Jump to content

Προτείνετε ένα βιβλίο

fatsoni
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Πεμπτο Βουνο-Paulo Coelo

Το διαβασα μεσα σε 2 μερες, πολυ καλο! (αν και συνηθως οσα εχουν θρησκευτικες βασεις δεν μου πολυαρεσουν)

Παρολα αυτα το προτεινω ανεπιφυλακτα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

simera arxizo pantos arktiko kiklo....pia einai i gnomh sas gia to teleuteo? argei na mpei sto psito?

Είναι τυπικό βιβλίο του Μπράουν. Μπορεί να μην ασχολείται τόσο με τον αποκρυφισμό όσο στα προηγούμενα δύο, αλλά και πάλι συναντάμε συνομωσίες, δολοφονίες και τα συναφή. Διαβάζεται άνετα και γρήγορα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

μόλις τελείωσα και το ''Ψυχές στον πάγο'' (Τζων Σμόλενς) :)

το βιβλίο ήταν πολύ καλό...μυστήριο,αγωνία,σασπένς δεν σε αφήνει να το αφήσεις...σίγουρα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα..και δέσμευση στον εαυτό μου ότι θα αγοράσω άμεσα και το άλλο του Τζων Σμόλενς , ''ο αθέατος κόσμος''...:)

next one is...χχμμ..θα δω τι έχει μείνει από τα τελευταία που πήρα και θα ενημερώσω μόλις αποφασίσω...:O

edit : αύριο λοιπόν ξεκινάω το ''Πέντε μύγες μπλε'' (Carmen Posadas) :)

μόλις τελείωσα και το ''Ψυχές στον πάγο'' (Τζων Σμόλενς) :)

το βιβλίο ήταν πολύ καλό...μυστήριο,αγωνία,σασπένς δεν σε αφήνει να το αφήσεις...σίγουρα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα..και δέσμευση στον εαυτό μου ότι θα αγοράσω άμεσα και το άλλο του Τζων Σμόλενς , ''ο αθέατος κόσμος''...:)

:)

Τι θεμα ειχε το βιβλιο με λιγα λογια;

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Τι θεμα ειχε το βιβλιο με λιγα λογια;

Ψυχές στον πάγο

Smolens, John

Αθέατος μέσα στη δίνη μιας χιονοθύελλας, ο Νόρμαν Χάας δραπετεύει από τη φυλακή. Η ατελείωτη περιπλάνησή του μες στο αδυσώπητο κρύο τον οδηγεί πίσω στο παρελθόν του, στη γυναίκα που τον αγάπησε και τον πρόδωσε, στον αδερφό του που τον έριξε στη φυλακή, σ' ένα πυκνοϋφασμένο ιστό υποταγής στον πατέρα-αφέντη, απληστίας και ίντριγκας. Μ' ένα ύφος γραφής που ακροβατεί ανάμεσα στον Τζακ Λόντον και τον Ρέιμοντ Τσάντλερ, ο Σμόλενς μας παρασύρει σε μια ιστορία συναρπαστική: ο έρωτας, ο πυρετός του χρήματος, η υπόσχεση για μια τελευταία ευκαιρία και, πάνω απ' όλα, οι πρωτόγονες δυνάμεις της φύσης "παγιδεύουν" τους έξι ήρωες, οι οποίοι παραπαίουν σαν ακυβέρνητες ψυχές στην πάλλευκη, σιωπηλή κόλαση του χιονιού και του πάγου, που τρυπώνει ως τα μύχια της ύπαρξής τους και καθορίζει τη μοίρα τους. :)

τελείωσα και το ''Πέντε μύγες μπλε'' (Κάρμεν Ποσάντας)...:)

αρκετά περιγραφικό,κυλάει σε ήρεμους τόνους και μόνο μετά τα μισά σε ψιλοκρατάει για να δεις πως θα τελειώσει...αν μη τι άλλο βέβαια, η ιστορία αρκετά πρωτότυπη...:)

next one is '' Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει'' (Paulo Coelho) :)

( προμηθεύτηκα νέα βιβλία το Σάββατο-115 ευρώ , οπότε έχω αρκετό νέο υλικό για διάβασμα)...:O :)

Φιλε Νικο νομιζα πως εγω ειμαι βιβλιοφαγος(ενα βιβλιο περιπου το δεκαημερο)αλλα εσυ εχεις σπασει ολα τα ρεκορ! :p :w00t: Παντως στο αμεσο μελλον θα βασιστω στις κριτικες σου,οποτε συνεχισε να γραφεις... ;)

"Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει" είναι, κατά τη γνώμη μου, από τα καλύτερα του Coehlo, δεύτερο μετά τον Αλχημιστή. Είναι στιγμές που πραγματικά σε βάζει να κρίνεις όσα έχεις ζήσει και αν πραγματικά άξιζαν όσο νόμιζες. Μακάρι να μπορούσα να πω και το ίδιο για τα "Έντεκα Λεπτά".. δε μου άρεσε ιδιαίτερα :( Έχω σχεδόν όλα του τα βιβλία εκτός από το "Πέμπτο Βουνό" και το καινούριο του, το "Ζαχίρ".. είναι πάντως τα επόμενα στη λίστα μου. Μήπως έχει διαβάσει κάποιος το Ζαχίρ να μας πει εντυπώσεις;

εε...:O το έχω πάρει και το Ζαχίρ και αναμένεται να διαβαστεί στο άμεσο μέλλον..:)

@Dimitris79 : μιας και έχει πέσει λίγο η δουλειά το έχω ρίξει στο διάβασμα και ο ρυθμός είναι περίπου ένα βιβλίο (450-600 σελίδες) ανά 2 μέρες...:O :)

Εγω ξεκίνησα τον νέο Harry Potter! :D

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

πριν λίγο τελείωσα και το '' Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει'' (Paulo Coelho)...

ένα μόνο θα πω....ένα από τα καλύτερα ιβλία που έχω διαβάσει...πραγματικά με έβαλε σε συνεχείς σκέψεις...το σχόλιο της freckles ''Είναι στιγμές που πραγματικά σε βάζει να κρίνεις όσα έχεις ζήσει και αν πραγματικά άξιζαν όσο νόμιζες'' περιγράφει σχεδόν όλο το νόημα...

σίγουρα δεν υπήρχε κάτι καλύτερο για να ξεκινήσω την αναγνωστική μου εβδομάδα...:)

next one is ''Πικάντικες ιστορίες'' (Πέτρος τατσόπουλος) και μιας και είναι μικρό(141σελ.) θα ακολουθηθεί από το '' Η μυθολογία της Αμερικής'' (Βασίλης Βασιλικός) :)

Εγω ξεκίνησα τον νέο Harry Potter! :D

Welcome to the club :p

Εγω το τελειωσα 18/7(την προηγουμενη Δευτέρα) και το είχα πάρει το Σάββατο 16/7... πάρα πολύ καλό !

Που έχεις φτάσει ?

3 Δεκεμβρίου, απ' όσο ξέρω.

Το μόνο που με κρατάει από το να αγοράσω την αγγλική έκδοση είναι ότι θα θελήσω να το δανείσω σε άτομα που δεν τα πάνε και τόσο καλά με τις ξένες γλώσσες.. μπορεί όμως να πάρω και τα δύο, δε νομίζω να μπορέσω να κρατηθώ μέχρι το χειμώνα :O

Εγω το τελειωσα 18/7(την προηγουμενη Δευτέρα) και το είχα πάρει το Σάββατο 16/7... πάρα πολύ καλό !

Που έχεις φτάσει ?

Koντεύω! :D

Δε θέλω να τελειώσει... :(

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wirelessly posted (SonyEricssonK750i/R1J Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Που έχεις φτάσει ?

Koντεύω! :D

Δε θέλω να τελειώσει... :(

Pistepse me, den 8es na diabaseis to telos... Ollos o kosmos 8a gkremistei gurw sou

Εγω συνιστω ανεπιφυλακτα το "My Sister's Keeper" ή αλλιως, Ο Φυλακας της Αδερφης μου, που το διαφημιζει και στο Star -εαν δεν κανω λαθος. Πανεμορφα γραμμενο, ειδικα για οσους εχουν ενα αρκετα υψηλο επιπεδο στα Αγγλικα.

(Κοστιζει λιγοτερο απο £5)

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

μόλις τελείωσα και το ''Πικάντικες ιστορίες'' (Πέτρος τατσόπουλος) :)

πολύ καλό βιβλιαράκι, που αναφέρεται σε ιστορίες που όλοι έχουμε ακούσει,διαβάσει,δει στις ειδήσεις...γραμμένο με τον μοναδικό γλαφυρό,ιδιαίτερο τρόπο του συγγραφέα ήταν μια ευχάριστη εμπειρία..:)

αρχίζω το '' Η μυθολογία της Αμερικής'' (Βασίλης Βασιλικός) και επανέρχομαι εντός της ημέρας..:)

μόλις τελείωσα και το '' Η μυθολογία της Αμερικής'' (Βασίλης Βασιλικός) ...

αρκετά βαρύ βιβλίο , στο αντίστοιχο πνεύμα του συγγραφέα θα έλεγα ότι με ψιλοκούρασε να το τελειώσω παρόλο που ήταν μόνο 175 σελίδες...αρκετά περιγραφικό,με μεγάλες προτάσεις κύριες και δευτερεύουσες...

πάντως δικαιολογεί καλά τον τίτλο του το βιβλίο...nothing more,nothing less..;)

next one is...χχμμ...μάλλον το ''Ψηφιακό οχυρό'' (Dan Brown) :) εκτός αν το αφήσω για τον Αύγουστο και πιάσω κανά άλλο από την στοίβα...:O

Γ@μώ το, σταναχωρέθηκα με το τέλος του Harry Potter... :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

min to peis giati tora to diavazoume

Δεν είχα σκοπό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

μόλις τελείωσα και το ''Ψηφιακό οχυρό'' (Dan Brown)..:)

κλασσικός Μπράουν...αγωνία,μυστήριο,εναλλαγές,σασπένς...αρκετά δυνατό θα έλεγα...και μιας και έχω διαβάσει όλα του ιδίου, θα έλεγα ότι το βάζω 3ο μετά το illuminati και το da Vinci code ακολουθούμενα από τον αρκτικό κύκλο..

σε γενικές γραμμές το βιβλίο είναι δυνατό...;)

next one is ''Ο εκδικητής'' (Φρέντερικ Φόρσαϊθ) :)