Asterisd Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Σωστότατος, αλλά πες μου τι να κάνω όταν μου το ζητούν γείτονες οι οποίοι δεν ξέρουν τι σημαίνει τράπεζα και κάρτα .... :lol: "Παιδιά, η κάρτα μου είναι προπληρωμένη και δεν έχω μία να βάλω μέσα. Αν θέλετε να αγοράσω το κινητό, δώστε τα λεφτά να βάλω στην κάρτα. Μαζί με τα έξοδα συναλλάγματος και αποστολής, βγαίνει Χ ποσό. Όταν τα έχετε, πείτε μου..." Τουλάχιστον έτσι θα έχεις πάρει τα λεφτά μπροστάντζα. Άμα χαθεί, να κλαίνε αυτοί τα λεφτά τους, όχι εσύ τα δικά σου και άμα το κινητό χαλάσει, τους δίνεις το τηλέφωνο του κινέζου να συννενοηθούνε μεταξύ τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Αυτό κάνω ... αλλά πάλι αισθάνομαι υπεύθυνος. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Εγω παιδια κανω το πολυ απλο,ποιο θελεις φιλε μου Νικολακη(π.χ.)?Οκ ελα να δεις απο που θα το παρω,κοιτα ποσο κανει,και διαβασε τους ορους. Εννοειται λεω παντα για εγγυησεις,τι μπορει να γινει κατα την μεταφορα κτλ. Μου δινει τα λεφτα στο χερι,και κανω την αγορα μπροστα του.Τοσο μας βγαινει,τοσο μου δινεις. Απλα ξεκαθαρα,αυτο ειναι,αυτο παιρνεις,εαν στην πορεια συμβει το παραμικρο,εγω ειμαι καλλυμενος. Αλλαζω και την διεύθυνση με την δικη τους,και τελος. Ετσι εχω αγορασει κντ για παρα πολλα ατομα,μπροστα τους,να βλεπουν τιμες τα παντα,μην νομιζουν οτι βγαζω κιολας μεροκαματο....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παιδιά γη ιστορία ξεκινάει από εμάς ( βάζω και τον εαυτό μου μέσα), που ξέρει ο γείτονας, ο μπατζανακης και ο κουρέας της γειτονιάς για την κάθε κινεζια που κυκλοφορεί; εμείς ανοίγουμε το στοματάκι μας και το παίζουμε γνώστες, αν λοιπόν δεν μιλάμε δεξιά και αριστερά , κάποιοι ίσως και σε βαθμό λέκτορα με ειδικότητα πάνω στα εργοστάσια παραγωγής κινητών της νοτιοδυτικής ζενεν με μεταπτυχιακό στις μεταφορές μέσω ταχυδρομείων ιδιωτικών και κρατικών, κανένας δεν θα μας επρηζε για να του πάρουμε κινητό,ταμπλετ κλπ. Κρατάμε λοιπόν τις γνώσεις μας για πάρτη μας και δεν κλαιγόμαστε σαν μυξοπαρθενες δεξιά και αριστερά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Αυτά να τα κόψεις, γιατί θα βγεις χαμένος και θα μαλώσεις κάποια στιγμή με τους φίλους. Εγώ όταν θέλει φίλος να τον εξυπηρετήσω, του λέω τράβα βγάλε μιά χρεωστική και έλα να κάνουμε την αγορά μαζί, να σου δείξω πως γίνεται. Αλλά με την δική του κάρτα και στοιχεία αποστολής. Όχι να έχω εγώ το άγχος αν θα φύγει σωστά το δέμα από τον κινέζο, αν θα φτάσει στην ώρα του σε 20-25 μέρες και δεν χαθεί, αν δεν το πιάσει τελωνείο και θέλουν έξτρα φράγκα, αν δεν έρθει και μέσα έχει κάνα άλλο μοντέλο ή είναι ελαττωματικό και πρέπει να το στείλεις πίσω. Για να σου πω το πιό απλό. Πες ότι το βάζεις στην κάρτα σου το τηλέφωνο και να έρθει στην δική σου διεύθυνση. Και το δέμα χάνεται. Δυό μήνες θα μαλώνεις με το κατάστημα να πάρεις πίσω τα λεφτά ή νέο κινητό και θα σε κράζει και ο κολλητός. Και δεν του έχεις πάρει τα λεφτά ακόμα και εφόσον δεν ήρθε τίποτα, ντρέπεσαι και να τα ζητήσεις (γιατί εσύ τα πλήρωσες και κινδυνεύεις και να τα χάσεις, άμα στραβώσει το θέμα). Ή ακόμα χειρότερα, του έχεις πάρει προκαταβολή τα φράγκα και τώρα που το δέμα χάθηκε, σε κοιτάει και στραβά μήπως πας να του τα φας. Άστο, άμα στραβώσει η δουλειά σε κάνα δέμα, στάνταρ θα χαλαστείτε μεταξύ σας. Αδερφέ, φέρε την κάρτα σου και ψωνίζουμε ότι γουστάρεις... Βεβαια υπαρχουν κ φιλιες κ σχεσεις που ειναι πιο πραγματικες κ βαθιες κ δεν ειναι του τυπου θα με λοξοκοιταει μετα. Λογικα για τετοια περιπτωση αναφερεται ο φιλος που εβαλε την αρχικη ερωτηση για το κινητο και οχι για καποιο "μακρινο" του φιλο. Και υπαρχουν κ περιπτωσεις που δεν μπορεις να τις "αποφυγεις" και μαλλον δεν θα πρεπει και να το κανεις. Σε ολους μας σιγουρα δεν υπαρχουν επαφες μονο ρηχες κ επιφανειακες. Ακομα περισσοτερο οταν στηριζονται κ στην αμοιβαιοτητα που μεταφραζεται οτι ο αλλος ξερεις οτι θα σε εξυπηρετησει καπου αλλου που μπορει με ολη του την καλη διαθεση. Σχεσεις εμπιστοσυνης ολοι εχουμε στον κοινωνικο μας περιγυρο. Τωρα αν εννοεις να το φερω για τον ξαδελφο του ξαδελφου του μπατζανακη τοτε ειναι οπως τα λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Αν θες να χάσεις ενα φιλο, δανεισε του λεφτά λεει μια παροιμία.. Και αν εδω δεν εχουμε δανεισμό, εχουμε κατι αναλογο. Μη μπλεκετε με λεφτα, οτι φιλος και να ειναι ο άλλος, εκτος και αν είστε 18 χρονων, τοτε ναι μοιράζαμε τη βενζίνη για τις διακοπές.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisp Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 sophone i6 από fastcardtech https://www.fastcardtech.com/Sophone-i6.html τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παιδια,οταν εχουμε να κανουμε με χρηματικα ποσα,αφηνουμε για λιγο της φιλίες στην ακρη,οι καλοι λογαριασμοι λενε......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδιά συμφωνώ με όλα όσα λέτε, αλλά η περίπτωση μου είναι αυτή που λέει ο Thanos_ATH. Το άτομο που θα εξυπηρετήσω είναι καλός φίλος. Δεν μπορώ να του αρνηθώ, αλλά και δεν πρόκειται να με λοξοκοιτάει αν πάει κάτι στραβά, γιατί τον έχω ενημερώσει για τους κινδύνους που επιφυλάσσει μια αγορά απο Κίνα. Απλώς ο άνθρωπος δεν έχει ξέρει τι θα πει paypal και δεν ξέρει λέξη Αγγλικά. Ακόμα και να του έκανα έναν δικό του λογαριασμό στο paypal, πάλι εγώ θα κάνω την διαδικασία του dispute αν χτύπα ξύλο χρειαστεί, γιατί δεν πρόκειται να τον αφήσω ξεκρέμαστο και όχι γιατί αισθάνομαι πως φέρω την ευθύνη αν έρθει χαλασμένο κινητό ή διαφορετική συσκευή απο αυτή που παρήγγειλε κλπ. Του έχω δώσει τα links για να δει τις τιμές ώστε να μην παρεξηγηθούμε μετά και τα χρήματα θα μου τα δώσει όλα προκαταβολικά, γιατί έχω χρεωστική και όχι πιστωτική και πάντα βάζω μέσα μόνο το ποσό της αγοράς. Αυτά και κλείνω το off-topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδιά συμφωνώ με όλα όσα λέτε, αλλά η περίπτωση μου είναι αυτή που λέει ο Thanos_ATH. Το άτομο που θα εξυπηρετήσω είναι καλός φίλος. Δεν μπορώ να του αρνηθώ, αλλά και δεν πρόκειται να με λοξοκοιτάει αν πάει κάτι στραβά, γιατί τον έχω ενημερώσει για τους κινδύνους που επιφυλάσσει μια αγορά απο Κίνα. Απλώς ο άνθρωπος δεν έχει ξέρει τι θα πει paypal και δεν ξέρει λέξη Αγγλικά. Ακόμα και να του έκανα έναν δικό του λογαριασμό στο paypal, πάλι εγώ θα κάνω την διαδικασία του dispute αν χτύπα ξύλο χρειαστεί, γιατί δεν πρόκειται να τον αφήσω ξεκρέμαστο και όχι γιατί αισθάνομαι πως φέρω την ευθύνη αν έρθει χαλασμένο κινητό ή διαφορετική συσκευή απο αυτή που παρήγγειλε κλπ. Του έχω δώσει τα links για να δει τις τιμές ώστε να μην παρεξηγηθούμε μετά και τα χρήματα θα μου τα δώσει όλα προκαταβολικά, γιατί έχω χρεωστική και όχι πιστωτική και πάντα βάζω μέσα μόνο το ποσό της αγοράς. Αυτά και κλείνω το off-topic. το εχω κανει και εγω,αν εχεις εξηγησει την διαδικασια δεν υπαρχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 sophone i6 από fastcardtech https://www.fastcardtech.com/Sophone-i6.html τι λέτε? Καλυτερα να αγορασεις 8πυρηνο με αυτα λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergeodj Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδια να πω κ εγω την εμπειρια μου, ηρθε τελικα το κινητο μου πριν 2 μερες, ειχα παραγγειλει απο Vickmall το Jiayu S2, εκανε ακριβως 4 βδομαδες (δεδομενου την αργια τους που λογικα επηρεασε). Παρήγγειλα 16/09, 19/09 εφυγε με Sg post, και 16/10 ηταν στα χερια μου! Εκπληκτικο κινητο εχω να πω! Αξιζει με χιλια τα λεφτα του. Επισης εκανα και απο Everbuying και μου ηρθαν στις 3 εβδομαδες με NL post!! Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και ευχαριστω το myphone.gr κ ολους σας για την πολυτιμη βοηθεια! Σχετικα με το Jiayu S2 υπαρχει καποιο αλλο section εδω για να συζητησω με ηδη κατοχους του κιν για update του Android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Παιδια να πω κ εγω την εμπειρια μου, ηρθε τελικα το κινητο μου πριν 2 μερες, ειχα παραγγειλει απο Vickmall το Jiayu S2, εκανε ακριβως 4 βδομαδες (δεδομενου την αργια τους που λογικα επηρεασε). Παρήγγειλα 16/09, 19/09 εφυγε με Sg post, και 16/10 ηταν στα χερια μου! Εκπληκτικο κινητο εχω να πω! Αξιζει με χιλια τα λεφτα του. Επισης εκανα και απο Everbuying και μου ηρθαν στις 3 εβδομαδες με NL post!! Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και ευχαριστω το myphone.gr κ ολους σας για την πολυτιμη βοηθεια! Σχετικα με το Jiayu S2 υπαρχει καποιο αλλο section εδω για να συζητησω με ηδη κατοχους του κιν για update του Android? Γιατί δεν Ρωτάς στο θέμα του τηλεφώνου σου;;http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385970 Από μπαταρία πόσο σε πάει ;; Είναι πολύ μικρή για αυτά τα χαρακτηριστικά της οθόνης. Καλύτερα να φόραγε μικρότερη ανάλυση 1280x720. Edited October 18, 2014 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 ειδα οτι σε αυτη τη σελιδα http://www.naviexperts.gr/ υπάρχουν κινεζικα κινητα σε τιμές +50 ευρω. ειναι αξιοπιστο μαγαζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 sophone i6 από fastcardtech https://www.fastcardtech.com/Sophone-i6.html τι λέτε? συμφωνω με τον barlost ακομα ενας κακος κλωνος του iphone6:nagger::nagger: Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδιά συμφωνώ με όλα όσα λέτε, αλλά η περίπτωση μου είναι αυτή που λέει ο Thanos_ATH. Το άτομο που θα εξυπηρετήσω είναι καλός φίλος. Δεν μπορώ να του αρνηθώ, αλλά και δεν πρόκειται να με λοξοκοιτάει αν πάει κάτι στραβά, γιατί τον έχω ενημερώσει για τους κινδύνους που επιφυλάσσει μια αγορά απο Κίνα. Αυτά και κλείνω το off-topic. Αν ειστε κολλητοί και ξερει τα περί εγγυησης, QC, DOA , σερβις κλπ και δε περιμένει οτι μετα απο π.χ. 11 μηνες θα του φτιάξουν το κινητο αν χαλάσει οk. Και καλυτερα να παρει κατι σε κλάση Xiaomi, Asus, Lenovo. Αλλα εγω σαν παθών 2 φορες, με 2 κινητα στο συρτάρι μου απο τετοια φαση σου λεω don't do it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 sophone i6 από fastcardtech https://www.fastcardtech.com/Sophone-i6.html τι λέτε? Καταρχήν μακριά από το Fastcardtech οι τύποι δεν υπάρχουν αυτό που πουλάνε για sophone i6 είναι το Star t6 που αλλά μαγαζιά το έχουν 95_100$ max το κινητό είναι μια χαρά ειδικά που είναι Dual sim δεν θεωρείται ο <τέλειος> κλώνοςααλλά είναι πολύ καλό. Η κάμερα του είναι για τα μπάζα 5pm είναι όλα τα άλλα δουλεύουν πολύ καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παραγγελια απο everbuying 2 κινητα, 5 μερες και ακομα καμία αποστολη. Τα λεφτα αφαιρεθηκαν απο την πρωτη μερα. Θα τα στειλουν μαζι ή ξεχωριστα; καμια εμπειρία; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παραγγελια απο everbuying 2 κινητα, 5 μερες και ακομα καμία αποστολη. Τα λεφτα αφαιρεθηκαν απο την πρωτη μερα. Θα τα στειλουν μαζι ή ξεχωριστα; καμια εμπειρία; Επικοινώνησε αμέσως μαζί τους και ρώτησε γιατί δεν τα έστειλαν, και ζήτησε να τα στείλουν χωριστά. Έπρεπε να ρωτήσεις πριν αγοράσεις, γιατί δυο μαζί είναι πιό επικίνδυνο να ελεγχθούν ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Στην παραγγελια, εβαλα στις σημειωσεις να σταλουν ξεχωριστα αν γινεται, απλα δεν εκανα ξεχωριστες παραγγελιες πανω στη βιασυνη.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Στην παραγγελια, εβαλα στις σημειωσεις να σταλουν ξεχωριστα αν γινεται, απλα δεν εκανα ξεχωριστες παραγγελιες πανω στη βιασυνη.. ρωτησε τους αν τα εστειλαν οπως ζητησες και που ειναι το τρακινγκ,απλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ε το`χω στειλει το email..περιμενω. Απλα δεν το πολυξερω το site, εκανα την παραγγελια μονο και μονο επειδη ηθελε ενας φιλος μου. Ειναι ενα σκαλι κατω απο vickmall, minideal ή πολλα περισσοτερα; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ε το`χω στειλει το email..περιμενω. Απλα δεν το πολυξερω το site, εκανα την παραγγελια μονο και μονο επειδη ηθελε ενας φιλος μου. Ειναι ενα σκαλι κατω απο vickmall, minideal ή πολλα περισσοτερα; Δεν το ξερω ουτε εγω,καλυτερα να παραγγελνετε απο σαιτ που ειναι γνωστα,αν δεις οτι δεν απαντανε κανε dispute στο πεηπαλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) Θα το αφησω 2 μερες ακομα, μία βδομαδα πιστευω ειναι ενδεικτικη περιοδος. Προειδοποιησα επισταμενα για τα αγνωστα κινητα, για τα αγνωστα καταστηματα, αλλα επεμεναν και ευθυνη δε φερω.. Καπου το ειχα ακουσει το site, αλλα δε θυμαμαι το ακριβως.. #7223 #6703 Edited October 20, 2014 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Θα το αφησω 2 μερες ακομα, μία βδομαδα πιστευω ειναι ενδεικτικη περιοδος. Προειδοποιησα επισταμενα για τα αγνωστα κινητα, για τα αγνωστα καταστηματα, αλλα επεμεναν και ευθυνη δε φερω.. Καπου το ειχα ακουσει το site, αλλα δε θυμαμαι το ακριβως.. AΝ τελικα δεν απαντησουν και κανεις dispute γραψε τους λογους και ζητα η να σου απαντησουν μεσω πεηπαλ με τρακινγκ νουμερο και πως εστειλαν τα κινητα,ενα,ενα η μαζι.Θα απαντησουν εκει η θα χασουν την πωληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts