arisg90 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 ξέρει κανείς Singapore post ή HKpost registered airmail τι να επιλέξω απο το ibuymi.com? Οποιο απ τα 2 και να διαλεξεις ειναι οκ.Μην σου πω οτι το ΗΚ ειναι πιο γρηγορο πλεον. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Παίδες καλησπέρα....με την ems μπορεί να πλήρη σου με τελωνείο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Οπότε κανω ακύρωση και γράφω ότι δεν το ειχε σε stock; Αυτο μόνο και είμαι καλυμενος; Ο πωλητής είναι αυτός http://www.aliexpress.com/store/1152118 Τι καλυμενος να εισαι, οταν πας και αγοραζεις απο νεο πωλητη με μηδενικο feedback; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Παίδες καλησπέρα....με την ems μπορεί να πλήρη σου με τελωνείο;;; Μπορει και ναι μπορει και οχι. Εγω εχω κανει 3 αγορες(και μαλιστα η μια ειχε 3 κινητα σε ενα κουτι) και δεν πληρωσα. Αλλοι παλι εχουν πληρωσει. Γιατι να το ρισκαρεις ομως; πλεον απο τα γνωστα κινεζομαγαζα, με sg post, ο μεσος χρονος παραδοσης ειναι περιπου στο 20ημερο. Μπορει και νωριτερα, μπορει βεβαια και αργοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Τι καλυμενος να εισαι, οταν πας και αγοραζεις απο νεο πωλητη με μηδενικο feedback; Φιλε μου αγόρασαν κι άλλοι απο δω μέσα απο αυτον και αυτοι μου τον συστησαν, δεν πηγα στα τυφλα. Άλλωστε ηταν 100% positive. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Μπορει και ναι μπορει και οχι. Εγω εχω κανει 3 αγορες(και μαλιστα η μια ειχε 3 κινητα σε ενα κουτι) και δεν πληρωσα. Αλλοι παλι εχουν πληρωσει. Γιατι να το ρισκαρεις ομως; πλεον απο τα γνωστα κινεζομαγαζα, με sg post, ο μεσος χρονος παραδοσης ειναι περιπου στο 20ημερο. Μπορει και νωριτερα, μπορει βεβαια και αργοτερα. Γιατί δεν έχει το κινεζομαγαζο αλλη επιλογη Edited May 8, 2014 by gerstavros2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Γιατί δεν έχει το κινεζομαγαζο αλλη επιλογη Ποιο μαγαζι ειν αυτο; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Ποιο μαγαζι ειν αυτο; Είναι απο το aliexpres αλλά δεν μπορω να καταλάβω ποιο είναι το μαγαζί....θα σου στείλω την διεύθυνση....http://www.aliexpress.com/item/New-Note-3-phone-N9006-perfect-1-1-MTK6592-Octa-Core-2gb-ram-16gb-rom-smart/1754075883.html Edited May 8, 2014 by mpexpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jukosgr Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εδώ είναι μάλλον ο καλύτερος τόπος να παραθέσω την αποψή μου για κάποια καταστήματα. 1ον: Antelife.com από τη μέρα που έκανα register στο site τους το yahoo με τρέλανε στα μηνύματα ότι μία μηχανή με τοποθεσία Κίνας προσπαθεί να συνδεθεί στο λογαριασμό μου με τα στοιχεία που έχω δηλωμένα (δλδ username password), με χακάραν δλδ!!! Δε το εμπιστεύομαι. 2ον: pandawill.com η γνώμη μου είναι ότι στην προσπάθεια τους να κάνουν πελάτες δε συννενοούνται καλά για τα αποθέματα των προΐόντων στις αποθηκες τους. Λίγα λεπτά πριν πατήσω το place your order κουμπί στο ταμείο με διαβεβαίωσαν στο τσατ οτι το είχαν σε στοκ κ να κάνω τώρα την παραγγελία μου για να μου το στείλουν μέσα σε 1-2 μέρες, έτσι κ έκανα γιατί ψωνίζομαι απο Κίνα 1η φορά :) . Μετά όμως... παραγγελία πρωί, το βράδυ απλά θέλω να τσεκάρω στο τσατ τους την παραγγελία μου κ μου λένε σορι αλλά η παραγγελία σας θα καθυστερήσει γιατί δεν είναι στοκ το τηλέφωνο. Οπότε από τις 30/4/2014 μέχρι κ σήμερα 8/5 με είχαν στο τσατ ντοντ γορι αύριο θα το στείλουμε, μία το είχαν στοκ, μία δε το χαν. Έκανα ακύρωση σήμερα πρωί κ μέσα σε 2-3 ώρες πήρα πίσω όλο το ποσό. Εδώ έμεινα ευχαριστημένος :lol: 3ον: Vickmall.com Έκανα παραγγελία το μεσημεράκι ακριβώς λίγο μετά που είδα επιστροφή χρημάτων στο paypal μου από το pandawill. H Selina που μ' εξυπηρέτησε στο τσατ σχεδόν δε με άφησε να πω τίποτα, το τηλ θα το κάνει ρούτ για να σβίσει τις κινεζιές, το πακέτο θα είναι με κατάλληλες ενδείξεις ώστε να αποφύγουμε τελωνείο κ άλλες πληροφορίες που με ενδιέφεραν. Θα δω πως θα εξελιχθεί η παραγγελία κ θα προσθέσω. Ελπίζω να είναι χρήσιμες για κάποιους οι απόψεις αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εδώ είναι μάλλον ο καλύτερος τόπος να παραθέσω την αποψή μου για κάποια καταστήματα. 1ον: Antelife.com από τη μέρα που έκανα register στο site τους το yahoo με τρέλανε στα μηνύματα ότι μία μηχανή με τοποθεσία Κίνας προσπαθεί να συνδεθεί στο λογαριασμό μου με τα στοιχεία που έχω δηλωμένα (δλδ username password), με χακάραν δλδ!!! Δε το εμπιστεύομαι. 2ον: pandawill.com η γνώμη μου είναι ότι στην προσπάθεια τους να κάνουν πελάτες δε συννενοούνται καλά για τα αποθέματα των προΐόντων στις αποθηκες τους. Λίγα λεπτά πριν πατήσω το place your order κουμπί στο ταμείο με διαβεβαίωσαν στο τσατ οτι το είχαν σε στοκ κ να κάνω τώρα την παραγγελία μου για να μου το στείλουν μέσα σε 1-2 μέρες, έτσι κ έκανα γιατί ψωνίζομαι απο Κίνα 1η φορά :) . Μετά όμως... παραγγελία πρωί, το βράδυ απλά θέλω να τσεκάρω στο τσατ τους την παραγγελία μου κ μου λένε σορι αλλά η παραγγελία σας θα καθυστερήσει γιατί δεν είναι στοκ το τηλέφωνο. Οπότε από τις 30/4/2014 μέχρι κ σήμερα 8/5 με είχαν στο τσατ ντοντ γορι αύριο θα το στείλουμε, μία το είχαν στοκ, μία δε το χαν. Έκανα ακύρωση σήμερα πρωί κ μέσα σε 2-3 ώρες πήρα πίσω όλο το ποσό. Εδώ έμεινα ευχαριστημένος :lol: 3ον: Vickmall.com Έκανα παραγγελία το μεσημεράκι ακριβώς λίγο μετά που είδα επιστροφή χρημάτων στο paypal μου από το pandawill. H Selina που μ' εξυπηρέτησε στο τσατ σχεδόν δε με άφησε να πω τίποτα, το τηλ θα το κάνει ρούτ για να σβίσει τις κινεζιές, το πακέτο θα είναι με κατάλληλες ενδείξεις ώστε να αποφύγουμε τελωνείο κ άλλες πληροφορίες που με ενδιέφεραν. Θα δω πως θα εξελιχθεί η παραγγελία κ θα προσθέσω. Ελπίζω να είναι χρήσιμες για κάποιους οι απόψεις αυτές. Απο vickmall θα μεινεις ευχαριστημενος στο εγγυωμαι.Τρεις αγορες εχω κανει και ειναι αψογοι.Θα το διαπιστωσεις και μονος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Είναι απο το aliexpres αλλά δεν μπορω να καταλάβω ποιο είναι το μαγαζί....θα σου στείλω την διεύθυνση....http://www.aliexpress.com/item/New-Note-3-phone-N9006-perfect-1-1-MTK6592-Octa-Core-2gb-ram-16gb-rom-smart/1754075883.html Μακρυα. Πάρε απο μαγαζί με πάνω από 100 αξιολογήσεις και με ταχυδρομείο, όχι κούριερ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Μακρυα. Πάρε απο μαγαζί με πάνω από 100 αξιολογήσεις και με ταχυδρομείο, όχι κούριερ Οκ...να είσαι καλά φιλέ μου..γενικά αγοράζω απο το ahuppy geek αλλά δεν το έχουν ....θα το βρω απο αλού....ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Επειδη τα καλα πρεπει να λεγονται... μετα απο πολλες φορες που με εχει βγαλει ασπροπροσωπο το Chinabuye , παρελαβα σημερα ενα Zopo που ειχα παρει για τον ξαδερφο μου 24/04/2014. Με κανονικο φορτηστη , δωρο θηκη και ουτε μια κινεζικη εφαρμογη στο κινητο. Αυτα που τους ειχα ζητησει δηλαδη... Επισης να μη παραλειψω ενα μπραβο στα Ελτα (ας ειναι καλα η προεκλογικη περιοδος) σε λιγοτερο απο 24 ωρες απο τη στιγμη που το δεμα εκανε check στο κ.δ. Αεροδρομιου μου το εφερε η ταχυδρομος σπιτι (θεσσαλονικη):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Απο vickmall θα μεινεις ευχαριστημενος στο εγγυωμαι.Τρεις αγορες εχω κανει και ειναι αψογοι.Θα το διαπιστωσεις και μονος σου. Και εγώ επιβεβαιώνω τα άνωθι, τρεις παραγγελίες άψογες και περιμένω την τέταρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Κάνε το, αλλά να ξέρεις ότι οι πωλητές σε αυτές τις περιπτώσεις θέλουν να επιλέξεις ότι έκανες λάθος εσύ γιά να μην έχουν επιπτώσεις. Εφ'όσον αποφάσισς να ακυρώσεις, άφησέ τον να τραγουδάει ... :) Εκανα ακυρωση της παραγγελιας και εγραψα την αλήθεια οτι δεν το ειχε σε stock. Μου στέλνει μήνυμα ο πωλητής και μου λέει να ξανακάνω ακύρωση και να αλλάξω τον λόγο που ακύρωσα, οτι και καλα δεν μπορούσα να περιμένω. Γιατί θα πρέπει να ξανακάνω ακύρωση, αφού έκανα μια φορά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Και εγώ επιβεβαιώνω τα άνωθι, τρεις παραγγελίες άψογες και περιμένω την τέταρτη. Και εγώ έμεινα ευχαριστημένη από την παραγγελία που έκανα απ' το vickmall. Το έστειλαν αμέσως και ήταν όλα όπως έπρεπε. Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Εκανα ακυρωση της παραγγελιας και εγραψα την αλήθεια οτι δεν το ειχε σε stock. Μου στέλνει μήνυμα ο πωλητής και μου λέει να ξανακάνω ακύρωση και να αλλάξω τον λόγο που ακύρωσα, οτι και καλα δεν μπορούσα να περιμένω. Γιατί θα πρέπει να ξανακάνω ακύρωση, αφού έκανα μια φορά. Να μην κάνεις τίποτα, άφησέ τον να λέει ότι θέλει. Στο τέλος θα γίνει αυτό που θέλεις εσύ. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Εκανα ακυρωση της παραγγελιας και εγραψα την αλήθεια οτι δεν το ειχε σε stock. Μου στέλνει μήνυμα ο πωλητής και μου λέει να ξανακάνω ακύρωση και να αλλάξω τον λόγο που ακύρωσα, οτι και καλα δεν μπορούσα να περιμένω. Γιατί θα πρέπει να ξανακάνω ακύρωση, αφού έκανα μια φορά. Για εσένα δεν έχει καμία επίπτωση τι θα γράψεις στην ακύρωση. Για το κατάστημα έχει σημασία αν φταίνε αυτοί που ακυρώθηκε η παραγγελία. Αν το φταίξιμο είναι δικό τους τους επιβάλλεται κάποια ποινή. Κατά κανόνα, αν γράψεις ότι θέλουν αυτοί (και την γλυτώσουν), τότε δίνουν πιο γρήγορα το ΟΚ για να σου επιστραφούν τα χρήματα. Αν δεν γράψεις ότι θέλουν αυτοί, τότε μπορούν να τρενάρουν για μερικές μέρες τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων. Όπως και να έχει στο τέλος θα σου επιστραφούν τα λεφτά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ρε παιδια θελω να στειλω πισω ενα κινητο στο pandawill για να μου κανουν full refund. Ποια η διαδικασια; Να ακυρωσω πρωτα το claim και μετα να μου βαλουν τα λεφτα; Ή πρωτα μου βαζουν τα λεφτα και μετα ακυρωνω το claim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myCellular Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Έφυγε η παραγγελία για το ibuymi Mi2s 32 gb για να δούμε , πιστεύω όλα να πάνε καλά γιατί δεν είναι για μένα το κινητό ! Παράθεση http://willmyphonework.net/ https://www.frequencycheck.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ρε παιδια θελω να στειλω πισω ενα κινητο στο pandawill για να μου κανουν full refund. Ποια η διαδικασια; Να ακυρωσω πρωτα το claim και μετα να μου βαλουν τα λεφτα; Ή πρωτα μου βαζουν τα λεφτα και μετα ακυρωνω το claim? Δηλαδή θα σου κάνουν full refund χωρίς να έχουν λάβει πίσω τη συσκευή? Απίθανο μου φαίνεται να συμβεί αυτό. Full refund δίνουν μόνο αν δεν παρέλαβες καθόλου. Αν παρέλαβες, αυτό που μπορείς να διαπραγματευτείς είναι partial refund αν το κινητό έχει κάποιο θέμα. Αν δεν δουλεύει καθόλου ζήτα να σου στείλουν άλλο, αλλά συνήθως επισκευάζουν αυτό που σου έστειλαν. Εκτός αν έχεις μιλήσει μαζί τους και έχουν συμφωνήσει να σου δώσουν full refund. Σε κάθε περίπτωση εσύ δεν κλείνεις το claim αν δεν πάρεις τα λεφτά. Από τη μεριά τους, αυτοί δεν νομίζω να σου δώσουν refund αν δεν παραλάβουν το κινητό, άρα μάλλον το claim θα μείνει ανοιχτό μέχρι να τους το στείλεις πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
counterfeiter Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Παιδιά όποιος άλλος έχει παραλάβει από ibuymi.com παρακαλώ να παραθέσει ένα σχόλιο να ξέρουμε τι γίνετε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) ρε παιδια μια βοηθεια απο αγγλομαθεις εχει προβλημα το τηλεφωνο μου thl w100 στην οθωνη και εγραψα στο sait του minideal και απαντησε τι λεει να το στειλω πισω??? και τι να τους πω τι να γραψω??δεν ξερω πως στελνουμε κινα να μου δωσουν διευθηνση κ.λ.π??? αυτα μου ειπε!!!! sorry for hear that, however you have to send back for repairing, we can not solve this problem for you on line καθε βοηθεια δεκτη, ευχαριστω....:( edit: παιδια το μετεφερα στο καταληλο θεμα -οδηγος αποστολων απο κινα!!!! Edited May 9, 2014 by viotos Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Άμα μοίρασαν 5-10 τηλέφωνα σε κάθε forum για να αποδείξουν ότι είναι αληθινό site, τώρα είναι η καλύτερη ώρα να ρίξουν 60-70$ κάτω τα ακριβά τηλέφωνα και να μαζέψουν τις "χοντρές" παραγγελίες, πριν τους μαγκώσει το Paypal. Εγώ έτσι θα έκανα την κομπίνα, όχι με το καλημέρα απάτη... Θα δείξει λίαν συντόμως... Παιδιά όποιος άλλος έχει παραλάβει από ibuymi.com παρακαλώ να παραθέσει ένα σχόλιο να ξέρουμε τι γίνετε :) Διάβασε το post του Asterisd (με το οποίο θα συμφωνήσω 100%) και σκέψου καλά πριν προχωρήσεις. Φίλε Asterisd νομίζω αυτή η ώρα ήρθε :) 7-8-9% έκπτωση σε όλα τα πράγματα (ακόμα και και σε αυτά με πολύ καλές τιμές). Και φυσικά συνεχίζουν τα κουπόνια 5% και τα δώρα. Το αφεντικό τρελάθηκε. Όποιοι πιστοί προσέλθετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 merimobiles , eternal team , ή minideal είναι πιο αξιόπιστο για aftersale support , δλδ σε ποιό αν πάθει κάτι το κινητό (χτύπα ξύλο :P) μπορώ να το στείλω πίσω και να το πάρω ξανά χωρίς προβλήματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts