jali Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Καλησπερα παιδες...ξερει καποιος το http://www.yoybuy.com εχει καλουτσικες τιμες...και απο οτι εψαξα δεν το βλεπω για scam/fake Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Καλησπερα παιδες...ξερει καποιος το http://www.yoybuy.com εχει καλουτσικες τιμες...και απο οτι εψαξα δεν το βλεπω για scam/fake προσεχε γιατι δεν ειναι οι τελικες τιμες αυτες.πρεπει να προσθεσεις το shipping απο την κεντρικη αποστολη του site εως εσενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Καλησπερα παιδες...ξερει καποιος το http://www.yoybuy.com εχει καλουτσικες τιμες...και απο οτι εψαξα δεν το βλεπω για scam/fake προσεχε γιατι δεν ειναι οι τελικες τιμες αυτες.πρεπει να προσθεσεις το shipping απο την κεντρικη αποστολη του site εως εσενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 μια ερωτηση 'η μαλλον μια παρατηρηση και ειναι το καλυτερο και πιο σχετικο δυνατον σημειο που μπορω να το γραψω. Καταλαβαινω οτι επειδη οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε "ψαγμενοι" με τα κινητα ψαχνεστε για τα υπερμηχανηματα-τουμπανα που απο τις λιγοτερο γνωστες Ασιατικες εταιρειες ειναι πιο φτηνα απ' οτι θα εβγαινε με τα ιδια χαρακτηριστικα σε samsung 'η καποια αλλη πιο γνωστη. Αυτο ομως εχει σαν αποτελεσμα τα τοπικ αγνωστων στο ευρυ κοινο κινητων xiaomi-jiayu κλπ να ειναι πολλες σελιδες αν και κοστιζουν 250+ απ'οτι βλεπω... Δεν θα ηταν λογικο να συζηταγαμε περισσοτερο για φτηνα, καλα κινεζικα κινητα? Δηλ. εχω ακουσει οτι υπαρχουν κοπιες κινεζικες των κινητων της samsung (σε εμφανιση και χαρακτηριστικα) με μικρες τιμες. Δεν θα ηταν χρησιμο να συζηταμε για αυτα? 'Η οσοι ψαχνονται για τα High-end ειναι και οι περισσοτερο δραστηριοι σε rooting και συμμετοχη στο φορουμ? Την ψαχνω με τα κινητα, δεν πιστευω οτι αξιζει να δωσω 250+ ευρω για κινητο ποσο μαλλον για κινεζικο, θα ηθελα ομως ενα που να μοιαζει και να λειτουργει σαν σαμσουνγκ με 100ευρω 'η να ειναι 2 καρτο και με μετρια προς καλα χαρακτηριστικα.. Οι περισσοτεροι (μη γνωστες) που ξερω ετσι εχουν μπει στον πειρασμο με τα ασιατικα μαγαζια.. Βρισκουν 1 μοντελο με διπλη καρτα, Tuner και δεν ξερω κ εγω τι αλλο με 50 ευρω και το παραγγελνουν και τους κραταει 1 μηνα ('η τους ψηνει τον εγκεφαλο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 μια ερωτηση 'η μαλλον μια παρατηρηση και ειναι το καλυτερο και πιο σχετικο δυνατον σημειο που μπορω να το γραψω. Καταλαβαινω οτι επειδη οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε "ψαγμενοι" με τα κινητα ψαχνεστε για τα υπερμηχανηματα-τουμπανα που απο τις λιγοτερο γνωστες Ασιατικες εταιρειες ειναι πιο φτηνα απ' οτι θα εβγαινε με τα ιδια χαρακτηριστικα σε samsung 'η καποια αλλη πιο γνωστη. Αυτο ομως εχει σαν αποτελεσμα τα τοπικ αγνωστων στο ευρυ κοινο κινητων xiaomi-jiayu κλπ να ειναι πολλες σελιδες αν και κοστιζουν 250+ απ'οτι βλεπω... Δεν θα ηταν λογικο να συζηταγαμε περισσοτερο για φτηνα, καλα κινεζικα κινητα? Δηλ. εχω ακουσει οτι υπαρχουν κοπιες κινεζικες των κινητων της samsung (σε εμφανιση και χαρακτηριστικα) με μικρες τιμες. Δεν θα ηταν χρησιμο να συζηταμε για αυτα? 'Η οσοι ψαχνονται για τα High-end ειναι και οι περισσοτερο δραστηριοι σε rooting και συμμετοχη στο φορουμ? Την ψαχνω με τα κινητα, δεν πιστευω οτι αξιζει να δωσω 250+ ευρω για κινητο ποσο μαλλον για κινεζικο, θα ηθελα ομως ενα που να μοιαζει και να λειτουργει σαν σαμσουνγκ με 100ευρω 'η να ειναι 2 καρτο και με μετρια προς καλα χαρακτηριστικα.. Οι περισσοτεροι (μη γνωστες) που ξερω ετσι εχουν μπει στον πειρασμο με τα ασιατικα μαγαζια.. Βρισκουν 1 μοντελο με διπλη καρτα, Tuner και δεν ξερω κ εγω τι αλλο με 50 ευρω και το παραγγελνουν και τους κραταει 1 μηνα ('η τους ψηνει τον εγκεφαλο). Αν δεις πιο καλά,θα βρεις κινητά για όλα τα βαλάντια μέσα σε αυτή την ενότητα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Αν δεις πιο καλά,θα βρεις κινητά για όλα τα βαλάντια μέσα σε αυτή την ενότητα. Ούτως ή άλλως, όπως υποδηλώνει το όνομα του, το θέμα είναι για συζήτηση πάνω σε σάιτς για κινητά και όχι τόσο για το ποιο κινητό είναι το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ούτως ή άλλως, όπως υποδηλώνει το όνομα του, το θέμα είναι για συζήτηση πάνω σε σάιτς για κινητά και όχι τόσο για το ποιο κινητό είναι το καλύτερο. Σου είπα για την ενότητα."Λοιπά κινητά τηλέφωνα" λέγεται. Περιέχει κινητά τηλέφωνα λοιπόν σε όλες τις τιμές. Επίσης υπάρχει θέμα για να ρωτήσεις πιο είναι καλύτερο.;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_thess Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 καλημερα!εχω παραγγειλει ενα lenovo P770 απο το etotalk με EMS.μπορω να πω οτι ολα εχουν παει μια χαρα μεχρι τωρα.μου εδωσαν track number αλλα απο 1/2 φαινεται οτι ειναι στο τελωνειο και δεν εχει ενημερωθει ξανα.τι μπορει να γινεται τωρα ρε παιδια.δεν θα με ενημερωσουν αν ειναι να πληρωσω κατι?το κινητο ειναι αθηνα και το περιμενω στην θεσσαλονικη.αν εχω τελωνειο μπορω να το αρνηθω κ να γυρισει πισω?αυτη ειναι η πορεια του ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 01-02-2013 16:00 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 01-02-2013 14:32 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 27-01-2013 02:42 IPS ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 26-01-2013 17:50 IPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos_Chania Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Καλημέρα και από εμένα! Το etotalk δεν υποστηρίζει paypal για Ελλάδα;;;; :blink: Πήγα να κάνω μια αγορά πριν από λίγο και δεν το είχε στις επιλογές! Εσείς που έχετε αγοράσει από etotalk πως πληρώνετε; Με πιστωτική; Για την ακρίβεια δε βλέπω καμιά επιλογή για VISA κ.λ.π ??? Edited February 5, 2013 by Alekos_Chania Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 παιδια με τις γιορτες που εχουν τωρα τι παιζει? Γραφουνε οτι απο 6-17 φεβρουαριου δεν θα εκτελεστουν παραγγελιες.Εμενα που μου το εστειλαν ηδη με SG POST και γραφει Despatched to overseas (Country code: GR) δεν πιστευω να κολλησει σε κανενα αεροδρομιο το δεμα μου?Εμενα μου στειλανε tracking number απο τις 30-1-13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Benakis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 παιδια με τις γιορτες που εχουν τωρα τι παιζει? Γραφουνε οτι απο 6-17 φεβρουαριου δεν θα εκτελεστουν παραγγελιες.Εμενα που μου το εστειλαν ηδη με SG POST και γραφει Despatched to overseas (Country code: GR) δεν πιστευω να κολλησει σε κανενα αεροδρομιο το δεμα μου?Εμενα μου στειλανε tracking number απο τις 30-1-13. υπολόγιζε το πολυ 15 μερες... εμενα ηρθε σε 12... απο τοτε που γραφει Despatched to overseas υπολογιζε στις 6-8 μερες για να γραψει πλεον οτι ηρθε στο αεροδρομιο Παράθεση Πολύ αργότερα θα δεις όσα πραγματικά είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 παιδια με τις γιορτες που εχουν τωρα τι παιζει? Γραφουνε οτι απο 6-17 φεβρουαριου δεν θα εκτελεστουν παραγγελιες.Εμενα που μου το εστειλαν ηδη με SG POST και γραφει Despatched to overseas (Country code: GR) δεν πιστευω να κολλησει σε κανενα αεροδρομιο το δεμα μου?Εμενα μου στειλανε tracking number απο τις 30-1-13. την ιδια μερα στειλαν και το δικο μου tablet,εαν ειμαστε τυχεροι λογο ΣΚ μπορει να τα παραλαβουμε Δευτερα εαν εισαι Αθηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Πάντως το Pandawill μου έστειλε email πως λόγω κινέζικης πρωτοχρονιάς κάνουν εκπτώσεις και δίνουν κουπόνι εώς 10%. Σου είπα για την ενότητα."Λοιπά κινητά τηλέφωνα" λέγεται. Περιέχει κινητά τηλέφωνα λοιπόν σε όλες τις τιμές. Επίσης υπάρχει θέμα για να ρωτήσεις πιο είναι καλύτερο.;) Δε διαφωνώ μαζί σου, απλά έκανα παράθεση το δικό σου κείμενο, αντί του durutti, ως συμπλήρωση σε αυτά που λες, αλλά για απάντηση στον durutti. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 5, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Δε διαφωνώ μαζί σου, απλά έκανα παράθεση το δικό σου κείμενο, αντί του durutti, ως συμπλήρωση σε αυτά που λες, αλλά για απάντηση στον durutti. Το φαντάστηκα αλλά δεν έβγαζε νόημα έτσι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 υπολόγιζε το πολυ 15 μερες... εμενα ηρθε σε 12... απο τοτε που γραφει Despatched to overseas υπολογιζε στις 6-8 μερες για να γραψει πλεον οτι ηρθε στο αεροδρομιο Ωραια εχουν περασει και ηδη δυο αρα καλα ειμαστε.Απλα αναρωτιομουν για τις γιορτες μην γινει τιποτα και περιμενουμε πολυ παραπανω την ιδια μερα στειλαν και το δικο μου tablet,εαν ειμαστε τυχεροι λογο ΣΚ μπορει να τα παραλαβουμε Δευτερα εαν εισαι Αθηνα Απο ποιο καταστημα το παραγγειλες εσυ?εγω απο Minideal Δεν μενω αθηνα αρα εμενα θα αργησει λογικα λιγο παραπανω δυστηχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω αυτό το site http://www.merimobiles.com. Και http://www.fastcardtech.com είναι αξιόπιστα ,για να αγοράσω το Lenovo a789.πιο θα με προτιμήσετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω αυτό το site http://www.merimobiles.com. Και http://www.fastcardtech.com είναι αξιόπιστα ,για να αγοράσω το Lenovo a789.πιο θα με προτιμήσετε κατα τη γνωμη μου κανενα.Εγω μονο απο εδω αγωραζω http://www.minideal.net/lenovo-a789-dual-core-android-4-0-mtk6577-1-0ghz-3g-smart-phone-with-2000mah-battery.html εαν εχει την καλη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 http://www.wanden.co.uk/index.asp τσεκαρετε κι αυτο αν θελετε το προτειναν καποιοι στο FB group του Cube λεει πως ειναι Αγγλια και αν και τσιμπημενες οι τιμες σε 1-2 tablets που εβαλα μου εβγαλε δωρεαν μεταφορικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω αυτό το site http://www.merimobiles.com. Και http://www.fastcardtech.com είναι αξιόπιστα ,για να αγοράσω το Lenovo a789.πιο θα με προτιμήσετε Μακριά από το Fastcardtech είχα τρομακτικές εμπειρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 http://www.wanden.co.uk/index.asp τσεκαρετε κι αυτο αν θελετε το προτειναν καποιοι στο FB group του Cube λεει πως ειναι Αγγλια και αν και τσιμπημενες οι τιμες σε 1-2 tablets που εβαλα μου εβγαλε δωρεαν μεταφορικα.. Όχι και λίγο...Αυτοί έχουν κάνει το δολάριο ευρώ... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 κατα τη γνωμη μου κανενα.Εγω μονο απο εδω αγωραζω http://www.minideal.net/lenovo-a789-dual-core-android-4-0-mtk6577-1-0ghz-3g-smart-phone-with-2000mah-battery.html εαν εχει την καλη τιμη Συμφωνώ αν και μόνο μία αγορά έχω κάνει από minideal.net , έμεινα ευχαριστημένος. (μην επιλέξεις κινέζικο ταχυδρομείο). Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Καλησπερα, Ποσο καιρο κανει να εμφανιστει σε εσας το shipping απο τη στιγμη που σας δινουν tracking number? Εχω ενα tracking number για sg post εδω και 4 μερες κι ακομα να φανει στα γνωστα sites η φορτωτικη μου. Γνωριζω οτι ειναι και οι μερες της πρωτοχρονιας αλλα εφοσον εχει ξεκινησει πριν τις 6 φεβρουαριου δεν επρεπε να φαινεται? Να περιμενω, να στειλω mail , να κανω dispute? τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Όχι και λίγο...Αυτοί έχουν κάνει το δολάριο ευρώ... Ναι αλλα απο Αγγλια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ναι αλλα απο Αγγλια.. Και; Θα πάρεις δηλαδή το ίδιο κινέζικο ταμπλετ σε διπλάσια τιμή,απλά για να έρθει σε 5 μέρες και όχι σε 15; για κανε την ισοτιμία να δεις λίγο και μεταφορικά να χρεώσουν οι κινέζοι πάλι μισή τιμή σου βγαίνει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_thess Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 παιδια εχω παραγγειλει 2 lenovo p770 απο etotalk με EMS.ολα πηγαν καλα οσον αφορα την αποστολη απο κινα αλλα απο τις 1/2 ειναι ελλαδα το πακετο κ δεν εχω παραλαβει.λετε να με πιασει τελωνειο?δεν πρεπει με καποιον τροπο να με ειδοποιησουν να το παρω?και αν μου βγαλουν κοστος μπορω να κανω κατι?refund? 1/2/2013 6:15:13 μ.μΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αντικείμενα σε Συσκευασία 1/2/2013 6:22:19 μ.μ.ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αποστολή Συσκευασίας 1/2/2013 7:53:23 μ.μ.ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αποστολή Συσκευασίας 2/2/2013 7:58:17 μ.μ.ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αποστολή Συσκευασίας 5/2/2013 9:53:21 π.μ ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. Παραλαβή Συσκευασίας 5/2/2013 10:21:44 π.μ.ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. Αντικείμενα σε Συσκευασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts