mpa_ma_si Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Όσον αφορά το πρώτο κομμάτι ης ερώτησής μου είμαι απαράδεκτος... Όσο γιά την αναβάθμιση ναι,έχω παλιότερη έκδοση λογισμικού.Θα χρειαστεί να αγοράσω καλώδιο ή μπορώ και μέσω USB; Ευχαριστώ γιά τις πληροφορίες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Πρέπει να το συνδέσεις με κάποιο καλώδιο που είναι microUSB, όπως είναι αυτό για παράδειγμα, http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/memory-cards-and-cables/cables/nokia-connectivity-cable-ca-101 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Βγήκε καινούργια αναβάθμιση την έχει βάλει κανείς; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RIDE_BMX Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Παιδιά καλημέρα.Πήρα το E63 και τη πρώτη μέρα μου πέταξε ένα μήνυμα "Εισάγεται κάρτα SIM".Λέω οκ , μπορεί να μην πάταγε καλά.Το ξανα ανοίγω και μετά πάταγα το κουμπί του μενού , μου το άνοιγε αλλά εμένα συνέχιζε να μου δείχνει την επιφάνεια εργασίας.Δλδ σα να το άνοιγε αόρατα.Με τα πολλά επειδή άρχισε να κλείνει και να ζητάει κάρτα SIM , το πήγα στο Oteshop όπου το αγόρασα και μου είπαν για αντικατάσταση από τη Nokia.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ το ίδιο πίσω απλά με firmware update..Έχει αντιμετωπίση κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα?? :/ Κανείς?????? Παράθεση Nokia Service Sucks.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παιδιά καλημέρα.Πήρα το E63 και τη πρώτη μέρα μου πέταξε ένα μήνυμα "Εισάγεται κάρτα SIM".Λέω οκ , μπορεί να μην πάταγε καλά.Το ξανα ανοίγω και μετά πάταγα το κουμπί του μενού , μου το άνοιγε αλλά εμένα συνέχιζε να μου δείχνει την επιφάνεια εργασίας.Δλδ σα να το άνοιγε αόρατα.Με τα πολλά επειδή άρχισε να κλείνει και να ζητάει κάρτα SIM , το πήγα στο Oteshop όπου το αγόρασα και μου είπαν για αντικατάσταση από τη Nokia.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ το ίδιο πίσω απλά με firmware update..Έχει αντιμετωπίση κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα?? :/ Να τους βάλεις τις φωνές! Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο... Εντός 7 ημερών από την αγορά είναι υποχρεωμένοι να στο αντικαταστίσουν από το κατάστημα που το πήρες. Αν δεν βγάλεις άκρη πήγαινε το στη νοκια... Για να μην στο δώσουν πίσω με firmware update καντο εσυ πρώτος :p Πέρα από την πλάκα ίσως τελικά πρέπει να το πας την νοκια. Τι άλλο να κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RIDE_BMX Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Να τους βάλεις τις φωνές! Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο... Εντός 7 ημερών από την αγορά είναι υποχρεωμένοι να στο αντικαταστίσουν από το κατάστημα που το πήρες. Αν δεν βγάλεις άκρη πήγαινε το στη νοκια... Για να μην στο δώσουν πίσω με firmware update καντο εσυ πρώτος :p Πέρα από την πλάκα ίσως τελικά πρέπει να το πας την νοκια. Τι άλλο να κάνεις; Το πήγα στο OteShop όπου το πήρα και μου είπαν ότι έχουν εξαντληθεί από όλα τα OteShop και γιαυτό θα το στείλουν στη Νοκια να το τσεκάρουν και να τους στείλουν απο εκεί άλλο..Ελπίζω μέσα στη βδομάδα να μου έχουν στείλει το κινητό..Τις φωνές και που τις έβαλα δεν έβγαλα τπτ.Δυστηχως μπαίνουν στο δημόσιο και το μόνο που τους νοιάζει είναι να κάνουν "το ωράριό τους" και να φύγουν. Παράθεση Nokia Service Sucks.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stako Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Παιδιά μια ερώτηση, στην Ελλάδα να υποθέσω όλα τα E63 βγαίνουν με ελληνικούς και αγγλικούς χαρακτήρες στα κουμπιά? Θα ήθελα να βρω ένα με μόνο αγγλικούς χαρακτήρες πάνω αλλά να έχει ελληνικά μέσα στο λειτουργικό κτλ... Να υποθέσω ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον? Αγορά από US ή UK και μετά χακάρισμα ώστε να μπουν ελληνικά αποκλείεται οπότε η ερώτηση αφορά μόνο E63 της ελληνικής αγοράς. Βασικά έχω πρόβλημα να πληκτρολογήσω με αγγλοελληνικό πληκτρολόγιο, έχω συνηθίσει το σκέτο αγγλικό. Με E71 που έχουν demo στο Πλαίσιο και είναι με αγγλοελληνικό καθυστερούσα πολύ να γράψω. Μια συνήθεια είναι όλα βέβαια αλλά αν τυχόν υπάρχει περίπτωση να βρω σκέτο αγγλικό θα ήταν πολύ καλύτερα... Επίσης γιατί λέτε στα "μεγάλα" μαγαζιά δεν το έχουν διαθέσιμο? (Πλαίσιο, Eshop πχ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Πραγματικά ελληνικό χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο δεν γίνεται. Να αγοράσεις από Ελλάδα συσκευή που να μην έχει ελληνικούς χαρακτήρες, γίνεται και μάλιστα είναι συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια! Αυτές οι συσκευές είναι οι λεγόμενες συσκευές παρα-εισαγωγής. Δηλαδή είναι συσκευές που προορίζονται για άλλη γεωγραφική αγορά και όχι την ελληνική. Περισσότερα για τις παρα-εισαγωγές μπορείς να διαβάσεις εδώ. Τώρα όσο αφορά την αγορά από το εξωτερικό, μπορείς να το κάνεις και να εισάγεις τα ελληνικά σχετικά εύκολα με τη μέθοδο που αναλύεται εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stako Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Πραγματικά ελληνικό χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο δεν γίνεται. Να αγοράσεις από Ελλάδα συσκευή που να μην έχει ελληνικούς χαρακτήρες, γίνεται και μάλιστα είναι συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια! Αυτές οι συσκευές είναι οι λεγόμενες συσκευές παρα-εισαγωγής. Δηλαδή είναι συσκευές που προορίζονται για άλλη γεωγραφική αγορά και όχι την ελληνική. Περισσότερα για τις παρα-εισαγωγές μπορείς να διαβάσεις εδώ. Τώρα όσο αφορά την αγορά από το εξωτερικό, μπορείς να το κάνεις και να εισάγεις τα ελληνικά σχετικά εύκολα με τη μέθοδο που αναλύεται εδώ. Ενδιαφέροντα και τα δύο link, σε ευχαριστώ πολύ. Ειδικά για την παραεισαγωγή θα κρατήσω στοιχεία για να τσεκάρω το κουτί πριν το πάρω. Προτιμότερη η 100% κάλυψη εγγύησης κι ας παιδευτώ 1-2 βδομάδες μέχρι να συνηθίσω το πληκτρολόγιο. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν υπάρχει Ε63 ούτε για δείγμα στην αγορά... Πλαίσιο, eshop, Γερμανός, Wind που ρώτησα δεν έχουν τίποτα. Επίσης τα πρώτα 5-7 μαγαζιά στην λίστα αναζήτησης του E63 στο skroutz δεν έχουν κι αυτά τίποτα... Κάτι δεν πάει καλά με τις επιλογές μου, είχα καταλήξει στο 3710, δεν υπάρχει τίποτα... Τώρα άλλαξα και κατέληξα στο Ε63, επίσης δεν το βρίσκω... :lol: PS. Ένα καλό που προέκυψε από την αναζήτηση του Ε63 στα μαγαζιά είναι ότι στην Wind μου είπαν μόλις το ξαναφέρουν σε 2-3 βδομάδες θα κοστίζει 201€. Εκτός κι αν έκανε λάθος και είναι τιμή χωρίς ΦΠΑ, θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Σκέφτομαι να πάρω την εν λόγω συσκευή από το αγγλικό e-bay. Λέει ότι είναι καινούργιο και ξεκλειδώθηκε από το δίκτυο της vodafone, θα μπορώ να του περάσω τα ελληνικά με το nss ή θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα? Επίσης περνώντας του νέο product code με το nss θα γίνονται κανονικά μετά οι αναβαθμίσεις των ελληνικών στο κινητό μέσω ovi έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Σκέφτομαι να πάρω την εν λόγω συσκευή από το αγγλικό e-bay. Λέει ότι είναι καινούργιο και ξεκλειδώθηκε από το δίκτυο της vodafone, θα μπορώ να του περάσω τα ελληνικά με το nss ή θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα? Επίσης περνώντας του νέο product code με το nss θα γίνονται κανονικά μετά οι αναβαθμίσεις των ελληνικών στο κινητό μέσω ovi έτσι? Ναι θα μπορείς κανονικά να αλλάξεις product code, να περάσεις Ελληνικά και μετά να συνεχίσεις να κάνεις αναβαθμίσεις χωρίς να χάνεις τα Ελληνικά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 (edited) Κύριοι καλησπέρα και πάλι, αγοράστηκε εν τέλει και πλέον ήρθε η ώρα της χρήσης... Ξέρει κάποιος σελίδα, pdf ή οτιδήποτε που να αναφέρει πάνω κάτω πως χρησιοποιούμε ένα Qwerty πληκτρολόγιο? Κάποια τα έχω ανακαλύψει και μόνος, από την χρήση καθεαυτή αλλά λέω μπας και υπάρχουν κι άλλα... Επίσης, πώς μπορώ να του προσθέσω γραμματοσειρές, βλέπω ότι κάποια ελληνικά τα βγάζει ότι να 'ναι... Edited January 31, 2010 by raftoput Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1966 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Καλησπέρα παιδιά, όντως πολύ καλό κινητό, έχω εντοπίσει όμως μια δυσλειτουργία αν εν κάνω λάθος, στο φωτισμό του πληκτρολογίου. ενώ θα έπρεπε να είναι αναμμένος ο φωτισμός του πληκτρολογίου λόγο αρκετά χαμηλού φωτισμού στο χώρου , αυτό σβήνει Μέτα από λίγα δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα στην κυριολεξία να μην μπορώ να δω για να γράψω ένα sms, μπορεί να αποτελεί πρόβλημα αυτό; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louki Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Παιδια προσπαθω απεγνωσμενα να ενεργοποιησω το RDS στο ραδιοφωνο (το κανονικο οχι το internet radio) αλλα δεν γινεται τιποτα! Το εχει κανει κανεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Παιδιά μήπως έβαλε κανείς το καινούριο firmware (v400.21.013) να μας πει τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Παιδιά μήπως έβαλε κανείς το καινούριο firmware (v400.21.013) να μας πει τι παίζει; δεν είναι καινουργιο το εχω βάλει κανένα πεντάμηνο και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Είδες καμμία διαφορά σε ταχύτητα και σταθερότητα σε σχέση με το προηγούμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Είδες καμμία διαφορά σε ταχύτητα και σταθερότητα σε σχέση με το προηγούμενο; Όταν με καλούσαν μερικές φορές κόλαγε το κινητο αυτό δεν μου το έχει ξανακάνει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 New Firmware Update v410.21.010 available for Nokia E71, E66 & E63 http://symbianworld.org/3992-new-firmware-update-v410-21-010-available-for-nokia-e71-e66-e63/ NEW FUNTIONALITIES:Following baselines/functionalities have been upgraded. • Nokia Messaging IM2.0.19 • Gimlet v9.6.0.16 • Mail for Exchange 3.0.50 CHANGES AND IMPROVEMENTS:• Many functionality and Stability improvements in MfE. MFE3.0 has new features like HTML and Subfolders support. • IM2.0.19 has many localization error corrections. IM installation has been moved to Phone Memory instead of Memory Card. IM response time has improved (Ex: entry/exit/edit/save options) • Phone activation baseline upgraded GENERAL • Stability and functionality improvements • Email and WLAN functionality improvements • Email application freezes • Samsung memory reboot issues CALL HANDLING • Fix for phone reboot issue when contact has Internet telephony detail CALENDAR/CLOCK • Fix for Chinese characters in Lunar calendar • Fix for Western Sahara country legal issue CONNECTIVITY • Improvement in Connection establishment with slow gprs • Fix for WLANsniffer scanning enabled in the background when it should be disabled CONTACTS/PHONEBOOK • Fix for contact search with space EMAIL • Mail for Exchange upgraded from 2.9.176 to 3.0.50 • Gimlet updated to v9.6.0.16 • Many functionality and stability improvements in MfE • Fix for Gmail folder issue in UK and Germany for Gmail/GoogleMail configuration • Fix for email application freeze QWERTY KEYBOARD • Usability improvements • Fix for Backslash character for Portugese language • Fix for missing characters in French/Italian languages MESSAGING • Improvement in sending SMS when memory is full • Nokia IM chat response time improved. Lot of localization errors fixed Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 στο nokia software update δεν την έχει ακόμα Latest available software for Nokia E63, product code 0568868 Version: 400.21.013 Compare numbers If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Μια από τα ίδια, μόλις το τσέκαρα, δεν την έχει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Γνωρίζει κάνεις αν η συσκευή υποστηρίζει αναβάθμιση απευθείας από την συσκευή μέσω ασυρμάτου δικτύου? Στο FAQ διάβασα ότι αναφέρεται σε συσκευές FP2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Ισχύει ότι αναφέρεται στο faq.Στις fp1 συσκευές δεν υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης over the air. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Σ' ευχαριστώ για την επιβεβαίωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barchman Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Τους τελευταίους δύο μήνες, το Ε63 μου δημιουργεί προβλήματα. Συγκεκριμένα, είτε απενεργοποιείται, είτε ζητά κάρτα SIM. Στην πρώτη περίπτωση το ενεργοποιώ. Στη δεύτερη περίπτωση, η μόνη λύση είναι η αφαίρεση της μπαταρίας και κατόπιν η ενεργοποίησή του. Σημείωση: τα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους λίγες ημέρες αφότου δήλωσα (υποχρεωτικά, βάσει νόμου) τον αριθμό του καρτοκινητού μου σε ένα κατάστημα "Γερμανός". Τέλος πάγκων, το έστειλα σε ένα επίσημο Service της Nokia. Από εκεί, αφού δεν κατάφεραν να λύσουν το πρόβλημα, το έστειλαν στο κεντρικό service της Nokia (Θεσσαλονίκης), όπου και αποφάνθηκαν: Το κινητό δεν είναι γνήσιο! Τους έκανε, λέει, τρομερή εντύπωση διότι δε φαίνεται με τίποτα πως είναι αντίγραφο, αλλά, τελικά είναι, διότι το serial number του κινητού δεν υπάρχει στη Nokia! Τι κάνω τώρα; Το κινητό αγοράστηκε πριν από 14 μήνες και είναι σε ΥΠΕΡ-άριστη κατάσταση. Σώζεται ή πάω για άλλο; Ευχαριστώ! Παράθεση "Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα, ήσυχα κι απλά" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts