captnemo Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 3GB RAM:shock:τι είναι τούτο δω http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S5-GT-i9600-MTK6592T.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 3GB RAM:shock:τι είναι τούτο δω http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S5-GT-i9600-MTK6592T.html ...έχουν ανακοινωθεί παρόμοια (π.χ. UMI Rice X3) αλλά είναι pre-order/out of stock και όταν/άμα τελικά έρθουν μπορεί να παρεκκλίνουν πολύ των ανακοινωθέντων. Πάγια τακτική των κινέζων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 3GB RAM:shock:τι είναι τούτο δω http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S5-GT-i9600-MTK6592T.html Ενα ειναι σιγουρο.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!Και με τις 2 εννοιες που ξερουμε!Ουτε πιστευω πως θα υπαρξει...Συντομα τουλαχιστον...(Μεχρι να βγει το 4G των Κινεζων) Αυτο εδω εχει πλακα...VFM κορυφαιο!!!!:lol::lol::lol::lol: http://dealsprime.com/mobile-phones/pre-order/umi-rice-x3-octa-core-phone-4g-lte-2-0ghz-mt6592-5-5-3gb-ram-13mp.html Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 3GB RAM:shock:τι είναι τούτο δω http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S5-GT-i9600-MTK6592T.html Ένα concept που ίσως δε κυκλοφορήσει ποτέ. Το λένε κι οι ίδιοι από κάτω και προτρέπουν να δεις άλλα μοντέλα που υπάρχουν :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Οντως παιδια γνωστο Κινεζοκολπο....κραχτη το λεμε στην πατριδα μας.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Καλημέρα παιδιά, Παρακολουθώ το σχετικό thread αρκετο καιρό...περίπου 1-1,5 χρόνο...και έχω διαβάσει αρκετά για τα κινεζομάγαζα! Σίγουρα η προσωπική εμπειρία του καθενός είναι και διαφορετική, δλδ σε κάποιον έχει τύχει να πάρει από ενα μαγαζί και να μείνει 100% ευχαριστημένος σε κάποιον έχουν κάνει κουτσουκέλες και δεν θέλει να το ξαναξκούσει κλπ... Εγώ για παράδειγμα έχω κάνει μέχρι στιγμής 3 παραγγελίες από merimobiles και έμεινα 100% ευχαριστήμενος...αλλά εχτές παρήγγειλα πρώτη φορά από minideal...και θά ήθελα αν κάποιος γνωρίζει ...ποια είναι η διαδικασία τους?! δλδ σε πόσες μέρες ετοιμάζουν / στέλνουν την παραγγελία?! Πόσες μέρες κάνει να έρθει...??? αν στέλνουν tracking number κλπ Ευχαριστώ!!! Έχω διαβάσει αρκετά για το minideal...απλά δεν τα έχω συγκρατήσει όλα! :P Φίλε μου έχω κάνει 2 παραγγελίες, το zte v 967 και v 889 από το minideal, πληρωσα με PayPal τα παρελαβα και τα δύο. Η αποστολή έγινε με singpost κ για τα δυο είχα tracking number αλλά έκαναν και τις 2 φορές 25 μέρες να ερθουν. Η πρώτη παραγγελία έγινε αρχές σεπτεμβριου όπου οι Κινέζοι έχουν κάτι αργίες και η δεύτερη λίγο πριν την.κινεζική πρωτοχρονια. Θέλω να πιστεύω ότι σε αυτά οφείλονταν οι αργοπορημενες παραλαβες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris623 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Φίλε μου έχω κάνει 2 παραγγελίες, το zte v 967 και v 889 από το minideal, πληρωσα με PayPal τα παρελαβα και τα δύο. Η αποστολή έγινε με singpost κ για τα δυο είχα tracking number αλλά έκαναν και τις 2 φορές 25 μέρες να ερθουν. Η πρώτη παραγγελία έγινε αρχές σεπτεμβριου όπου οι Κινέζοι έχουν κάτι αργίες και η δεύτερη λίγο πριν την.κινεζική πρωτοχρονια. Θέλω να πιστεύω ότι σε αυτά οφείλονταν οι αργοπορημενες παραλαβες. Thanks φίλε μου ξέρω και εγώ για τις αργίες...τώρα νομίζω οτι δεν έχουν τπτ!!! :p Παράθεση There is no knowledge that is not power! Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ενα ειναι σιγουρο.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!Και με τις 2 εννοιες που ξερουμε!Ουτε πιστευω πως θα υπαρξει...Συντομα τουλαχιστον...(Μεχρι να βγει το 4G των Κινεζων) Αυτο εδω εχει πλακα...VFM κορυφαιο!!!!:lol::lol::lol::lol: http://dealsprime.com/mobile-phones/pre-order/umi-rice-x3-octa-core-phone-4g-lte-2-0ghz-mt6592-5-5-3gb-ram-13mp.html http://www.antelife.com/umi-x3-mtk6592-octa-core-1-7ghz-5-5inch-fhd-screen-2gb-32gb-dual-camera-5-0mp-16-0mp-nfc-otg-smartphone-white.html Kανει 185ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 http://www.antelife.com/umi-x3-mtk6592-octa-core-1-7ghz-5-5inch-fhd-screen-2gb-32gb-dual-camera-5-0mp-16-0mp-nfc-otg-smartphone-white.html Kανει 185ευρω! ΘΑ υπάρξει. Αυτό είπαν τα παιδιά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί: μήπως υπάρχει...κινέζος Σκρουτζ για σύγκριση τιμών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Έχω σκοπό να αγοράσω ένα κινητό Lenovo και ενώ έψαχνα στα σαιτ που προτείνονται στο φόρουμ έπεσα πάνω σε αυτό http://www.2lenovo.com/ το οποίο έχει αρκετά καλές τιμές. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αγόρασε κάτι από εκεί ή αν το γνωρίζει και αν ναι αν είναι αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 καλησπερα , μια ερωτηση και απο μενα , το 1ο ποστ σε αυτο το θεμα αναφερει σαν αξιοπιστο site αγορας το http://www.fastcardtech.com/ Παραμενει αξιοπιστο διοτι θελω να αγορασω κατι απο αυτο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Έχω σκοπό να αγοράσω ένα κινητό Lenovo και ενώ έψαχνα στα σαιτ που προτείνονται στο φόρουμ έπεσα πάνω σε αυτό http://www.2lenovo.com/ το οποίο έχει αρκετά καλές τιμές. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αγόρασε κάτι από εκεί ή αν το γνωρίζει και αν ναι αν είναι αξιόπιστο; Δεν ειναι επισημο σαιτ,δεν εχει καμια σχεση δηλαδη με την εταιρεια ουτε οι τιμες του ειναι τοσο χαμηλες ωστε να το ρισκαρεις.Αγορασε απο minideal ή to2c να εισαι σιγουρος. καλησπερα , μια ερωτηση και απο μενα , το 1ο ποστ σε αυτο το θεμα αναφερει σαν αξιοπιστο site αγορας το http://www.fastcardtech.com/ Παραμενει αξιοπιστο διοτι θελω να αγορασω κατι απο αυτο ??? Απ οτι διαβαζω ναι παραμενει αξιοπιστο. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Δεν ειναι επισημο σαιτ,δεν εχει καμια σχεση δηλαδη με την εταιρεια ουτε οι τιμες του ειναι τοσο χαμηλες ωστε να το ρισκαρεις.Αγορασε απο minideal ή to2c να εισαι σιγουρος. Απ οτι διαβαζω ναι παραμενει αξιοπιστο. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου arisg για τη συμβουλή σου. Μάλλον στο minideal θα καταλήξω αφού απ ότι διαβάζω είναι αρκετά αξιόπιστο. Απλά κάτι άλλο.... επειδή δεν έχει θήκη που θέλω σκοπεύω να παραγγείλω από αλλού. Υπάρχουν όμως σε αυτές τις ιστοσελίδες όρια αγορών όσο αφορά το ποσό ή μπορείς να αγοράσεις και κάτι που δεν κοστίζει ακριβά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου arisg για τη συμβουλή σου. Μάλλον στο minideal θα καταλήξω αφού απ ότι διαβάζω είναι αρκετά αξιόπιστο. Απλά κάτι άλλο.... επειδή δεν έχει θήκη που θέλω σκοπεύω να παραγγείλω από αλλού. Υπάρχουν όμως σε αυτές τις ιστοσελίδες όρια αγορών όσο αφορά το ποσό ή μπορείς να αγοράσεις και κάτι που δεν κοστίζει ακριβά ; Απο τα κινεζομάγαζα δεν έχει όριο αγορών. Όσο λέει τόσο στο στέλνουν χωρίς μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες. Διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό τις απόψεις σας και σκέφτομαι να πάρω το MI2s από ibuygou. Ποιά είναι η γνώμη σας, είναι αξιόπιστο μαγαζί? Αν τους πω να το στείλουν με EMS και να γράψουν δώρο και αξία μικρότερη από 40$ υπάρχει πιθανότητα να γλυτώσω τελωνείο ή υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες. Διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό τις απόψεις σας και σκέφτομαι να πάρω το MI2s από ibuygou. Ποιά είναι η γνώμη σας, είναι αξιόπιστο μαγαζί? Αν τους πω να το στείλουν με EMS και να γράψουν δώρο και αξία μικρότερη από 40$ υπάρχει πιθανότητα να γλυτώσω τελωνείο ή υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μπορεί και να την γλυτώσεις, αλλά δεν στο υπογράφει κανείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση. Το site είναι αξιόπιστο; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος με μεγαλύτερες πιθανότητες; Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση. Το site είναι αξιόπιστο; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος με μεγαλύτερες πιθανότητες; Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί. Τσέκαρε και τις τιμές από τα sites που έχουν θέμα εδώ στο φόρουμ. Περισσότερες πιθανότητες (σχεδόν σίγουρο ότι γλυτώνεις τελωνείο), με απλό ταχυδρομείο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες. Διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό τις απόψεις σας και σκέφτομαι να πάρω το MI2s από ibuygou. Ποιά είναι η γνώμη σας, είναι αξιόπιστο μαγαζί? Αν τους πω να το στείλουν με EMS και να γράψουν δώρο και αξία μικρότερη από 40$ υπάρχει πιθανότητα να γλυτώσω τελωνείο ή υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γιατι να το ρισκαρεις φιλε με την EMS; Παρτο με απλο ταχυδρομιο να εισαι πιο σιγουρος. Δεν αξιζει η μικρη διαφορα του χρονου παραδοσης. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomcl Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 καλημέρα. ξέρετε τι παίζει μεταξύ του αγγλικού και του κινέζικου 4px και δίνουν διαφορετικές πληροφορίες και ημερομηνίες αναχώρησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Απο τα κινεζομάγαζα δεν έχει όριο αγορών. Όσο λέει τόσο στο στέλνουν χωρίς μεταφορικά. Στο Minideal δεν ισχύει αυτό που γράφουν για δωρεάν αποστολή μόνο για αγορές πάνω από $50; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stourglaukas Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Γειά σας,εχω ενα θεμα,παρήγγειλα πριν κατι μέρες ενα zte v965 απο alliexpress και σήμερα μου έστειλε ο πωλητής αυτο το μηνυμα: Dear friend, Parcel is in the Chinese customs and still not released. It needs a long time. Would u like to change to other models? Pls check. We can take parcel back when customs released it and u can change to other models at first. Pls check the other models u need in our store. We recommend u THL T5 standard option(without extra accessories) http://www.aliexpress.com/store/product/THL-T5-android-phones-4-7-inch-MTK6572W-Dual-Core-1-2GHz-QHD-960x540-5-0MP/104710_1522662678.html If u agree, we can change for free,pls think and let us know your idea. Regards, Lisa_ETstar τι εννοεί??επειδή δεν το πολυκατάλαβα και κατα τη γνώμη σας τι πρέπει να κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Γειά σας,εχω ενα θεμα,παρήγγειλα πριν κατι μέρες ενα zte v965 απο alliexpress και σήμερα μου έστειλε ο πωλητής αυτο το μηνυμα: Dear friend, Parcel is in the Chinese customs and still not released. It needs a long time. Would u like to change to other models? Pls check. We can take parcel back when customs released it and u can change to other models at first. Pls check the other models u need in our store. We recommend u THL T5 standard option(without extra accessories) http://www.aliexpress.com/store/product/THL-T5-android-phones-4-7-inch-MTK6572W-Dual-Core-1-2GHz-QHD-960x540-5-0MP/104710_1522662678.html If u agree, we can change for free,pls think and let us know your idea. Regards, Lisa_ETstar τι εννοεί??επειδή δεν το πολυκατάλαβα και κατα τη γνώμη σας τι πρέπει να κάνω?? Μάλλον δεν έχουν το τηλέφωνο, και με την δικαιολογία ότι το κράτησαν στο τελωνείο θέλουν να πάρεις άλλο γιά να μην χάσουν τα χρήματα. Το τι θα κάνεις εναπόκειται στην κρίση σου και κατά πόσο θέλεις το zte v965. Πάντως το μαγαζί έχει καλό feedback γιά το AliExpress. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Γειά σας,εχω ενα θεμα,παρήγγειλα πριν κατι μέρες ενα zte v965 απο alliexpress και σήμερα μου έστειλε ο πωλητής αυτο το μηνυμα: Dear friend, Parcel is in the Chinese customs and still not released. It needs a long time. Would u like to change to other models? Pls check. We can take parcel back when customs released it and u can change to other models at first. Pls check the other models u need in our store. We recommend u THL T5 standard option(without extra accessories) http://www.aliexpress.com/store/product/THL-T5-android-phones-4-7-inch-MTK6572W-Dual-Core-1-2GHz-QHD-960x540-5-0MP/104710_1522662678.html If u agree, we can change for free,pls think and let us know your idea. Regards, Lisa_ETstar τι εννοεί??επειδή δεν το πολυκατάλαβα και κατα τη γνώμη σας τι πρέπει να κάνω?? Πριν ποσες μερες παρηγγειλες; Μου φαινεται πως ο πωλητης δεν το εχει το κινητο και σου λεει ψεματα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts