμάτε τις τιμές σε $ και αφήστε την τράπεζά σας να κάνει την μετατροπή και όχι το paypal.

Είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή.

Μα δεν υπάρχει ειδική ισοτιμία του site , για να αγόρασες κάτι πιο φθηνό

Όλα τα sites έχουν τις ισοτιμίες που έχει και ο υπόλοιπος κόσμος ,απλά όπως είπα μερικά δεν την ανανεώνουν και πολύ συχνά και υπάρχει φαινομενικά μικρή διαφορά που όταν προχωρήσεις την παραγγελία και πας στο paypal φαίνεται :)

Δεν έχουν όλα τα sites την ίδια ισοτιμία. Συνήθως η ισοτιμία πχ ευρώ δολαρίου στα sites είναι μικρότερη από αυτή που σε χρεώνει η τράπεΖα, όπως συμβαίνει και με το PayPal ώστε να έχουν μεγαλύτερο κέρδος. Σε ορισμένες περιπτώσεις ομως η ισοτιμία που δίνει το site είναι καλύτερη από αυτή του PayPal οπότε σε συμφέρει την μετατροπή να την κάνει το site και όχι το PayPal αν στο balance έχεις ευρώ. Τα μαγαζιά που κάνουν αυτά τη μετατροπή και σε επιτρεπουν να αγοράσεις σε ευρώ ανανεώνουν καθημερινά την ισοτιμία.

Στα περισσότερα sites οι τιμές σε € ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα είναι ενδεικτικές.

Εκτός απο κάποια που μπορούν να χρεώσουν και σε €.

Γενικά να προτιμάτε τις τιμές σε $ και αφήστε την τράπεζά σας να κάνει την μετατροπή και όχι το paypal.

Είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή.

Συμφωνώ ότι αυτή είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή και αυτό ήταν και το σύνηθες πριν τα capital controls. Απλά τώρα αρκετά ατομα στο balance του PayPal έχουν ευρώ, οπότε τη μετατροπή την κάνει το PayPal αναγκαστικά. Οπότε σε ορισμένες περιπτώσεις και εφόσον το επιτρέπει το κατάστημα μπορεί να συμφέρει την μετατροπή σε ευρω να την κάνει το κατάστημα. Μου έτυχε πρόσφατα σε 2 αγορές που έκανα από Κίνα όπου η ισοτιμία του καταστήματος ήταν πολύ καλύτερη από αυτή του PayPal.

The day is my enemy, the night my friend

Γεια σας,

επειδή είμαι λιγάκι άσχετος, 2 πράγματα θέλω να ρωτήσω και παρακαλώ την βοηθεία σας.

1. Γίνονται πλέον συναλλαγές με Paypal?

2. Θέλω να αγοράσω το lenovo k3 note κάπου από Κίνα, θα πρέπει να τους ζητήσω να μου το μοντάρουν κάπως και αν ναι, τι να τους πω να κάνουν?

https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Dual-Quad-Core.html

Τι γνώμη έχετε ; είναι αξιοπίστο; νομίζω σε αυτή την τίμη δεν υπάρχει καλύτερο, ή εχετε να προτείνεται κάτι άλλο;

https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Dual-Quad-Core.html

Τι γνώμη έχετε ; είναι αξιοπίστο; νομίζω σε αυτή την τίμη δεν υπάρχει καλύτερο, ή εχετε να προτείνεται κάτι άλλο;

Μηπως ειναι μεταχειρισμενο ; γιατι κατι τετοια τα συνηθιζουν στο εν λογω καταστημα.

Γεια σας,

επειδή είμαι λιγάκι άσχετος, 2 πράγματα θέλω να ρωτήσω και παρακαλώ την βοηθεία σας.

1. Γίνονται πλέον συναλλαγές με Paypal?

2. Θέλω να αγοράσω το lenovo k3 note κάπου από Κίνα, θα πρέπει να τους ζητήσω να μου το μοντάρουν κάπως και αν ναι, τι να τους πω να κάνουν?

1 Γινονται, αν εχεις φιλο στο εξωτερικο

2. Απλα το παραγγελνεις, τα υπολοιπα τα ξερουν αυτοι. δεν χρειαζεται να τους πεις τιποτα.

Και το παραγγελνεις απο το ποιο αξιοπιστο καταστημα που υπαρχει.

http://www.vickmall.com/catalogsearch/result/?q=Lenovo+K3+Note

την γνωμη σας για το pandawill και συγκεκριμενα για τα happy hours που εχει?

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

την γνωμη σας για το pandawill και συγκεκριμενα για τα happy hours που εχει?

Χαχαχαχα!! :D (ναι, είναι τόσο για γέλια το «κατάστημα»).

Αν σου έρθει αυτό που παρήγγειλες χωρίς να είναι μεταχειρισμένο, τότε μην ελπίζεις σε οποιαδήποτε εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ ;)

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Το fastcardtech τί καπνό φουμάρει? Βλέπω κάτι κινητά σε απίστευτες τιμές και με κάνει να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά...

Το fastcardtech τί καπνό φουμάρει? Βλέπω κάτι κινητά σε απίστευτες τιμές και με κάνει να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά...

Μοιρασμένες είναι οι γνώμες...

Δώσε link απο τις απίστευτες τιμές.

Μοιρασμένες είναι οι γνώμες...

Δώσε link απο τις απίστευτες τιμές.

https://www.fastcardtech.com/Samsung-S5-G900f-Android-Phone.html αυτό ας πούμε...

Νόμιζα αναφερόσουν σε chinese brands.

Όντως μεγάλη απόκλιση.

Παίζει νά ναι κάνα Refurbished ή used.

Καλύτερα πάρτο απο ελλάδα γιατί θά χεις θέματα και με την αντιπροσωπεία.

@terrah και μόνο το για να έχεις Playstore, πρέπει να το ζητήσεις και να το πληρώσεις εξτρα 3 δολάρια, είναι ύποπτο.

Παιδια δε βλεπω σε επισημα θεματα αναφορα για merimobile, coolicool και καποια αλλα γνωστα καταστηματα. Αν και εχω την εντυπωση οτι παλαιοτερα υπηρχαν; Εχουν ακουστει αρνητικα σχολια και σβηστηκαν; Τι παιζει;

Γενικοτερα τα πιο αξιοπιστα ειναι to2c και vickmall;

Παιδια δε βλεπω σε επισημα θεματα αναφορα για merimobile, coolicool και καποια αλλα γνωστα καταστηματα. Αν και εχω την εντυπωση οτι παλαιοτερα υπηρχαν; Εχουν ακουστει αρνητικα σχολια και σβηστηκαν; Τι παιζει;

Ναι και περισσότερο το vickmall. Εγώ πλέων μέρα από κάτι νερά που μου έκαναν στο to2c μετά από τόσες παραγγελίες δεν θα με ξαναδουν. Πλέων μόνο vickmall.

Εγώ ακόμα σκουπίζω από τα νερά που μου 'κανε το to2c. Απορώ τι έκανε και είχε καλό όνομα. Μόνο προβλήματα είχα. Να μην ξανάρθει! :mad:

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Βικμαλλ...to2c μην το κοιτας καθολου.

Απλα το vickmall δεν εχω καθολου αποθεμα σε Ευρωπαϊκες αποθηκες.. Ποσες ημερες κανει για να ερθει Ελλαδα απο Κινα; Εχει υπαρχει περιστατικο που να εχει κρατηθει συσκευη στο τελωνειο;

Σημερα εκανα παραγγελια απο gearbest Ευρωπης, επειδη βιαζομουν.. Με αυτα που διαβαζω βλεπω να αργει πιο πολυ και απο την Κινα!

Σημερα εκανα παραγγελια απο gearbest Ευρωπης, επειδη βιαζομουν.. Με αυτα που διαβαζω βλεπω να αργει πιο πολυ και απο την Κινα!

Αν μπορείς γράψε εδώ όταν σου έρθει πόσες μέρες σου έκανε τελικά από την παραγγελία...

Απλα το vickmall δεν εχω καθολου αποθεμα σε Ευρωπαϊκες αποθηκες.. Ποσες ημερες κανει για να ερθει Ελλαδα απο Κινα; Εχει υπαρχει περιστατικο που να εχει κρατηθει συσκευη στο τελωνειο;

Με το βικμαλλ σε 10 μερες ηταν σπιτι μου

Με το gearbest που απορω γιατι το λενε Best εκανε σε 25 μερες.

Και καλα το ειχαν ετοιμοπαραδοτο, εκαναν μια βδομαδα να το στειλουν...μην μπλεξεις

Ρε παιδιά...έχω ψάξει παντού και search google έκανα......δεν βρίσκω κάτι......το http://www.minideal.net/gr/ ......είναι άλλο κατάστημα από το http://www.minideal.net ????........άλλο λογότυπο βλέπω-στα ελληνικά το βλέπω....τι γίνετε ?....ψάχνω το cubot s 200 και ενώ νόμιζα ότι το βρήκα στο minideal μπαίνω μετά από μέρες και βλέπω out of stock......επειδή είχα αποθηκεύσει την σελίδα.....την φορτώνω και βλέπω ότι υπάρχει κανονικά......εκεί διαπίστωσα ότι το λογότυπο είναι διαφορετικό και δεν καταλαβαίνω ΤΙ γίνετε.....ούτε τόσο καιρό διάβασα κάποιον να λέει ότι είναι διαφορετικά μαγαζιά.....ούτε κάποια συζήτηση διάβασα για γνώμες-απόψεις του http://www.minideal.net/gr......

το MINIDEAL γενικά το έχουν για αξιόπιστο μαγαζί.......μήπως κάποιοι που είχαν προβλήματα και δεν ήταν ευχαριστημένοι αγόραζαν από το http://www.minideal.net/gr .........και απλά....ΝΟΜΙΖΑΝ ότι αγόραζαν από το γνωστό-μεγάλο κινεζομάγαζο minideal????

Υ.Γ.....παρεπιπτώντος να αναφέρω ότι για μένα το πιο αξιόπιστο από όλα είναι το vickmall μακράν με διαφορά......έχω αγοράσει από εκεί 18 συσκευές....και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν υπήρξε πρόβλημα πουθενά.....απλά τώρα το cubot s 200 δεν το έχουν.....ο φίλος θέλει ντε και καλά αυτό.....εγώ του είπα ότι δεν αγοράζω από αλλού.....και αυτός μου λέει αναλαμβάνω την ευθύνη-φέρτο από όπου το βρεις......

Edited by pontokeras

Υ.Γ.....παρεπιπτώντος να αναφέρω ότι για μένα το πιο αξιόπιστο από όλα είναι το vickmall μακράν με διαφορά......έχω αγοράσει από εκεί 18 συσκευές....και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν υπήρξε πρόβλημα πουθενά.....απλά τώρα το cubot s 200 δεν το έχουν.....ο φίλος θέλει ντε και καλά αυτό.....εγώ του είπα ότι δεν αγοράζω από αλλού.....και αυτός μου λέει αναλαμβάνω την ευθύνη-φέρτο από όπου το βρεις......

Δεν ξέρω για το minideal.gr αλλά γιατί δεν προτείνεις στον φίλο σου μια καλύτερη συσκευή και όχι τόσο παλιά.

Το meizu m2 είναι μονόδρομος σε αυτή την κατηγορία.

Το χει και στο vickmall.;)